Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν μας φτάνουν τα χάλια μας...χθες μου κάηκε βραστήρας και μίξερ!!!

πόση γκαντεμιά πια???που να βρω λεφτά να πάρω...

Eχει στο Αβ Βασιλόπουλο με κουπόνια στις αγορές κ βγαίνει φθηνότερο. Τα άλλα μην τα πετάξεις στα σκουπίδια... στα καταστήματα λιανικής έχει κάδους ανακύκλωσης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχω μαζέψει 9 κουπονάκια,το μίξερ πάει 17Ε με 20 κουπόνια,αλλά ο βραστήρας 30Ε???πολλά είναι,τον δικό μου AEG 35Ε τον είχα πάρει πριν 2μιση χρόνια.

Είμαι έξαλλη με τη δουλειά, έιμαστε 2 μήνες απλήρωτοι κ έμαθα ότι έδωσε 3000ευρώ μετρητά για να της κάνουν 2 τραγούδια για μια εκδήλωση της ανακύκλωσης που αποφάσισε να κάνει τον Ιούλιο..και εγω η ηλίθια δεν έχω φράγκο κ έχω φάει κ 80 ευρώ από τα χρήματα που πρέπει να πληρώσω στην A v o n ,άει σηχτήρι πια

δεν βλέπω να μπήκε καλά ο ιούνιος...

τον χαβά τους στη δουλειά...δεν έχουν καταλάβει ότι πρώτα δίνουν μισθούς και μετά σε όλα τα άλλα?

άκου 3000Ε!!!!!!!!

κι εγώ περιμένω να μου καταθέσει η κουνιάδα τα λεφτά από τα πράγματα της και να μαζέψω το ποσό να πληρώσω την άβον,να φεύγει από πάνω μου...ούτως ή άλλως δεν με αφήνει να βάλω παραγγελία αν δεν πληρώσω την προηγούμενη. γιατί έτσι και φάω 10Ε πάει,δεν θα έχω να τα βάλω...

με είχε πάρει η τράπεζα πριν λίγο καιρό να μου πει ότι χρωστάω τόκους στο ένα δάνειο από την περίοδο χάριτος...υποτίθεται ότι θα έμπαινε μέσα στις δόσεις που ξεκινάνε 18 ιουνίου...χωρίς να μου έχουν στείλει χαρτί,με κάνουν τούρμπο...λεφτά να μην έχω και σήμερα που τους παίρνω να δω πόσα χρωστάω,όχι ότι έχω να δώσω...μου λένε ότι κάνανε λάθος!!! δλδ κορόιδα ψάχνουν?

Καλημερα!

Μπηκα να δω ευχαριστα και με επιασε η ψυχη μου...

Πονεμενο θεμα ρε κοριτσια πιασατε.. :(

Βρε Κερκυραια μου, τι γκαντεμια ειναι αυτη? Τι να σου πω βρε κοριτσακι μου... Μη στεναχωριεσαι, αλλα πως??? Με τους γονεις σας δεν καταλαβα τι παιζει, συγχωρα με!

Τζες μου οι εργοδοτες σου μακακιζονται τελειως??? :evil: Δεν παμε καλα ρε!

Εμεις σημερα καναμε αιτηση να μας δινει ρευμα μια αλλη εταιρεια για να γλιτωσουμε κανα φραγκο τωρα που καιει το κλιματιστικο αβερτα. Στη ΔΕΗ πλεον θα πληρωνουμε μονο τα δημοτικα τελη. Απο οπου μπορουμε να κοψουμε, κοβουμε.. Τι καταντια ειναι αυτη? Που θα βγει? :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλώς την ...

άσε γενικό χάλι...κι εγώ προσπαθώ να μην τα συζητάω συνέχεια,αλλά...έρχονται το ένα πίσω από το άλλο...

οι γονείς μου είναι εγγυητές στα δάνεια μας...κι όλο λένε δεν έχουν λεφτά...και περνάνε από τα χέρια τους χιλιάδες ευρώ...αλλά με κακή διαχείριση πως να πηγαίνουν καλά?...πρώτα βοηθούσαν,αλλά τον τελευταίο καιρό τίποτα...

και μετά με παίρνει τηλ η μάνα μου πρωί πρωί να με ρωτήσει τι κάνουμε με τα χρέη... "και τα θα κάνετε?κι όλο μπάνια είστε και βόλτες"!!!!!!!!!!:shock::shock:

και είμαστε όλη μέρα κλεισμένοι σπίτι,πηγαμε 5 μπάνια και ξοδέψαμε εκατομμύρια...και κάθε σκ μια βόλτα...και το παιδί τι θα το κάνω?θα το κλειδώσω στο διαμέρισμα...:confused:

άσε και πόσα άλλα ακόμη...άκρη δεν βγαίνει...

Αστα να πανε κοριτσακι.. :( Μεγαλο πακετο!

Σε τετοια κλιμακα ειναι η πεθερα μου.. Δεν εχει βοηθησει στο ελαχιστο αλλα το στομα της ξερει να το ανοιγει και να κανει κηρυγμα περι οικονομιας και λοιπων.. Μου ερχεται να ανοιξω το ρημαδι μου καμμια ωρα και να την παρει και να τη σηκωσει..

