Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κουριτσια!!!!!!!!!

Γειά σου κορίτσι με τα όμορφα μωρά... ο γιός πάντως ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ για 8 μηνών!! χρονιάρικο κ βάλε... πολύ φάτσας!!
μεχρι που τα πηρα κρανιο και μ ακουσε ολος ο Κολωνος.!
...και το Αιγάλεω..σαν σειρήνα χρυση μου έκανες:tongue: Εμένα τέτοιες κουλαμάρες ποτέ δεν μου κάνανε, ειναι υπναρουδικα, ξεραίνονται εντελώς
πηγα σουπερ μαρκετ ΜΟΝΗ με την Ναταλιτσα (ταλαιπωρια γιατι πηρα πολλα) κ τωρα περιμενω ΜΠΑΣ κ κοιμηθει που δεν το βλεπω.

Εγώ πάω 8 χρόνια μόνη.. το σπάνιο ειναι να έρθει ο Στ.μαζί - 3 φορές συνολικά- και επειδή πάω με τα 2 παιδιά το έχω φιλισοφήσει.. το καλύτερο ειναι να πάς σουπερ μάρκετ κ μετά να ζητήσεις να σου τα φέρουν σπίτι, εγώ από το χειμώνα κ μετά αυτό θα κάνω... αρκετή ταλαιπωρία τραβάμε καθημερινά κ τόσο το Αβ αλλα κ ο Σκλαβενίτης έχουν αντίστοιχη υπηρεσία. Σκεφτείτε το

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις καθημερινες κοιμαται στις 21:00 - 21:15. Σαββατοκυριακα το αργοτερο 22:30 ειναι στο κρεβατι της. :lol:

Εμένα καθημερινές πριν τις 10μμ δεν κοιμάται, ο Θοδωρής μονο που έχει σχολειο, το μεσημέρι στάνταρ η μικρή ένα 3ωρο το τρώει. Αλλά σπάνια σηκώνεται το βράδυ.. και ποτέ πριν τις 8 το πρωί τί να πω κ τα δύο έτσι ήταν μην με βαρέσετε

γειααα!εμεις εδω σπιτι,το απογευμα λεμε να παμε για μπανακι.
τυχερή!!! Καλό μπανάκι!! Εγώ στη μπανιέρα μου
yep!!!!!!

Γεια σου κορίτσι!

Μίλησα το πρωί με τα μανάρια μου στο τηλέφωνο! Απάντησε η μικρή κ ήταν μεσ'την τρελή χαρά. Εχθές έκαναν το 1ο τους μπανάκι στη θάλασσα, πάνε τα πρωινά με τον πατέρα μου, γυρίζουν κατά τις 1, τρώνε, ξαπλώνουν κ μέχρι αργά ειναι βόλτα στην πλατεία, εννοείται ότι χαλάει το πρόγραμμα ύπνου κ κοιμούνται αργότερα αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Η μικρή εχθές αφού ήπιε το γάλα της, "χτύπησε" κ μια μακαρονάδα με κιμά επειδή ζήλεψε από το Θοδωρή... τους ανοίγει η όρεξη απίστευτα στο χωριό.

γεια σας κοριτσάκια!!!

ωραία τα γυαλάκια πρινσέσα!!!είναι λίγο μεγάλα...αλλά δεν πειράζει,θα κυκλοφορεί ινκγόγνιτο το κορίτσι!!

δεσποινάκι σου απάντησαν οι έμπειροι!!φιλάκια στα κουκλάκια σου,θαλασσίτσα πάτε? έχετε και την χαλκιδική δίπλα!!

ελεναδίτσα πήγατε κι εσείς το μπανάκι σας? εμείς πήγαμε το πρωί...

προσπ χαρά στο κουράγιο σου...σου κάνει πρόβα το κορίτσι για το 2ο...χιχι

εμείς χθες το ξενυχτήσαμε με τον καλό μου....καταλαβαίνετε!:wink:;) 3.00 κοιμηθήκαμε και το κορίτσι 8 παρά ξύπνησε φρεσκαδούρα!!!!αχχχχ

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι!

αρκετη κινηση βλεπω σημερα στο καφε!

μολις γυρισαμε απο την θαλασσα,η μικρη δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα και κοιμηθηκε στο αμαξι στη διαδρομη,κανενα μισαωρο και τωρα βλεπει σρεκ!πρωτη φορα εχθες και σημερα που καθεται να δει ενα παιδικο!

