Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ας μην μαυρίζουμε άλλο το καφέ μας όμως...

πάντως όποιος έχει λεφτά στην τράπεζα(χα) ας τα πάρει καλύτερα!!μερικές τράπεζες δεν δίνουν πάνω από 1000Ε ανά ανάληψη...για να έχουν ρευστό...

πως πάτε με την πάνα κορίτσια?εγώ ακόμα περιμένω τα βρακάκια μας...

χθες της αλλάξαμε την κούνια σε κρεβατάκι,ένα λιλιπούτειο κρεβατάκι με την κουνουπιέρα από πάνω...η έλλη ξετρελάθηκε...κατά τις 5 μας ήρθε μια φορά μέσα,την πήρε πίσω ο μπαμπάς της,6 παρά ακούω ένα θόρυβο,είχε σκάσει κάτω σαν καρπούζι και κοιμόταν καθιστή στο πάτωμα και το κεφάλι στο κρεβάτι της.

ευτυχώς είναι χαμηλό και είχα βάλει 2 αφρολέξ παζλ...

Κι εμεις ετσι κι ετσι..Μια τα κανουμε στη λεκανη και 2 πανω μας! Καλο δεν το λες! Απο που περιμενεις βρακακια κοριτσι; θυμησε μου..εγω της βρηκα απο τα Benetton περσινα 2 ευρω εκαστο!

yRf6p1.png

Καλημερα!

Να 'σαι καλα βρε Κερκυραια μου, με εκανες και γελασα με το "οποιος εχει λεφτα στην τραπεζα" :lol: Τεσπα οοοοποιος εχει, ας παει να τα βγαλει, εμεις δεν εχουμε! :|

Τζες σε καταλαβαινω οσο δεν παει.. Απλα εγω δεν ευχομαι σε κανεναν να βρεθει στη θεση μου.. Ειμαι μεσα στο αγχος ολη μερα και συνεχεια σκεφτομαι πως σκατα θα τα βγαλουμε περα.. Δεν αξιζει τετοιο αγχος σε κανεναν ανθρωπο, ειλικρινα.

.

Συμφωνω..

Ειναι άσχημο κ μονο που το σκεφτομαι αλλά όταν ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ χωρίς πραγματικό λόγο εξοργίζομαι...αν ήταν στη θέση μας δλδ τι θα έκαναν θα έπεφταν από κανένα μπαλκόνι;;;;;

Τζες δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι ετσι. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος με διαφορετικες αντιδρασεις και αντοχες. Μπορει στη θεση τους να εκανες κι εσυ το ιδιο..

20 Ioυνίου έχω υπέρηχο β' επιπέδου κορίτσι. Τότε μπορεί και να λυθεί το "μυστήριο".

Με το καλο κοριτσακι, με ενα γερο μωρακι και τιποτα αλλο..:P

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

εσυ βεβαια τωρα εχεις και τον μικρο και περναει η ωρα σου.

Δεν είναι θέμα να περνάει η ώρα, δεν αντέχω στο σπίτι, δεν ήθελα ποτέ να κάθομαι σπίτι.

θα ξαναψαξεις δουλεια μετα που θα γεννησεις δηλαδη?

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα βρω κιόλας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμεις ετσι κι ετσι..Μια τα κανουμε στη λεκανη και 2 πανω μας! Καλο δεν το λες! Απο που περιμενεις βρακακια κοριτσι; θυμησε μου..εγω της βρηκα απο τα Benetton περσινα 2 ευρω εκαστο!

από ebay...1Ε το βρακάκι!!!:tongue::tongue:

Kαλημέρα σε όλες!!

Εγώ έκανα την καλύτερη αγορά ever σας πέρασα:tongue: (δηλ. η μανούλα μου τα έσκασε"

Πήγα στο factory outlet κ πήραμε ένα ζευγαράκι πεδιλάκια chicco από 59,5 - μόνο 22? και 3 τμχ. βρακάκια 4 νούμερο (για πιο μετά) από 15,9 όλα μαζί - 3?

Με γειές μας!

Τζες δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι ετσι. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος με διαφορετικες αντιδρασεις και αντοχες. Μπορει στη θεση τους να εκανες κι εσυ το ιδιο..

