Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη περαστικα και για τα δοντια και για τους πολυποδες.. περασα και εγω ενα τραβηγματακι μετα τη γεννα της κορης μου προς μεγαλη μου εκπληξη.. το καλο ειναι οτι ολα αυτα προλαμβανονται η αντιμετωπιζονται..

εκανα δουλειες, κοιμηθηκα, ο συζυγος δεν εβγαλεφραγκο σημερα και εσκασα και 250 στο αυτοκινητο και τωρα ταπι..

σε κανα διωρο θα ρθουν το βαφτηστηρι μου και η αδελφουλα της.. και τωρα περιμενω τη μικρη απο τη μανα μου..

γλεντια !!

Εγώ τρώω, αλλά δε κάνω τις βλακείες που 'κανα στην πρώτη. Μέχρι τώρα στα +5,5 είμαι και πιστεύω μέχρι τα 10 βαριά βαριά θα το φτάσω. Δε με παίρνει γι' άλλα!!!

22η εβδομαδα ειχα παρει 7 στο μπομπο....και τερματισα +20 (πηρα 8 κιλα μονο στον 9ο μηνα παρακαλω!!!!)!!!!!χαχαχαχχαχα.....πολυ αισιοδοξη σε βλεπω...

εχω να μπω κατι αιωνες και μπηκα για να σχολιασω αυτο...πως με βλεπεις;;;;(εχω να φαψ μεγαλο κραξιμο λεμε.....)

γεια σας κουριτσια!!!!!!!!!

εγω εκοψα λιγο το πολυ φαι και καθομαι και λεω απο εδω και απο εκει πως δεν θα χω παρει ουτε ενα κιλο απο πριν δυο εβδομαδες.. αυριο το πρωι να θυμηθω να ζυγιστω η φακλανα..χαχα!!

desp θελω αποψη πως ειναι η κορη με τον μικρουλη αδελφο της.. πεφτει ξυλο η ακομη καλα κρατει??

Αχ κοριτσακια μου..

Μιαμαμα αντικαταβολη ειναι σουπερ, κατσε να τα ξαναδω κ θα σου πω σιγουρα ποιο θελω. 23 παντως φοραμε.

Προσπ ΠΟΙΑ Chicco της φτηνιας λες;;; 1ον ειναι πολυ καλα γιατι τα εχουν κ σε ολα τα οπτικα, 2ον στα οπτικα τα ειχαν 40 κ στα Λητω 25!!! Βεβαια ισως διαφερουν απο μοντελο σε μοντελο αλλα δεν νομιζω, πανω κατω τα ιδια ειχαν, 3ον ειναι οντως πολυ καλα..Χτες της πηρα κατι Paul Frank κ σημερα κατι Chicco. Τα πρωτα βεβαια θα τα αλλαξω μην με περασετε κ για τρελλη!

Αυτα ειναι: ακουω γνωμες..Παντως ολα μου φαινονται μεγαλα..

http://www.chicco.gr/el/en_seycheles_girl_12m.html

http://shop.paulfrank.com/store/productslist.aspx?categoryid=607&PageNo=0 (προτελευταια σειρα , τα γαλαζια)

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

desp θελω αποψη πως ειναι η κορη με τον μικρουλη αδελφο της.. πεφτει ξυλο η ακομη καλα κρατει??

μια χαρα ειναι!!! ειναι πολυ αγαπημενα και οχι δεν τον χτυπαει καθολου! εχουμε κατα περιοδους αρκετη ζηλεια βεβαια αλλα ευτυχως την εκδηλωνει με γκρινια (για τα παντα) αλλα οχι επιθετικα στο μωρο...με τα παιχνιδια γινεται μια κολαση!!! οχι ζικο μου!!!!αστο μπεμπη αστο!!! ατο ειναι παιχνιδι μου παρε δικα σου παιχνιδια!!! και τραβολογουνται και αυτη ουρλιαζει που δεν μπορει να του το παρει (μιλαμε ειναι πολυ δυνατος ο μαγκας!) και αυτος ουρλιαζει που τον τραβαει! αστα!!!! μια ησυχια αλλο πραγμα σε αυτο το σπιτι!!!τα εχω παιξει!!!

αυτα ομως ειναι τα μονα μας προβληματα...

κατα τα αλλα ολο τον αγκαλιαζει, τον φιλαει, λεει "παω πολυ μπεμπη μας μαμα" ειναι πολυ καλος!!! παιζουν και μαζι αρκετα (οταν δεν θελουν το ιδιο παιχνιδι βεβαιως βεβαιως)..και ο μικρος γελαει με την ψυχη του μαζι της...αλλο πραγμα σου λεω...πολυ ωραιες στιγμες...

