Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:tongue:Ηρθα για να σας σωσω απο τη μιζερια!!:tongue: :tongue:

διαβασα μονο την τελευταια σελιδα διοτι εδω εχω ιντερνετ μονο με προπληρωμενη καρτα και η γραμμη του ΟΤΕ καιει καρβουνο συν οτι το λαπτοπ μου ειναι για την ανακυκλωση και μονο!!

ειμαι εξοχικο απο Δευτερα βραδυ, η μικρη εκανε πρωτο μπανιο χωρις μπρατσακια (ουτε περσι φορεσε αλλωστε) την Τριτη και χθες εκανε αλλα δυο μπανια με μπρατσακια οπου βεβαια ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ (σε ολες τς φορες αλλα ειδικα με τα βοηθηματα) γιατι αμεσως καταλαβε οτι μπορουσε μονη της να κολυμπαει και μαλιστα ειχε την απαιτηση να πηγαινει και βαθια και να κανει χορευτικα και αλλα διαφορα.. αμαν και πως κανανε να τη βγαλουνς απο το νερο.

εγω βεβαια καθομαι και κοιταω απ εξω στην καρεκλιτσα μου και απο τη μια τη χαιρομαι, απο την αλλη πληττω θανασιμα!!

θα κατσω μεχρι την επομενη Πεμπτη αποφασισα και μετα θα γυρισω να τακτοποιηθω στην Αθηνα και απο την παραπανω Δευτερα θα επιστρεψω στη δουλεια υπο ορους τους οποιους θα θεσω σημερα σε σχετικο μου mail.

ετσι θα εξασφαλισω χρηματα και απο τη δουλεια και θα περασει και ο χρονος μου και θα εχω και διαθεσιμο χρονο επισης για τη μικρη.

(σε καταλαβαινω maestro σχετικα με το οτι δεν ειχες μαθει να εισαι σπιτι..εγω δεν εχω τοσο προβλημα αλλα ειναι θεμα χρηματων, υποστηριξης και μαλλον εκει ξεκουραζομαι περισσοτερο ενω σπιτι ολο με κατι πιανομαι..)

απο σημερα το πρωι εχω μεινει μονη με τη κορη μου και τη κουνιαδα μου μεχρι την Κυριακη το απογευμα.. καταλαβατε.. τα νευρα μου τσαταλια

α) γιατι θα φαω στη μαπα αποκλειστικα κουνιαδα με οτι κουλαμαρα θα της ερχεται να με ζαλιζει

β) γιατι μενουμε σε υψωμα και δεν μπορω να πηγαινω με τη μικρη στην παραλια η στην λεσχη μονη μου γιατι δεν εχω μεσον για να ανεβαινω και δνε μπορω να το επιβαρυνω με τα ποδια ακομη και απο τα σκαλοπατια

κατα τ'αλλα ειναι ωραια στην εξοχη και ο καιρος ειναι ηπιος εκτος απο σημερα που φυσαει τρομερα..

αυτα εν ολιγοις..

το μπεμπε κλωτσαει ολο και πιο συχνα και ειναι μια ενθαρρυνση μεχρι τις 24 που θα παμε να το ξαναδουμε..

να μου προσεχετε και να κοιτατε το φως του ηλιου για να μη μαυριζουν οι μερες σας..

παρεπιμπτοντως οχι οτι εχει πια καμια σημασια αλλα σημερα κλεινω δεκα χρονια σχεσης με τον ανδρα μου και στις 4/6 κλεισαμε και 5 χρονια γαμου.. υπο αλλες συνθηκες θα μουν σουπερ αλλα πλεον μετα απο διαφορα απλα το βλεπω με συμπαθεια και ευχομαι αν ειναι να αντεξουμε αλλα δεκα χρονια μαζι να ειναι το λιγοτερο επωδυνα υπο πολλες εννοιες..

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετα ειχε γενεθλια η μανουλα μου κ κοψαμε μια ωραια τουρτιτσα..
Na την χαίρεστε!
Καλημερα σε ολες..

Καλημερα!

