Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

2459152s93uzuxf8c.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΝΑ JESGK ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΝΑ JESGK ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αννα μου, και σε εσενα ευχομαι τα καλύτερα πάνω απόλα τον Παναγιωτακη γερό κ δυνατο

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Αννα μου, και σε εσενα ευχομαι τα καλύτερα πάνω απόλα τον Παναγιωτακη γερό κ δυνατο

Σε εμενα που σου ευχηθηκα δεν ειπες.....ευχαριστω!!!!! g010.gif

Κανουμε διακρισεις ή μου φαινεται??? a025.gif

μονη μου ειμαι παλι...ουφ!

κανονιστε εσεις και ερχομαι και εγω...η αληθεια ειναι πως με τις φιλες μου οταν μπορω και βρισκομαι η που θα μιλαω ολο για το παιδι η που θα μαστε σε κατασταση φθορας και αφθαρσιας και δεν θα προλαβαινουμε να αφησουμε το ενα θεμα και να πιασουμε το αλλο..

και εγω ζω με το παιδι μου τις ομορφοτερες και ευτυχισμενες στιγμες της ζωης μου (το ιδιο και ο συζυγος..για εκεινον ισως να ταν και ανελπιστο γιατι οι ανδρες συνηθως δεν τα φανταζονται οπως μπορουμε να κανουμε εμεις οι γυναικες)

αλλα οπως λεει και ενας καλος φιλος πατερας και αυτος..αν περιμενεις να νοιωθεις ευτυχισμενη μονο απο την υπαρξη ενος παιδιου τοτε μαλλον δεν διανυεις πραγματικα καλο κοινο βιο..σημασια εχει να εισαι ευτυχισμενη η ικανοποιημενη και εξω απο αυτο (δηλαδη απο το παιδι)..

ψυχρα κατα την αποψη μου, δεν εχει αδικο...

για αυτο ολες μας αλλα και εσυ myprincess οπως σου λεει και η elenada πρεπει να αντιμετωπισεις το προβλημα σου αν ειναι τοσο βαθυ οσο μας το περιγραφεις..

απο μικρη που ειμουν και εβλεπα τους αταιριαστους γονεις μου να μαχονται ο ενας τον αλλο μεχρι σημερα που χω ζησει διαφορες αλλες καταστασεις προσωπικες η τριτων ΑΚΟΜΗ δεν εχω καταληξει αν ειναι καλυτερο δυο γονεις να ειναι χωρισμενοι και ο καθενας να διαλεξει εναν καλυτερο δρομο προς την ευτυχια αλλα να μην στερουν την αγαπη και την προσοχη στο η στα παιδια τους και ας μη ζουν μαζι η αν ειναι καλυτερο πανω απο καθε μεταξυ τους προβλημα να παραμενουν μαζι προκειμενου να μη στερησουν την παρουσια τους απο τα παιδια με οτι αυτο συνεπαγεται (πχ..καυγαδες διαφορων διαστασεων και επιπεδων μπροστα στα παιδια..)

δεν θυμαμαι σας ειχα ρωτησει?

τσακωνεστε ποτε μπροστα στα παιδια σας?

Οταν το πρωτοκανατε ποια ηταν η αντιδραση του παιδιου?

εγω επειδη εχω τετοια βιωματα ελεγα και παντα λεω οτι θα αποφευγω να το κανω..δυστυχως δεν το χω καταφερει αν και δεν φωναζω απλα γινομαι τρομερα εριστικη, ειρωνικη και ο τονος της φωνης μου ειναι αυστηρος..αλλα δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ την πρωτη φορα που η μικρη μηνων διαπιστωσε αυτη τη διαφορα (λογοφερνα με τη θεια της), με κοιταξε πολυ σοβαρα, εκανε μια μικρη παυση και εβαλε τα κλαμματα..

ενοιωσα μαχαιρι να με τρυπαει..δεν ξερω ποση ωρα εκλαιγα μετα...

ο δε ανδρας μου ειναι αλλη ηλιθια ιστορια..παιδι μεγαλομενο σε υποτιθεμενα αγγελικα πλασμενη οικογενεια που οπως λεει ποτε δεν ειχαν σκηνικα και φωνες και καυγαδες (ειλικρινα δεν το πιστευω αυτο αλλα και ετσι να ειναι κατι απλα δεν πηγαινε καλα) παρολα αυτα απο πριν μου λεγε οτι επειδη προερχομαι απο οικογενεια με πλουσια προβληματα και επειδη εξαιτιας αυτου εχω γινει πολυ νευρικος ανθρωπος φοβοταν απο πριν κανουμε παιδι το πως θα μαι σαν μαμα οσον αφορα τις εκρηξεις μου..

