Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμ... Εγω που δινω 17 θεωρουμαι καρα-ψωναρα ε? :oops:
Ε ΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ... όσο ανεβαίνει το κασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ψωναρα μου εσύ!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει... κάνεις οικονομία στα καλλυντικά ...και τα καλύτερα , και στην πόρτα σου κ οικονομικά ...και με έξτρα δωράκια (ωραίο το αφρολουτρο παρεπιπτόντως) επλυνες το κορμί;;;

Μπορει στα άλλα να κάνω οικονομια αλλά στην τρίχα ΟΧΙ (πάω κ σπάνια βεβαίως-βεβαίως) αλλά όταν ξεκίνησα το κούρεμα δεν με πείραζε να την κουρευει ο δικος μου κομμωτής (27ευρώ :shock:) αλλά μου είπε ο Αλέξης να την κουρεψει ο βοηθός του με 13 διαφορετικά ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

viki εμεις την βραδυνη πανα την κραταμε ακομη και μαλλον μεχρι του χρονου.. δεν την εχω βαλει στο τρυπακι για να κρατιεται.. θεωρω λιγο περιττο να την πιεσω για κατι τετοιο απλα παρατηρω αν ξυπναει ποτε στεγνη (σπανια δηλαδη εχει συμβει αυτο) και απλα εχουμε κοψει εντελως την πανα μεσα στην ημερα.. με λιγα λογια πανα μονο στον υπνο φοραει.

αυτα τα ατυχηματακια θα τα εχεις.. μην περιμενεις απο τη μια στιγμη στην αλλη..

και εμενα εχθες ηταν χαρουμενη με το μπουγελο που της εκανε ο πατερας της με το λαστιχο στην αυλη και μολις μπηκαμε μεσα απο την χαρα της κατουρηθηκε πανω της..ενω αυτα δεν τα κανει μηνες τωρα..

συμβαινουν..!

σημερα εκανα πολλα και αν δειτε ποσα πραγματα εχω πακεταρει για το εξοχικο θα νομιζετε οτι φευγει λοχος..

μολις αποκοιμηθηκε η μικρη και θα την πεσω και εγω τωρα και μολις ξυπνησει θα την ταισω και θα ετοιμαστουμε να φυγουμε..

καλο υπολοιπο σε ολες και τα λεμε συντομα!!

σημερα εκανα πολλα και αν δειτε ποσα πραγματα εχω πακεταρει για το εξοχικο θα νομιζετε οτι φευγει λοχος..

μολις αποκοιμηθηκε η μικρη και θα την πεσω και εγω τωρα και μολις ξυπνησει θα την ταισω και θα ετοιμαστουμε να φυγουμε..

καλο υπολοιπο σε ολες και τα λεμε συντομα!!

Καλό ΣΚ!! Αντιηλιακά πήραμε από την A V O N!!;;;; Δεν πήραμε... θα τσουρουφλιστούμε;;;; Δεν θα τσουρουφλιστούμε;;; :tongue:

σωστη... δεν πηραμε και πρεπει να παρουμε..μολις πληρωθουμε..χαχα!

και για να πω και το παρηγορο χαρουμενη της υποθεσης εδω και λιγες μερες το κυημα δινει αισθητη παρουσια και εχω παρεα ακομη και μεταμεσονυκτια!!

Διαφημίσεις

και για να πω και το παρηγορο χαρουμενη της υποθεσης εδω και λιγες μερες το κυημα δινει αισθητη παρουσια και εχω παρεα ακομη και μεταμεσονυκτια!!

ποιο κύημα....;;;;;;;;;;;;; είπαμε το Α Γ Ο Ρ Ι μας

MΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

ΤΟ'ΞΕΡΑ Η ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τζες εχω ξετρελαθει με τα καλλυντικα, δεν στο κρυβω.. Μακαρι να με πετυχαινες σε αλλη φαση της ζωης μου, θα ψωνιζα συνεχεια.. Δεν εχω λογια ειλικρινα!

Το αφρολουτρο καταπληκτικο, το ιδιο και το body sprey αλλα και η κολωνια. Αυτα δεν ηταν για εμενα.. Ηταν για τη μανα μου αλλα φυσικα πριν της τα παω τα δοκιμασα..

Για τα υπολοιπα ενα θα σου πω: Εχω παθει τραλαλα με το μολυβι, τη μασκαρα και το ρουζ.. Ειναι τα καλυτερα καλλυντικα που εχω ψωνισει ever. Φυσικα και η μανα μου εμεινε ικανοποιημενη με τα δικα της και επιφυλασσομαστε για τελος του μηνα που θελουμε λιγα ακομα πραγματακια.

