Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι ειχε και μεγαλυτερα παιδακια με ποδηλατα και εκτος αυτου, η Μαρω δεν παει οπου πρεπει.. Παει οπου ΔΕΝ πρεπει και οπου ΔΕΝ μπορει! :lol:

Δεν ξερω ρε Κερκυραια μου.. Εγω σε παιδοτοπους μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει ικανοποιημενη, ειδικα σε εναν περυσι το καλοκαιρι στη Σαρωνιδα που ενα αλλο παιδακι (σχεδον συνομηλικο) της ξεριζωσε μια τουφα απο τα μαλλια (φανταζεσαι πονο ετσι?) και η κοπελα αμολαγε χαρταετο. Ειχα ανοιξει και θεμα διπλα τοτε.. Στεναχωρεθηκα πολυ..

Τεσπα, δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα θεωρω πως αν ο αλλος δεν εχει πειρα απο παιδια, δυσκολα τα βγαζει περα σε παιδοτοπο (ως εργαζομενος).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ούτε εδώ τα προσέχει η κοπέλα...μια είναι, με ένα σωρό παιδιά...

ίσως δεν έχεις βρει τον κατάλληλο,εμείς σε αυτόν που πάμε...έχεις πολύ καλή οπτική επαφή,βλέπεις τα πάντα,καθόμαστε κοντά στην πόρτα κι αυτή παίζει...συνήθως έχει συνομίλικα...όλο τον χειμώνα που πηγαίναμε δεν έτυχε κάτι...1-2 φορές της επιτέθηκε κάποιο παιδάκι αλλά έφυγε από κοντά του...

ούτε εδώ τα προσέχει η κοπέλα...μια είναι, με ένα σωρό παιδιά...

ίσως δεν έχεις βρει τον κατάλληλο,εμείς σε αυτόν που πάμε...έχεις πολύ καλή οπτική επαφή,βλέπεις τα πάντα,καθόμαστε κοντά στην πόρτα κι αυτή παίζει...συνήθως έχει συνομίλικα...όλο τον χειμώνα που πηγαίναμε δεν έτυχε κάτι...1-2 φορές της επιτέθηκε κάποιο παιδάκι αλλά έφυγε από κονά του...

Τον καταλληλο δεν τον εχω βρει σιγουρα. Ακομα κι εκει που καναμε τα γενεθλια της περυσι, δεν μενω ικανοποιημενη 100%.

Αυτο που κανει η Ελλη η Μαρια δεν το κανει επουδενι.. Η Μαρια καθεται, τις τρωει και μολις συνελθει απο τα κλαμματα, παει και κανει "καλο - καλο" αυτον που της επιτεθηκε. Μιλαμε για καραμαζοχα του κερατα. :rolleyes: Φυσικα και σε αυτο δεν φταιει η κοπελα.

Και εστιαζω και σε αυτο που ειπες (και που εχω δει κι εγω παμπολλες φορες): ειναι μια με ενα σωρο παιδια.. Οποτε δεν τα βαζω μονο με εκεινες, και ο παιδοτοπος θα επρεπε να εχει φροντισει για παραπανω προσωπικο τουλαχιστον τις ημερες αιχμης.

Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, δεν τα εχω βαλει με τους παιδοτοπους και τις κοπελες που δουλευουν μεσα.. Απλα εγω δεν μπορω να ξεκουραστω εκει. Αλλοι γονεις μια χαρα τη βρισκουν (και καλα κανουν).

Οπως ειπε και η Προσπ, χιλιες φορες σε καποιο σπιτι! ;)

gM4vp2.png

ο μπαμπάς λέει του κοριτσιού,"αν κάποιο παιδί σε χτυπήσει θα φεύγεις,αν το ξανακάνει,να του ρίξεις κι εσύ"!!!!!!!!!

σε καταλαβαίνω,δίκιο έχεις...αλλά πρέπει κι εμείς να χαλαρώνουμε λίγο...

δεν μπορούμε να τρέχουμε συνέχεια από πίσω τους...

βέβαια εγώ ποτέ δεν έτρεξα πίσω από την έλλη,ούτε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα...

εκτός κι αν έκανε κάτι επικίνδυνο...

ας προστατευτούν και λίγο μόνα τους...

μην χάσω κι όλα τα κιλά μου τρέχοντας πίσω από το σκαθάρι μου!!

χαχα

γεια σας και παλι!

