Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλα ειμαστε και μεις , ο μικροσ ολο γρηνια και τσιριδα ειναι δεν ξερω τι θα τον κανω κοριτσια τσιριζει ολη μερα , και εννοητε οταν κατεβαινουμε η παμε καπου φωναζει συνεχεια τον πατερα του , και μην δει χρωμα αυτοκινητου σαν το δικο μας γινεται πολεμος για να μην παει να το ανοιξει ρεζιλια κανονικα !!! :lol::lol:αυτα ειναι της ηλικιας!ολα εχουν γκρινια για να περασει το δικο τους..υπομονη!

Τωρα ομως που θα παμε και μεισ στα ξενα θα εχοθμε πιο πολλες επιλογες για κουνιες γιατι εδω στη γητονια μια κουνια δεν εμεινε , και που να το παω το παιδι που δεν οδηγω ... που θα πατε πελαγια?διακοπες?

Παω να φτιαξω τα κρεβατια τωρα που ειναι με τον κολλητο του (μπαμπας) Αυτο το παιδι αντι να εχει προσκοληση σε μενα εχει στον πατερα του αλλα και αλλα !!!

δεν λες παλι καλα..εμενα εχθες το βραδυ ξυπνησε 3 φορες και με ζητουσε και πηγαινε ο πατερας της και τον εδιωχνε..twisted:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκτακτο ανακοινωθεν:

Ξυπνησα το Μαρακι στις 5μιση για να φαμε γιαουρτακι και να φυγουμε για το παρκο στο Γουδη. Δεν ηθελε να φαει ουτε το γιαουρτι αλλα ουτε την εναλλακτικη που της προσφεραμε ως 2η επιλογη (φρυγανια με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα). Υποθεσαμε πως απλως δεν πεινα, οποτε τη ντυσαμε και ξεκινησαμε για το παρκο.

Στο αυτοκινητο και ενω κοντευαμε να φτασουμε, ακουω απο το πισω καθισμα εναν περιεργο ηχο. Γυρναω και βλεπω το Μαρακι να κανει ρουκετες εμετο. Μιλαμε για ΠΟΛΥ εμετο ομως.... Καναμε δεξια, αλλαξαμε ρουχα και πανα (ειχε παει εμετος ακομα και εκει) και αποφασισαμε να γυρισουμε πισω. Στο δρομο εκανε εμετο αλλες 2 φορες. Συγκεκριμενα απο τις 18:45 εως τις 20:15 ειχε κανει 6 φορες εμετο. Τις τελευταιες φορες εβγαζε μονο σαλια και διαφανη υγρα.

Στο μεταξυ ειχαμε επικοινωνησει με τον παιδιατρο ο οποιος μας ενημερωσε πως κυκλοφορει ιωση που κανει ΜΟΝΟ εμετο. Ειπε να της βαλω υποθετο primperan για παιδακια και να ξεκινησουμε "στεγνη διαιτουλα" οπως και στη γαστρεντεριτιδα. Το υποθετο της το χορηγησα 20:15, εκανε αλλον εναν εμετο στις 20:25 και εκτοτε τιποτα.

Το βραδυ της εφτιαξα βραστη πατατα με ελαχιστο λαδακι αλλα δεν την ακουμπησε ουτε για πλακα. Ηπιε μονο 5 κουταλιες του γλυκου νερο και ζητησε να κανει μπανιο και να κοιμηθει.

Ενημερωσα και το σταθμο πως αυριο και πολυ πιθανα και μεθαυριο δεν θα τη στειλω. Και η καημενη ετσι οπως καθομασταν στον καναπε και περιμεναμε να βρασει η πατατα, εκανε πως μιλαει στο τηλεφωνακι της και ελεγε "Μαϊα δεν παει λολειο".. :(

Ειμαστε σε επιφυλακη ολο το βραδυ, μαλλον θα στρωσω και θα κοιμηθω στο πατωμα διπλα της.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ε ρε Φαιη.. περαστικα της.. ποσο ταλαιπωρειται το καημενουλι..

elenada σε πιστευω για τους Ρωσσους..κανουν και τις βρωμοδουλειες τους

Pelagia υπομονη κοριτσι μου τα αλλοκοτα της ηλικιας ειναι!!