Τα αντιηλιακα θα τα προτιμησουμε κι εμεις, οπωσδηποτε!

Προσπ καλα να περασετε κοριτσι! Τσαλαβουτα πατουσιτσες και για εμας!

Και επι της ευκαιριας να σας πω πως εμεις θα παμε διακοπες, 26/08 με 03/09 (τοτε παιρνει αδεια ο αντρας μου). Οποτε θα το φαμε στη μαπα το καλοκαιρι στας Αθηνας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για τους βρακοφορείς κ τις βρακοφορούσες:

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_11326.htm

για όσους τα "σκάνε" παρακαλώ παραβλέψτε το μνμ

το έχω ήδη στα υπόψη μου...σήμερα πήγε ο άντρας μου πρωί πρωί και πήρε φανελάκια και τα τύπου crocs!βέβαια κανονικά θα έπρεπει να φοράει το κορίτσι μου μόνο βρακιά burberry!!!!:tongue::tongue:

μολις κουρεψαμε τη μικρη ενα κοντο γαλλικο και οσο κραταει (Επειδη ηδη σπαει το μαλλι της) ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!

Ουφ!! τι χαζομανα ειμαι εγω??!!!

και κοστισε μονο 10 ευρω..(τσιγγουνα μανα χαχα!)

μεγιές!!!!εγώ μία φορά την έχω πάει εώς τώρα και δώσαμε 10Ε...του χρόνου πάλι!!:D:D

Γειά σας κορίτσια!

προσπ με το καλό ο παίδαρος!

Τί εννοείς γαλλικό?

Την πάνα την κόψατε εντελώς ή φοράτε στις βόλτες?

Η δικιά μου τελευταία τα πρωινά σηκώνεται στεγνή αλλά χθες το μεσημέρι που κοιμήθηκε και δεν της έβαλα πάνα απλά ένα αδιάβροχο σεντονάκι απο κάτω σηκώθηκε μούσκεμα. την κοιτούσα τακτικά και ήταν στεγνή. Λίγο πριν ξυπνήσει τα έκανε:eek:

μια χαρά πάει η Γεωργίτσα,την έλλη δεν την πολυβλέπω έτοιμη,αν και δεν έχω ασχοληθεί εντατικά,ακόμα περιμένω τα βρακάκια που παρήγγειλα!!
Καλό ΣΚ!! Αντιηλιακά πήραμε από την A V O N!!;;;; Δεν πήραμε... θα τσουρουφλιστούμε;;;; Δεν θα τσουρουφλιστούμε;;; :tongue:
ναι ναι πάρτε κόσμε αντηλιακά!!!!!αβον πάντα τα καλύτερα!!!:D:D

Τζες εχω ξετρελαθει με τα καλλυντικα, δεν στο κρυβω..
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Ευχαριστώ !!Πολύ χαίρομαι!!! Η Καμπάνια τελειώνει στις 20/06 και θα βάλω παραγγελία ξανά στις 19/06!! Οτι χρειαστείς εδώ είμαι... και πάλι 1000 ευχαριστώ!:)

Εχθές 2 φορες την ρώτησα αν ήθελε να κάνει πιπί κ έκανε στη λεκάνη, δειλά δειλά ξεκινάμε κ εμείς

το έχω ήδη στα υπόψη μου...σήμερα πήγε ο άντρας μου πρωί πρωί και πήρε φανελάκια και τα τύπου crocs!βέβαια κανονικά θα έπρεπει να φοράει το κορίτσι μου μόνο βρακιά burberry!!!!:tongue::tongue:

Πήγα κούνιες προχθές κ πολλά κοριτσάκια ήταν ντυμένα lidl :tongue: λες κ είμασταν σε σχολειο που φοράνε στολή!!! :rolleyes:

Εχθές πήγα Σύνταγμα στους αγανακτισμένους κ εγώ....καλά ήταν.

Αυτά τα νεα

καλημέρα...αν και για μένα δεν είναι τόσο καλή...είναι από εκείνες τις μέρες που ξεκινάνε στραβά,χρέη,τηλέφωνα κλπ...

μάλλον θα περάσουμε σαν το περσινό καλοκαίρι...οι γονείς ξεκινάνε τα ίδια...θυμούνται τα οικονομικά μας πάντα το καλοκαίρι...οπότε άρχισε ήδη το πρήξιμο!!

όλο τον χειμώνα σιγή ιχθύος!!!

και καβούρια στις τσέπες...

αυτά τα "ωραία"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...