Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν διαφωνω σε κατι και δεν ηθελα να σε κανω να απολογηθεις που επιλεγεις να πηγαινεις τη μικρη σου σε παιδοτοπο.

σωπα βρε! αφενος γιατι να συμφωνουμε ντε και καλα, αφετερου δεν ενοχληθηκα και το περι ορεξεως απλα χαριτολογοντας το γραψα.. αυτα ειναι τα κακα του γραπτου λογου..

δεν ειναι παντα σαφες το πνευμα.. ειδικα το δικο μου, το αγιο, το κυριον, το ζωοποιο!! :tongue: :tongue:

να μας πεις νεα σου απο τη libero day, ψηθηκα να πω στον ανδρ αμου να μας φερει αλλα θα φαω καμια παντοφλα στο κεφαλι αφου γυρισε απο τη δουλεια πριν μια ωρα

η κορη μου σημερα εχει δωσει ρεστα..δεν εχει βαλει κ#$% κατω ολη μερα και δεν εχει αφησει κανεναν μας σε ησυχια αν και αυτη που την εχει πληρωσει ειναι η κουνιαδα γιατι οταν δεν μπορω η δεν εχω ορεξη την..παραχωρω και εχει βαρεθει να παιζει ολη μερα..

δεν πειραζει.. κλωσαω τωρα..χαχα!

Διαφημίσεις

η κορη μου ΑΛΛΟ ενα απογευμα που μου κοιμαται στις 18.00 για...μεσημερι..

ΜΑ ΔΕΝ ειναι μια τρελλα? ενα ονειρο??

που σημαινει θα ξυπνησει στην καλυτερη σε μια ωρα και θα κοιμηθει τουλαχιστον στις 23.30..

ελεος.

ΟΥΑΟΥ!! Κουκλα Τζες!! :D

Θα με κάνεις "ψωναρα" κορίτσι :tongue: ευχαριστώ

Ενα γρηγορο γεια και απο μενα κοριτσακια !!!
γειά σου κορίτσι τί κάνεις;;;
η κορη μου ΑΛΛΟ ενα απογευμα που μου κοιμαται στις 18.00 για...μεσημερι..

Ξυπνατηννννννννννν :D εγώ το έχω παθει αρκετές φορές κ την έχω πατήσει άσχημα...

αρα jesgk αν φορουσες και τα πεδιλακια με τα καρο της miamama θα σουν ασορτι..

Φυσικά!!!!

by the way.. με τον Αγ Νειλο εχω μεγαλο θαυματουργο παρελθον

Να ναι καλα το νεοφωτιστο!

Για πες ...για πες....

γειααα!

τι κανεις προσπ,μονολογεις γραπτως?:tongue:

εγω σημερα δουλευα 8-4,και ξεπατωθηκα,ορθια 7 ωρες σερι μπροστα σε μια μπλε οθονη,και ρωσους μπροστα να ερχονται,να ερχονται και να μην τελειωνουν...και να μην συννενοεισαι κιολας!απαπααα!

σχολασα εν τελει,γυρισα σπιτι κι η μικρη δεν κοιμοταν παλι.εγω αφησα την μικρη με τον αντρουλη,εφαγα,κοιμηθηκα και 1 ωριτσα,σηκωθηκα,τακτοποιησα λιγο,και τωρα πινω καφεδακι την αυλη με την κορη.

αυτα...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Ενα γρηγορο γεια και απο μενα κοριτσακια !!!

γεια σου πελαγιω!τι κανει ο κουκλος σου?

φυγατε ολες?τωρα θα μονολογησω εγω..:tongue:

εμενα μ'αρεσει ενας παιδοτοπος απο τους λιγους που εχουμε και ειναι για μενα σωικος,αλλα εχουμε να παμε καιρο,λογω οικονομικων.οταν παμε ομως συνηθως παμε με παρεα,οποτε μπαινουν μαζι τα παιδακια μας,ασχετα που η δικια μου παει συνηθως με τα μεγαλα και παιζει..και δεν καταλαβαινει τιποτα κι εμενα.πιθηκακι σκετο,και αμα λαχει ριχνει και καμμια σπρωξια..