Α ρε Φαιη μου το καημενουλι μου εγω τα λειπαμε οταν κανουν εμετο , κλαιει ο δικος μου γιατι τρομαζει !!! Περαστικα σας κουκλικτσα!!!

Αχ αυτη η ηλικια αχ σημερα του φωναξα για αλλη μια φορα γιατι ο κυριος μου ζητησε νερο του το εδωσα και εκεινος το εχυσε επιτιδες και παλι μου ζητησε νερο του δωσα και παλι και τον προηδοποιησα αλλα και παλι το εχυσε και τον εβαλα για υπνο ολο τετοια μ κανει και τρελενομαι............

Prosp ωραιιο το κομματι , εμενα μου αρεσει υπερβολικα και ο ληλαρης ειναι ελληνας , φοβερος τυπος!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Εγω γλυκια Ελεναδα τον βγαζω εξω και αντι να παιξει ζυταει τον πατερα του συνεχεια κ φωναζει !!!

Και οσο για τις διακοπες οχι δεν παμε διακοπες η μαλλον παμε αλλα μονιμες σε αλλο κρατος !!!!!!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλη βδομαδα να εχουμε!

ετοιμαζομαι για δουλιτσα.σπαστο σημερα παλι..

φαιη μου περαστικα σας ελπιζω να ειναι γρηγορα,ελπιζω να ειχατε ενα ησυχο βραδυ.

πελαγια,που θα πατε?αν ειναι καλυτερα,καλα θα το κανετε..

μας βλεπω κι εγω τον χειμωνα να μεταναστευουμε αν δεν βρει δουλεια ο αντρουλης...

τα παιδακια μας λες κι ειναι βαλτά να μας κανουν καψονια.:P

κι εμενα με το νερο το ιδιο κανει,γι'αυτο δεν πινει ακομα σε ποτηρακι,λιγες φορες την εχω αφησει.εχθες εριχνε τον χυμο,μετα βρηκε το νερο του σκυλου,και βουτουσε μεσα ενα βουρτσακι που της εχω παιδικο,και μετα καθαριζε με αυτο το πατωμα της αυλης..:rolleyes:

δεν πειραζει,την υγεια τους να εχουν,κι ας ειναι ζωηρα..

αλλα κι εμας να μας δινει ο θεος υπομονη να τα παλευουμε.γτ εγω δεν φημιζομαι για την υπομονη μου..

παω σιγα-σιγα..

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα και καλη εβδομαδα..

εγω πρωινη πρωινη.. εχθες εκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δουλεια για το γραφειο και νοιωθω χρησιμη και χαρουμενη!

τωρα θα παω στην Αθηνα στο κεντρο σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο για να κανω μια ερευνα σε μερικα θεματικα παιδικα βιβλια για τη λεσχη

Pelagia προς τα που λετε με το καλο??

κοριτσια και εμενα η μικρη κανει διαφορα με το νερο αλλα δεν το βρισκω λογω να πινει ακομη με εκπαιδευτικο, απο περσι πινει σε ποτηρι κανονικα αλλα της βαζω χονδρο χερι μεχρι και τιμωρια οταν μου κανει κολπα που πλεον τα κανει σπανια αλλα δεν παυει να τα κανει..

τους αρεσει να πειραματιζονται με το νερο..

Επι τροχαδην γιατι ειμαστε στο ποδι..

Η μικρη κοιμηθηκε σερι ολο το βραδυ απυρετη και χωρις εμετο.

Αρνειται να φαει το οτιδηποτε και ζηταει μονο τυρι (το οποιο δεν της το δινω φυσικα) και να παει σχολειο (ο,τι του φανει).

Απο διαθεση ειναι καλα, κανει ο,τι μακακια εκανε και υπο νορμαλ συνθηκες και εχει τη γνωστη φυσιολογικη γκρινια της Μαριας που τσακιζει κοκκαλα.

Ποσο θα την παλεψω δεν ξερω.. Αλλα λεμε τωρα..

Ο πατερας της φευγει σε λιγο για δουλεια και καταλαβαινετε.. Τελος παντων.. Φιλακια προς το παρον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Τί κάνετε; Εγώ πέρασα ένα ήρεμο σκ κ ελπίζω η εβδομάδα να κυλήσει ήρεμα.

καλημερα και καλη εβδομαδα..

απο περσι πινει σε ποτηρι κανονικα αλλα της βαζω χονδρο χερι μεχρι και τιμωρια οταν μου κανει κολπα που πλεον τα κανει σπανια αλλα δεν παυει να τα κανει..