:tongue:παρεπιμπτοντως οχι οτι εχει πια καμια σημασια αλλα σημερα κλεινω δεκα χρονια σχεσης με τον ανδρα μου και στις 4/6 κλεισαμε και 5 χρονια γαμου..

Καλημέρα, μπράβο να είστε καλά κ όλα να σας έρθουν όπως τα επιθυμείτε! Καλά να περάσεις

Διαφημίσεις

σας διάβασα,μεγιές τζεσικάκι...

τέλεια αγορά...

προσπ χρόνια σας πολλά και καλά!!μπράβο στην Χριστούλα,εμείς πέρσυ κάναμε τέτοια στη θάλασσα,φέτος είναι διστακτική...πάλι από την αρχή πάμε...

φαίη μου εδώ είμαι,βόλτες δεν ήμουν..

χθες το απόγευμα μετά από 2 ώρες χωρίς πάνα..:7 βρακάκια βγήκαν off...τις 2 από αυτές έκανε τα μισά πάνω της τα μισά στο κανατάκι,κάνει τσίσα σαν το σκύλο...

σήμερα τα ίδια σε 2 ώρες 6 βρακάκια,στο κανατάκι καμμία φορά!!!!

καλημερα κι απο εμενα!

εγω εχθες ημουν απο τις 12 το πρωι μεχρι τις 10 στη δουλεια,γιατι ειχα βαρδια και μετα εκπαιδευση.σαν να ημουν ολη μερα στο αεροδρομιο.και σημερα δουλευω 2-10.αυτο ειναι το μονο σπαστικο με τα ωραρια,χαλια ειναι.ευτυχως εχω αυριο ρεπο,μπας και παμε με την κορη ενα μπανακι.

προσπ,να ζησετε!να ειστε παντα καλα,κι αγαπημενοι!

μιαμαμα, καλη υπομονη με το κοψιμο της πανας!τι εγινε με το ρευμα και το ιντερνετ τωρα?το πληρωσατε?

myprincess να χαιρεσαι την μανουλα σου!

τζεσικακι,με γειες τα ρουχαλακια και τα παπουτσακια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

επιτέλους μπήκα...καλημέρα...

δεν σας έχω διαβάσει...

περνάμε "πολύ ωραία"... χθες μας έκοψαν το ίντερνετ,σήμερα το ρεύμα...

Tέλεια περνάτε... μάλλον το πλήρωσες όμως για να είσαι εδώ.... ευγέ!! Κι εμένα κοντοζυγώνει η Δεη να κοπεί

το γιογιό καλέ είναι...

το πληρώσαμε,είχαμε μαζέψει από τα 520Ε του ενός δανείου τα 440Ε και δώσαμε τα 430Ε σε ρεύμα και ίντερνετ...και τώρα ψάχνω για το δάνειο λεφτά πάλι...

Διαφημίσεις

το γιογιό καλέ είναι...

το πληρώσαμε,είχαμε μαζέψει από τα 520Ε του ενός δανείου τα 440Ε και δώσαμε τα 430Ε σε ρεύμα και ίντερνετ...και τώρα ψάχνω για το δάνειο λεφτά πάλι...

Μα ποτέ να μην ηρεμούμε;; Σαν σκυταλοδρομία αυτοί οι λογαριασμοί

ποιο γιογιό καλε ;;; Στην μικρή την κανάτα που βάζει νερό βάζει το παιδι κ τα κάνει η Κρητικιά:tongue: :tongue: :tongue:

καλημέρα!

εγώ δουλειά και στο σπίτι με την μικρή θέλει να παίζουμε συνέχεια. Τώρα που φουσκώσαμε και το κάστρο της στην αυλή συχνάζω εκεί. Στο χωριό ο άντρας μου με έναν φίλο του φτιάξαν ένα ξύλινο σπιτάκι 1,5 επί 1,5. ¨εγινε τέλειο. σήμερα θα φύγουμε τριήμερο στο χωριό αν και φυσάει αρκετά απο το πρωί. Μπάνιο δεν αξιοθήκαμε να κάνουμε ακόμα λόγω καιρού.

