Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια..

ξεκιναω με την jesgk

ολα θα γινουν απλα θα χεις ψοφησει λιγακι...υπομονη..δεν θα καταλαβεις ποτε εγινε και αυτο...εγω ακομη δεν πιστευω οτι τη βαπτισαμε..

cristin και Myprincess και σαφως αφορα και τις υπολοιπες..

συμφωνω οτι τα παιδια πρεπει να τα βιωνουν ολα...ομως ενας καυγας η μια διαφωνια με οποιο τροπο και να γινεται οταν συμβαινει μπροστα στα παιδια εχει ακριβως το ιδιο αποτελεσμα..

τωρα πχ ο Μανωλακης δειχνει οτι το βλεπει σαν παιχνιδι αλλα αργοτερα θα καταλαβαινει περισσοτερα και μπορει πχ την συμπεριφορα του να φωναζει να την υιοθετησει και ο ιδιος ασχετα αν ειανι απο εκνευρισμο η οχι...το ιδιο εννοειται ισχυει και για την κορη μου και για τα παιδια ολου του κοσμου...

εγω τις προαλλες (που σας ειχα πει οτι παρολιγο να γκρμισω το σπιτικο μου) διαπληκτιζομουν με τον συζυγο μεχρι που εξοργισμενη του πα οτι θα χωρισουμε και εκεινος κατευθειαν αρχισε τις κατηγοριες του τυπου "θες να μου παρεις το παιδι" και κατι τετοια...

εγω ομως επειδη μονο αυτο δεν εχω κατα νου του πα "θες το παιδι? παρτο..δεν ειναι τροπαιο κανενος ομως"..μαλλον ντραπηκε και αργοτερα μου ζητησε συγνωμη..ολα αυταομως μπροστα στη μικρη..τραγικο λαθος και ας μην καταλαβαινει..εκεινη απλα επαιζε και ελεγε τα δικα της στο μεταξυ...

εγω φοβαμαι το σημερα αλλα τρεμω το αυριο..

τωρα οσον αφορα τις οικογενειες που ισχυριζονατι οτι ποτε δεν μαλωνουν παιζουν τρεις περιπτωσεις

α) λενε ψεματα για να μην δινουν δικαιωματα στους τριτους

β) αδιαφορει το ζευγαρι μεταξυ τους και δεν ειναι ειλικρινεις και τομηροι ο ενας στον αλλο συνεπως παντα καποιος κανει τον ηλιθιο και ετσι παντα υποχωρει

γ) ειναι σπανια περιπτωση που προσωπικα δεν πιστευω οτι στο δρομο μιας ολοκληρης ζωης ενα ζευγαρι δεν ξεφευγει..απλα δεν το πιστευω

πω πω..δεν καταλαβαινω πως περναει το σκ με τις δουλειες..και ολο λεω θα κανω μονο αυτη τη δουλεια και τελος και ολο κατι προκυπτει...παλι καλα που βρισκω και χρονο για τη μικρη αν και θελω πολυ περισσοτερο..

τελος παντων..

χθες στολισαμε το σπιτι με αποκριατικα και η μικρη επαθε ΠΛΑΚΑ.. να μη σας πω τι γουστο εχει με τις σερπαντινες..

και τελικα ειπα στον εαυτο μου να παψει να ναι υποχονδριος και ψειρας καθως το ταμειον ειναι μειον και ακριβες στολες σημαινει και αρκετα χρηματα και ετσι ενεδωσα στην ανυπομονησια μου και αφου ξαναριξα μια ματια σε στολες βρηκα το Χιπακι (κατα το μικρη χιπισσα)και εντυσα τη μικρη ως προβα και ηταν ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...θα της ζωγραφισω στο μαγουλακι και λουλουδακια και καρδουλες και θα ναι αψογη..για πολλες φωτο!!

αυτη εντωμεταξυ δεν ηθελε να βγαλει τη στολη απο πανω της...

καλα..οταν θα την παω σε καρναβαλι πιστευω οτι θα το καταευχαριστηθει..

αντε καλο Τριωδιο κοριτσια..και του χρονου με υγεια!!!

Διαφημίσεις

Kaλησπέρα κορίτσια τί κανετε; Σήμερα μαγείρεψα μια γαλοπουλόσουπα, ότι πρέπει για το κρύο. Η μικρή μόλις κοιμήθηκε, με το γιο διαβάζουμε, ήρθε κ ο σύζυγος κ λέω σε λίγο να ξαπλώσω για καμμιά ώρα. Δεν έχει γίνει κάτι το συναρπαστικό για σκ αλλά τεσπα.

Kaλησπέρα κορίτσια τί κανετε; Σήμερα μαγείρεψα μια γαλοπουλόσουπα, ότι πρέπει για το κρύο. Η μικρή μόλις κοιμήθηκε, με το γιο διαβάζουμε, ήρθε κ ο σύζυγος κ λέω σε λίγο να ξαπλώσω για καμμιά ώρα. Δεν έχει γίνει κάτι το συναρπαστικό για σκ αλλά τεσπα.

πως μαγειρευεται η γαλοπουλοσουπα????

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!! Παγώνουμε δεν κρυώνουμε!! Τώρα βρήκε να βάλει κρύο που βαπτίζω το κορίτσι

Και εσένα τι σου ήρθε καλέ να βαφτίσεις χειμωνιάτικα?

Θα πάω από εκεί με τη νονά το απόγευμα να μιλήσει κ αυτή μαζί του για το οικονομικό, κάλεσα τώρα κ μίιλησα με τον Πάτερ, θα πάμε εκεί στις 5:30 εννοείται ότι θα πρέπει να βάλει καλοριφέρ διαφορετικά μας βλέπω να παθαίνουμε πνευμονία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...