α,στην παραλια παλι με το που πηγαμε,εκανε εμετο,απο τον φοβο της,φοβαται τα κυματα.μετα την πηρα εγω και μπηκαμε μεσα στη θαλασσα κι ηρεμησε,κι επαιζε με κατι παιδακια.πιασαμε φιλιες και μ'ενα ζευγαρι,που την ρωτουσε αν εχει αδερφακι,κι απαντουσε ναι.και ποσα αδερφακια εχεις την ρωτουσαν,κι η απαντηση της:ενα,δυο,τρια,τεσσερα,πεντε,ετσι,εφτα,οχτω,εννεα,δεκα!:D

μια χαρα κοιμουνται ή κοιμοντουσαν μαλλον,τα παιδακια σας φαιη και μιαμαμα.καλα,τα δικα σου τζεσικα δεν το συζητω!και φαγανα!φτου-φτου!εμενα αν το κανει αυτο,να φαει μετα το γαλα,το βραδυ,θα κανει σιγουρα εμετο.

λοιπον,εμενα κοιμαται στις 11 και ξυπναει ακομα το βραδυ 1-2 φορες για γαλα,και το πρωι σηκωνεται στις 9.το μεσημερι εχουμε θεμα.ή δεν θα κοιμηθει καθολου,ή θα κοιμηθει 2 ωρες.

προσπ,οντως εισαι ηρωας!ποσα χρονια εχεις να κοιμηθεις?ελπιζω τουλαχιστον το δευτερο να ειναι υπναρας!

κι εγω κοριτσια,παντου παω μονη με την κορη,σουπερ,τζαμπο,και σημερα στη θαλασσα,ο αντρας μου σπανια ξεκολλαει απο το σπιτι..σπιτογατος,αντιθετα απο μενα την χωριογυρα..:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να σας πω την αληθεια..

επειδη εχω φαει το αγγουρι με τη κορη που οπως βλεπετε δεν παραλειπει να μου το θυμιζει καμια φορα 2,5 ΧΡΟΝΙΑ μετα (για να μη ξεχνιομαστε), ξερω οτι το επομενο παιδακι μπορει να μου βγει κατα πασα πιθανοτητα

α) το ιδιο

β) χειροτερο

με το θεμα του υπνου..

θα μου πειτε..

γιατι? δεν μπορει να ειναι και καλυτερα??

απαντηση: το καλυτερα το λαμβανουμε παντα πιο ευχαριστα και αβιαστα απο το χειροτερα..

και αν ειναι γραφτο μου να μην κοιμαμαι τα επομενα δυο χρονια ως συνεχεια τουλαχιστον "χαιρομαι" που η μικρη μου κανει τα νευρα κροσια και με εξασκει για να μη...χαλαρωσω..

πειτε το ελευθερα..

ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ...

Παντως εχω να δηλωσω οτι το παιδι μου διαβαζει και το ονομα της κ το δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ασχετο

Το διαβαζει?? Καλε!! ειστε πολυυυυυ μπροστα..

εμενα με ρωταει συνεχεια για τα γραμματα και τους αριθμους και ας βαζει να της γραφουμε διαρκως το ονοματεπωνυμο της (μαλιστα αν την αποκαλεσεις με αλλο ονομα εκνευριζεται και εντονα σου λεει τα δυο βαπτηστικα της και το επιθετο της) αλλα δεν το διαβαζει..

μπραβο!

δεν διαβάζουν ακριβώς σε αυτήν την ηλικία,έχουν φωτογραφική μνήμη... όπως λύνουν ένα παζλ...πχ η έλλη ξεχωρίζει από μακρυά το σπίτι μας και το αυτοκίνητο μας...

ελενάδα κι εμείς μέχρι προχθές δεν παρακολουθούσε παιδικά,χθες με την ντόρα μετά από τόσο καιρό που κάθοταν τα dvd είδε ένα επεισόδιο...της άρεσε και γελούσε κιόλας!!

μαζόχα προσπ βάστα γερά!!!!!!!χαχα

Αχ ρε κορες!

