Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!

Μολις εκλεισα το τηλ. με τον παιδικο.. Μου εκαναν και μια μινι-ενημερωση για τη μικρη! :cool:

Μου ειπαν αρχικα για το θεμα της ομιλιας πως εχει ξεκινησει και κανει προτασεις με 3 - 4 λεξεις (κατι που παρατηρησα κι εγω το Σ/Κ), με προσφατο παραδειγμα την Κυριακη το απογευμα που με ρωτησε "που ειναι οι κουνιεθ?"!

Σημερα το πρωι, ηρθε και μας πηρε το σχολικο με αλλον οδηγο απο τον κυρ-Φωτη που ερχεται καθε πρωι (ο ανθρωπος ειχε παει για αιματολογικες και μας ειχαν ενημερωσει απο το σταθμο). Η Μαρια οταν μπηκε -λεει- στο σχολειο, ετρεξε στη διευθυντρια και της ειπε "που ειναι ο Μημωτης?" (Μυμωτης = κυρ Φωτης :lol:).. Της εξηγησε η διευθυντρια και τη ρωτα στο τελος "δε σου αρεσε που σε εφερε ο αλλος μας οδηγος?" και απαντα η δικια μου "ΟΧΙ" (Το τονιζω αυτο γιατι ναι και οχι δεν ελεγε το δικο μου παιδι ως τωρα!!!! :-D:grin::-D:grin::-D)

Απο την προηγουμενη εβδομαδα την εβαλαν στο μεγαλυτερο τμημα γιατι "τραβουσε" πιο πολυ εκει! Μας το ειπαν σημερα γιατι την εβαλαν δοκιμαστικα απο την Τεταρτη και επειτα αλλα αφομοιωθηκε εκει με τη μια και αποφασισαν να την κρατησουν εκει. Εχει μαθει ζωακια της θαλασσας και αν τη ρωτησεις (δηλ. η δασκαλα της τη ρωτουσε) ξερει να στα πει.

Τρωει κανονικα χωρις να δημιουργει προβληματα και τα παει πολυ καλα.

Τελος (εφτασα και στο ζητουμενο), απο αυριο θα φευγει για το σχολειο στις 7μιση.

Ενταξει.. Να πω οτι ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑ??? :-D:grin::-D:grin::-D

Μαεστρο μου γιατι εκλαιγε ο Γιαννος μας? Φυσικο να σου κανει την καρδια περιβολι.. :(

Κερκυραια μια χαρα το Σ/Κ σας!! Μπραβο σας ρε κοριτσακι! Με το καλο να κρατησουν τα μωρακια τους ο ξαδερφος σου και η γυναικα του!

Προσπ μια χαρα θα ειναι ο Γιανναρος.. Και μεταξυ μας μου αρεσει αυτο το ονομα κι ας συνανταται συχνα γιατι με τη γιορτη αυτου του ονοματος, σφραγιζεται και η ληξη των χριστουγεννιατικων - πρωτοχρονιατικων εορτων. Καλα να περασεις στο εξοχικο, μην κουραστεις πολυ με το συμμαζεμα, ναι?

Τζες καλα κουραγια στη δουλεια!! Να δω την Ανδρεϊνα "μπραβο" και τι στον κοσμο! :lol::lol: Μια χαρα ειναι το αγγελουδι μας, μην ανησυχεις, ξερει να υπερασπιζεται τον εαυτο της! Κακο ειναι αυτο? ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές...

προσπ ο εξάδελφος έχει καβούρια στις τσέπες...μακάρι να ήθελαν άνθρωπο πάντως!!θα δείξει!!

είδες φαίη που ανησυχούσες ???μια χαρά η μικρή!!και η δική μου που είχε αργήσει τώρα μας παρλαπιπίζει!!!έχεις να ακούσεις όχι που θα πάει σύννεφο!!!εδώ να δεις τι γίνεται...για όλα όχι,ενώ παλιά για όλα έλεγε ναι!!και συνέχεια "τι είναι ακό?" τι είναι αυτό δλδ...κι αν δει ότι δεν απαντάμε αμέσως απαντάει μόνη της!!!! καμμιά φορά της λέω μανιτάρι μαγικό και μου λέει όχι!!!

Διαφημίσεις

νομιζα οτι τωρα πηγε μετα απο τις ιωσεις του πρωτη φορα παιδικο..sorry..

Σιγά καλέ, τι σόρυ! Όχι, είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά τον τελευταίο μήνα γενικώς δεν είχε πάει σχεδόν καθόλου, οπότε ξέμαθε.

Περνάει και καλά με τη μανούλα στο σπίτι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πηγαινοέρχεται ο καημένος...και ξεσυνηθίζει!! σίγουρα στο πρώτο 10λεπτο θα το έχει ξεχάσει...

Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι θα 'ρθει σπίτι μέσα στα χαμόγελα, όπως πάντα, αλλά εκείνο το βλέμα που μου 'ριξε - είμαι και τίνγκα στην ορμόνη τώρα - με σκότωσε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μολις κουρεψαμε τη μικρη ενα κοντο γαλλικο και οσο κραταει (Επειδη ηδη σπαει το μαλλι της) ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ!!

Ουφ!! τι χαζομανα ειμαι εγω??!!!

και κοστισε μονο 10 ευρω..(τσιγγουνα μανα χαχα!)

Γειά σας κορίτσια!

προσπ με το καλό ο παίδαρος!

Τί εννοείς γαλλικό?

Την πάνα την κόψατε εντελώς ή φοράτε στις βόλτες?

Η δικιά μου τελευταία τα πρωινά σηκώνεται στεγνή αλλά χθες το μεσημέρι που κοιμήθηκε και δεν της έβαλα πάνα απλά ένα αδιάβροχο σεντονάκι απο κάτω σηκώθηκε μούσκεμα. την κοιτούσα τακτικά και ήταν στεγνή. Λίγο πριν ξυπνήσει τα έκανε:eek:

Γειά σας κορίτσια!

προσπ με το καλό ο παίδαρος!

Τί εννοείς γαλλικό?φαντάζομαι εννοεί ίσιο γαλλικο καρέ

Την πάνα την κόψατε εντελώς ή φοράτε στις βόλτες?

Η δικιά μου τελευταία τα πρωινά σηκώνεται στεγνή αλλά χθες το μεσημέρι που κοιμήθηκε και δεν της έβαλα πάνα απλά ένα αδιάβροχο σεντονάκι απο κάτω σηκώθηκε μούσκεμα. την κοιτούσα τακτικά και ήταν στεγνή. Λίγο πριν ξυπνήσει τα έκανε:eek:

χιχι την πονηρούλα!

Γειά σου Βικάκι

Χμμ... Εγω που δινω 17 θεωρουμαι καρα-ψωναρα ε? :oops:

Βικακι μπορει να της φυγανε βρε 'συ.. Μη στεναχωριεσαι! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...