Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η σημερινη μερα ΔΕΝ περιγραφεται απλα..Δουλειες, δουλειες και δουλειες μεχρι τωρα!!!

Προσπ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν αντεχω παω να ξεραθω..Καλη βδομαδα να εχουμε!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα (λεμε τωρα) και καλη εβδομαδα!

Η μερα μας ξεκινησε μεσα στην ενταση.. Η Μαρια ηταν ξυπνια απο τις 6 παρα.. Δεν ξερω τι αλλο να κανω για να κοιμαται παραπανω τα πρωινα, απλα δεν αντεχεται αυτο το ωραριο. Δοντια δεν βγαζει (εχουμε τελειωσει), απο τη ζεστη δεν ειναι -ειχα ανοιξει κλιματιστικο χθες-, απλα εχει βαλθει να μας εξοντωσει..

Κατεβηκαμε κατω να μας παρει το σχολικο κρατωντας 4 μικρα τριανταφυλλα, τα οποια μας τα ειχε δωσει χθες η γιαγια μας απο την αυλη της για να δωσουμε ενα στη συνοδο του σχολικου, ενα στον οδηγο, ενα στη δασκαλα μας και ενα τελευταιο στη διευθυντρια! Κι ενω φαινομενικα ηταν ευδιαθετη, εγινε η "στραβη" να περασει αλλο σχολικο μπροστα απο το σπιτι μας οση ωρα περιμεναμε, με αποτελεσμα η Μαρια να νομιζει πως ηταν το δικο μας και να κανει σαν παλαβη. Εν τελει δεν αντεξα και της φωναξα και εκεινη -τι αλλο?- εβαλε τα κλαμματα. Μολις ηρθε το δικο μας σχολικο μπηκε μεσα γελωντας ενω στα ματια ειχε ακομα δακρυα. Εξηγησα στη συνοδο τι εγινε και της ειπα να ενημερωσει και τη δασκαλα της μην τυχον και ειναι κακοκεφη απο τον καβγα μας.. Η Μαρια εκατσε κυρια στη θεση της και καθως απομακρυνοταν το σχολικο, ειδα που εδωσε το ενα τριανταφυλλο στη συνοδο.

Και τερμα, μετα το σημερινο πλεον πειστηκα πως θα τη στελνω πιο νωρις στο σταθμο εφοσον ξυπναει απο μονη της αξημερωτα. Θα παρω αργοτερα να συννενοηθω με τη διευθυντρια.

Αυτα...

Προσπ συμφωνω με την επιλογη αρχηγου! ;) (ΤΖΕΣ εσυ, εσυ μας οδηγεις!! :lol:) Τωρα για τα μοντελα που λες :tongue: για εσας δεν εχω καμμια αμφιβολια, για εμενα κρατα μια επιφυλαξη μεχρι να τα πουμε απο κοντα γιατι μονο μοντελο δεν ειμαι.. Εκτος κι αν εννοεις μοντελο στη MAT fashion, τοτε κατι μπορει να γινει! :tongue::tongue:

MyPrincess χαλαρα με τις δουλειες, μη μας παθεις και τιποτα μες στη ζεστη ε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέραααααααα.

Σήμερα πήγα τον μικρό στον παιδικό κι έκλαιγε όταν τον άφησα και με κοιτούσε με παραπονεμένο βλέμμα και μου 'κανε την καρδιά περιβόλι το γαϊδούρι! Έχω συμμαζέματα και μαγείρεμα τώρα και βαριέμαι, κάνει και ζέστη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια... μπήκα κι εγώ...το σκ έκανα αποτοξίνωση από το ίντερνετ μέχρι χθες βράδυ...

κι εμείς χαλαρό σκ...το σάββατο δεν πήγαμε για μπανάκι,μια ήλιο,μια συννεφιά αέρα...το βραδάκι όμως βολτίτσα εκτός πόλης με τους κουμπάρους,σε ένα παραλιακό χωριό,καφεδάκι και μεζεδάκι... η έλλη ευχαριστήθηκε,έπαιξε με το βαφτηστίρι πολύ!!

οπότε κοιμήθηκε 1 παρά...κι εκεί που ελπίζαμε να ξυπνήσει πιο αργά την κυριακή, 8 παρά ξύπνια,πήγαμε θάλασσα με συννεφιά και αέρα...τα νερά ήταν πολύ ζεστά πάντως. μας έπιασε και μια βροχούλα καλοκαιρινή...και μετά σπίτι χαλαρά! για μεσημέρι η έλλη κοιμήθηκε μισή ώρα,οπότε όλο το απόγευμα γκρίνια!!αυτά τα ωραία!!

