Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

Ναι, θα σου στειλω πμ. Θα ενημερωσεις οτι προκειταγ να κανεις ετ και χρειαζεσαι ραντεβου αμεσα και θα σου κλεισει . οταν πας απλα μπορει να εχεις αναμονη γιατι θα σε βαλει εμβολιμα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα στα κορίτσια του καφέ.

Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ Χριστινάκι για τα σανδαλάκια, καλή ΑΡΧΗ κ καλές ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Τί κάνουν τα έγκυα κ τα μη έγκυα κορίτσια μας;

Εγώ πριν λίγο αποχαιρετησα τα παιδάκια μου για το χωριό!! Ο Θοδωρής με το που άνοιξε το ματί φώναξε "Χωριό!!!" σηκώθηκε, ετοιμάστηκε κ ήταν έτοιμος να φύγει, η μικρή ήθελε να πάω μαζί της κ μεταξύ μας θα ήθελα να φύγω εκείνη την στιγμή να περάσω 3 μήνες στο χωριό αλλά που τέτοια τύχη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα κορίτσια του καφέ.

Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ Χριστινάκι για τα σανδαλάκια, καλή ΑΡΧΗ κ καλές ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Τί κάνουν τα έγκυα κ τα μη έγκυα κορίτσια μας;

Εγώ πριν λίγο αποχαιρετησα τα παιδάκια μου για το χωριό!! Ο Θοδωρής με το που άνοιξε το ματί φώναξε "Χωριό!!!" σηκώθηκε, ετοιμάστηκε κ ήταν έτοιμος να φύγει, η μικρή ήθελε να πάω μαζί της κ μεταξύ μας θα ήθελα να φύγω εκείνη την στιγμή να περάσω 3 μήνες στο χωριό αλλά που τέτοια τύχη.

ναι βρε jesgk.. εχεις δικιο..αλλα ξερεις πως θα περασουν καλα, θα ξεχαστουν, θα ναι καλυτερα απο το να ναι κλεισμενα στην Αθηνα και το καλυτερο ειναι πως δεν πανε Ιταλια..αρα θα χεις πιθανοτητες να πηγαινεις να τα βλεπεις..ελπιζω δηλαδη..

και απο την αλλη θα χεις χρονο τα απογευματα να ανασυγκροτηθεις και να ηρεμησεις..

εσυ με τοσα θεματα να σε απασχολουν χρειαζεται να φορτιζεις μπαταριες για να σαι τουλαχιστον ψυχικα υγιης για τα παιδακια σου που σε χουν πρωτιστως αναγκη..

καλώς τες...βρε προσπ αυτή η κουνιάδα...σούπερμαν είναι,πολύ γρήγορη!!!!!

χαχαχα

τζεσικάκι μου έφυγαν ε? θα περάσουν τέλεια βέβαια,να πηγαίνεις να τα βλέπεις...ευτυχώς που είναι οδικώς και κοντά,για φαντάσου να ήταν σε νησί... μόνο βενζίνη θέλεις,(που δεν είναι και λίγα)...

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκι...ελπίζω να πάνε καλά...

θα πάω και σε έναν άλλον κατασκευαστή,γιατί πήγα στο κατάστημα που τα πουλάει και η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι ενδιαφέρεται για συνεργασία,να τους διακοσμώ τα σανδάλια τους...θα πάω να μιλήσω με τον γαμπρό της.

επισης θελω να σου ζητησω συγνωμη διοτι περσι σου ελεγα βιαστικα και απερισκεπτα την αποψη μου για το θεμα της φυγης των παιδιων σου για τοσο καιρο και στη πορεια ανακαλυψα οτι συμφωνα με τις συνθηκες, τα προβληματα και τις σχεσεις των μελων της καθε οικογενειας καποια πραγματα ειναι η αναποφευκτα η η καλυτερη δυνατη λυση για ολους..

που τα θυμήθηκες βρε προσπ...τι να κάνεις αν δεν έχεις άνθρωπο να στα κρατήσει? υπομονή...έπρεπε να πάνε...εννοείται ότι είναι πολύ δύσκολο...

τζες στον θοδωρή πως έβγαλες τις πάνες?δεν μας έχεις πει...

Διαφημίσεις

και απο την αλλη θα χεις χρονο τα απογευματα να ανασυγκροτηθεις και να ηρεμησεις..

