Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπα κ η Ναταλιτσα ενηλικας θεωρειται..Γιαυτο βγηκε κ Αιγοκερως..Τα Αιγοκερακια ειναι επισης σουπερ..Γκαλοπ τοσα χρονια στα σχολεια να πανε χαμενα;;;;:P

νια τα κ##$παιδια μας.. αν θελουν ειναι εξισου υπευθυνα με τα σκ#$$παρθενακια..

εχω ορεξη μαλλον..χαχα!! παω να μαγειρεψω.. εξω βρεχει καρεκλες παλι..και εχω και συντηρηση A/C το απογευμα..αααααααααααααααλλες μετακομισεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.

και ενας απο τους λογους δεν ειναι οτι δεν θελω, απλα απαιτω απο τον εαυτο μου να εχω συμαζεμενο το σπιτι και την αυλη για να πω κατι τετοιο και εδω και καιρο αυτο δεν εξαρταται παντα απο μενα..με λιγα λογια το να βρεθω πχ σε εναν παιδοτοπο μου ναι πιο..ευκολακι και το κανω μια φορα την εβδομαδα αλλα στην περιπτωση σου jesgk δεν στο χω ζητησει αφου ξερω οτι περνας δυσκολιες οικονομικες και απλα περιμενω εσυ να πεις κατι..

Μου αρέσουν τα σπίτια με αυλή..αχ , σιγά μην σε παρεξηγήσω αν δεν έχεις "ξουρίσει" το γκαζόν.. θέλω σπιτική λεμονάδα με παγάκια ναι?

εχω ορεξη μαλλον..χαχα!! παω να μαγειρεψω.. εξω βρεχει καρεκλες παλι..και εχω και συντηρηση A/C το απογευμα..αααααααααααααααλλες μετακομισεις..

θέλει κ λεφτά αυτός της συντήρησης? τίποτα δεν κάνουν δωρεάν πια?:tongue:

Μου αρέσουν τα σπίτια με αυλή..αχ , σιγά μην σε παρεξηγήσω αν δεν έχεις "ξουρίσει" το γκαζόν.. θέλω σπιτική λεμονάδα με παγάκια ναι?

οτι θες..αλλα σπιτικη λεμοναδα?????? πολυ αμερικανικη tv βλεπεις χαχα!!!!!!!

(μεταξυ μας λατρευω την σπιτικη λεμοναδα αλλα εχω χροοοοοοοοοονια να την φτιαξω λογω αναιμιας)

κατσε να βαλω τον δουλευταρα μας (απο την μια ακρη στην αλλη ο ανδρα μας) να κατσει να πλυνει καμια βεραντα και να στησει και την τεντα στο πλαι της αυλης και τοτε θα σας καλεσω..υποθετω θα γινει και αυτο στις επομενες δυο εβδομαδες..μας εχει ταλαιπωρησει και ο καρος..εκει που καθαριζουμε ξαφνικα φυσαει και βρεχει..και τα χει παρατησει συν οτι τωρα παει για δουλεια ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕ μερα και δεν τον βλεπει το σπιτι..(απορω ποιος αλλος τον βλεπει..χαχα..κακια!)

μαζευτήκατε βλέπω...πιείτε κάνα καφέ και για μένα...

τα babybanz έχουν καλό γυαλί,και από το ίντερνετ συμφέρει...σάμπως τα φοράει πολύ???εγώ χρειάζομαι όπωσδήποτε γυαλιά μυωπίας,έχω 5 1/2 χρόνια να πάω οφθαλμίατρο. και τα γυαλιά είναι γδαρμένοι οι φακοί.ένας ένας με την σειρά λοιπόν.

πρινσέσα έλεγα για αντικαταβολή με το ταχυδρομείο,δεν βολεύει καλύτερα?? ότι σας βολεύει δλδ...

σήμερα θα παραγγείλω της φαίης,κι εσύ θες 23 πρινσέσα?ποιο σχέδιο? μόνο η δική μου φοράει 25??τι παιδί!!

Διαφημίσεις

θέλει κ λεφτά αυτός της συντήρησης? τίποτα δεν κάνουν δωρεάν πια?:tongue:

αυτος μας ειχε εγκαταστησει ενα κλιματιστικο περσι (απουσιαζα εγω) και ειπε στον ανδρα μου οτι χρεωνει 15 ευρω τη συντηρηση αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.. το λιγοτερο 30 ευρω παιρνουν ολοι και περιμενω οτι θα μας σκασει μπουγιουρντι αφου το ..ενδιαφερομενο AC εχει μπουκωσει κιολας απο τα καυσαερια παροτι το κανω service σχεδον καθε χρονο εδω και μια δεκαετια..