αρκετη κινηση βλεπω σημερα στο καφε!

μολις γυρισαμε απο την θαλασσα,η μικρη δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα και κοιμηθηκε στο αμαξι στη διαδρομη,κανενα μισαωρο και τωρα βλεπει σρεκ!πρωτη φορα εχθες και σημερα που καθεται να δει ενα παιδικο!

α,στην παραλια παλι με το που πηγαμε,εκανε εμετο,απο τον φοβο της,φοβαται τα κυματα.μετα την πηρα εγω και μπηκαμε μεσα στη θαλασσα κι ηρεμησε,κι επαιζε με κατι παιδακια.πιασαμε φιλιες και μ'ενα ζευγαρι,που την ρωτουσε αν εχει αδερφακι,κι απαντουσε ναι.και ποσα αδερφακια εχεις την ρωτουσαν,κι η απαντηση της:ενα,δυο,τρια,τεσσερα,πεντε,ετσι,εφτα,οχτω,εννεα,δεκα!:D

μια χαρα κοιμουνται ή κοιμοντουσαν μαλλον,τα παιδακια σας φαιη και μιαμαμα.καλα,τα δικα σου τζεσικα δεν το συζητω!και φαγανα!φτου-φτου!εμενα αν το κανει αυτο,να φαει μετα το γαλα,το βραδυ,θα κανει σιγουρα εμετο.

λοιπον,εμενα κοιμαται στις 11 και ξυπναει ακομα το βραδυ 1-2 φορες για γαλα,και το πρωι σηκωνεται στις 9.το μεσημερι εχουμε θεμα.ή δεν θα κοιμηθει καθολου,ή θα κοιμηθει 2 ωρες.

προσπ,οντως εισαι ηρωας!ποσα χρονια εχεις να κοιμηθεις?ελπιζω τουλαχιστον το δευτερο να ειναι υπναρας!

κι εγω κοριτσια,παντου παω μονη με την κορη,σουπερ,τζαμπο,και σημερα στη θαλασσα,ο αντρας μου σπανια ξεκολλαει απο το σπιτι..σπιτογατος,αντιθετα απο μενα την χωριογυρα..:rolleyes:

καλε ποτε εγινες πολυτεκνη;;;:tongue:

Εγω παω συνηθως χωρις τη Ναταλια γιατι την εχει η μαμα εννοειται και ειναι μια χαρα..Αλλιως το κολπο της τζες ειναι σουπερ..ασε που σημερα ουτε να παρκαρω βρηκα κοντα, ουτε τιποτα..

να σας πω την αληθεια..

επειδη εχω φαει το αγγουρι με τη κορη που οπως βλεπετε δεν παραλειπει να μου το θυμιζει καμια φορα 2,5 ΧΡΟΝΙΑ μετα (για να μη ξεχνιομαστε), ξερω οτι το επομενο παιδακι μπορει να μου βγει κατα πασα πιθανοτητα

α) το ιδιο

β) χειροτερο

με το θεμα του υπνου..

θα μου πειτε..

γιατι? δεν μπορει να ειναι και καλυτερα??

απαντηση: το καλυτερα το λαμβανουμε παντα πιο ευχαριστα και αβιαστα απο το χειροτερα..

και αν ειναι γραφτο μου να μην κοιμαμαι τα επομενα δυο χρονια ως συνεχεια τουλαχιστον "χαιρομαι" που η μικρη μου κανει τα νευρα κροσια και με εξασκει για να μη...χαλαρωσω..

πειτε το ελευθερα..

ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ...

Η στατιστικη ειναι με το μερος σου παντως..:D Λογικα θα ειναι καλυτερο!

Εγω παλι αν στο δευτερο δεν κοιμαμαι θα κανω Χ Α Ρ Α Κ Ι Ρ Ι!

δεν διαβάζουν ακριβώς σε αυτήν την ηλικία,έχουν φωτογραφική μνήμη... όπως λύνουν ένα παζλ...πχ η έλλη ξεχωρίζει από μακρυά το σπίτι μας και το αυτοκίνητο μας...

ελενάδα κι εμείς μέχρι προχθές δεν παρακολουθούσε παιδικά,χθες με την ντόρα μετά από τόσο καιρό που κάθοταν τα dvd είδε ένα επεισόδιο...της άρεσε και γελούσε κιόλας!!