υ.γ...και αυτα στα γραφω σημερα που μου βγαλανε την παναγια...σκεψου να μουν και στις καλες μου...

να ρωτησω και εγω....πως κοβουνε τον υπνο με το βυζι ρε παιδια; δεν μιλαω για αποθηλασμο αφου λογω αλλεργιας εχουμε μελλον για αυτο αλλα αυτο το παιδι δεν ξεκολλαει απο το βυζι μου..τη μερα ακομα κοιμαται στην αγκαλια μου με το βυζι στο στομα και μολις το βγαλω ξυπναει.. τα εχω παιξει!!!8 μηνων εχει παει ρε γμτ!!!

ευτυχως το βραδυ κοιμαται αλλα αυτο το πραγμα ολη μερα στο βυζι με τρελαινει!!! δεν μπορω να κανω τιποτα στο σπιτι!! δεν εχω ουτε μιση ωρα ηρεμια τη μερα... ουτε δεκαλεπτο!!!!τι να κανω ρε γμτ για να κοιμηθει και λιγο στην κουνια του το μεσημερι;

Αχ κοριτσακια μου..

Μιαμαμα αντικαταβολη ειναι σουπερ, κατσε να τα ξαναδω κ θα σου πω σιγουρα ποιο θελω. 23 παντως φοραμε.

Προσπ ΠΟΙΑ Chicco της φτηνιας λες;;; 1ον ειναι πολυ καλα γιατι τα εχουν κ σε ολα τα οπτικα, 2ον στα οπτικα τα ειχαν 40 κ στα Λητω 25!!! Βεβαια ισως διαφερουν απο μοντελο σε μοντελο αλλα δεν νομιζω, πανω κατω τα ιδια ειχαν, 3ον ειναι οντως πολυ καλα..Χτες της πηρα κατι Paul Frank κ σημερα κατι Chicco. Τα πρωτα βεβαια θα τα αλλαξω μην με περασετε κ για τρελλη!

Αυτα ειναι: ακουω γνωμες..Παντως ολα μου φαινονται μεγαλα..

http://www.chicco.gr/el/en_seycheles_girl_12m.html

http://shop.paulfrank.com/store/productslist.aspx?categoryid=607&PageNo=0 (προτελευταια σειρα , τα γαλαζια)

μαρακι και εμενα πολυ μεγαλα μου φαινονται ρε παιδι μου!!!

καλημερα

της chicco τα ιδια εχω αλλα πιστευω οτι δεν της παει το μοντελο..της πανε τα πιο στρογγυλευμενα αλλα επειδη βιαζομουν να παμε διακοπες τοτε και δεν εβρισκα αλλου σε τοσο καλη τιμη οπως στο Λητω συμβιβαστηκα και τα πηρα και κανουν τη δουλεια τους..

τα αλλα και εμενα καπως μου φαινονται για την ηλικια τους..αλλαξε τα..

desp.. αυτα που γραφεις μαλλον ειναι τα αναποφευκτα και πιστευω (η ετσι θελω) οτι σε αυτα τα πλαισια θα κινηθουμε και εμεις..το καλο βεβαια ειναι πως επειδη ειναι και διαφορετικο φυλο μακροπροθεσμα το ενδιαφερον για παιχνιδι θα διαφοροποιηθει αλλα αυτο στο πολυ μακρινο μελλον..απο την αλλη αν ηταν κοριτσια και τα δυο θα εξαναγκαζοταν να μοιραστει ακριβως τα ιδια παιχνιδια και κατα βαθος κακο δεν θα ταν..

εχθες που χε ερθει η μπεμπα η ξαδελφουλα της που ειναι ενος ετους και δυο μηνων εβλεπα την κορη μου που απο την μια την αντιμετωπιζε σαν μωρακι αφου της εξηγουμε συνεχως οτι ειναι μωρο και δεν καταλαβαινει και πρεπει να την βοηθα και να της δειχνει πως να παιζουν αλλα οι στιγμες παροξυσμου επειδη επαιζε με τα δικα της παιχνιδια δεν ελειψαν..ΕΙΔΙΚΑ οταν εβλεπε οτι η μπεμπα πχ ενα ξυλινο παζλ δεν το επαιζε οπως ξερει να το παιζει η ιδια σαν μεγαλυτερη

Τωρα για τον θηλασμο το βραδυ που δυστυχως στην περιπτωση σας εχει συνδυαστει με...πιπιλα

απο μερους μου εξ αρχης ειδικα την διαρκεια της ημερας ειχα προσπαθησει αρκετα να μην αποκοιμιεται με το στηθος μου συνεπως εκοβα ποτε χορταινε και ποτε το χρησιμοποιουσε για πιπιλα ωστε να κοιμαται και φροντιζα να την κοβω καθε φορα που αυτο συνεβαινε με αποτελεσμα να κοιμαται με νανουρισμα και οχι με στηθος.

