Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα μαέστρο...

λοιπόν τελικά δεν βλέπω να αποδίδει αυτό που διάβασα... έχεις δίκιο βίκυ...

το γιογιό άδειο,η πάνα γεμάτη... από αύριο αλλάζω τακτική...θα πάρω και την σφουγγαρίστρα αγκαλιά!!!

καλημέρα μαέστρο...

λοιπόν τελικά δεν βλέπω να αποδίδει αυτό που διάβασα... έχεις δίκιο βίκυ...

το γιογιό άδειο,η πάνα γεμάτη... από αύριο αλλάζω τακτική...θα πάρω και την σφουγγαρίστρα αγκαλιά!!!

Ναι βρε. Εγώ έβγαλα και τα χαλιά (για πλύσιμο) και δεν έχω φόβο. Άσε τα περιτά έξοδα, μπόλικα βρακιά και tide (για να τα πλένεις αμέσως). :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπεραααα!! :D

Τελικα το πηρατε ζεστα το θεμα με τις πανες τσουπρες ε? Μονο εγω τη σταματησα τη δικια μου.. :mrgreen: Βασικα δεν μετανιωνω που σταματησα τη διαδικασια γιατι φαινοταν πως το παιδι δεν ειναι ετοιμο και μεταξυ μας δεν τρελαινομαι και δεν θελω να την πιεσω για μια διαδικασια που εντασσεται στις φυσιολογικες μας λειτουργιες! Θα ξαναπροσπαθησω απο Σεπτεμρη παρεα με τον παιδικο και αν κατσει, εκατσε.. Αλλιως δεν αγχωνομαι!

Παντως εχει δικιο το μαεστριακι.. Πολλα - πολλα βρακακια (εμεις ειχαμε παρει γυρω στα 20 για αρχη.. Χμμ, βασικα μας τα ειχε κανει δωρο η γιαγια μας απο τα h&m). Και φυσικα ειχα παρει αρκαδι σε σκονη (επειδη η Μαρια κανει αλλεργιες γενικοτερα και φανταστειτε πως ακομα τα ρουχα της τα πλενω ξεχωρα και με δικο της απορρυπαντικο - μαλλακτικο). Ειχε η Μαρια ατυχημα? Την εβαζα στη λεκανιτσα με το στεφανακι και εγω επλενα το βρακακι της στο νιπτηρα. Τελειωνοντας την επλενα κι εκεινη επειδη πολλες φορες ετρεχαν τσισακια και στα ποδια και βαζαμε καινουριο βρακακι.

Τζες μη μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.. Γι' αυτο τις εχουμε τις μαμαδες, για να τσακωνομαστε! ;) Θα τα βρειτε σιγουρα, στο υπογραφω! :D

Κερκυραια ομορφη περιμενουμε το σανδαλοκαταλογο.. Ελπιζω να βγαλεις και σε μεγαλα νουμερα γιατι η Μαρω δεν φοραει διχαλα, την ενοχλει και λεει ολη την ωρα "πυπηθε" (οτι και καλα εχει χτυπησει :lol:).. Εγω μπορει και να σου τσιμπησω καμμια! ;)

Οι υπολοιπες σε γενικες γραμμες βλεπω ειμαστε καλα και χαιρομαι πολυ! :D

Εμεις τα γνωστα, εχω επιδωθει στη μαχη με τα ρουχα (ξερω - ξερω με καταλαβαινετε :mrgreen:) και δεν προλαβαινω ουτε να κλ@σω που λεει ο λογος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τζες μη μου στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.. Γι' αυτο τις εχουμε τις μαμαδες, για να τσακωνομαστε! ;) Θα τα βρειτε σιγουρα, στο υπογραφω! :D

Με πήρε κ μου μίλαγε σαν να μην τρέχει τίποτα, την πνίγεις ή όχι;

την ενοχλει και λεει ολη την ωρα "πυπηθε" (οτι και καλα εχει χτυπησει :lol:).. Εγω μπορει και να σου τσιμπησω καμμια! ;)

Εμένα φοράει το σκ@τό αλλά θέλω κι εγώ σαγιονάρες *2 ίδες με τις κόρης μου

Οι υπολοιπες σε γενικες γραμμες βλεπω ειμαστε καλα και χαιρομαι πολυ! :D

Εμεις τα γνωστα, εχω επιδωθει στη μαχη με τα ρουχα (ξερω - ξερω με καταλαβαινετε :mrgreen:) και δεν προλαβαινω ουτε να κλ@σω που λεει ο λογος!

