Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε καλυτερα να μη βλεπουν καθολου tv..εκει αρχιζει και η ζωη..

στο Δεστε τους στον Alpha τα απογευματα αλλα σαν εκπομπη ειναι εντελως αδιαφορη, τυποποιημενη και εκτος πραγματικοτητας συνεπως βλεπ λιγο αν πεσω σε κανενα νεο επεισοδιο της Περιφρονημενης.. βεβαια αρκετες φορες μου αρεσουν πολυ τα σχολια και το υφος του Μουτσινα..

Πριγκηπεσσα εχουμε παρει γυαλια ηλιου. Απο τα optical στο athens metro mall της τα πηρα, ειναι της Disney, πορτοκαλι, ο σκελετος πολυ ελαστικος μιας που τα πιανει και τα "ανοιγει", ο φακος πρωτη ποιτητα. Πορτοκαλι ειναι, της πανε πολυ, δεν τα βγαζει η ψωναρα!

60 ευρω κανανε.. Ασε, με πονεσε η τσεπη μου!

Χριστινακι ανυπομονω να παραλαβω!!! Αληθεια!! Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ! Ειναι τελειαααααααα!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ευχαριστώ πρινσέσα μου..."ανοίξαμε και δεχόμεθα παραγγελίες!!!"

χιχι

έχω και ροζ καρό κορδέλα...

γυαλιά ηλίου για την μικρή φαντάζομαι...της πήρα τον απρίλιο τα babybanz με λάστιχο,όχι με βραχίονες.

Επισης να πω τον πονο μου: η Μαρια ειναι δυσκοιλιο παιδι.. Κανει κακα οποτε το θυμηθει, βοηθηθηκε αρκετα με τα φρουτα και τα λαχανικα αλλα το προβλημα δεν ειχε εξαλειφθει.. Στο σχολειο ντρεπεται, δεν κανει κακα, κρατιεται οποτε αυτα γινονται ακομα πιο σκληρα και εχουμε δραματα..

Σημερα ανοιγω την πανα να την αλλαξω και βλεω αιμα.. Μπολικο.. Μιλαμε με ελουσε κρυος ιδρωτας. Το παιδι νορμαλ, σαν να μην ειχε γινει τιποτα.. Θελω να πω δεν εδειχνε να πονα, ουτε εκλαψε οταν τα εκανε. Ειμαι σιγουρη πως ειναι αιμα, δεν εφαγε τιποτα "κοκκινο" τις τελευταιες μερες και περαν αυτου δεν υπηρχε αμφιβολια, ηταν αιμα, πεντακαθαρο.

Παιρνω τον παιδιατρο, μου λεει μαλλον εχει κανει αιμορροϊδα ή καμμια ραγαδα. Να της βαζω μια αλοιφουλα απ' εξω και ελαχιστα μεσα (εχει επιστομιο λεει) και να της δινω για 4 μερες ενα λαδακι νουγιολ...

Ολα σημερα μου τυχανε που δουλευε και ο Β και ηταν σε επιφυλακη λογω των μετρων. Απο ενα σημειο και επειτα παιξανε τα νευρα μου.. Αφηστε τα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

έχει πλάκα ο Μουτσινάς,στην Μενεγάκη ειδικά...

είναι μεγάλα σκ&$^!!πονηρά τα μπουμπούκια μας βγήκαν!!

εγώ ευχαριστώ φαίη μου,χαίρομαι που σας άρεσαν!! αν είχα και πιο πολλά υλικά θα ήτα ακόμα πιο ωραία!!δεν υπάρχει ποικιλία εδώ...

εγώ τα γυαλιά τα πήρα από ίντερνετ!!χαχα!!

φαίη δίνε ότι μπορείς...δαμάσκηνα,φρούτα,λαχανικά...γιατί ντρέπεται αφού τα κάνει στη πάνα..

πάντως αν είναι έτσι από μωρό δύσκολα αλλάζει.η δική μου τα κάνει 2-3 φορές την ημέρα.

Ετσι ειναι ανεκαθεν Κερκυραια μου.. Παλαιοτερα καναμε και κλυσματακι.. Με τα φρουτα εδειχνε να στρωνει αλλα και παλι δεν ξεμπερδεψαμε ποτε τελειως..

Λογικα ντρεπεται να τα κανει μπροστα στα αλλα παιδια αφενος (γιατι κι εδω απομονωνεται και ερχεται μετα και σου λεει "εκανα κακα") και αφετερου ισως νιωθει δυσαρεστα απο τη μυρωδια..

Λογικα μιλωντας.. Οσο λογικη μπορεις να δωσεις στη σκεψη ενος 2χρονου βεβαια! :roll:

gM4vp2.png

Φαιη κουραγιο κοριτσι..Εζησες κι εσυ ιστορικες στιγμες σημερα,ε;

Κι εγω κατι τετοιο σκεφτομουν για τα γυαλια, κυκλοφορουν κ πολλα Polaroid. Σημερα ειχα παει στα Mark Aalen κ τα πιο πολλα τετοια ηταν.

