Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Κι εγώ θυμάμαι ότι τα έπαιρνα όλα τα φάρμακα για αρκετό διάστημα. Νομίζω όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ας μας πουν για σιγουριά οι κοπέλες που είναι έγκυες τώρα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια! :)

Ειχαμε ενα φουλ γεματο Σ/Κ..

Παρασκευη απογευμα πηγαμε σε παιδοτοπο..

Σαββατο πρωι κουνιες και απογευμα σε παρτυ οπου λυσσαξε το ταλιμπανακι 4 ωρες..

Σημερα το πρωι πηγαμε σε μια βαφτιση στην Αυλιδα και μετα Ερετρεια σε σπιτι φιλων μας για καφεδακι..

Αυριο λεγαμε για μπανακι αλλα ο καιρος δεν νομιζω να μας κανει το χατηρι. Παντως ολο και κατι θα κανουμε γιατι η μικρη δεν εχει παιδικο (λογω αργιας) και σιγα μην κατσει στο σπιτι..

Παντως πρεπει να περασε ομορφα η μικρη γιατι δεν ζητησε το "λολειο" καθολου.. :)

Τζες πανεμορφα και οι τουρτες αλλα και η προσκληση! Μπραβο σου κοριτσι!

Ελεναντα μου καλη σας αρχη στα μπανακια, ευχομαι να κανετε πολλα - πολλα φετος!

Κερκυραια μου αναμενουμε δημιουργιες σου με ανυπομονησια! :D

Οι υπολοιπες καλα?

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...τι κάνετε?

αυτός ο ιούνιος δεν έχει μπει καθόλου καλά...μετά από τα τελευταία...κι αφού χάλασε βραστήρας και μίξερ,χάλασε και ο φούρνος...κι έτσι τώρα ήρθε να δέσει κι αυτό...

κατά τα άλλα "φανταστικά"!!!!!!!!

Διαφημίσεις

άστα να πάνε,κάνουμε και τίποτα άλλο?μόνο κουράγιο...

αν ξεκινήσει κάτι να πηγαίνει στραβά,μετά πάνε όλα...

τι να κάνουμε υπομονή...

γιατί πλήττεις εσύ καλέ στο εξοχικό?χαλάρωσε στη βεράντα με ένα βιβλίο...

Καλησπερα σας!! :D

Τελικα δεν πηγαμε για μπανακι.. :( Αλλα δεν πειραζει, δεν χαθηκανε οι μερες! ;)

Προσπ σε καταλαβαινω.. Εμενα 8 μηνες Λαγονησι και σκυλοβαρεθηκα τη ζωη μου, ειδικα για εμενα που δεν οδηγω, δεν υπηρχε αυτο το πραγμα.. Τωρα που καλοκαιριασε ομως ξερεις πως το αναπολω? Αχ,αχ,αχ!

Κερκυραια μου δεν κανεις κανενα ευχελαιο λεω εγω? Τι γκαντεμια ειναι αυτη που σας δερνει ρε παιδι μου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα.

Καλά ήταν το 3μερο, πήγαμε και για ένα - παγωμένο - μπάνιο χθες, εγώ δηλαδή, ο χάζμπαντ δε βούτηξε.

Σήμερα πήγαμε στο χωριό μου, ο μικρός σε τρελή υπερδιέγερση και να 'χω και το άλλο σε επίσης τρελή υπερδιέγερση από μέσα. Είμαι ένα πτώμα!

Καλή εβδομάδα σε όλες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Τζες υπέροχες οι τούρτες! Φανταστικές!

Μιαμαμα βάλε και απο εδώ καλέ κανέναν κατάλογο της κολεξιόν να δούμε και εμείς ...

Εμείς απο Παρασκευή στο χωριό. Η μικρή όλη μέρα στο πάρκο και στα χορτάρια μάζευε πασχαλίτσες.

Για μπάνιο δεν πήγαμε. φυσούσε :mad: έριξε και μια περιποιημένη βροχή Σάββατο απόγευμα και η αυλή απόκτησε και λίμνη:tongue:

Χθες ο άντρας μου με τον φίλο του ολοκλήρωσαν και το σπιτάκι. ¨εγινε φανταστικό.

Η Γεωργίτσα χθες έκανε κακά στο βρακί της και μετά άρχισε να κλαίει. Φοβήθηκε, ντράπηκε, στεναχωρήθηκε....δεν ξέρω....Τα ατυχηματάκια μας τα έχουμε πάντως....Θέλει χρόνο ....

καλημέρα κορίτσια!!

Βικάκι ποιον κατάλογο λες? το ζηλεύω το σπιτάκι σας,βγάλε καμιά φώτο...!!

για τα κακά το έχω ακούσει,ότι μπορεί να κάνουν έτσι,σιγά σιγά...

έξω της φοράς πάνα?

εμείς δεν έχουμε κάνει και τρελή πρόοδο,μπήκα στο τόπικ με τις πάνες και διάβασα λίγο, είχαν προτείνει πάνα βρακάκι κι όχι απλό βρακάκι κατευθείαν γιατί μπορεί να υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα...

κι έτσι μερικές μέρες της έβαλα βρακάκι και κάποιες πάνα βρακάκι...την ρωτούσα για τσίσα και κάποια στιγμή μου ζήτησε μόνη της,δεν έκανε όμως,την επόμενη φορά έκανε.κι έτσι πήρε αυτοκόλλητο μίνυ!!

δεν μπορώ να πω ότι πάμε και καλά πάντως...

θα δείξει.

