Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

καλησπερα κοριτσια. να κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης , για οσα κοριτσια πετυχανε εγκυμοσυνη, αν θυμουνται μεχρι ποτε συνεχισαν τα σικλακουρ; εγω θυμαμαι πως τα επαιρνα ολο το α τριμηνο. στη φιλη μου συνεστησαν διακοπη αμεσως μετα την δευτερη χοριακη (που εδειξε διπλασιασμο). και της φαινεται πολυ νωρις. εσας τι σας ειχαν πει ;

Κι εγώ θυμάμαι ότι τα έπαιρνα όλα τα φάρμακα για αρκετό διάστημα. Νομίζω όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Ας μας πουν για σιγουριά οι κοπέλες που είναι έγκυες τώρα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ της φορούσα και πέρσυ σανδαλάκι,για βολτούλα μωρέ,όχι για πολλές ώρες...

η τιμή που τα πήρες τζες δεν παίζει εδώ...γιάυτό σου είχα πει πάρτα τότε.σκέτα χωρίς τίποτα πάνω και τα βρίσκω ακριβότερα...σε εργαστήριο που τα φτιάχνει εκεί,βέβαια θα του κάνω παζάρι... θα φτιάξω ένα ζευγάρι της έλλης και θα βάλω φώτο να δείτε... για να δείτε πόσο απατεώνες είναι εδώ ...πήγα σε χαντράδικο κι έχουν τις χάντρες το τμχ 30-40 λεπτά!!!

και θυμάμαι αθήνα κάπου στη κολοκοτρώνη κοντά,πάμφθηνες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ της φορούσα και πέρσυ σανδαλάκι,για βολτούλα μωρέ,όχι για πολλές ώρες...

και θυμάμαι αθήνα κάπου στη κολοκοτρώνη κοντά,πάμφθηνες!!

ελα ένα Σκ για business trip κ θα μείνουμε together, θα ψωνίσεις κ φθηνότερα, όλο το καλοκαιρι θα ειμαι μονη

με τα πόδια φαντάζομαι...να έρθω...γιατί έχω ένα μικρό προβληματάκι ρευστού!!!

αχ καλά θα ήταν...

θες να έρθεις με έναν φορτηγατζή δικό μας τσάμπα:tongue: :tongue: ;;; 3 φορές το μήνα Κέρκυρα εργόμαστε.... να σε δω σε 19μετρο φορτηγό κ τί στον κόσμο

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα..Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για την μανουλα μου, ειστε πολυ γλυκες..!

Προσπ ΚΟΥΡΑΓΙΟ κοριτσι..Ευχομαι καθε μικρη κλωτσια του μπεμπη να σου δινει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δυναμη! Χρονια πολλα, να χαιρεσαι το στεφανι σου..!

Μιαμαμα ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ αυτα τα σανδαλακια..Μου αρεσαν τα πρωτα και τα τριτα! Ειναι πολυ μοδα και πολλοι τα χρυσοπληρωνουν ΑΛΛΑ περυσι ειχα δει μερικα επιεικως ΧΑΛΙΑ και πανακριβα. Απο τα χερακια σου βεβαια σιγουρα θα ειναι καλοφτιαγμενα και καλογουστα! Οποτε θελω κι εγω ΣΙΓΟΥΡΑ..Περυσι στο χωριο ενα κοριτσακι ειχε ενα ζευγαρι με Κιττυ και κουδουνακια φοβερα! Με τα τσισα δεν τα παμε καλα κι εμεις..Δεν ξερω τι φταιει..Μια συμφωνει, μια οχι..

Τζες κ Φαιη ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ δεν τελειωνουν ποτε και ακριβαινουν κιολας..Αι στο...να μην πω πια..

ΒΙΚΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ!!! με το μακιγιαζ κι εμενα τρελαινεται οταν με βλεπει..

Ελεναδα καλη ξεκουραση στο ρεπο!!

Μαεστρια φιλακια στην κοιλιτσα κ στον Γιαννο!