Εμένα με περιμένουν στη γωνία κάτιιιιι πλυντήρια ρούχα ...έχω χάσει το μέτρημα:tongue:

Διαφημίσεις

Εμ, τα βλεπεις ρε Τζες? Κατι τετοια κουλα κανει και η δικια μου..

Τη μια σκοτωνομαστε και μου ανεβαζει το ζαχαρο 800 και μετα απο 2 ωρες με παιρνει τηλ. να μου πει πως μαγειρεψε το αγαπημενο μου φαγητο και να περασω να παρω! :roll: Δεν παλευονται ρε αυτες... Μαναδες τς,τς, τς :tongue: (Στα χναρια τους βαδιζουμεεεεεε :mrgreen:)

Τα πλυντηρια μην τα συζητας! :lol:

gM4vp2.png

γυρισα και εγω στη κολαση..

ηδη εχω βαλει τα πρωτα πλυντηρια μου και ο καιρος ειναι ο ιδανικος χαλια για απλωμα..

κατα τάλλα τα ιδια..

εμεις μονο βραδυ πανα, στον υπνο.στις μακρινες διαδρομες πλεον κρατιεται..

Ασε με Προσπ με τον μαμωκαιρο του μεσα... Αϊντε!

Ειναι καιρος αυτος για μεσα Ιουνιου ρε? Τοσα πλυντηρια και να περιμενουν στη λεκανη να απλωθουν, ελεος!

Ισα της μικρης απλωσα γιατι στο τελος θα καταληγαμε να τη στελνω με την πανα μονο στον παιδικο.. :mad:

Παω να την ξυπνησω γιατι προβλεπεται ολονυκτια το βραδυ!

gM4vp2.png

Ναι βρε. Εγώ έβγαλα και τα χαλιά (για πλύσιμο) και δεν έχω φόβο. Άσε τα περιτά έξοδα, μπόλικα βρακιά και tide (για να τα πλένεις αμέσως). :tongue:
17 βρακάκι έχουμε ήδη...και θα πάρω κι άλλα!!!:tongue::tongue: αύριο σκέτο βρακάκι...
σας ειπα οτι βαριεμαι ε?

μεχρι σουπερ μαρκετ πηγα και jumbo και αυτο ηταν..αντε να δουμε πως θα περνουν οι ημερες μου..

έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου...πάρε ένα βιβλιαράκι,ένα περιοδικό ή το λάπτοπ αγκαλιά και κάθησε στην αυλή αραχτή...κι άσε την μικρή να παίζει!! από ιδέες πάω καλά ε?

εδώ πάντως χαρά θεού,δεν έχει βρέξει καιρό τώρα...και σήμερα είχε πολύ ζέστη!!

τα πεδιλάκια δεν μου τα είχε έτοιμα...αύριο...οπότε περιμένω να τα στολίσω...και να τα φωτογραφήσω...

φαίη το σκεφτόμουν να φτιάξω για μένα ένα ζευγαράκι,σύντομα.

τα παιδικά πάντως δεν τα φτιάχνω με διχάλα,να μην ενοχλούν τα ποδαράκια τους!!

Διαφημίσεις

Να'μαι κ εγω! Οτι τελειωσα με το σιδερο κ σκεφτομουν να παω να ξαπλωσω μεχρι τις 7:30 που θα ξανασηκωθω. Μου την εδωσε κ καταβασα κουρτινες σε σαλονι κ δωματιο. Μου χαρισε η μανα μου κατι αλλες τις οποιες κ κρεμασα για να δω αν ταιριαζουν. Καλες ειναι, θα τις κρατησω ετσι 4-5 μερες μεχρι να ξεκινησω γενικη που θα φυγουν τα παιδια κ θα τις ξαναπλυνω κ θα τις βαλω. Αυτες που ειχα τις. Επλυνα, μου εχουν μεινει δυο θα τις πλυνω το πρωι, τωρα παω να απλωσω το ρομαν.Αυτα απο εμενα την μικρη νυχτεριδα

Να'μαι κ εγω! Οτι τελειωσα με το σιδερο κ σκεφτομουν να παω να ξαπλωσω μεχρι τις 7:30 που θα ξανασηκωθω. Μου την εδωσε κ καταβασα κουρτινες σε σαλονι κ δωματιο. Μου χαρισε η μανα μου κατι αλλες τις οποιες κ κρεμασα για να δω αν ταιριαζουν. Καλες ειναι, θα τις κρατησω ετσι 4-5 μερες μεχρι να ξεκινησω γενικη που θα φυγουν τα παιδια κ θα τις ξαναπλυνω κ θα τις βαλω. Αυτες που ειχα τις. Επλυνα, μου εχουν μεινει δυο θα τις πλυνω το πρωι, τωρα παω να απλωσω το ρομαν.Αυτα απο εμενα την μικρη νυχτεριδα

μετά εμένα λέτε παλαβή :evil::tongue:

καλημέρα! Τζές ξύπνησες? Τα κατάφερες?