τα σανδαλάκια θα τα έχω το απόγευμα,οπότε το βράδυ θα τα φτιάξω και θα ανεβάσω φώτο αύριο.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

Βικάκι ποιον κατάλογο λες? το ζηλεύω το σπιτάκι σας,βγάλε καμιά φώτο...!!

για τα κακά το έχω ακούσει,ότι μπορεί να κάνουν έτσι,σιγά σιγά...

έξω της φοράς πάνα?

εμείς δεν έχουμε κάνει και τρελή πρόοδο,μπήκα στο τόπικ με τις πάνες και διάβασα λίγο, είχαν προτείνει πάνα βρακάκι κι όχι απλό βρακάκι κατευθείαν γιατί μπορεί να υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα...

κι έτσι μερικές μέρες της έβαλα βρακάκι και κάποιες πάνα βρακάκι...την ρωτούσα για τσίσα και κάποια στιγμή μου ζήτησε μόνη της,δεν έκανε όμως,την επόμενη φορά έκανε.κι έτσι πήρε αυτοκόλλητο μίνυ!!

δεν μπορώ να πω ότι πάμε και καλά πάντως...

θα δείξει.

τα σανδαλάκια θα τα έχω το απόγευμα,οπότε το βράδυ θα τα φτιάξω και θα ανεβάσω φώτο αύριο.

Εννοώ τον σανδαλοκατάλογο:tongue:

Η πεθερά της φοράει όλη μέρα πάνες βρακάκι. Εγώ αποφεύγω τις μετακινήσεις γιατί δεν θέλω να φοράει πάνα όλη μέρα. Την κατεβάζω στην αυλή και πάιζει με το κάστρο. Διάβασα και εγώ κάποιες που λένε οτι και πάνα να φοράει αν μάθει να τα κάνει δεν θα τα κάνει στην πάνα. εγώ εν μέρη διαφωνώ. η δικιά μου αν φοράει πάνα θα τα κάνει και απλά συνεχίζει το παιχνίδι. Αν φοράει βρακάκι και βραχεί σηκώνεται και μου ζητάει να την αλλάξω. έτσι θυμάται οτι έπρεπε να είχε πάει στο γιογιό και οτι έκανε ''σφάλμα''. Γι'αυτό μάλλον έβαλε και τα κλάματα όταν έκανε κακά στο βρακί της. Ενώ ποτέ δεν της αγρίεψα όταν λερώνει το βρακί της. Βέβαια κάθε περίπτωση διαφορετική....

Τζες πανεμορφα και οι τουρτες αλλα και η προσκληση! Μπραβο σου κοριτσι!
Καλημέρα!

Τζες υπέροχες οι τούρτες! Φανταστικές!

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Εγώ πέρασα ένα καλό τριήμερο, ήμουν καλά με το Στ. αλλά φυσικά όλα ήταν πολύ καλά για να είναι αληθινά.. τσακώθηκα με τη μητέρα μου... σιγά μην ήμουν εγώ ευτυχισμένη έστω κ για λίγο... τεσπα...

Εμένα η μικρη θα βγάλει την πάνα στο χωριό, για την ώρα τη ρωτάω αν θέλει πιπι, εχθές πχ όταν την έγδυσα έκανα κακάκια στο δωμάτιο, τί ρώτησα που κάνουμε κακά κ μου λέει "στη λεκάνη" και της απαντώ "αγάπη μου δεν πρόλαβες;;" ναι μαμά μου απάντησε...

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Εγώ πέρασα ένα καλό τριήμερο, ήμουν καλά με το Στ. αλλά φυσικά όλα ήταν πολύ καλά για να είναι αληθινά.. τσακώθηκα με τη μητέρα μου... σιγά μην ήμουν εγώ ευτυχισμένη έστω κ για λίγο... τεσπα...

Εμένα η μικρη θα βγάλει την πάνα στο χωριό, για την ώρα τη ρωτάω αν θέλει πιπι, εχθές πχ όταν την έγδυσα έκανα κακάκια στο δωμάτιο, τί ρώτησα που κάνουμε κακά κ μου λέει "στη λεκάνη" και της απαντώ "αγάπη μου δεν πρόλαβες;;" ναι μαμά μου απάντησε...

εγώ πάλι με το χωριό έχω πρόβλημα. ενώ στο σπίτι δεν λερώρενεται σχεδόν ποτέ (απο τσίσα τουλάχιστον γιατί κακά συνήθως κάνει στην πάνα στης πεθεράς:mad:) στο χωριό επειδή το μυαλό της είναι στο παιχνίδι βαριέται να πάει για τσίσα, ή μάλλον δεν θέλει να ''χαλάσει'' το παιχνίδι της.

Τα ατυχηματάκια μας τα έχουμε πάντως....Θέλει χρόνο ....

Κι εμείς μια απ' τα ίδια. Το κατούρημα το προλαβαίνει, μετά από λίγη υπενθύμιση το πρωί, τα κακά ακόμα δεν τα προλαβαίνουμε. :mrgreen:

Διάβασα και εγώ κάποιες που λένε οτι και πάνα να φοράει αν μάθει να τα κάνει δεν θα τα κάνει στην πάνα. εγώ εν μέρη διαφωνώ....Ενώ ποτέ δεν της αγρίεψα όταν λερώνει το βρακί της. Βέβαια κάθε περίπτωση διαφορετική....

Μαζί σου κι εγώ Βίκη, συμφωνώ απολύτως.

Τζεσικάκι τις είδα κι εγώ τις τούρτες, πανέμορφες είναι. :D

Καλημέρα κορίτσια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...