Εμενα παντως η μικρη εχει πολυ κακομαθει μου φαινεται..Μονο το δικο της θελει να γινεται κ τωρα τελευταια επιμενει μεχρι αηδιας..Μου σπαει τα νευρα ρε κοριτσια κ δεν θελω να φωναζω αλλα δεν αντεχω ωρες ωρες..Για παραδειγμα πηγαμε σημερα στι ΙΚΕΑ κ της πηρα ενα σκαμνακι για το μπανιο..Τραγικο λαθος..Ανεβηκε κ δεν κατεβαινε με τιποτα..Επλυνε χερια κ προσωπο 4 φορες κ την κατεβασα με κλαματα..

Τι να πω..Καλο ΣΚ σε ολους!

yRf6p1.png

καλημέρα κορίτσια,

τι κάνετε?φούρνισα τα γεμιστά μου και ήρθα,το απόγευμα θα πάμε θάλασσα...

λοιπόν χθες πήγα σε αυτόν με τα δερμάτινα πεδιλάκια,μπορεί να φτιάξει από Νο20...του είπα για αρχή να μου φτιάξει ένα Νο25 για το κορίτσι μου...την τρίτη θα το έχει έτοιμο,πλάκωσε και δουλειά!!θα κάνω μερικές παραλλαγές με χαντρούλες και κορδελίτσες να δείτε να μου πείτε αν σας αρέσουν...μετά θα τα βάλω στο φέις!!

ευτυχώς έχω κάποια εργαλεία και κορδελίτσες από το scrapbooking,θα πάρω και χαντρούλες και ξεκινάω...

Διαφημίσεις

Γειά στο άδειο καφέ!!

Ωρε πιο πάνω έβαλα το Link Με τις τουρτες που έφτιαξα καμμια σας δεν το είδε;;; τςτςτς δεν μου δίνετε σημασία

Σας βαζω κ την ευχητήρια κάρτα που έφτιαξα για τη δασκάλα του παιδιου μαζί με το δώρο κ τα λουλούδια που της δώσαμε σαν τάξη

efxithriakarta.jpg

καλημερα στο αδειο καφε!:tongue:

ελπιζω ολες να ειστε για μπανακι στη θαλασσα σημερα!εμεις πηγαμε εχθες το πρωτο μας μπανακι,αν και φυσουσε.

η μικρη πρωτη φορα φοβοταν τη θαλασσα,και δεν ηθελε ουτε να βρεξει τα ποδαρακια της.και μολις με εβλεπε να μπαινω μεσα εγω στη θαλασσα,με φωναζε κι εκλαιγε!αλλο παλι κι αυτο...:rolleyes:

την τεταρτη ξαναεχω ρεπο και θα την ξαναπαω μπας και συνηθισει.

τζεσικακι,πολυ ωραιες οι τουρτοπανες,κι η καρτουλα!εχεις ταλεντο κι εσυ!

μιαμαμα,τελειες οι σαγιοναριτσες!και μ'αρεσουν και για μενα και για την κορη!

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

έχεις απόλυτο δίκιο τζες...είμαστε γαιδούρες!!το είδα,αλλά ήθελα να σου γράψω στο τόπικ!! τέλειες είναι... ή καλύτερα να πω φανταστικές!!

και η κάρτα για την δασκάλα,τέλεια!!μπράβο!!

ελεναδίτσα μπορεί να φτιάξω γυναικείες...για την ώρα παιδικές και βλέπουμε!!

είναι περίεργη ηλικία φέτος για τα μικρά μας...

η έλλη θυμάστε πως έκανε με την θάλασσα?ήταν ατρόμητη σε πολλά πράγματα...προχθές φοβήθηκε μια μηχανή που έκανε θόρυβο,το αεροπλάνο,την νταλίκα...βέβαια τρέχει κατά πάνω μας,αλλά μετά γελάει,προσπαθεί να το ξεπεράσει μάλλον!!

κι εμείς πήγαμε τα μπανάκια μας χθες και σήμερα!

τζεσικακι,πολυ ωραιες οι τουρτοπανες,κι η καρτουλα!εχεις ταλεντο κι εσυ!
έχεις απόλυτο δίκιο τζες...είμαστε γαιδούρες!!το είδα,αλλά ήθελα να σου γράψω στο τόπικ!! τέλειες είναι... ή καλύτερα να πω φανταστικές!!

και η κάρτα για την δασκάλα,τέλεια!!μπράβο!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!

Χριστινα αναμένουμε τις δημιουργίες σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...