μαζόχα προσπ βάστα γερά!!!!!!!χαχα

Κι εγω αυτο πιστευω, αλλα το ειπε εντελως απο μονη της και πολυ μου αρεσε!

Αχ ρε κορες!

Πηγαμε βολτα σημερα με τις συμφορουμιτισσες απο τις Ανωνυμες Αλλοπροσαλες. Πηγαμε ανευ μπαμπα διοτι δουλευε και η Μαρω με ξεθεωσε.. Το τερατακι δεν εκατσε λεπτο κατω! Ευτυχως με ξεκουρασε για λιγο ενας απο τους μπαμπαδες κι εκανα ενα τσιγαρακι.

Γυρισαμε, μπανιαριστηκαμε, ηπιαμε γαλα και πεσαμε για υπνο 11 παρα 20. Για να δουμε.. Τι ωρα θα ξυπνησει η κοντεσσα! :lol:

Αυριο εχουμε βαφτιση στους Θρακομακεδονες και λεμε να παμε και στο libero day στο Παρκο Γουδη. Θα ερθει καμμια Αθηναια? :D

Μπραβο κοριτσι..Κι εγω δεν ειμαι πολυ υπερ του παιδοτοπου..Οποτε παμε δεν ευχαριστιεμαι γιατι την κυνηγαω..Ουτε καν εχω την απαιτηση να μου την προσεξουν οι κοπελες εκει..ποσα πια να προσεξουν;;;;;; Εχει γινει κ το θεμα του παιδοτοπου ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ σκετη..Μονο στα Playmobil περναμε ολοι καλα που παιζουν ηρεμα κ εχει ξεχωριστο χωρο για τα μικροτερα παιδακια..Ολα μαζι ειναι πολυ επικινδυνα..Αυριο θα ηταν πολυ καλη ιδεα, αλλα μου πεφτει λιγακι μακρια και μονη μου δεν το τολμαω..Οχι οτι δεν κανω αποστασεις με το αυτοκινητο αλλα σε γνωστα μερη κ παντα με ΠΑΡΚΙΝΓΚ σιγουρο! Αλλιως δεν παω πουθενα:)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Δεν πηγαμε σε καφετερια, συναντηθηκαμε στην πιλωτη μιας απο της συμφορουμιτισσες και τα μικρα ξεσαλωσαν. Ειχαμε μαζι ποδηλατα, ειχε χαρτι με το μετρο και μαρκαδορους με μπογιες, ειχαμε αναψυκτικα και σπιτικη πιτσα, ητανε αλλη φαση, ωραια!

Σε αντιθεση με εσενα Προσπ μου, εγω δεν συμπαθω τους παιδοτοπους καθως δεν εμπιστευομαι καμμια κοπελιτσα απο αυτες που βαζουν μεσα να προσεχουν τα παιδια. Οχι πως εχω κατι μαζι τους, προς Θεου, κι αυτες ενα μεροκαματο πανε να βγαλουν αλλα τις περισσοτερες φορες ειμαι κι εγω μαζι της μεσα. Οποτε ουτε κι εκει ξεκουραζομαι, εγω προσωπικα. Τωρα θα μου πεις, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Για αυριο εχεις δικιο, καλυτερα στην κατασταση σου να μην κουραζεσαι πολυ γιατι στανταρ θα εχει ξεποδαριασμα.

συμφωνω ως επι το πλειστον με τα γραφομενα σου αλλα και εκει ειναι θεμα..ευελιξιας κινησης και...ερευνας αγορας..

εγω Φαιη μου δεν συμπαθω ΚΑΘΟΛΟΥ τους παιδοτοπους (τους εχω φαει και στη μαπα απο το 1994 που πρωτοανοιξαν μαλιστα λογω του αδελφου μου που τοτε ΔΕΝ υπηρχαν κοπελες να προσεχουν τα παιδια) και εντελως συμβατικα πηγαινω μια φορα την εβδομαδα αφου:

α) δεν εχω αλλη φιλη με παιδια που να μπορω να βλεπω συχνα για να παιζουν τα παιδια μας καθως τη μια η ταδε δε μπορει την αλλη μενουν μακρυα μου και προκειμενου να περναμε εναν χειμωνα εσωκλειστοι στο σπιτι ενα παιδακι με τρεις..γεροντες.. προτιμω να συνδυαζω το "παιχνιδι" της μικρης με τον καφε τον δικο μου

β) μου ειναι πιο οικονομικο

απο την αλλη οι λογοι που δεν τους συμπαθω ποικιλουν και σαφως και εγω ειδικα τους πρωτους μηνες ημουν μεσα ολη την ωρα και ακομη το κανω οταν εχει κατσει κανενα παρτυ με μεγαλα παιδια που δεν προσεχουν καθολου..