σας διαβεβαιω οτι εκτος απο το ελαττωμα μου να ανταπαντω αμεσα, ειρωνικα και προσβλητικα με το βαμβακι στην κουνιαδα μου οταν ανοιγει το κουτακι με τις βλακειες και τις λεει ασχετα ποιον παιρνει ο χαρος κατα τ'αλλα ειμαι αυτη που δεν φωναζει και δεν κανει υστεριες...αντιθετως ο αδυναμος κρικος ειναι ο συζυγος..οταν ερθει στο αμην η οταν αγχωθει αρχιζει τις φωνες και θα μπορουσα να πω οτι καμια φορα χτυπιεται κιολας..

και βεβαια μια μερα του πα:

"ακριβως επειδη εγω προερχομαι απο οικογενεια με προβληματα ξερω και καταλαβαινω πως ειναι ενα παιδι να βλεπει τους δικους του να τσακωνονται..εσυ προφανως δεν ξερεις και επιτρεπεις στον ευατο σου να ξεφευγεις..αλλα δεν ειναι αλλοθι...ειναι λογος να σκεφθεις οτι εχεις προβλημα συμπεριφορας και στην τελικη οταν ζητας απο τον αλλο να αλλαξει η να προσεξει κατι στη συμπεριφορα του, φροντισε πρωτος να μπορεις να το κανεις εσυ"..εχει πιασει τοπο τελευταια..

ελπιζω και ευχομαι οτι ο Θεος θα μου δινει δυναμη και οτι εγω θα βοηθησω την λογικη μου να μου θυμιζει τι δυσκολες στιγμες οτι πρεπει να συγκρατουμαι και να προσεχω οταν ειναι το παιδι μπροστα...ειλικρινα πρεπει να προσπαθησω και αλλο..οι λεγομενες...ασκησεις ηρεμιας..χαχα

Αυτο ειναι ενα παρα πολυ σοβαρο θεμα. Και μενα η οικογενεια μου ειχε περασει δυσκολα. Θυμαμαι απειρα βραδια να καθομαι ξυπνια για να ακουω

τους δικους μου να τσακωνονται, να κλαιω κρυφα και την αλλη μερα να παρακαλω τη μαμα μου να χωρισουν για να ησυχασουμε. Δεν το εκαναν ποτε, βεβαια.

Οποτε το ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη στον αντρα μου οτι ΑΡΝΟΥΜΑΙ

να ζησω σε τετοιο περιβαλλον. Και εγω και το παιδι μου. Ευτυχως δεν τσακωνομαστε σχεδον ποτε γιατι δεν ειναι ανθρωπος που συζηταει ευκολα οταν κατι τον ζοριζει (το εντελως αντιθετο απο μενα). Ομως ενα βραδυ

ειχαμε τσακωθει πολυ ασχημα, μπροστα στη μικρη, το μωρο εκλαιγε, εγω εκλαιγα και του ελεγα να μου η δωσει για να ηρεμησει και ΔΕΝ μου την εδινε. Ενιωσα οτι μου επαιρναν το παιδι μου!! Ηταν πολυ ασχημη στιγμη, τοσο που την αλλη μερα που ηρεμησαμε του ειπα οτι αν διανοηθει να

το ξανακανει θα παρω το παιδι και θα φυγω. Και το εννοω.

Ενιωσα τετοια απειλη και το χειροτερο δεν αναγνωριζα τον αντρα μου.

Δεν περιμενα ποτε να κανει κατι τετοιο.

Συμφωνησαμε ομως οτι δεν θα επιτρεψουμε να ξαναγινει κατι τετοιο μπροστα στη μικρη..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ανοιξατε ενα μεγαλο θεμα στο σπιτι μου μικρη υπηρχαν εντασεις και ελεγα οτι ποτε δεν θα μαλωσω μπροστα στα παιδια :-('