ΕΥΤΥΧΩΣ (δοξαζω καθημερινα το Θεο) που εχω τη μανουλα μου... Και σκεφτομαι πως αν δεν ειχα κι εκεινη θα με ειχαν φαει τα σκυλια.. Δεν με εχει αφησει ποτε.! Δινει το μισο ενοικιο, τον παιδικο σταθμο της μικρης και οποτε ξεμενουμε, παμε και μας "χαρτζιλικωνει". Χωρια τα εξτρα.. Να, αυτο το μηνα ας πουμε μας αγορασε σαλονακι κηπου απο μπαμπου. Ή μιλησε με την προϊσταμενη της και μας κανονισε διακοπες στη Μονεμβασια, ολα πληρωμενα απο εκεινη. Κι ενω γενικα δεν το "φυσαει" τον παρα, κανει αιματηρες οικονομιες για να μη στερηθω ουτε εγω ουτε η μικρη κατι.. Αμα παθει κατι η μανα μου, ειμαι ξοφλημενη κατασταση.. Ειλικρινα δεν μπορω να διανοηθω να τη χασω!

Οχι μονο για το οικονομικο, αλλα γιατι -ενταξει- εκανε τα λαθη της ως μανα (ποια δεν εχει κανει αλλωστε) και τωρα στεκεται σαν βραχος διπλα μας και δεν επεμβαινει.. Μονο οποτε μαλωνουμε τη μικρη κραταει μουτρα κι αυτο επειδη της εχει αδυναμια..

Να σου πω να κανεις υπομονη και πως ολος ο κοσμος τα ιδια περναει θα ακουστω γελοια... Δεν ξερω, αλλα αυτο το "ολος ο κοσμος στην ιδια φαση βρισκεται" εμενα δεν με παρηγορει.... πλεον! :(

gM4vp2.png

τυχερή είσαι με τη μαμά σου!!δεν θα πείραζε να μην με βοηθούσε αν δεν είχε,αλλά ούτε συμπαράσταση,ούτε τίποτα...

συγγενείς της υπαλλήλους έχει στη δουλειά,κι εγώ με την αδερφή μου άνεργες.

ούτε κι εμένα με παρηγορεί,με ενδιαφέρει ότι εγώ δεν έχω...πριν 5-6 χρόνια 2 άτομα είχαμε μισθούς 2000Ε και τώρα μπαίνουν στο σπίτι 800Ε μετά βίας!!!!και όταν κλαίγονται οι δημόσιοι υπάλληλοι,ότι δεν θα έχουν να τους πληρώσουν...προσωπικά χ$%^&κα!!!!!!!!!

φαίη μονεμβασιά έχω πάει,είναι πολύ ωραία για βόλτες μέσα στο κάστρο,θάλασσα καλή όμως δεν έχει,να πάτε ελαφόνησο,κοντά είναι κι έχει φανταστικά νερά,νομίζεις ότι είσαι σε εξωτικό νησί!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Κερκυραια μου! Ενοειται θα λιωσουμε στις βολτουλες! Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε γιατι αργει η αδεια του Β

Καλημερα μαεστρο μου!!

gM4vp2.png

Κοριτσια οτι κ να λεμε για τα οικονομικα ειναι λιγο! Κι εγω θελω να παω στο συνταγμα κ ντρεπομαι που δεν εχω παει ακομα αλλα επιφυλασσομαι..

ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;; Οσα και να παιρνεις οταν ακριβαινουν ολα;; Χτες κ σημερα πηγα σουπερ γαι 2 πραγματα και πληρωσα 50 ευρω..!? Οπως ολος ο κοσμος..Μας εχουν στην καταθλιψη και στην απελπισια για να νιωθουμε και καλα που δουλευουμε ολη μερα για ψιχουλα..Και ρωτω;; Εως ποτε;; Δεν περναει η ζωη ετσι, δυστυχως..Ειμαι πολυ στεναχωρημενη..Εγω το σχολειο το ξεχναω απο δω κ περα και εχει κ συνεχεια..

Με μια λεξη: ξεφτιλα

yRf6p1.png

Δικιο εχεις πριγκηπεσσα μου!

Δυστυχως εμεις αυτο το βιωνουμε εδω και πολυυυυυ καιρο στο πετσι μας..

Σκεψου: Ο αντρας μου παιρνει 1000 ευρω (με τις περικοπες τοσα ερχονται στην τσεπη μας και πολλες φορες λιγοτερα)..

Απο αυτα πρεπει να φυγουν

550 ευρω ενοικιο

300 ευρω παιδικος

250 ευρω δανειο

Δεν σου βαζω για δικα μας παγια εξοδα και Σ/Μ.. Ουτε καν λογαριασμους δεν σου βαζω μεσα. Ειμαστε -100 ευρω με το "καλημερα σας".

Γι' αυτο και η μανα μου δινει 300 ευρω για το ενοικιο μας (δηλ. εμεις συμπληρωνουμε αλλα 250), 300 ευρω για τον παιδικο και ετσι μας μενουν "καθαρα" στην τσεπη 500.

