Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το Σάββατο καβαλάει το τζετ σκι του πατέρα της που το είχε στην αυλή στο χωριό και κάνει πως οδηγάει. Εγώ δίπλα της την προσέχω μη σαβουρντιστεί. Κάποια στιγμή με κοιτάει και με ρωτάει μαμά εσύ και ο μπαμπάς με θέλετε? Φυσικά και σε θέλουμε . Αν δε με θέλετε α φύγω να πάω σε άλλο πίτι με το τζετ:rolleyes:

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!

Πως της ηρθε και εκανε τετοια ερωτηση????????????????

ποσο να πιστεψω οτι τα..αυτοσχεδιαζουν??? γιατι οχι κιολας..

παντως το τζετ δεν θα το αποχωριζοταν..σας εχει και εσας του χεριου σας η μικρη σκατου ε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!

Πως της ηρθε και εκανε τετοια ερωτηση????????????????

ποσο να πιστεψω οτι τα..αυτοσχεδιαζουν??? γιατι οχι κιολας..

παντως το τζετ δεν θα το αποχωριζοταν..σας εχει και εσας του χεριου σας η μικρη σκατου ε???

Δεν ξέρω πώς της ήρθε:rolleyes: Εγώ ουδέποτε της είπα κάτι τέτοιο, ούτε καν αφησα να εννοηθεί....

Τελευταία μου λέει και ιστορίες. Εκτός απο τα 7 κατσικάκια που της αρέσουν πολύ σήμερα μου έλεγε πως μια φορά ένα κοριτσάκι άφησε το χέρι της μαμάς της και ένα μηχανάκι τη χτύπησε και το κοριτσάκι έκλαιγε και πήγε στο λολοκομείο (οχι τρελοκομείο , νοσοκομείο εννοεί) και μετά έγινε καλά και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα και διάφορες τέτοιου τύπου. Λίγο θα τα ακούει λίγο θα βάζει και δικά της...

Παιδια πειτε με χαζο αλλα με την Οδυσσεια της Περιφρονημενης του Μουτσινα κανω πολυ γελιο ωρες ωρες..

τρελλαινομαι για τα απιθανα ονοματα που εχει εφευρει και ο συνδυασμος με τους χαρακτηρισμους..

Σαν να ταν Φλεβάρης Πόντε

Μαρία Κοντράδος Οπολοσόντος Κοκορόσος.

Ντόρα Ντίρι Ντάρα Ντρι

Κου κου ρου κου σου κου

Αντώνι Μαλώνι

Κίρκη Φον Κάραγιαν (που κανει η Ζαριφη και ανασηκωνει τα στηθη μολις τελειωνει προταση)

Γιόχαν Καλαμπαλίκης Φουξ (με το φρυδι που ανασηκωνει σε καθε τελος προτασης..ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!)

ειλικρινα το χαμηλο επιπεδο μου γελαει πολυ με αυτα.. φθηνο, απλο χιουμορ στα ορια της βλακειας που απλα δεν μας βαζει σε σκεψεις και περισυλλογη.. κανει καλο καμια φορα

Δεν ξέρω πώς της ήρθε:rolleyes: Εγώ ουδέποτε της είπα κάτι τέτοιο, ούτε καν αφησα να εννοηθεί....

Τελευταία μου λέει και ιστορίες. Εκτός απο τα 7 κατσικάκια που της αρέσουν πολύ σήμερα μου έλεγε πως μια φορά ένα κοριτσάκι άφησε το χέρι της μαμάς της και ένα μηχανάκι τη χτύπησε και το κοριτσάκι έκλαιγε και πήγε στο λολοκομείο (οχι τρελοκομείο , νοσοκομείο εννοεί) και μετά έγινε καλά και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα και διάφορες τέτοιου τύπου. Λίγο θα τα ακούει λίγο θα βάζει και δικά της...

και εμενα αυτοσχεδιαζει και λεει διαφορα..

καλημέρα κορίτσια...

τζες νυχτοπούλι τι έκανες παιδάκι μου μέσα στη νύχτα??

καλά βίκυ μας στέλνει αδιάβαστη η Γεωργίτσα...

κάπου τα ακούει κάποια σίγουρα,αλλά μπορεί να είναι καλή στο να πλάθει ιστορίες...

