Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα ρε 'σεις γλυστριδα φαγατε??? :lol: Αντε να σας "πιασω" μια - μια τωρα!

Τζες καλο καλοκαιρι στα παιδακια σου! Κωλοφαρδηηηηηη!! :D

Πριγκηπεσσα να συναντηθουμε, οοοολες οι Αθηναιες και να παμε Κερκυρα να βρουμε το Χριστινακι! :tongue: Περα απο την πλακα, εγω ειμαι μεσα οποτε κανονισουμε! ;)

Τα γυαλακια καταπληκτικα!

Με το καλο να ξεκινησει και η συνεργασια με τον εμπορα της Κερκυραιας μας! :)

Αυτα θυμαμαι.. :oops: Σορρυ αν ξεχναω κατι..

Στις 17:00 εχω ραντεβου για τεστ παπ, κολποσκοπηση, κολπικο υπερηχο, υπερηχο μητρας και ωοθηκων και φυσικα ψηλαφηση στηθους με το γυναικολογο μου.. Τον τυπικο ελεγχο που κανουμε δηλαδη αλλα εγω εχω φρικαρει, δεν την παλευω με τον κολποδιαστολεα! :(

Θα σας γραψω νεα το βραδυ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

you are my soul mate!!!:D:D

μπορεί να μην μου αρέσει η λεμονάδα πολύ,αλλά έτσι το φαντάζομαι κι εγώ...:D god bless america!!

μπες εδώ αδελφούλα...http://www.marthastewart.com/

:) άτιμη κοινωνία που μας αφήνεις άφραγκες... θα κάναμε εμείς κάτι barbeque party, κάτι bazaar με μεταχειρισμένα έξω απ' τις αυλές να φοράγαμε κλως φούστες κ μπανάνα το μαλλί

Τέλειο site

Καλα ρε 'σεις γλυστριδα φαγατε??? :lol: Αντε να σας "πιασω" μια - μια τωρα!

Τζες καλο καλοκαιρι στα παιδακια σου! Κωλοφαρδηηηηηη!! :D

Πριγκηπεσσα να συναντηθουμε, οοοολες οι Αθηναιες και να παμε Κερκυρα να βρουμε το Χριστινακι! :tongue: Περα απο την πλακα, εγω ειμαι μεσα οποτε κανονισουμε! ;)

Τα γυαλακια καταπληκτικα!

Με το καλο να ξεκινησει και η συνεργασια με τον εμπορα της Κερκυραιας μας! :)

Αυτα θυμαμαι.. :oops: Σορρυ αν ξεχναω κατι..

Στις 17:00 εχω ραντεβου για τεστ παπ, κολποσκοπηση, κολπικο υπερηχο, υπερηχο μητρας και ωοθηκων και φυσικα ψηλαφηση στηθους με το γυναικολογο μου.. Τον τυπικο ελεγχο που κανουμε δηλαδη αλλα εγω εχω φρικαρει, δεν την παλευω με τον κολποδιαστολεα! :(

Θα σας γραψω νεα το βραδυ!

αχααααααααααααααααααα!! ΚΟΛΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ λεγεται αυτο το καταπληκτικο εργαλειο???

ολο ηθελα να τον ρωτησω και ολο το ξεχναω..

φοβερη εφευρεση..:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

:) άτιμη κοινωνία που μας αφήνεις άφραγκες... θα κάναμε εμείς κάτι barbeque party, κάτι bazaar με μεταχειρισμένα έξω απ' τις αυλές να φοράγαμε κλως φούστες κ μπανάνα το μαλλί

Τέλειο site

τα bazaar στις αυλες απαγορευονται απο τον νομο εδω στην Ελλαδα εκτος αν εχεις ανοιξει στην εφορια εδρα και κοβεις νομιμες αποδειξεις.. ΑΣΤΟ το χουμε χαξει με τοση σαβουρα στο σπιτι..που σιγα σιγα τη διωχνουμε πουλωντας στο παζαρι αλλα ειναι τοση που δεν θα φανει ποτε οτι εφυγε απο το σπιτι..

Αν μπορειτε να δείτε εδώ εχει φωτό από το χωριό της μητέρας μου που ήταν τα παιδάκια πέρσυ

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002474022424&sk=photos

μας ..παιδευεις κοπελια......παιζεις με τον πονο του μπατηρι ταξιδευτη

Διαφημίσεις

Εγώ καλή μου.. που σπίτι έχουμε κ δεν έχω λεφτά να πάω;; από που να φουντάρω?

εδω βρε δεν θα μπορουμε σε λιγο να πηγαινουμε εμεις Σαλαμινα που ναι και διπλα..γιατι νομιζεις γυρισα???απο αφραγκια για να πληρωνω δυο σπιτια και πηγαινε ελα του συζυγου..

λες να μη κατανοω τον καημο σου????

τα bazaar στις αυλες απαγορευονται απο τον νομο εδω στην Ελλαδα εκτος αν εχεις ανοιξει στην εφορια εδρα και κοβεις νομιμες αποδειξεις.. ΑΣΤΟ το χουμε χαξει με τοση σαβουρα στο σπιτι..που σιγα σιγα τη διωχνουμε πουλωντας στο παζαρι αλλα ειναι τοση που δεν θα φανει ποτε οτι εφυγε απο το σπιτι..
Ax είμαι μια ΑμερικάνοΙταλίδα εγώ απ'την Αγία Βαρβάρα :tongue:
εδω βρε δεν θα μπορουμε σε λιγο να πηγαινουμε εμεις Σαλαμινα που ναι και διπλα..γιατι νομιζεις γυρισα???απο αφραγκια για να πληρωνω δυο σπιτια και πηγαινε ελα του συζυγου..

λες να μη κατανοω τον καημο σου????

Κατανοείς το ξέρω

ναι αλλα μια περηφανια θα την ειχα αν ειχα σπιτι στην Ιταλια.. και εκει θα μετακομιζα με τη δουλεια του ανδρα μου που εχει και ψωμι..

Αχ πόσες φορές το έχω σκεφτεί.. και η μάνα μου"που θα πας, κ τί θα κάνετε εκει" η υποστήριξη προσωποποιημένη

προς το παρον ειμαστε εδω..ολες..

εγω ηδη σκεφτομαι πως αν χασω τη δουλεια μου η κατι συμβει δεν θα χω κανενα προβλημα ηθικο η προσωπικο να βρω δουλεια και ως καθαριστρια σε σπιτια..τρως τη μαλακια της καθε μιας ανισορροπης και του καθε αρρωστου αλλα η αναγκη ειναι πανω απο τα θελω..

αλλωστε παραδοσιακα ειμαι απο οικογενειες οικιακων βοηθων, υπηρετριων, καθαριστριων whatever..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...