Μιαμαμα πως κανω την παραγγελια οεο;; πρεπει να ερθεις Αθηνα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρεις υλικα, να εμπλουτισεις τη συλλογη..Ξερω οτι ειναι δυσκολο η εστω βρες μεσω ιντερνετ..Πως θα δημιουργησεις ταλεντο μου;;;; ΚΑλα τα γυαλακια;

yRf6p1.png

υπομονή φαίη τότε,έτσι θα είναι το κορίτσι,αρκεί να μην πονάει μωρέ,κρίμα είναι.

πρινσέσα πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα παραγγελίας!!!!χαχα όχι καλέ πλάκα κάνω,πες ποια θέλεις!!!δείξε μου στο φέις!!

αυτό κοιτάζω τώρα,από το ίντερνετ τι υπάρχει...

κάτι θα βρω...μακάρι να μπορούσα να έρθω αθήνα...υπήρχε ένα κατάστημα κέντρο...2ώροφο όλο χάντρες και τέτοια!!!τέλειο!!!

Διαφημίσεις

Αθηνα μενεις ρε πριγκηπισσουλα? Να κανονισουμε να σε δουμε αμα ειναι!! :D

Χριστινα σε πειραζει να κανω tag τις σαγιοναριτσες που θελω να τις δει και η μανα μου?

gM4vp2.png

καλημερα απο την αγουροξυπνημενη ελεναδα!

εχω να σηκωθω τετοια ωρα,2 χρονια!:tongue:

ετοιμαζομαι να παω για δουλιτσα!

μιαμαμα,καλη αρχη με τα σανδαλια!ποσο εχει το ζευγαρι μας ειπες?

φαιη,σε καταλαβαινω,κι εμενα εχει δυσκοιλιοτητα,οχι τοσο οσο εσενα βεβαια.τα κανει μια φορα την ημερα ή στις 2 μερες.

και τις πιο πολλες φορες κλαιει,και δεν με αφηνει ουτε να την πλησιασω.αντε να κοψεις τις πανες ετσι.περαστικα σας να ειναι.

πολλα φιλια στις υπολοιπες, εγκυουλες και μη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κορίτσια!!!!που είστε σήμερα?

ελεναδίτσα πρωινή πρωινή σήμερα!!

εμείς από τις 8 ξύπνιοι αλλά δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι...και η έλλη αλωνίζει και κάνει ζημιές!!χθες όσο έφτιαχνα τα σανδάλια κοιμόταν,ξύπνησε,δεν είπε τίποτα...έφτασε το κουτί με τις σκιές στην συρταριέρα και πήρε μια κασετίνα με κρεμώδεις σκιές,πήρε και το βουρτσάκι για τα φρύδια κι έκανε την μούρη της...άστα να πάνε!! τιμωρία μετά,της πήραμε το καλάθι με όλα τα κουζινικά,τα έψαχνε σήμερα... προχθές είχε βρει ένα καινούριο πακέτο μωρομάντηλα και το άδειασε όλο!!!

"τέλεια"

τα σανδαλάκια με την κόκκινη μαργαρίτα έχουν 29Ε+μεταφορικά, τα υπόλοιπα 28Ε,και το σανδάλι το απλο με την κόκκινη καρό κορδέλα, 27Ε.

καλημερα σε ολες και ΕΙΔΙΚΑ στην ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ μανα elenada..που ξυπναει απο το χαραμα πια!!

μωρε δουλεια να χεις και ας μην κοιμασαι που λεει ο λογος..

εγω απο τις 7 στο ποδι θελω δε θελω αφου η μικρη με τραβολογαει και μαλιστα αφησα και τον συζυγο να κοιμηθει και μια ωρα παραπανω.

Κλασικα το ριξα στις δουλειες πρωινο, πιατα, διωρο σιδερωμα και αργοτερα θα κανω φιλετα μπακαλιαρου πλακι και μπροκολο..

η μικρη βεβαια δεν αγγιζει τα ψαρια (μονο σε ψαροσουπα που την ξεγελαω αλλα εχω καιρο να της κανω να πω την αμαρτια μου και το φερω βαρεως!)

jesgk τα μικρα ποτε φευγουν για το χωριο??

εγω αυριο θα χω επισκεψη την κουμπαροθεια μου με τα μικρα της και εχω ενα σπιτι μεσα στη σκονη και πρεπει να κατσω να ψιλοξεσκονισω οσα βλεπει η πεθερα, να κανω το μπανιο και να βαλω τον συζυγο να σκουπισει και να σφουγγαρισει..

για τη κουνιαδα ουτε λογος..τις προαλλες επλενε τα πιατα και μαγειρεψε το φαγητο και αυτο κρατησε απο τις 8.00 το πρωι μεχρι τις 15.00 το μεσημερι.. εγκεφαλικο κοντευα να παθω.. οσο με παιρνει δεν την αφηνω να κανει εστω μαγειρεμα και πιατα..γιατι εγω αν λερωθει κατι το πλενω επι τοπου και ετσι ελαχιστα μαζευονται..

παω να παρω τα χαπακια μου και να μαστουρωσω παλι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...