η αδερφή μου μικρή μας είχε πει μια ιστορία,πως ένα παιδάκι έβαλε τη γιαγιά του στο πλυντήριο...!!!!όλο ψέμματα έλεγε.

μήπως άκουσε την πεθερά να της λέει ότι αν δεν είναι καλό κορίτσι δεν θα τη θέλετε??

τα πονηρά!!!χαχα

κι εδώ σήμερα έχει συννεφιά και δροσιά...ωραία είναι.

πάντως από εδώ δεν το έχει πιάσει πολύ...τα μπανάκια μας τα κάνουμε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!

Χθες δε βάλαμε κώλο κάτω και σήμερα είμαι ένα πτώμα, σέρνομαι στο σπίτι και ήθελα και να σιδερώσω, που 'χει και λίγη δροσιά, θέλω κι αρκετά βρακάκια και σορτσάκια για τον Γιάννη. Θα δείξει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το καφέ μας πρέπει να αλλάξει όνομα σε "πλένω βρακάκια και πλένω βρακάκια"!!!!:D:D

καλημέρα μαέστρο...

έχω τον καλό μου σήμερα σπίτι,κι έτσι πήρα το μηχανάκι μου που τόσο μου έλειψε να αγοράσω υλικά για τα σανδάλια και να πάω σούπερ μάρκετ.

πλυντε..πλυντε!! χαχα!!

εγω ειμαι υπο την επηρρεια των χαπιων μου και παω να την πεσω κανα μισαωρο.. τελικα αποφασισα και πηγα και κουρευτηκα (οτι να ναι!!!) ενα κλασσικο καρε αφου για χρονια εκανα φιλαρισμα και το χα σιχαθει και τωρα το εριξα στο καρε ωστε να ερθουν καποιοα στιγμη τα μαλλια μου στο ιδιο μηκος και μετα να τα μακρυνω..

καθε χρονο ετσι λεω εδω και δεκα χρονια..χαχα!! ελπιζω οτι θα το κανω!!

Καλημερα!

Κι εγω κορες σημερα τρεχω σαν την παλαβη.. Ολο κατι φτιαχνω, ολο κατι συμμαζευω, ολο κατι κανονιζω και δεν εχω καθησει.. Ειλικρινα, ειμαι πτωμα!

Ειμαι λιγο αποσυντονισμενη αλλα υποσχομαι θα επανελθω και θα αναφερθω ξεχωριστα στην καθεμια! Συγχωρατε με αλλα ειμαι αλλου γι' αλλου! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι σου σχολιασα στο face για τη σαγιοναριτσα που ενδιαφερομαι. Περιμενω απαντηση σου! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Τζες ΘΗΡΙΟ 3:45 τελειωσες το σιδερο;;;;;;;;;;; Προσκυνω απλα..

Προσπ που το βλεπεις αυτο του Μουτσινα; Γενικα θεωρω οτι εχει εξυπνο χιουμορ, ισως καπου παρατραβηγμενο αλλα με καλα στοιχεια.

Βικυ τα μικρα μας λενε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα..Εμενα η μικρη σημερα ελεγε: "να ζησεις Παπανδρεου κ χρονια πολλα.."!$#%%%^&(*^ ΠΟΥ να το πω η δολια μανα;;;; Την απειλησα οτι θα την αποκληρωσω..Και μετα με αποτελειωσε..Να ζησεις ΠΑπαρηγα κ χρονια πολλα......................(βλεπουμε πολλες ειδησεις τελικα..)Θα αρχισω τη Μενεγακη δε γινεται..

Μιαμαμα τα σανδαλια ΣΟΥΠΕΡ! Κι εμενα το καρο με τρελανε..Βεβαια θα μπορουσε να ειναι ροζ η λιλα φανταζομαι..Εμεις μαλλον θα χρειαστουμε 23. ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ!!!!!! Ειναι σουπερ..Να ειναι πραγματικα ποιοτικα γιατι σε παιδακια απευθυνονται κ δεν ειναι ωραιο να φορανε ψευτικα και ομορφα, θα παει πολυ καλα, στο υπογραφω!!

Εμεις τα ιδια, βεβαια πολυ πιο χαλαρα γιατι τελος το σχολειο...

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...