εσυ με τοσα θεματα να σε απασχολουν χρειαζεται να φορτιζεις μπαταριες για να σαι τουλαχιστον ψυχικα υγιης για τα παιδακια σου που σε χουν πρωτιστως αναγκη..

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες.. από τη μια θα μου λείψουν, τι να κανω με το Στ κάθε μέρα χωρίς τα παιδιά αλλά από την άλλη ειχα έναν τόσο πιεσμένο οικονομικα, ψυχολογικά κ εργασιακά χειμώνα κ συνεχίζεται όλο αυτό που έχω ανάγκη αυτές τις 80 μέρες να γυρίζω σπίτι χωρίς να "παίζω" το απαιτούμενο "θέατρο" στα παιδιά κ στους γονείς μου για να μην τους επιβαρρύνω με τα δικά μου.

τζεσικάκι μου έφυγαν ε? θα περάσουν τέλεια βέβαια,να πηγαίνεις να τα βλέπεις...ευτυχώς που είναι οδικώς και κοντά,για φαντάσου να ήταν σε νησί... μόνο βενζίνη θέλεις,(που δεν είναι και λίγα)...

Δεν το συζητώ, τώρα ειναι 2,5ώρες. Σκεφτομαι να ζητήσω 1 εβδομάδα 11-15/7 κ 8α ειμαι δλδ χωριο μαζί με τα σκ από 8-17/8 και μετά άλλη μια εβδομάδα τον Αυγουστο 9-13 δλδ 6-16/8 μαζί με τα σκ! Στο ενδιάμεσο θα μπορω να πάω σκ με κανενα φορτηγό!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοριτσάκι...ελπίζω να πάνε καλά...

θα πάω και σε έναν άλλον κατασκευαστή,γιατί πήγα στο κατάστημα που τα πουλάει και η ιδιοκτήτρια μου είπε ότι ενδιαφέρεται για συνεργασία,να τους διακοσμώ τα σανδάλια τους...θα πάω να μιλήσω με τον γαμπρό της.

Πολύ όμορφα νεα, μακάρι να πάει καλά η συνεργασία με τα σανδάλια.

επισης θελω να σου ζητησω συγνωμη διοτι περσι σου ελεγα βιαστικα και απερισκεπτα την αποψη μου για το θεμα της φυγης των παιδιων σου για τοσο καιρο και στη πορεια ανακαλυψα οτι συμφωνα με τις συνθηκες, τα προβληματα και τις σχεσεις των μελων της καθε οικογενειας καποια πραγματα ειναι η αναποφευκτα η η καλυτερη δυνατη λυση για ολους..
Την δεχομαι την σύγνωμη κ σ'ευχαριστω. Καταλάβαινω ότι δεν "ακούγοταν" καλό η 3μηνη απουσία των παιδιών κ ιδιαίτερα σε άλλη χώρα αλλά δυστυχώς για εμάς τότε αλλά κ φέτος δεν υπήρχε πραγματικά άλλη λύση

τζες στον θοδωρή πως έβγαλες τις πάνες?δεν μας έχεις πει...

ο Θοδωρής πρέπει να είναι ΑΠΌ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. Στο χώριο τέτοια εποχή ξεκινησαμε, μια μέρα του εξηγήσαμε ότι πρέπει να κάνει πια πιπί κ κουραδού στη λεκάνη για να φοράει βρακάκι, το είπα 2-3 φορές κ την έκοψε κ την βραδυνή μέσα σε μια εβδομάδα :shock: :shock: :shock:, είχε κάποια "ατυχήματα" αλλά ποτέ δεν τον μάλωνα, σ'αυτό ήμουν χαλαρή. Γενικά όπως σας έχω πει ο Θοδωρής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μπιμπερό αναγκάστηκα να του κόψω επειδή στα 2 δεν ήθελε για ένα 6μηνο να πινει πια γάλα κ μετά οταν το ξαναζήτησε του το βάλαμε σε κουπα. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να τον μαλώσουμε για αταξίες.. ειλικρινά ειναι πολύ περίεργο ..τότε μου φαινοταν φυσιολογικό ...αλλλά τωρα με την Ανδρεινα κατάλαβα ότι απλά δεν είχα ποτε μωράκι αλλά ενηλικα κ τώρα μεγαλώνω μωρό-παιδάκι-ζωηρό ανθρωπάκι με άποψη κιόλας

Την δεχομαι την σύγνωμη κ σ'ευχαριστω. Καταλάβαινω ότι δεν "ακούγοταν" καλό η 3μηνη απουσία των παιδιών κ ιδιαίτερα σε άλλη χώρα αλλά δυστυχώς για εμάς τότε αλλά κ φέτος δεν υπήρχε πραγματικά άλλη λύση

εγω ευχαριστω και για αυτο και για αλλα πολλα.