Πηγαμε βολτα σημερα με τις συμφορουμιτισσες απο τις Ανωνυμες Αλλοπροσαλες. Πηγαμε ανευ μπαμπα διοτι δουλευε και η Μαρω με ξεθεωσε.. Το τερατακι δεν εκατσε λεπτο κατω! Ευτυχως με ξεκουρασε για λιγο ενας απο τους μπαμπαδες κι εκανα ενα τσιγαρακι.

Γυρισαμε, μπανιαριστηκαμε, ηπιαμε γαλα και πεσαμε για υπνο 11 παρα 20. Για να δουμε.. Τι ωρα θα ξυπνησει η κοντεσσα! :lol:

Αυριο εχουμε βαφτιση στους Θρακομακεδονες και λεμε να παμε και στο libero day στο Παρκο Γουδη. Θα ερθει καμμια Αθηναια? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα ακομη απορω..

συναντηση με παιδια για καφε, αν δεν ειναι σπιτι, παιδοτοπος η κατι σχετικο που να τα απασχολει συνεπαγεται ενα μονιμο κυνηγητο τους ασχετα αν ειναι και οι δυο γονεις η οχι..

οχι οτι στον παιδοτοπο η σε κατι σχετικο δεν εχεις το νου σου η δεν ασχολεισαι αλλα ειναι καλυτερα απο το να συναντιεσαι σε απλα καφε.. με τιποτε ομως..

βασικα προτιμω τα σπιτια γιατι ειναι πιο περιορισμενοι οι χωροι δρασεις και ειναι αλλιως..βεβαια μιλαω εγω που δυο φορες ειπα να κανω κατι και ολο κατι συνεβαινε και δνε αξιωθηκα ποτε..

εγω Παρκο Γουδι χωρις συζυγο η σοφερ με αμαξι δεν παω..ειναι μακρυα και ειδικα στην κατασταση μου δεν παιζει αλλα πολυ θα ηθελα..οπως και περσι που για καποιο λογο παλι δεν πηγα..

Δεν πηγαμε σε καφετερια, συναντηθηκαμε στην πιλωτη μιας απο της συμφορουμιτισσες και τα μικρα ξεσαλωσαν. Ειχαμε μαζι ποδηλατα, ειχε χαρτι με το μετρο και μαρκαδορους με μπογιες, ειχαμε αναψυκτικα και σπιτικη πιτσα, ητανε αλλη φαση, ωραια!

Σε αντιθεση με εσενα Προσπ μου, εγω δεν συμπαθω τους παιδοτοπους καθως δεν εμπιστευομαι καμμια κοπελιτσα απο αυτες που βαζουν μεσα να προσεχουν τα παιδια. Οχι πως εχω κατι μαζι τους, προς Θεου, κι αυτες ενα μεροκαματο πανε να βγαλουν αλλα τις περισσοτερες φορες ειμαι κι εγω μαζι της μεσα. Οποτε ουτε κι εκει ξεκουραζομαι, εγω προσωπικα. Τωρα θα μου πεις, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Για αυριο εχεις δικιο, καλυτερα στην κατασταση σου να μην κουραζεσαι πολυ γιατι στανταρ θα εχει ξεποδαριασμα.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγώ την έχω βάλει για ύπνο από τις 10 και μέχρι τώρα δεν έχει κοιμηθεί...κάθεται στο πάτωμα έξω από την πόρτα της,ανεβαίνω,την βάζω στο κρεβάτι,σειρά μερά ο μπαμπάς,το έχουμε 2-3 φορές.για να δούμε τώρα...

εγώ μπορώ να πω ότι χαλαρώνουμε στο καφεδάκι μας,γιαυτό και πάμε 1 φορά την εβδομάδα...κάνει ποδήλατο γύρω γύρω...κάθεται στην καρέκλα και ζωγραφίζει,σε ένα καφέ φέρνουν πάντα στα παιδάκια,μολύβι και χαρτί. κάνει βόλτες γενικά γύρω μας...

καλή βολτίτσα αύριο φαίη,εμείς θάλασσα σίγουρα,δεν ξέρω ακόμα πρωί ή απόγευμα.

μια χαρά η πυλωτή,γιατί έτρεχες από πίσω της τότε???

στον παιδότοπο επίσης είναι πολύ ασφαλές σε σύγκριση με έξω,πχ παιδική χαρά...2 φορές πήγαμε αυτήν την εβδομάδα και τρέχαμε από πίσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...