Στη θέση τους;;; Δλδ να κλαίγομαι χωρίς λόγο εννοείς;;;

Η'

Να είχα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ οικονομικό πρόβλημα;;;

Γιατί το βιώνω στο πετσί μου πολύ άσχημα κ ακόμα δεν έχω πέσει από το μπαλκόνι.

Καλησπερα σας!

Σημερα τελω υπο hangover.. Εχθες βγηκαμε με το Β και ενα φιλικο ζευγαρι και πηγαμε αρχικα σε μπυραρια στο Παλαιο Φαληρο (η φιλη σας η μπεκρου τα ετσουξε οπως καταλαβατε) και μετα αραξαμε με παγωτα στην παραλια Γλυφαδας..

Οπως καταλαβαινετε, σημερα μολις εστειλα τη μικρη παιδικο, ελιωσα στον υπνο μεχρι τη 1 παρα τεταρτο.. Το κεφαλι μου τωρα κοντευει να σπασει και να δω πως θα την παλεψω μεχρι να γυρισει ο Β απο τη δουλεια στις 8 το βραδυ.

Τζες μεγειες - μεγειες!!! Πολυ ωραια τα πραγματακια σας! :D

Οι υπολοιπες που ειστε? Γιατι τετοια νεκρα σημερα? Να ανησυχησω???

Αντε, μπειτε τουλαχιστον για μια "καλησπερα" να μην πηγαινει ο νους μας στο κακο! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα τελω υπο hangover.. Εχθες βγηκαμε με το Β και ενα φιλικο ζευγαρι και πηγαμε αρχικα σε μπυραρια στο Παλαιο Φαληρο (η φιλη σας η μπεκρου τα ετσουξε οπως καταλαβατε) και μετα αραξαμε με παγωτα στην παραλια Γλυφαδας..

Γειά σου μπεκρούλα!!! :tongue: μπράβο καλά κάνατε!! Χρειάζεται που κ που... εγώ όταν φύγουν τα παιδιά αν περισσεψει κανένα ψιλό θα πάω για ένα ποτάκι με τον σύζυξ... έχουμε να βγούμε βράδυ από τότε που ήρθε ο θείος μου από την Ιταλία..

Τζες μεγειες - μεγειες!!! Πολυ ωραια τα πραγματακια σας! :D

Ευχαριστώωωω

Τι εγινε καλε?

Γιατι τοση σιωπη?

Ενταξει η προσπ ειναι εξοχικο και ο μαεστρος μας ειναι σε ευαισθητη φαση με σπορακι + ζεστη.. Οι υπολοιπες? Και η ελεναντα δουλευει..

Βικυ? Πρινσες?

Και ειδικα η Κερκυραια που ειναι συχνος θαμωνας γιατι δεν εγραψε?

Ελπιζω να το εχετε ριξει στις βολτες και γι' αυτο να μη μπαινετε! :)

gM4vp2.png

Στη θέση τους;;; Δλδ να κλαίγομαι χωρίς λόγο εννοείς;;;

Η'

Να είχα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ οικονομικό πρόβλημα;;;

Γιατί το βιώνω στο πετσί μου πολύ άσχημα κ ακόμα δεν έχω πέσει από το μπαλκόνι.

Να κλαιγεσαι με το παραμικρο εννοω φυσικα..

Καλοφορετα τα παπα κ τα βρακακια!

yRf6p1.png

Τι εγινε καλε?

Γιατι τοση σιωπη?

Ενταξει η προσπ ειναι εξοχικο και ο μαεστρος μας ειναι σε ευαισθητη φαση με σπορακι + ζεστη.. Οι υπολοιπες? Και η ελεναντα δουλευει..

Βικυ? Πρινσες?

Και ειδικα η Κερκυραια που ειναι συχνος θαμωνας γιατι δεν εγραψε?

Ελπιζω να το εχετε ριξει στις βολτες και γι' αυτο να μη μπαινετε! :)

Το αλλο με τον Τοτο;; Εγω εδινα βαθμους μεχρι τις 10, μετα ειχε γενεθλια η μανουλα μου κ κοψαμε μια ωραια τουρτιτσα..

Καληνυχτα κοριτσι..

yRf6p1.png

Πριγκηπισσα να χαιρεσαι τη μανουλα σου! Πολυχρονη και γερη να ειναι!

Εχουμε ξυπνησει απο τις 6 παρα.. Και δεν εχω κοιμηθει παρα 1 ωρα σχεδον .. Τεσπα!

Καλημερα σε ολες..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...