Εδώ ο καιρός θυμίζει φθινόπωρο σήμερα....Δεν βλέπω να πάμε θάλασσα φέτος πλην τις διακοπές αφού τις πληρώσαμε είδη....

Χθες έκανε σκανδαλιά η μικρή. Δεν τη μάλωσα, απλά την επίπληξα ρωτώντας το λόγο που φέρθηκε έτσι και τί μου απαντάει το σκατό μετά απο αρκετή ώρα σιωπής όπου μόνο με άκουγε....Δεν είναι έτσι τα πάματα μαμά μου λέει. Τί λες καλέ της λέω? Δεν είναι έτσι σου λέω μου απαντάει. Τί εννοείς δεν είναι έτσι τη ρωτάω, και πώς είναι? Έχεις άδικο μου λέει:shock::shock: :shock: βέβαια δεν είχα άδικο αλλά με έστειλε ο μπόμπιρας:tongue:

καλημερα σε ολες..

λεω να παω να κουρευτω αλλα πρεπει να φωναξω για συντηρηση ενα συνεργειο και θα μου παει το λιγοτερο 30 ευρω..και μαλλον η κομη θα παρει παλι αναβολη..

miamama δεν απεχεις και πολυ απο την πραγματικοτητα.. αλλα οτι τα νευρα μου θα παιξουν ειναι γεγονος..

μετά εμένα λέτε παλαβή :evil::tongue:

καλημέρα! Τζές ξύπνησες? Τα κατάφερες?

Εδώ ο καιρός θυμίζει φθινόπωρο σήμερα....Δεν βλέπω να πάμε θάλασσα φέτος πλην τις διακοπές αφού τις πληρώσαμε είδη....

Χθες έκανε σκανδαλιά η μικρή. Δεν τη μάλωσα, απλά την επίπληξα ρωτώντας το λόγο που φέρθηκε έτσι και τί μου απαντάει το σκατό μετά απο αρκετή ώρα σιωπής όπου μόνο με άκουγε....Δεν είναι έτσι τα πάματα μαμά μου λέει. Τί λες καλέ της λέω? Δεν είναι έτσι σου λέω μου απαντάει. Τί εννοείς δεν είναι έτσι τη ρωτάω, και πώς είναι? Έχεις άδικο μου λέει:shock::shock: :shock: βέβαια δεν είχα άδικο αλλά με έστειλε ο μπόμπιρας:tongue:

αστα viki (καλημερα)

και εμενα κατι τετοιες απαντησεις δινει λες και ειναι μεγαλο παιδι και μαλιστα μου αντιμιλαει κιολας..εχει παντα κατι να πει (με τετοια μανα και θεια τι να περιμενε κανεις.. γλωσσα παντοφλα!!)

απο που να το αφησεις και απο που να το πιασεις..

περι οικοκυρικης δεν σχολιαζω.. ο καθενας με τον πονο του χαχα!

αστα viki (καλημερα)

και εμενα κατι τετοιες απαντησεις δινει λες και ειναι μεγαλο παιδι και μαλιστα μου αντιμιλαει κιολας..εχει παντα κατι να πει (με τετοια μανα και θεια τι να περιμενε κανεις.. γλωσσα παντοφλα!!)

απο που να το αφησεις και απο που να το πιασεις..

περι οικοκυρικης δεν σχολιαζω.. ο καθενας με τον πονο του χαχα!

Το Σάββατο καβαλάει το τζετ σκι του πατέρα της που το είχε στην αυλή στο χωριό και κάνει πως οδηγάει. Εγώ δίπλα της την προσέχω μη σαβουρντιστεί. Κάποια στιγμή με κοιτάει και με ρωτάει μαμά εσύ και ο μπαμπάς με θέλετε? Φυσικά και σε θέλουμε . Αν δε με θέλετε α φύγω να πάω σε άλλο πίτι με το τζετ:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...