ο Θοδωρής πρέπει να είναι ΑΠΌ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. Στο χώριο τέτοια εποχή ξεκινησαμε, μια μέρα του εξηγήσαμε ότι πρέπει να κάνει πια πιπί κ κουραδού στη λεκάνη για να φοράει βρακάκι, το είπα 2-3 φορές κ την έκοψε κ την βραδυνή μέσα σε μια εβδομάδα :shock: :shock: :shock:, είχε κάποια "ατυχήματα" αλλά ποτέ δεν τον μάλωνα, σ'αυτό ήμουν χαλαρή. Γενικά όπως σας έχω πει ο Θοδωρής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε μπιμπερό αναγκάστηκα να του κόψω επειδή στα 2 δεν ήθελε για ένα 6μηνο να πινει πια γάλα κ μετά οταν το ξαναζήτησε του το βάλαμε σε κουπα. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να τον μαλώσουμε για αταξίες.. ειλικρινά ειναι πολύ περίεργο ..τότε μου φαινοταν φυσιολογικό ...αλλλά τωρα με την Ανδρεινα κατάλαβα ότι απλά δεν είχα ποτε μωράκι αλλά ενηλικα κ τώρα μεγαλώνω μωρό-παιδάκι-ζωηρό ανθρωπάκι με άποψη κιόλας

sorry που επαναλαμβανομαι αλλα..

οι αστρολογοι ουκ ολιγες φορες εχουν πει..

ΤΥΧΕΡΟΙ οι γονεις που χουν Παρθενους παιδια.. δεν καταλαβαινουν οτι εχουν παιδια απο θεμα υποχρεωσεων και πρεπει..τα παιρνουν ευκολα τα γραμματα..

βεβαια απο την γκρινια και τη φλυαρια μας δεν γλιτωνετε ουτε με θαυμα..χαχα!!

μπράβο στον θοδωρή!!κι εγώ έτσι ήμουν μικρή,πολύ ήσηχη και καλή...

και η έλλη έτσι ξεκίνησε,αλλά στη πορεία νομίζω αλλάζει...χμμμ

τζες μια χαρά οι ημερομηνίες,σπας το καλοκαίρι στη μέση...

εγώ περιμένω πως και πως να μαζέψω κάνα φράγκο από άβον και τα σανδάλια και να πάμε χωριό,έστω λίγες μέρες.

Διαφημίσεις

βεβαια απο την γκρινια και τη φλυαρια μας δεν γλιτωνετε ουτε με θαυμα..χαχα!!

πόσο δίκιο εχεις.... η γκρίνια του βγήκε μετά τα 6χρόνια (σίγουρα ειναι κ ο ερχομός της μικρής) αλλά την πολυλογία πάντα την είχε...

πόσο δίκιο εχεις.... η γκρίνια του βγήκε μετά τα 6χρόνια (σίγουρα ειναι κ ο ερχομός της μικρής) αλλά την πολυλογία πάντα την είχε...

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! παλια μου τεχνη ..κοσκινο!!

καλημέρα κορίτσια!

Χριστινάκι μπράβο! Είσαι ταλέντο!

εμείς πήραμε γυαλιά ηλίου marasil. Ευτυχώς τα φοράει. Κι αν τα ξεχάσω εγώ μου λέει μαμά έχει ήλιο δώσε μου τα γυαλάκια μου γιατί με ενοχλεί.

Αυτά πήραμε

5206463199403.jpg

καλημέρα κορίτσια!

Χριστινάκι μπράβο! Είσαι ταλέντο!

εμείς πήραμε γυαλιά ηλίου marasil. Ευτυχώς τα φοράει. Κι αν τα ξεχάσω εγώ μου λέει μαμά έχει ήλιο δώσε μου τα γυαλάκια μου γιατί με ενοχλεί.

Αυτά πήραμε

Καλημέρα, καμμια φωτό του παιδιού θα στείλεις? πολύ ομορφα με γειά, εγώ της ειχα πάρει πέρσυ από το dpam αλλά δεν τα πολυφοράει, το καπελάκι πιο εύκολα

lunficord637a.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...