Αλλα δυστιχως αυτο δεν γινετε και θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ ηρεμος και συγκρατημενος αθρωπος ωστε να τα καταφερεις εγω ειμαι ανθρωπος που τα κραταω μεσα μου αλλα ερχονται στιγμες που τα ξεσπαω πολλες φορες ειναι μπροστα ο μεγαλος και μετα νιωθω τυψεις γιατι το εκανα μαλωνω με τον μπαμπα του που τον εχει υπερβολικη αδυναμια και γινομαι ακομα πιο μισιτη στα ματια του ο μικρος δεν ειναι σε φαση νομιζω να καταλαβαινει αλλα θα με μισηση και αυτος ο αντρας μου ειναι ανθρωπος που σπαει νευρα δεν μιλαει καιοταν μιλησει εχει παντα δικιο:mad:ποτε δεν καταλαβαινει το λαθος οποτε εγω προσπαθω με τον δικο μου τροπο να το διεκδικισω και δυστιχως φωναζω ..πιστευω ομως οτι ειμαι ετσι δεν προκειτε να αλλαξω τις περισσοτερες φορεσς μαλωνουμε για τα παιδια κανει συνεχεια τα χατιρια τους ακομα και οταν εγω λεω οχι αυτο εμενα με κανει ταυρο...απο ξενους εγω μαλωσα εντονα μια φορα με την πεθερα μου και ηταν μπροστα το παιδι και αυτο χωθηκε στα ποδια μου τοτε σηκωθικα και εφυγα γιατι καταλαβα οτι τουλαχιστον αυτο δεν φταει σε τπτ...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Να΄μαι κι εγω ...ανοιξατε θεμα δυσαρεστο αλλα πολυ ενδιαφερον!Εμεις πλεον φωναζουμε ο ενας στον αλλο και γυρναμε προς το παιδι και τυ χαμογελαμε......κωμικοτραγικο,αλλα παριστανουμε πως δεν ειναι και τοσο σοβαρος ο τσακωμος και μεχρι τωρα ,νομιζω πως πιανει.Δηλαδη ,η αντιδραση του μικρου ,ειναι να κανει πως φωναζει κι αυτος και να χαμογελα!!!!Λεει,ααααα!!!!και μετα χαμογελα,και γυρναω και λεω,μπραβο παιδι μου,φωναξε κι εσυ λιγακι,και νιωθω πως το εχει δει σαν παιχνιδι.

Να πω επισης ,πως σαν παιδι που και οι δικοι μου γονεις τσακωνονταν και ουρλιαζαν,κ φυσικα κι εγω εκλαιγα τα βραδια,ξερω πως ειναι το χειροτερο που μπορουμε να κανουμε.Ομως ειναι και θεμα τροπου!Δηλαδη,αλλο φωναζω ή διαφωνω εντονα,κι αλλο ουρλιαζω και χτυπιεμαι και αδιαφορω για το πως το βιωνει το παιδι εκεινη τη στιγμη....Αλλωστε,νομιζω πως πρεπει το παιδι να εκτειθεται κ σε λιγα καυγαδακια,γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο και το υγιες!!!Ολοι οι ανθρωποι τσακωνονται ,αλλα ξαναλεω ειναι θεμα τροπου κατα τη γνωμη μου,και νιωθω πως πολυ μεγαλο ρολο παιζουν και οι χειρονομιες...αλλο να φωναζεις απλα και αλλο να χτυπας χερια ποδια !!!

xronia polla andreina !!!!!!!!υγεια και παλι υγεια!!!θα ηθελα να γραψω κι αλλα για το θεμα,μιας και με αγγιζει ιδιαιτερα,αλλα δεν προλαβαινω........σνιφ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Σε εμενα που σου ευχηθηκα δεν ειπες.....ευχαριστω!!!!! g010.gif

Κανουμε διακρισεις ή μου φαινεται??? a025.gif

Τί παραπονιάρα είσαι εσύ μου λές; Μπήκα είδα βιαστηκά τα μνμ κ ευχαρίστησα το κορίτσι μας. Σε παρακαλώ μην θυμώσεις... κ πάνω απ'ολα μην μου ρίχνεις μπουνιές στη μούρη γιατί στη βάπτιση θα έχω ένα μάτι μάυρο.:tongue:

Γεια σας επιτελους κι απο μενα!!!!!!!!!!

Τζεσ να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις....

!

Παραπονιάρα σε ευχαριστώ πολύ για δεύτερη φορούλα για τις ευχές

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!!!!!!

Εγώ 2 μέρες έχω ξεπατωθεί, εχθές μετά τη δουλειά πήγαμε με τη μαμά μου να δούμε ρούχα δικάτης για τη βάπτιση κ σήμερα μέχρι που έκλεισαν τα μαγαζιά πάλι τα ίδια. Κορίτσια έχουν σπάσει στην κυριολεξία τα νεύρα μου, μου έρχεται να την σκοτώσω.