ουτως η αλλως παω σε παιδοτοπο δε σημαινει "παρκαρω" το παιδι μου και αντε γεια.. που βλεπω μαμαδες που ανετα το κανουν ενω τα παιδακια τους ξεσαλωνουν χτυπωντας αλλα παιδακια και αυτες μουγγα στη στρουγγα.

Επισης υπαρχουν οι υπεραγχωτικες μανουλες οπως υπηρξα και ως ενα βαθμο υπαρχω και εγω που ειναι η μεσα ολη την ωρα η εχουν το νου τους 99% για το τι συμβαινει οταν δεν ειναι μεσα.

Επισης υπαροχυν και γονεις που δεν θελουν να τα πηγαινουν ή τα πανε και ζουν με το αγχος μην αρρωστησουν τα παιδια τους απο καποιο αλλο παιδακι..δηλαδη τα αναμενομενα..

Επισης ο παιδοτοπος για μενα ειναι σαν την παιδικη χαρα ως ενα σημειο.. δηλαδη αναρχο παιχνιδι μεχρι να βαρεθει το παιδι με τα ιδια και τα ιδια..

Οσο για τις κοπελες, δεν εχω απαιτηση να ειναι απο πισω τους ολη την ωρα η να κανουν μια επιπλεον απασχοληση δημιουργικου χαρακτηρα (που μεταξυ μας αν μιλαμε για ενα χαλαρο απογευμα των 5-10 παιδων μια χαρα ιδεα την βρισκω να κανουν και κατι εποικοδομητικο αλλα οι περισσοτερες κοπελες ουτε πληρωνονται, ουτε εχουν καταρτιση για κατι τετοιο)

Παντως εγω πηγα σε 4 παιδοτοπους πριν αποφασισω σε ποιον θα πηγαινω και ετσι εχω καταληξει σε εναν ο οποιος ειναι φιλικος, οι κοπελες θυμουνται τη μικρη και την παιζουν και της φερονται πολυ καλα και απλα εχουμε επιλεξει να μην πηγαινουμε ποτε Παρασκευοσκ ωστε να μην πεφτουμε πανω σε πανικο..που τοτε ειναι ζητημα αν θα την προσεξει καποιος η αν θα ασχοληθει πιο προσωπικα.

Παντως οτι η συναντηση εγινε σε πυλωτη και εκαναν τοσες δραστηριοτητες ειναι ανταξιο συγχαρητηριων της μαμας που σας φιλοξενησε και σκεφθηκε να κανει τοοοοσα πολλα πραγματα.. ειδικα το χαρτονι με τα χρωματα ηταν πολυ καλη ιδεα..

τρελλαινονται με τετοια..

απλα ετσι οπως το χες γραψει με παρεπεμψες αμεσως σε καφετερια συνεπως απολογουμαι για την παρανοηση.

αυτα γενικα περι ορεξεως και κολοκυθοπιτας λοιπον :tongue:

ο μπαμπάς λέει του κοριτσιού,"αν κάποιο παιδί σε χτυπήσει θα φεύγεις,αν το ξανακάνει,να του ρίξεις κι εσύ"!!!!!!!!!

σε καταλαβαίνω,δίκιο έχεις...αλλά πρέπει κι εμείς να χαλαρώνουμε λίγο...

δεν μπορούμε να τρέχουμε συνέχεια από πίσω τους...

βέβαια εγώ ποτέ δεν έτρεξα πίσω από την έλλη,ούτε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα...

εκτός κι αν έκανε κάτι επικίνδυνο...

ας προστατευτούν και λίγο μόνα τους...

μην χάσω κι όλα τα κιλά μου τρέχοντας πίσω από το σκαθάρι μου!!

χαχα

συμφωνω με τη miamama φαιη διοτι πρεπει να αρχισει να μαθαινει σιγα σιγα να τα βγαζει περα και μονη της..

την κορη μου στον παιδικο σταθμο δυο φορες την εχει χτυπησει ενα παιδακι και ειλικρινα αφου το σκεφθηκα αρκετα της εχω πει το ιδιο που λεει και ο μπαμπας.. αν σε ξαναχτυπησει φυγε και ελα να το πεις σε εμενα η στην κυρια, αν σε ξαναχτυπησει τοτε χτυπα τον και εσυ..

