Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περιμένουμε τότε τις φώτο βίκυ...

εμείς έχουμε κάνει περίπου 10 μπανάκια...

μαγειρεύω τώρα(αν δεν το κάψω με το ίντερνετ) κοτόπουλο με πατάτες λεμονάτο στη κατσαρόλα...πρώτη φορά το κάνω...έχω χρόνια να το φάω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue:

καλα,αυτο εννοειται..αλλα αμα δεν ειχα τοσα σπαστα καλυτερα θα ηταν.

φαγατε τιποτα εσεις?εγω εχω φαει ενα κρουασαν,κι εχει ρεβυθια η πεθερα μου,αλλα δεν θελω να φαω ρεβυθια...

εγώ έφαγα μια κουρου τυρόπιτα, φυσικό χυμο που έστιψα κ σε 30' θα φάω μακαρόνια με σάλτσα τόνου που εφτιαξα εχθες ... αυτά

Μολις την εβαλα για υπνο..

Ενταξει παιδια, αρρωστη ξε-αρρωστη, αμα θελει το παιδι να σε αποτελειωσει, σε αποτελειωνει χωρις πολλα - πολλα! :?

Φαγαμε ελαχιστο ψωμακι και μισο μηλο/μιση μπανανα αλεσμενα. Επισης 10 κουταλιτσες του γλυκου νερο και δεν εχουμε κανει εμετο μεχρι στιγμης αλλα ειμαστε σε επιφυλακη. Για να δουμε. Το απογευμα θα της φτιαξω λιγο πεπονακι (ζυμαρικο) να φαει.

Λοιπον.. στα δικα μας τωρα:

Βικυ τι ατακα ηταν αυτη που πεταξε η Γεωργιτσα? :lol:

Ελενακι εχεις δικιο κοριτσαρα, το σπαστο ειναι το πιο εκενυριστικο ωραριο, σε κλεινει μεσα ολη μερα!

Προσπ κατσε ξεκουρασου τωρα, ανοιξε και κανενα κλιματιστικο και αραξε γιατι το κουρασαμε το σπορακι σημερα!

Τζες η Ανδρεϊνα μιλαει πολυ καλα, στο ειπα και τις προαλλες που συναντηθηκαμε! Το παρατησε το τηλ. ε? Και πολυ σου μιλησε, παλι καλα να λες! :lol:

Κερκυραια πηρε φορα και η Ελλη ε? Κι εμεις εχουμε δει σημαντικη διαφορα στην ομιλια της με την εναρξη του παιδικου αλλα δεν μπορω να πω πως εχει λυθει εντελως η γλωσσα της, εχουμε δρομο ακομα!

Θα πηγαινοερχομαι γιατι μαγειρευω κιολας ταυτοχρονα αφου ολο το πρωι δεν με αφησε να κανω βημα η σκατουλα.. Παιδικο τελικα θα τη στειλω απο Πεμπτη -πρωτα ο Θεος-. Να μην τσιμπησει και τιποτα καινουριο ετσι εξαντλημενη οπως ειναι! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χριστινα κ Φαίη σας βλέπω να παραγγέλνετε σήμερα, θα το κάψετε το φαγητάκι... εγώ έβρασα 5 αυγά εχθές.... κ έγιναν ψητά.... ειχαν παρει όλ οτο νερό κ ειχαν γινει ένα με το κατσαρολάκι

Διαφημίσεις

χιχι!κι εγω το εχω κανει αυτο τζεσικα.

κι εχω καψει και φακιες εξαιτιας του ιντερνετ.

μια χαρα τα φαγητα σας κουριτσια!

εγω εφαγα τελικα λιγα ρεβυθια και τυρακι,αφου κοιμισα την μικρη,και τωρα θα παω να την πεσω κι εγω για καμμια ωριτσα.

τελικα μιαμαμα,26 νουμερο φοραμε σε πεδιλακια.μας εφερε ενα ζευγαρι ο πατερας μου 25 νουμερο και την κοβουν..οταν πληρωθω κι εγω θα σου παραγγειλω ενα ζευγαρι γτ μου αρεσουν πολυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ειπα να ξεκουραστω αλλα εκει που γλαρωνα με πηραν τηλεφωνο απο τη δουλεια και μου ανεθεσαν μια μελετη ακομη και πρεπει να ασχοληθω, κοιμηθηκε και η κορη μου τωρα συνεπως εχω ησυχια..βεβαια εκκρεμει μι αποκατασταση μεταξυ εμενα και του συζυγου τωρα που λειπει και η κουνιαδα μου αρα πρεπει να αποφασισω τι θα πρωτοκανω..παντως για υπνο δε με βλεπω..

θα κοιμηθω μια και καλη..:tongue: :tongue:

εντάξει το φαγητό δεν κάηκε κι έγινε λουκούμι!! μόλις φάγαμε...έβγαλα και φώτο,θα το βάλω στο blog μου...

κι εμένα μου έχουν αρπάξει διάφορα με το ίντερνετ ...χιχι

ελεναδίτσα όποτε θες,εδώ θα είμαι...κι έτσι και μου βρει ωραίες πετρούλες η τζες, σύντομα να έχω κάνα φραγκάκι,θα φτιάξω κι άλλα σχέδια!!

μεγάλο κορίτσι η αντζελίνα!!

άντε προσπ να ξεκουραστείς παιδάκι μου...κι άστα τα υπόλοιπα...

πάω να ξαπλώσω,το απόγευμα θα λείπει μπαμπάς και κόρη και θα κάνω σκούπισμα,σφογγάρισμα!!

Διαφημίσεις

Βικάκι όμορφο το κορίτσι σου, ευχαριστώ για τις φωτό

Εγώ δεν έχω πολύ ώρα που έκατσα κορίτσια, με το που γύρισα διάβασα κάμποσες σελίδες από ενα βιβλίο που διαβάζω κ κατά τις 8μμ θυμήθηκα να καθαρίσω, σκούπισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα κ να'μαι. Οχι για πολύ πάω να κάνω μοσχαρι λεμονάτο κ μια λεμονάδα που ειδα σε ένα site κ θα έρθω αργότερα να σας πω αποτελέσματα

Γεια σου ρε Τζες!! Και κουκλα και νοικοκυρα!

(Στην πεφτω ρε δεν το 'χεις καταλαβει? Πες μου επιτελους "i do"!!! :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...