Κι εμένα πίνει καιρό σε ποτήρι κ τέτοια κόλπα ευτυχώς δεν μου κάνει συχνά... όταν τολμάει τα ακούει κ ησυχάζει
Επι τροχαδην γιατι ειμαστε στο ποδι..

!

Περαστικά Φαίη, ταλαιπωρία το Μαράκι, να περάσει γρήγορα εύχομαι

Καλημέρα!

Σας διαβάζω πάνω απο μισή ώρα. έχασα επεισόδια:tongue:

Δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω...

Φαίη περαστικά και σε σένα και στο Μαράκι!

Εμείς στο χωριό απο Παρασκευή απόγευμα.

Κουνιάδα , κουνιάδος , πεθερά και πεθερός δεν ήρθαν.

Πήραμε όμως και τον Μάριο μαζί.

φιλοξενήσαμε και ένα ζευγάρι και ξεπατώθηκα πάλι!

Το Σάββατο ο σύζυγος έβαλε στη σούβλα κοντοσούβλι και κότα και εγώ έκανα μπιφτέκια, πουρέ, κολοκυθοκεφτέδες και μελιτζανοσαλάτα.

Τα μικρά παίζαν στη αυλή και χθες πήγαμε για μπανάκι. Τρελή χαρά η μικρή.

Σε κάποια φάση την ενοχλούσε ο ξάδερφός της και αυτή φώναζε άσε με. Στο τέλος νευριάζει και του λέει άσε με μωλή κατακουζίνα:tongue: (η πεθερά κάθε μεσημέρι βλέπει κωνσταντίνου και Ελένης απ'ότι καταλάβατε)

Διαφημίσεις

άσε με μωλή κατακουζίνα:tongue:

Σαν αρχηγός του καφέ που είμαι, (αυτοανακηρυχθείσα) ορίζω ΑΥΤΗ την ατάκα την καλυτερότερη του φετινού καλοκαιριού..!!!

And the winner is Γιωργίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνώ και...διαφωνώ με όλα!!!!

χαχα

τι να πρωτοσχολιάσω...

νυστάζω...πάλι κοιμηθήκαμε 3 και η έλλη ξύπνησε 8 παρά...αφού την πήρε ο ύπνος χθες βράδυ στο πάτωμα έξω από το δωμάτιο της...

θα μας εξοντώσουν τα σκ$%^παιδα!!!

πελαζί αγωνιστικούς χαιρετισμούς...και στις υπόλοιπες...

φαίη μου περαστικά στο κορίτσι.

μια χαρά περνάμε βλέπω όλοι το σκ...

εμείς μπανάκι σάββατο πρωί και κυριακή απόγευμα...

Σαν αρχηγός του καφέ που είμαι, (αυτοανακηρυχθείσα) ορίζω ΑΥΤΗ την ατάκα την καλυτερότερη του φετινού καλοκαιριού..!!!

And the winner is Γιωργίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!!!:D:D:D

Καλημέρα κι απο μένα.

Εμείς περάσαμε ένα πανέμορφο σαβ/ριακο στη Χαλκιδική, να 'ναι καλά ο αδελφός της κουμπάρας μου που έκανε εκεί τον πανέμορφο γάμο τους και μας φιλοξένησαν και για μια βραδιά, όλη η παρέα μαζί, παίζανε όλοι με τον Γιάννη, κάναμε μπανάκια, καήκαμε απ' τον ήλιο, κουραστήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ - γιατί και Παρασκευή ήμουν μόνη με τον μικρό κι ο χάζμπαντ σε συναυλία στη Μαλακάσα - αλλά χαλάλι, ωραία ήταν.

Μ' αρέσει που άρχισα νωρίς τα μπάνια φέτος, την έχω άχτι τη θάλασσα, δεν την χάρηκα στη ζωή μου.

Σήμερα πήγα, τζάμπα κι άδικα, στο Ιπποκράτειο για τον υπέρηχο - πλήρωσα και τη συμμετοχή πριν ανέβω πάνω - και ξαναγύρισα, καθότι ο γιατρός είχε γέννα. Να δούμε αν θα γίνει αύριο. Κι ότι είχα όρεξη να κουβαλιέμαι μέσα στη ζέστη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...