χαζο αλλα παιδια πιστευω οτι πρεπει να μαθουν να συνυπαρχουν αυτονομα σιγα σιγα αλλιως πιστευω οτι εκει παιζεται λιγο και το θεμα της αυτοπεποιθησης..παραδειγμα εχω απο τον αδελφο μου που για ολα καθαριζε η μανα μου και ειχε φθασει να την φωναζει να καθαριζει μεχρι που ηταν μεγαλος..ελεος!!

myprincess ακομη δεν εχουμε παει στα Playmobil και θελω να παμε ενα πρωι

γενικα εγω αποφευγω παιδοτοπους και τετοια μερη συνωστισμου ημερες και ωρες πανικου.. ο ανδρας μου το χει λιγο παραπονο αλλα εγω θελω να μη μαρτυρω οταν πηγαινω εκει και να αρρωσταινω με το αν η μικρη ειναι καλα, αν την προσεχει καποιος, αν θα την τσαλαπατησουν δεκα κανιβαλοι..

ετσι καθημερινες απο νωρις το απογευμα που ξερω περιπου και ποσα ατομα θα μαζευτουν κατα μεσο ορο..

οσο για τις στατιστικες που λες.. δεν παιζει μαζι μου.. πως λεει και μια φιλη..

"εχεις καταρριψει ολες τις στατιστικες γκαντεμοσαυρε!!" χαχα!!

οσο για το σουπερ μαρκετ που λετε πιο πανω

για τα πολλα παμε παντα με τον συζυγο καθως δεν οδηγω και η μικρη καθεται παντα ησυχη στο καροτσι του σουπερ μεχρι να τελειωσουμε..

συνεπως με τετοιες συνθηκες και μονη μου να ημουν και να οδηγουσα φανταζομαι (εκτος αν αποκλεινει η φαντασια με τη πραγματικοτητα) δεν θα χα θεματα τοσο δραματικα..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΩ ΣΕ ΩΡΕΣ ΜΗ ΑΙΧΜΗΣ..πχ Σαββατο παω στις 8.30-9.00 η καθημερινες νωρις το πρωι η νωρις απογευμα και οχι Παρασκευες που ολοι θυμουνται να πανε..

αλλα και μονη μου με τη μικρη παμε χωρις καροτσι και ακομη και να μαι φορτωμενη παντα περπαταει κοντα μου..

τωρα βεβαια δεν παω λογω εγκυμοσυνης και το καροτσι το εκοψα εντελως.. μπας και ξεχαστει γιατι θα το χρησιμοποιησιε το επομενο μπεμπε και θα χουμε πολεμο τοτε..

σιγουρα ομως η λυση να σου φερνουν τα ψωνια στο σπιτι ειναι η καλυτερη EVER!!

ΑΠΟΡΩ ομως.. αν δεν ειναι διαθεσιμοι εκεινη την ωρα, με τα φρεσκα που χεις ψωνισει τι γινεται? τα βαζουν σε ψυγειο η περιμενουν εξω ποοοοοοτε θα φθασουν στη δροσια τους??? Ακου τωρα τι σκεφθηκε η Παρθενος..

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.. λογοδιαρροια του κερατα 8,30 πρωι Κυριακης..

αν κατσω και σας γραψω λεπτομερως τι ονειρα βλεπω εδω και τρεις μερες και δεν κοιμαμαι καλα θα τρελλαθειτε..

ουτε στον ανδρα μου δεν τολμαω να πω γιατι θα παθει συγκοπη..

αλλα κανω οτι δεν συμβαινει τιποτε..οι ορμονες φταιν για ολα!!χαχα!

Διαφημίσεις

Μαρια καθεται, τις τρωει και μολις συνελθει απο τα κλαμματα, παει και κανει "καλο - καλο" αυτον που της επιτεθηκε.
Na σας εκπαιδεύσουμε :tongue: εμάς δεν μας την βγαίνει κανείς :tongue: αυτό το τσαμπουκαλίδικο από τον μπαμπά της το πήρε πάντως όχι από εμένα... Ευτυχώς δεν τσακίζει όλο τον κόσμο, έχει ηρεμήσει...:tongue:

ΑΠΟΡΩ ομως.. αν δεν ειναι διαθεσιμοι εκεινη την ωρα, με τα φρεσκα που χεις ψωνισει τι γινεται?

