Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ πρινσέσα μου..."ανοίξαμε και δεχόμεθα παραγγελίες!!!"

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!! :D

Κοπελιές εγώ σήμερα πήγα να δω τον παιδοχειρούργο, δηλαδή αυτός να δει τον Γιάννη.

Με λίγα λόγια: Ναι, χρειάζεται διορθωτική

Όχι, δε χρειάζεται άμεσα, τα ξαναλέμε του χρόνου, αρχές

καλοκαιριού!

Let's partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

ist2_4878451-party-objects.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν αγχωνομαι απλα θα ηθελα..ειναι γουστοζικα καισ το φιναλε αν δεν παρω απο τις φιλες μου απο που θα παρω?

θα τα πάρεις όταν θα μπορέσεις,σου τα φτιάχνω τον χειμώνα...:tongue::tongue:

καλα.. παιδικο δωματιο και σαλονι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ..

μπανιο λιμνη απο νερα στο πατωμα διοτι καθε πλυσιμο της κορης μου συνεπαγεται και 5λεπτο ξεβγαλμα μεχρι να ξεβαψει το δερμα και να κολυμπαει το πατωμα, τουλαχιστον την ταιζει και ειναι μαζεμενη..

παωνα μαγειρεψω πριν ξεσαλωσει ξανα..

τέλεια,σε ζηλεύω!!!:shock::shock:

Καλα ρε 'σεις γλυστριδα φαγατε??? :lol: Αντε να σας "πιασω" μια - μια τωρα!

Τζες καλο καλοκαιρι στα παιδακια σου! Κωλοφαρδηηηηηη!! :D

Πριγκηπεσσα να συναντηθουμε, οοοολες οι Αθηναιες και να παμε Κερκυρα να βρουμε το Χριστινακι! :tongue: Περα απο την πλακα, εγω ειμαι μεσα οποτε κανονισουμε! ;)

Τα γυαλακια καταπληκτικα!

Με το καλο να ξεκινησει και η συνεργασια με τον εμπορα της Κερκυραιας μας! :)

Αυτα θυμαμαι.. :oops: Σορρυ αν ξεχναω κατι..

Στις 17:00 εχω ραντεβου για τεστ παπ, κολποσκοπηση, κολπικο υπερηχο, υπερηχο μητρας και ωοθηκων και φυσικα ψηλαφηση στηθους με το γυναικολογο μου.. Τον τυπικο ελεγχο που κανουμε δηλαδη αλλα εγω εχω φρικαρει, δεν την παλευω με τον κολποδιαστολεα! :(

Θα σας γραψω νεα το βραδυ!

thank you!!!καλή επιτυχία το απόγευμα!!!

:) άτιμη κοινωνία που μας αφήνεις άφραγκες... θα κάναμε εμείς κάτι barbeque party, κάτι bazaar με μεταχειρισμένα έξω απ' τις αυλές να φοράγαμε κλως φούστες κ μπανάνα το μαλλί

Τέλειο site

:D:Dσυμφωνώ μαζί σου100%!!!!!!!

Αχ πόσες φορές το έχω σκεφτεί.. και η μάνα μου"που θα πας, κ τί θα κάνετε εκει" η υποστήριξη προσωποποιημένη

αχ αυτές οι μανάδες!!!:shock::shock:

καλέ αφήστε τις αποδείξεις και πουλήστε!!! βγάλε φώτο προσπ και πούλα από το ίντερνετ...

www.etsy.com μπορείς να πουλήσεις ότι παλιό και χειροποίητο έχεις...

Με λίγα λόγια: Ναι, χρειάζεται διορθωτική

Όχι, δε χρειάζεται άμεσα, τα ξαναλέμε του χρόνου, αρχές

καλοκαιριού!

Let's partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

Υπέροχα Νέα!!!!

:D:Dσυμφωνώ μαζί σου100%!!!!!!!

καλέ αφήστε τις αποδείξεις και πουλήστε!!! βγάλε φώτο προσπ και πούλα από το ίντερνετ...

www.etsy.com μπορείς να πουλήσεις ότι παλιό και χειροποίητο έχεις...