τη νυχτα απο την αλλη εμενα παραδοσιακα μεχρι που κοψαμε τον θηλασμο ξυπνουσε θηλαζε δυο λεπτα και ξανακοιμοταν..ισα δηλαδη που μου κατεβαινε το γαλα, επινε μερικες γουλιες και ξανα υπνο..δηλαδη με λιγα λογια αντι πιπιλας ηρεμουσε με εμενα και καθως ειχε συνηθισει το εκανε απο 1 εως 101 φορες καθε βραδυ..νομιζω οτι ειναι αναποφευκτο σε μια μεριδα θηλαζοντων μωρων (ο μεσος ορος δηλαδη) να συμβαινει αυτο μακραν..

αν μπεις στο τοπικ του θηλασμου στο parents υπαρχουν πολλες παρομοιες περιπτωσεις που αν θυμαμαι καλα απο τοτε που και εγω ζητουσα βοηθεια δεν υπηρχαν πολλες δραστικες λυσεις.. κανε ενα κοπο αν δεν εχεις ψαξει γιατι σιγουρα υπαρχει ιδιο θεμα.

το θεμα ειναι οτι εισαι και δεσμευμενη λογω της αλλεργιας ωστε να διακοψεις..και τα αντιαλλεργικα γαλατα δεν συμφερουν οικονομικα ουτε για αστειο.. 22 ευρω μου λεει ο ξαδελφος μου τα 450 γρ..ελεος!! αν εχεις και τις πανες..καηκες..

κουραγιο παντως γιατι ξερω καλα πως ειναι το θεμα αυτο και μη νομιζετε οτι δεν το σκεφτομαι για το επομενο..απλα προσπαθω να μην αγχωνομαι και ας ξερω τι θα κανω..

Γεια σας κοριτσια! Που γυρνατε?

Εμεις εχθες πηγαμε παραλια Γλυφαδας και αλωνισαμε και σημερα πηγαμε στις κουνιες στο Γουδη. Η Μαρια κοιμαται απο τις 1 παρα τεταρτο αφου ξυπνησε στις 5. Τι θα κανω με αυτο το παιδι δεν ξερω.. Στο τελος δεν θα κοιμαται καθολου για βραδυ ετσι οπως το παει. Εν τω μεταξυ δινω το nujol αλλα διαφορα δεν εχω δει ουτε στη συσταση της κενωσης ουτε στον αριθμο τους. Εχω μπαφιασει πια!

Πριγκηπισουλα κι εμενα μου φαινονται μεγαλα τα γυαλια. Κρινοντας απο της Μαρως δηλαδη γιατι κι εγω κατι τετοια κοιτουσα στα optical αλλα με προσγειωσε η οπτικος. Τα αλλα της ητανε σα "μασκα" και εξειχαν απο τα ματακια της, ενω αυτα που αγορασαμε "αγκαλιαζαν" το προσωπακι της χωρις να τη σφιγγουν.

Ευχαριστω ολες για τις ευχες περι περαστικων! Να ειστε καλα! Ενταξει, θα περασει κι αυτο και θα παμε παρακατω! ;)

Καλο Σ/Κ να εχουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσια! Που γυρνατε?

Καλο Σ/Κ να εχουμε!

γειααα!εμεις εδω σπιτι,το απογευμα λεμε να παμε για μπανακι.

τι ωρα κοιμαται το βραδυ βρε φαιη?και το μεσημερι ποσες ωρες?μηπως κοιμαται πολυ το μεσημερι?γιατι και μια φιλη μου το ειχε αυτο το προβλημα,αλλα κοιμοταν η κορη της 3 ωρες το μεσημερι,και της ειπε η παιδιατρος να της κοψει τις πολλες ωρες το μεσημερι.εγω παντως νομιζω οτι φταινε και τα δοντακια..

περαστικα σας και στις δυο.καλο σ/κο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλα..ποια δοντια και αηδιες??? βιτσια εχουν

εχθες κοιμηθηκε η δικια μου στις 21.30 και απο τις 22.30 μέχρι τις 4.00 με ειχε π@#$ κ#$#$ με το συμπαθειο..

ξυπνουσε, μουρμουραγε, εκλαιγε και ζηταγε οτι κουλο της ερχοταν στο νου!!

στις 3.30 το ξημερωμα τσιριζε και πηγε φωναζοντας στο σαλονι να παιξει παζλ μεχρι που τα πηρα κρανιο και μ ακουσε ολος ο Κολωνος..τελικα σταματησε τη γκρινια ηπιε γαλα και ξανακοιμηθηκε..και ξαναγκρινιαξε αλλη μια φορα εικοσι λεπτα μετα και τελος.