Βγαινει μηνας με 500 ευρω? Μια οι λογαριασμοι, μια η βενζινη, μια το Σ/Μ πανε τα λεφτα.. Πληρωνεται καθε 26 του μηνος και μπαινοντας ο μηνας ειμαστε τσιμα - τσιμα μεχρι τις επομενες 26..

Ζωη ειναι αυτη? Να ειμαστε κλειδαμπαρωμενοι στο σπιτι και να σκεφτομαστε να παμε εστω μια βολτα με το αυτοκινητο? Να μετραω τα φραγκοδιφραγκα για να δω αν μπορω να παω το παιδι εναν παιδοτοπο? Κουραστηκα πια..

Αφηστε δε που εχω αφησει ενα σωρο βιογραφικα παντου και κανεις δεν με παιρνει.. Να δουλεψω ζηταω ρε πουστη, να δουλεψω.. Ουτε να κλεψω, ουτε να ζητιανεψω..

Και σκεφτομαι πως αν γινει κατι και μεινει ο αντρας μου χωρις δουλεια (γιατι κι εκεινος στο δημοσιο ειναι, αστυνομικος στην ομαδα Ζ), ξοφλησαμε.. Ή αν γινει κατι και βρεθει η μανα μου χωρις δουλεια τη μαμησαμε επισης..

Στις 16 εχω ραντεβου με το γυναικολογο.. Και λογω ιστορικου, ξερω πως ΔΕΝ πρεπει να εχω αιμα αναμεσα στους κυκλους.. Μου ειχε πει ηδη ο γυναικολογος πως αν τυχει και ξαναδω μετα τον καυτηριασμο που ειχα κανει με το laser, θα πρεπει να προχωρησουμε σε θεραπευτικη αποξεση. Και εμενα το μονο που στριφογυριζει στο μυαλο μου μεχρι να παω να με δει, ειναι πως ΔΕΝ εχω λεφτα να κανω την επεμβαση..

Αφηστε δε που ετσι οπως ειναι η κατασταση, (πολυ μακαβριο αλλα ειλικρινα το εχω σκεφτει και το εχω πει στους δικους μου ανθρωπους), ζητησα ΑΝ τυχον παθω κατι (χτυπα ξυλο), ΑΝ λεμε, να μη με θαψουν, να με καψουν.. Γιατι ξερω πως ουτε αυτα τα εξοδα εχουν οι δικοι μου ανθρωποι..

Εκει καταντησα 25 χρονων γυναικα.. Να σκεφτομαι πως ουτε να πεθανω δεν μπορω! Και δεν ξερω που θα βγαλει... Ηδη νιωθω πως οι "αγανακτισμενοι" δεν καταφερνουν και πολλα.. Κι εγω πηγα την περασμενη Κυριακη. Και τι καταφερα? Η αξιοτιμη κυβερνηση ειχε δωσει εντολες να ερχονται συρμοι ανα 15 λεπτα με αποτελεσμα να στοιβαζομαστε σαν τα ζωα μεσα στα βαγονια απο την πολυκοσμια.. Οι κυλιομενες κλειστες και τα κλιματιστικα το ιδιο. Να σκασουμε κοντεψαμε, ειδικα εγω που ειμαι και κλειστοφοβικο ατομο τα ειδα ολα..

Συγγνωμη αν σας μαυριζω κι εσας, αλλα ειλικρινα ολες αυτες οι σκεψεις γυρνανε συνεχεια μεσα στο κεφαλι μου..

:(

gM4vp2.png

Kaλημέρα σε όλες! Εγώ ξύπνια από τις 00:30 μέχρι τις 5:30 από το άγχος κ την απελπισία.

Φαίη σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα δικά μου τα ξέρετε.... ευτυχώς δεν έχουμε θέματα υγείας -για την ώρα- αλλά τα χρέη ειναι πάρα πολλά κ μια ζωή δεν φτάνει για να γλυτώσουμε... .Τώρα όταν ακούω κόσμο να κλαίγεται κ δεν έχει πραγματική ανάγκη κ κάνει μια χαρά τη ζωούλα του ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ κ απλά τους εύχομαι να βρεθούν κάποτε στη θέση μου.

Τα παιδάκια μου καλά, αύριο ο Θοδωρής έχει παράσταση στο σχολείο!!

καλημέρα κορίτσια...

συμφωνώ 1000% με τζες!!!

αν έχεις χρέη είναι όλα διαφορετικά...αν μπλέξεις με τράπεζες κάηκες!!

έχει ένα τόπικ στο πάρεντς,δημοσκόπηση για την κρίση,από το 2009...κάποιοι είπαν ότι τους επηρρέασε λίγο...

αν μπαίνουν 2 μισθοί στο σπίτι,δεν έχεις ενοίκιο,στεγαστικό, απλά κάνεις οικονομία...

δεν θα πας στο παρίσι ταξίδι,θα πας στο λουτράκι!!!!δεν είναι και το τέλος του κόσμου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...