Την πάνα της δεν τη θέλει καθόλου η μικρή. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε ''παρεξηγημένη '' που βρήκε την πάνα στον κώλο της γιατί πριν κοιμηθεί την αρνείται και της τη βάζω στον ύπνο οπότε κατέβηκε χωρίς πάνα στην πεθερά και σιγά μην τα κατάφερε να της την ξαναφορέσει:D έτσι το θέλω το κορίτσι μου....δυναμικό:tongue:

Σήμερα το πρωί με παρακολουθούσε πώς βάφομαι καθισμένη στη λεκάνη της τουαλέτας. όπως βάφομαι βάζω κονσίλερ κάτω απο τα μάτια. Πετάγεται η μικρή: μαμά! Καλά είσαι? Καλά είμαι κορίτσι μου, μπογιά είναι αυτό. Μαμά , πονάς μήπως? :tongue::tongue:

ποιο γιογιό καλε ;;; Στην μικρή την κανάτα που βάζει νερό βάζει το παιδι κ τα κάνει η Κρητικιά:tongue: :tongue: :tongue:

πλέον έχει καθιερωθεί...ο ιούνιος μας πάει πάντα σκ%^*!!!!έλεος!!! και μέχρι να τελειώσει θα έρθουν κι άλλες καμπάνες!!

εγώ το είπα το κανατάκι,έτσι το λέμε εδώ...χιχι :tongue::tongue:

καλημέρα!

εγώ δουλειά και στο σπίτι με την μικρή θέλει να παίζουμε συνέχεια. Τώρα που φουσκώσαμε και το κάστρο της στην αυλή συχνάζω εκεί. Στο χωριό ο άντρας μου με έναν φίλο του φτιάξαν ένα ξύλινο σπιτάκι 1,5 επί 1,5. ¨εγινε τέλειο. σήμερα θα φύγουμε τριήμερο στο χωριό αν και φυσάει αρκετά απο το πρωί. Μπάνιο δεν αξιοθήκαμε να κάνουμε ακόμα λόγω καιρού.

Την πάνα της δεν τη θέλει καθόλου η μικρή. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε ''παρεξηγημένη '' που βρήκε την πάνα στον κώλο της γιατί πριν κοιμηθεί την αρνείται και της τη βάζω στον ύπνο οπότε κατέβηκε χωρίς πάνα στην πεθερά και σιγά μην τα κατάφερε να της την ξαναφορέσει:D έτσι το θέλω το κορίτσι μου....δυναμικό:tongue:

Σήμερα το πρωί με παρακολουθούσε πώς βάφομαι καθισμένη στη λεκάνη της τουαλέτας. όπως βάφομαι βάζω κονσίλερ κάτω απο τα μάτια. Πετάγεται η μικρή: μαμά! Καλά είσαι? Καλά είμαι κορίτσι μου, μπογιά είναι αυτό. Μαμά , πονάς μήπως? :tongue::tongue:

τρελαίνομαι για σπιτάκια ξύλινα...

είδες η γεωργίτσα,αμέσως τα καταφέρατε...εγώ μια δυο μέρες ακόμα και θα το αφήσω 1-2 εβδομάδες...και η αδερφή μου,μου το είπε,μάλλον δεν είναι έτοιμη...

η έλλη όταν με βλέπει να βάφομαι λέει "κι εγώ" και κάνω πως της βάζω!!

μαλλον λαθος ατομο κοροιδευεις,τζεσικακι.:tongue:γιατι εμεις δεν εχουμε γιογιο,και δεν εχω ξεκινησει ακομα τις προσπαθειες για κοψιμο της πανας.2 φορες τα εχει κανει στη λεκανη αλλα στο χωριο,ή στη γιαγια της.

αα,μολις ηρθε η κορη!σας φιλω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κορίτσια να σας ρωτήσω...θα ενδιαφερόσασταν για σανδαλάκια παιδικά δερμάτινα χειροποίητα?έχω μια ιδέα...

τέτοιο στυλ...

http://1.bp.blogspot.com/-9ApAZVAkV0M/TbloARd-OmI/AAAAAAAAABM/EWFQqYMqnL4/s1600/DSC02230.JPG

http://www.mykonos-sandals.gr/fotos/zoom/IMG_5520.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...