εγω βεβαια μαυρο υπνο εκανα..αφου ξυπνησε στις 7.00 και αμεσως με τραβολογουσε ενω ο πατερας της εφευγε για δουλεια..

κατι τετοιες νυχτες ειναι που μπαινει μεσα μου ο κακος μου εαυτος λεμε!

Τις καθημερινες κοιμαται στις 21:00 - 21:15. Σαββατοκυριακα το αργοτερο 22:30 ειναι στο κρεβατι της. Μεσημερι δεν εχει στανταρ ωραριο. Μπορει να κοιμηθει απο μιση ωρα (το λιγοτερο) εως 2 ωρες (το περισσοτερο). Στανταρ φταινε και τα ρημαδοδοντια απλα εμεις σερνομαστε ρε γμτ.. Κι εκεινη ειναι ντουρασελ ρε παιδι μου!

Καλο μπανακι να εχετε! Η δικια μου εχθες εδειχνε να σιχαινεται την αμμο, επιανε τα ποδια της και ελεγε "κακα", ενω περυσι πηγαινε αερατη. Τι να πω! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χμμ.. εχω μαθει να ψυχολογω την κατασταση της και καταλαβαινω ποτε γινεται απο πεισμα και ποτε επειδη κατι την ενοχλει η εχει ξυπνησει απο εντονο ονειρο..

μολις δω οτι το κανει απο πεισμα που συνεπαγεται οτι ειναι σε πληρη επικοινωνια μαζι μου και δεν ειναι κατι σαν..υπνοβατης τοτε την κατσαδιαζω οταν πλεον οι καλοι μου τροποι εχουν εξαντληθει..

ο ανδρας μου αυτο το κομματι δεν μπορει να το διαχειριστει και ας καταφερε να την καθησυχαζει πολλες φορες αντι να τρεχω εγω.. στα δυσκολα αναλαμβανω εγω..

καλημερα

της chicco τα ιδια εχω αλλα πιστευω οτι δεν της παει το μοντελο..της πανε τα πιο στρογγυλευμενα αλλα επειδη βιαζομουν να παμε διακοπες τοτε και δεν εβρισκα αλλου σε τοσο καλη τιμη οπως στο Λητω συμβιβαστηκα και τα πηρα και κανουν τη δουλεια τους..

τα αλλα και εμενα καπως μου φαινονται για την ηλικια τους..αλλαξε τα..

..

Καλα κι εγω που το "εψαξα" τι καταλαβα;;; Κι εγω εκει κατεληξα..Νομιζω ειναι οκ, σιγουρα πιο στρογγυλα ισως ηταν πιο στυλατα αλλα ειναι καλο που εχουν χοντρο βραχιονα κ δεν μπαινει φως. Δεν θα τρελαθουμε κιολας για τα γυαλια..Του χρονου σιγουρα θα μπορουμε να φοραμε πιο ωραια γυαλακια..

Πριγκηπισουλα κι εμενα μου φαινονται μεγαλα τα γυαλια. Κρινοντας απο της Μαρως δηλαδη γιατι κι εγω κατι τετοια κοιτουσα στα optical αλλα με προσγειωσε η οπτικος. Τα αλλα της ητανε σα "μασκα" και εξειχαν απο τα ματακια της, ενω αυτα που αγορασαμε "αγκαλιαζαν" το προσωπακι της χωρις να τη σφιγγουν.

!

Κοριτσι ΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ολα..Και τα καλυτερα πανω της ηταν τα Chicco!

Σημερα μαγειρεψα, εφτιαξα γλυκακι, πηγα σουπερ μαρκετ ΜΟΝΗ με την Ναταλιτσα (ταλαιπωρια γιατι πηρα πολλα) κ τωρα περιμενω ΜΠΑΣ κ κοιμηθει που δεν το βλεπω..Το απογευμα θα παμε μια βολτιτσα με τη νονα μας κ αυτα για αποψε..Εχω παρει κ ωραιο dvd..Αυτη τη βδομαδα θα ειμαι ανυπαντρη μητερα χωρις γονεις,σας το πα;;; ομορφιες! Συζυγος κ γονεις πηγαν στο εξοχικο για εργασιες..

Για το θεμα του θηλασμου δεν μπορω να βοηθησω..υπομονη..Απο τη μια μου ακουγονται τοσο μακρινα τα τοσο μικρα μωρακια απο την αλλη με συγκινει και ΤΩΡΑ που ακουω τη μικρη να τσιριζει ανυπομονω να μεγαλωσει να ηρεμησουμε..;)

Παντως εχω να δηλωσω οτι το παιδι μου διαβαζει και το ονομα της κ το δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ασχετο

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...