Το πρόβλημα που πάντα υπάρχει όταν είναι να αγοράσει ρούχα είναι ότι δεν φοράει κοντομάνικο ποτέ, ειναι καμμένη στο ένα χέρι κ στο προσωπο κ έτσι προσπαθεί να το καλύπτει, τα περισσότερα αμπιγιέ ρούχα όμως ακόμα κ τα χειμωνιάτικα ειναι κοντομάνικα κ τα μακριμάνικα που βρίσκει ειναι πολύ ακριβά

Τί θα κάνω, ακόμα τίποτα δεν βρήκε κ η βάπτιση ειναι σε μια εβδομάδα, για φούστα με σακάκι ψάχνει αλλά τιποτα δεν της αρέσει, το φόρεμα το αποκλέισαμε, πωπω έλεος

Διαφημίσεις

Επιπλέον ο σύζυγος αποφάσισε ΣΗΜΕΡΑ να δεί τί θα φορέσει ενώ τον παρακαλάω πόσο καιρό ,δοκίμασε το γαμπριάτικο κουστούμι κ δεν του κάνει του ειναι φαρδύ και δείχνει σαν χ3σμ3ν0ς, άρα πάμε κ για ρούχα δικά του. Είναι να μην συγχίζομαι;;;

Επιπλέον ο σύζυγος αποφάσισε ΣΗΜΕΡΑ να δεί τί θα φορέσει ενώ τον παρακαλάω πόσο καιρό ,δοκίμασε το γαμπριάτικο κουστούμι κ δεν του κάνει του ειναι φαρδύ και δείχνει σαν χ3σμ3ν0ς, άρα πάμε κ για ρούχα δικά του. Είναι να μην συγχίζομαι;;;

Ωραιος ο μαγκας.Ολοι οι αντρες μολις παντρευτουν χοντρενουν ενω ο δικος σου.....Μπραβο!!!!Μαρη ανεπροκοπη δεν μαγειρευεις στον ανθρωπο να φαει???????ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

h018.gif

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!!!!!!

Εγώ 2 μέρες έχω ξεπατωθεί, εχθές μετά τη δουλειά πήγαμε με τη μαμά μου να δούμε ρούχα δικάτης για τη βάπτιση κ σήμερα μέχρι που έκλεισαν τα μαγαζιά πάλι τα ίδια. Κορίτσια έχουν σπάσει στην κυριολεξία τα νεύρα μου, μου έρχεται να την σκοτώσω.

Το πρόβλημα που πάντα υπάρχει όταν είναι να αγοράσει ρούχα είναι ότι δεν φοράει κοντομάνικο ποτέ, ειναι καμμένη στο ένα χέρι κ στο προσωπο κ έτσι προσπαθεί να το καλύπτει, τα περισσότερα αμπιγιέ ρούχα όμως ακόμα κ τα χειμωνιάτικα ειναι κοντομάνικα κ τα μακριμάνικα που βρίσκει ειναι πολύ ακριβά

Τί θα κάνω, ακόμα τίποτα δεν βρήκε κ η βάπτιση ειναι σε μια εβδομάδα, για φούστα με σακάκι ψάχνει αλλά τιποτα δεν της αρέσει, το φόρεμα το αποκλέισαμε, πωπω έλεος

Θα ηταν περιεργο εαν ειχατε βρει ρουχο τοσο γρηγορα!!!!

Υπομονη....Ετσι ειναι οι γιαγιαδες!!!!!!!

f030.gif

Θα ηταν περιεργο εαν ειχατε βρει ρουχο τοσο γρηγορα!!!!

Υπομονη....Ετσι ειναι οι γιαγιαδες!!!!!!!

f030.gif

φιλενάδα μέχρι που σκέφτηκε να βάλει ένα γουναρικό!! Αρκούδα έχεις δεί τα τελευταία χρόνια;;Ε θα δώ εγώ :tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Ωραιος ο μαγκας.Ολοι οι αντρες μολις παντρευτουν χοντρενουν ενω ο δικος σου.....Μπραβο!!!!Μαρη ανεπροκοπη δεν μαγειρευεις στον ανθρωπο να φαει???????ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

h018.gif

Στην πείνα!!! Χαχα!! Με το που έκανε εξετάσεις ότι έχει χοληστερίνη έκοψε το φαγητό μαχαίρι!! Κ τώρα έχει κάνει κορμάρα το κάθαρμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...