Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ας μην μαυρίζουμε άλλο το καφέ μας όμως...

πάντως όποιος έχει λεφτά στην τράπεζα(χα) ας τα πάρει καλύτερα!!μερικές τράπεζες δεν δίνουν πάνω από 1000Ε ανά ανάληψη...για να έχουν ρευστό...

πως πάτε με την πάνα κορίτσια?εγώ ακόμα περιμένω τα βρακάκια μας...

χθες της αλλάξαμε την κούνια σε κρεβατάκι,ένα λιλιπούτειο κρεβατάκι με την κουνουπιέρα από πάνω...η έλλη ξετρελάθηκε...κατά τις 5 μας ήρθε μια φορά μέσα,την πήρε πίσω ο μπαμπάς της,6 παρά ακούω ένα θόρυβο,είχε σκάσει κάτω σαν καρπούζι και κοιμόταν καθιστή στο πάτωμα και το κεφάλι στο κρεβάτι της.

ευτυχώς είναι χαμηλό και είχα βάλει 2 αφρολέξ παζλ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Να 'σαι καλα βρε Κερκυραια μου, με εκανες και γελασα με το "οποιος εχει λεφτα στην τραπεζα" :lol: Τεσπα οοοοποιος εχει, ας παει να τα βγαλει, εμεις δεν εχουμε! :|

Τζες σε καταλαβαινω οσο δεν παει.. Απλα εγω δεν ευχομαι σε κανεναν να βρεθει στη θεση μου.. Ειμαι μεσα στο αγχος ολη μερα και συνεχεια σκεφτομαι πως σκατα θα τα βγαλουμε περα.. Δεν αξιζει τετοιο αγχος σε κανεναν ανθρωπο, ειλικρινα.

Εμεις σημερα πηγαμε 1η φορα σχολειο απο τις 7μιση. Σε λιγο θα μιλησω με το σταθμο να δω πως πηγε γιατι την εστειλα δοκιμαστικα τοσο πρωι (επειδη ξυπνουσε αχαραγα και ζηταγε "λολειο"), αν δουμε πως κουραζεται και δεν τραβαει, θα επιστρεψουμε στο παλιο μας ωραριο.

Τα της πανας τα ξερετε, δοκιμασα πριν κανα μηνα να της τη βγαλω αλλα περαν του οτι δεν εδειξε καθολου θετικη, τις τελευταιες φορες εβαλε και τα κλαμματα. Οποτε τη σταματησα τη διαδικασια μη μας μεινει και κανενα τραυμα και τρεχουμε. Θα την ξαναπροσπαθησω απο Σεπτεμβρη και θα πω και στον παιδικο να βοηθησει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

βικάκι εσείς πως πάτε με την πάνα?

μαέστρο όλα καλά?δεν μας είπες...

καλημέρα.

Με την πάνα μια χαρά. δεν βρέχεται καθόλου αλλά φροντίζω πάνω στην ωρα να της υπενθιμίζω το γιογιό και να την επιβραβεύω με αυτοκόλλητα. Το μόνο θέμα είναι τα κακά. αφού τα κάνει τότε τα θυμάται. βέβαια φταίει η πεθερά με την άρνησή της να της βγάλει την πάνα. Και πάλι καλά τα πάει το παιδί κατουρώντας τη μισή μέρα στην πάνα και την άλλη μισή στο γιογιό. Μου κάνει εντύπωση που κάθε πρωί ξυπνάει στεγνή. Και χθες το βράδυ με φώναξε τρις φορές για νελάκι. 750 ml κατέβασε και το πρωί στεγνή. είπα τον άντρα μου σήμερα να της πάρει πανες βρακάκια για την πεθερά και ένα γιογιό μπας και πηγαίνει μόνο του το παιδί και κατουράει αφού η άλλη βαριέται να ασχοληθεί:rolleyes:

γελάμε με τον πόνο μας!!!!τι να κάνουμε φαίη μου!!κάποιοι έχουν και καταθέσεις!!

μπράβο βρε βίκυ μια χαρά τα πάτε!!κρίμα να μην βοηθάει και η πεθερά όμως,και γρήγορα που πάτε...

η δική μου με βρεγμένη πάνα το πρωί ξυπνάει πάντα και το μεσημέρι καμμιά φορά στεγνή...

Τζες σε καταλαβαινω οσο δεν παει.. Απλα εγω δεν ευχομαι σε κανεναν να βρεθει στη θεση μου.. Ειμαι μεσα στο αγχος ολη μερα και συνεχεια σκεφτομαι πως σκατα θα τα βγαλουμε περα.. Δεν αξιζει τετοιο αγχος σε κανεναν ανθρωπο, ειλικρινα.

Ειναι άσχημο κ μονο που το σκεφτομαι αλλά όταν ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ χωρίς πραγματικό λόγο εξοργίζομαι...αν ήταν στη θέση μας δλδ τι θα έκαναν θα έπεφταν από κανένα μπαλκόνι;;;;;

γελάμε με τον πόνο μας!!!!τι να κάνουμε φαίη μου!!κάποιοι έχουν και καταθέσεις!!

μπράβο βρε βίκυ μια χαρά τα πάτε!!κρίμα να μην βοηθάει και η πεθερά όμως,και γρήγορα που πάτε...

η δική μου με βρεγμένη πάνα το πρωί ξυπνάει πάντα και το μεσημέρι καμμιά φορά στεγνή...

Δεν της έχει μπει στο μυαλό ακόμα , γι'αυτό. Όταν ξεκινήσετε εντατικά θα το έχει κατα νου. η δικιά μου αρνείται να της βάλω πάνα το βράδυ και της τη φοράω αφου κοιμηθεί και μετά.Το πήρα καλά το όλο θέμα, ευτυχώς...

Διαφημίσεις

Ειναι άσχημο κ μονο που το σκεφτομαι αλλά όταν ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ χωρίς πραγματικό λόγο εξοργίζομαι...αν ήταν στη θέση μας δλδ τι θα έκαναν θα έπεφταν από κανένα μπαλκόνι;;;;;
άσε έχουν αυξηθεί και οι αυτοκτονίες!!:tongue::tongue:
Δεν της έχει μπει στο μυαλό ακόμα , γι'αυτό. Όταν ξεκινήσετε εντατικά θα το έχει κατα νου. η δικιά μου αρνείται να της βάλω πάνα το βράδυ και της τη φοράω αφου κοιμηθεί και μετά.Το πήρα καλά το όλο θέμα, ευτυχώς...
ναι μωρέ δίκιο έχεις...καλά θα πάμε!!διακοπές αποφασίσατε για φέτος?νησί του ιονίου πάλι?
Καλημέρα κορίτσια. Πολύ ζέστη σήμερα. :(

τι κάνεις κοριτσάκι μου?όλα καλά?καύσωνα έχει..βάλε κλιματιστικό... βλέπω το θερμόμετρο,έχει έξω 32 βαθμούς υπό σκιά!!:shock::shock:

με τον ανεμιστήρα αγκαλιά είμαι!!

καλημερα κι απο μενα!

ζεστη οντως πολυ σημερα!

εγω εχω ρεπο σημερα,αλλα θα την βγαλω στο σπιτι με τον αντρουλη.

η μικρη ειναι στο χωριο και κανει μπανακια,και θα ερθει την παρασκευη.

αυτα τα νεα μας.τωρα για το οικονομικο,δεν θελω να το συζηταω.ο αντρας μου δεν δουλευει,και μετραμε τα φραγκοδιφραγκα για να περασουμε μεχρι να πληρωθω.:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...