Σε κάθε σακούλα βάζουν ετικετάκια (φρέσκα, κατεψυγμένα, εκτος ψυγείο, απορρυπαντικά κτλ) και τα αποθηκέυουν κάπου

Na σας εκπαιδεύσουμε :tongue: εμάς δεν μας την βγαίνει κανείς :tongue: αυτό το τσαμπουκαλίδικο από τον μπαμπά της το πήρε πάντως όχι από εμένα... Ευτυχώς δεν τσακίζει όλο τον κόσμο, έχει ηρεμήσει...:tongue:[

Σε κάθε σακούλα βάζουν ετικετάκια (φρέσκα, κατεψυγμένα, εκτος ψυγείο, απορρυπαντικά κτλ) και τα αποθηκέυουν κάπου

Ουαου συστημα..χαχα!

Εγω δεν ξερω παντως αν θα πρεπε να χαιρομαι η οχι που δεν ειναι τσαμπουκαλου..ειμαι σε διλημμα..χαχα!!

φορα κατι απλο, δροσερο και ανετο..καυσωνα θα χει!

Μόλις γυρίσαμε από τη βάπτιση, ήταν στον Αγ.Νείλο στον Πειραιά. Το κοριτσάκι πυη βαπτισόταν έκλαψα παρά μονο στην κολυμπήθρα κατά τα άλλα ήταν ήσυχη, τελικά φόρεσα μια καφέ 50s' φούστα με λευκό πουκάμισο κ φαρδιά ζώνη κ καφέ ψιλοτάκουνα με ασορτί τσάντα, η κορδέλα στα μαλλιά μου έλειπε για να ειμαι πολύυυυυυυ 50s. Αυτά.. ειχε γλυκάκια κ πειρατίνες μπομπό, απλά και καλά...

αυτα γενικα περι ορεξεως και κολοκυθοπιτας λοιπον :tongue:

Δεν διαφωνω σε κατι και δεν ηθελα να σε κανω να απολογηθεις που επιλεγεις να πηγαινεις τη μικρη σου σε παιδοτοπο. Γενικα με καλυψες, η μονη διαφορα που σημειωνω εγω ειναι πως εμεις δεν τον επιλεγουμε επειδη εχουμε κι αλλη αναλλακτικη (τον παιδικο και πολλες φιλες με παιδακια που μενουν κοντα μας). Εχω αφησει την τελευταια φραση απο το κειμενο σου γιατι νομιζω σε πειραξε.

Αν οντως σε πειραξε, συγγνωμη. Δεν ηθελα να θιξω σε καμμια περιπτωση τις επιλογες σου, ετσι κι αλλιως ολες εδω προσπαθουμε και κανουμε τα καλυτερα για τα μικρα μας. Και παλι συγγνωμη, δεν ηθελα να σε κανω να αισθανθεις ασχημα.

Για τα ασχημα ονειρα μη δινεις σημασια κι εγω σημεια και τερατα εβλεπα οταν ημουν εγκυος. ;)

Μόλις γυρίσαμε από τη βάπτιση, ήταν στον Αγ.Νείλο στον Πειραιά. Το κοριτσάκι πυη βαπτισόταν έκλαψα παρά μονο στην κολυμπήθρα κατά τα άλλα ήταν ήσυχη, τελικά φόρεσα μια καφέ 50s' φούστα με λευκό πουκάμισο κ φαρδιά ζώνη κ καφέ ψιλοτάκουνα με ασορτί τσάντα, η κορδέλα στα μαλλιά μου έλειπε για να ειμαι πολύυυυυυυ 50s. Αυτά.. ειχε γλυκάκια κ πειρατίνες μπομπό, απλά και καλά...

ΟΥΑΟΥ!! Κουκλα Τζες!! :D

Κι εμεις γυρισαμε πριν απο λιγο απο βαφτιση στους Θρακομακεδονες. Ωραια ητανε, το μπουμπουκακι ησυχο, προς το τελος κουραστηκε μονο και εκλαψε. Εγω φυσικα την εβγαλα στον περιβολο να κυνηγαω τη Μαρια. Ευτυχως ηταν και ο πατερας της μαζι και βοηθησε πολυ σημερα!

Το απογευμα θα παμε libero day στο Γουδη.

Οι υπολοιπες καλα?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...