θα πουλήσω λοιπόν!!!!!!!!!!!!! Αφού το λες εσύ τέλος!

Διαφημίσεις

εμεις αυριο θα χουμε διακοπη ρευματος για ενα 8ωρο καθως κανουν εργασιες και ετσι δεν θα τα πουμε..

θα στειλω και τη μικρη στη μανα μου και εγω θα κανω μερικες δουλιτσες..αλλα χωρις ρευμα θα πληξω...

καλο βραδακι..

ενα γρηγορο και βαρετο καλημερα..

δε μας λυπαται αυτο το κοριτσακι!! απο τις 6.30 σημερα και με γκρινια ντε και καλα να παμε μαζι να παιξουμε στο σαλονι..

πως φαινονται τα κακομαθημενα ε??

τεσπα..

επλυνα τα πιατα μου, ηπιαμε το γαλα μας και θα την παω στη μανα μου σε καμια ωρα..

αν δεν ειχα δουλειες να κανω θα καθομουν και εγω εκει αλλα δεν με παιρνει..θα γυρισω, να κανω κατι ψιλα ανευ ρευματος, μαλλον θα κοιμηθω λιγακι και αν βαριεμαι τοοοοοοοοοοοοσο πολυ ισως παω απο τη δουλεια του ανδρα μου..

θα τα πουμε το απογευμα..

by the way εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν στη Θεσσαλονικη ταξιδι και εψαχνα να βρω επωνυμο ζαχαροπλαστειο για να φαω εναν σοκολατενιο μπαμπα με ρουμι..ο καθενας με τον πονο του δηλαδη αν και τα ονειρα με γλυκα συνηθως μου βγαινουν με στενοχωρια αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν τα εφαγα αλλα τα διαλεγα για να τα αγορασω..και που τωρα?? στη Θεσσαλονικη..Οτι να ναι!!

Παντως ξερω που θα βρω αυτον τον μπαμπα εδω στην Αθηνα..χαχα!!

καλημερα και φιλια σε ολες..!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

πως φαίνεται η έγκυος που ζητάει διάφορα!!!

μας λήγωσες πρωί πρωί...

καλημέρα μαέστρο...τι κάνει ο γιάννος?

εμάς σήμερα από τις 8 παρά μας ξύπνησε...νυστάζω τώρα,τα νεύρα μου!!

χθες το μεσημέρι μας έβγαλε το λάδι για να κοιμηθεί,την πήρε ο ύπνος στο πάτωμα έξω από το δωμάτιο της,το βράδυ λέω θα της διαβάσω παραμύθι,"κι αν δεν σηκωθείς και κοιμηθείς,τπ πρωί έκπληξη",σηκώθηκε μόνο μία φορά και την πήρε σχετικά γρήγορα ο ύπνος...για να δούμε πως θα πάει...θα της το λέω κάθε βράδυ μπας και...

με το θέμα πάνα κάνουμε διάλειμα....έκλαιγε,φώναζε,γκρίνιαζε...

Εγώ πάλι πήγα σπιτι κ η αίσθηση ήταν σχεδόν περίεργη.. πόσο διαφορετικό ειναι να μην ειναι τα παιδιά, μου φάνηκαν τόσο πολλές οι ώρες μέχρι να κοιμηθώ..σαν να ειχα απέραντο χρονο.. μέχρι που την ηρεμία μου χάλασαν οι τσιρίδες της μάνας μου :shock: επειδή λέει έπρεπε να φτιάξει η ίδια τη βαλίτσα επειδή ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα ξέχνουσα τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών. :shock: Ζήτημα ζωής κ θανάτου δλδ. Το δεύτερο βρισίδι ήταν επειδή έβαλα στο Θοδωρή ένα αντιανεμικό μπουφανάκι κ όχι μια ζακέτα.... και εννοείται ότι για μια ακόμα φορά με έβγαλε ΑΧΡΗΣΤΗ... έχω συνηθίσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...