τωρα ακουμε το κοριτσι μου κοιμαται του σαββιδακη στο youtube.της αρεσει πολυ!

τοι τραγουδι θυμηθηκες!! ειναι πανεμορφο ομως!!

εμεις τωρα παραγγελνουμε πιτσα..ξανα! :tongue: :tongue:

οι ρωσσοι παιδι μου εχουν γινει πλουσιοι (οι μαφιοζοι δηλαδη, η αλλη μερα πειναει) και το χουν ριξει στα παρε δωσε με την Ελλαδα χονδρα σε πολλους τομεις.. για αυτους ειμαστε παμφθηνη χωρα!

Jesgk ειχα κανει μια επεμβαση στο ποδι μου πριν φυγω για την Αιγυπτο και ειδα στον υπνο οτι ημουν στον Νειλο τον ποταμο μια ηλιολουστη μερα και ενας γεροντας (ο Αγ. Νειλος) μου ειπε να βαλω το ποδι μου μεσα στο νερο και οτι θα γινει καλα..

δεν το βαλα στο νερο στην πραγματικοτητα αλλα μετα την επισκεψη μου στην Αιγυπτο εγινε καλα το ποδι μου και ειχα παει στην ομονυμη εκκλησια που απο οτι ξερω ειναι η μοναδικη στην Αττικη.

Εμενα και Φαληρο οποτε ηταν..διπλα.

τοι τραγουδι θυμηθηκες!! ειναι πανεμορφο ομως!!τωρα πιασαμε ελληνικο κινηματογραφο,η αλικη στο ναυτικο,νιαου βρε γατουλα,ειναι το στρωμα μου μονο,κτλ.

εμεις τωρα παραγγελνουμε πιτσα..ξανα! :tongue: :tongue: καλη ορεξη!

οι ρωσσοι παιδι μου εχουν γινει πλουσιοι (οι μαφιοζοι δηλαδη, η αλλη μερα πειναει) και το χουν ριξει στα παρε δωσε με την Ελλαδα χονδρα σε πολλους τομεις.. για αυτους ειμαστε παμφθηνη χωρα!ναι,κι αμα δεις τις βαλιτσες τους,30 κιλα ειναι η καθε μια,και πληρωνουν και υπερβαρα ανετα,ενω οι ευρωπαιοι πετανε πραγματα για να μην πληρωσουν..

Jesgk ειχα κανει μια επεμβαση στο ποδι μου πριν φυγω για την Αιγυπτο και ειδα στον υπνο οτι ημουν στον Νειλο τον ποταμο μια ηλιολουστη μερα και ενας γεροντας (ο Αγ. Νειλος) μου ειπε να βαλω το ποδι μου μεσα στο νερο και οτι θα γινει καλα..

δεν το βαλα στο νερο στην πραγματικοτητα αλλα μετα την επισκεψη μου στην Αιγυπτο εγινε καλα το ποδι μου και ειχα παει στην ομονυμη εκκλησια που απο οτι ξερω ειναι η μοναδικη στην Αττικη.

Εμενα και Φαληρο οποτε ηταν..διπλα.

μ'αρεσουν αυτα να τα ακουω,και πιστευω κιολας,κι εγω.

Kαλα ειμαστε και μεις , ο μικροσ ολο γρηνια και τσιριδα ειναι δεν ξερω τι θα τον κανω κοριτσια τσιριζει ολη μερα , και εννοητε οταν κατεβαινουμε η παμε καπου φωναζει συνεχεια τον πατερα του , και μην δει χρωμα αυτοκινητου σαν το δικο μας γινεται πολεμος για να μην παει να το ανοιξει ρεζιλια κανονικα !!!

Τωρα ομως που θα παμε και μεισ στα ξενα θα εχοθμε πιο πολλες επιλογες για κουνιες γιατι εδω στη γητονια μια κουνια δεν εμεινε , και που να το παω το παιδι που δεν οδηγω ...

Παω να φτιαξω τα κρεβατια τωρα που ειναι με τον κολλητο του (μπαμπας) Αυτο το παιδι αντι να εχει προσκοληση σε μενα εχει στον πατερα του αλλα και αλλα !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...