βασικα ειναι για πεταμα μαζι με αλλο ενα ομως ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ λεφτα για νεο? Και θελω αλλο ενα για το εξοχικο, και τεντες που εχουν σκιστει απο τα χρονια και να φτιαξω και την οροφη που μπαζει νερα, και srvce τα δυο παλια αυτοκινητα..και ...και ..και..

μου λενε πολλοι οτι μιλαω και εγω που εχω...

το θεμα ειναι πως οταν εχεις πρεπει να εχεις και για να τα συντηρεις ΕΙΔΙΚΑ οταν ειναι και μιας ηλικιας ακινητα η κινητα..αλλιως ειναι σαν να εχεις μονο προβληματα και να φοβασαι οτι θα μεινεις χωρις κεραμιδι πανω απο το κεφαλι σου..

μαζευτήκατε βλέπω...πιείτε κάνα καφέ και για μένα...

τα babybanz έχουν καλό γυαλί,και από το ίντερνετ συμφέρει...σάμπως τα φοράει πολύ???εγώ χρειάζομαι όπωσδήποτε γυαλιά μυωπίας,έχω 5 1/2 χρόνια να πάω οφθαλμίατρο. και τα γυαλιά είναι γδαρμένοι οι φακοί.ένας ένας με την σειρά λοιπόν.

πρινσέσα έλεγα για αντικαταβολή με το ταχυδρομείο,δεν βολεύει καλύτερα?? ότι σας βολεύει δλδ...

σήμερα θα παραγγείλω της φαίης,κι εσύ θες 23 πρινσέσα?ποιο σχέδιο? μόνο η δική μου φοράει 25??τι παιδί!!

sorry βρε miamama που δεν μπορω τωρα.. ουτε στην jesgk εχω παραγγελει τιποτε..βλεπω χονδρο παλουκι και για μας αν δεν με πληρωνουν απο τη δουλεια πλεον και ειμαι σε διλημμα αν θα πρεπε να κανω νυξη γιατι δεν εχω και το νομιμο δικαιωμα βασικα αφου πληρωνομαι απο το ΙΚΑ τα μισα του μισθου μου που δεν φθανουν ουτε για ζητω..

you are my soul mate!!!:D:D

μπορεί να μην μου αρέσει η λεμονάδα πολύ,αλλά έτσι το φαντάζομαι κι εγώ...:D god bless america!!

μπες εδώ αδελφούλα...http://www.marthastewart.com/

sorry βρε miamama που δεν μπορω τωρα.. ουτε στην jesgk εχω παραγγελει τιποτε..βλεπω χονδρο παλουκι και για μας αν δεν με πληρωνουν απο τη δουλεια πλεον και ειμαι σε διλημμα αν θα πρεπε να κανω νυξη γιατι δεν εχω και το νομιμο δικαιωμα βασικα αφου πληρωνομαι απο το ΙΚΑ τα μισα του μισθου μου που δεν φθανουν ουτε για ζητω..

να μην ξαναπείς τίποτα,όποιος μπορεί...σιγά μην σε παρεξηγήσω,λες και δεν ξέρω την κατάσταση μας...οπότε να μην αγχώνεσαι...και για αυτό!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

για σας και ΜΟΝΟ θα κανω τη λεμοναδα βρε!!

και οχι τιποτε αλλο..εχω λεμονιες στο εξοχικο και τοσα λεμονια που ωρες ωρες δεν ξερω τι να τα κανω..αν και αυτη περιοδο εχω λιγα ισα για να κανω τη δουλεια μου..και ειναι και χονδροφλουδα ιδανικα για γλυκο κουταλιου

να μην ξαναπείς τίποτα,όποιος μπορεί...σιγά μην σε παρεξηγήσω,λες και δεν ξέρω την κατάσταση μας...οπότε να μην αγχώνεσαι...και για αυτό!!!:tongue::tongue:

δεν αγχωνομαι απλα θα ηθελα..ειναι γουστοζικα καισ το φιναλε αν δεν παρω απο τις φιλες μου απο που θα παρω?

καλα.. παιδικο δωματιο και σαλονι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ..

μπανιο λιμνη απο νερα στο πατωμα διοτι καθε πλυσιμο της κορης μου συνεπαγεται και 5λεπτο ξεβγαλμα μεχρι να ξεβαψει το δερμα και να κολυμπαει το πατωμα, τουλαχιστον την ταιζει και ειναι μαζεμενη..

παωνα μαγειρεψω πριν ξεσαλωσει ξανα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...