φαίη τελειώσατε με τα δόντια?εμείς ακόμα...

είδες και την αρχηγό μας??και λίγα είπες!!!!χιχι

εγώ μοντελάκι για το phainomenon.....!!!

οι υπόλοιπες τι κάνετε??

προσπ τι γίνεται ξεκαθαρίζεις τα κοριτσίστικα ρούχα??χαχα

φαίη αυτό με τα φεγγάρια ερμηνεύεται μόνο αν είσαι έγκυος!!!δλδ εκείνες τις μέρες που εμείνες έγκυος τι φεγγάρι είχε...πανσέληνο,γέμιζε,άδειαζε κλπ...

πάντως βλέπω πολύ αγόρι να γενιέται τον οκτώβρη-νοέμβρη. μερικοί μήνες τραβάνε το ένα φύλο πιο πολύ από το άλλο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!

παντως το μωρο.. (αγορι..!) ειναι μια χαρα

Αγορομάνα μου εσύ!! ΤΟ' ΞΕΡΑ ΑΑ Α ΑΑ Α ΑΑ Το' λεγα εγώ!!!!!!!!!!! Με το καλό το τσουτσαρί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Γιωτουλα μου μεγαλωνει και γινετε κοριτσακι πλεον...εχουμε κοψει πιπιλα και πανα και παλευουμε και το μπιμπερο.

Μπράβο στη Γιωτούλα!! Εμείς τίποτα από τα παραπάνω δεν έχουμε κόψει.χιχι!!!
Εμεις καλα! Εχθες -επιτελους- γνωρισα την Τζες μας!Δεν εχω λογια, ειλικρινα.. Τι πανεμορφη κοπελα, τι τελεια χαρακτηριστικα, τι τελεια μαλλια, τι τελειο κορμι!! Ματι μην πεσει πανω της, δεν βρηκα ρε παιδια ενα ψεγαδι, να πω ας πουμε εχει "αυτο" που την κανει λιγοτερο εμφανισιμη.. Και εκτος εμφανισης ειναι ψυχουλα! Ενα χαμογελο της να σου ριξει καταλαβαινεις για τι ανθρωπο μιλαμε! Τωρα για τα παιδια της, τι να πω? Κουκλακια και τα δυο.. Και καλα παιδια πανω απο ολα, ειδικα ο Θοδωρης! Οχι πως η Ανδρεϊνα παει πισω, απλα ειναι λιγακι πιο "τσαουσα"! :lol:
αμ τι νομιζες?? εχουμε φροντισει να εχουμε ιδανικο leader εδω στον Ιανουαριο..και εμφανιση και μυαλο!! ;)

πες τα μπας και βαλει λιγη αυτοπεποιθηση πανω της..τα λεμε τωρα δυο χρονια αλλα που..???!!! Τυφλα να χουμε εμεις τα...μοντελα!!:tongue::tongue:

είδες και την αρχηγό μας??και λίγα είπες!!!!χιχι

Με κάνετε κ ΚΟΚΚΙΝΙΖΩ!!! Φαίη τα παραλές (αλλά μ'αρεσει.... μου έφτιαξες τη μέρα) Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια...

Περάσαμε πολύ ωραία κι εμείς το Σάββατο, σούπερ οικογένεια είστε.. !! Το Μαράκι έχει τρομερό μαλλί!!!!! Για ζούλιγμα!!

Τελικά έχουμε ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΦΕ!! Φτου μας .. πολύ όμορφα κ καλά παιδάκια (για την Ανδρεϊνα μην το σχολιάσω) έτοιμη για τη νύχτα να ζητάει χρήματα για προστασία

Γνώρισα κ άλλες δυο κοπέλες από το parents πολύ γλυκές...

Διαφημίσεις

έχει σαλέψει ο κόσμος από τη ζέστη...

χθες το μεσημέρι μετά το μπάνιο μας έντυνα το κοριτσάκι μου,της λέω να σου κάνω μια αγκαλίτσα,αγκαλιαζόμαστε και μου λέει "παπαπώ"!!!! δεν το κάνει συνήθως,μόνο αν την ρωτήσεις...

καλημερα σε ολες!!

ευχαριστω για τους ωραιους χαρακτηρισμους..(τσουτσαρι!!φοβερο!!)

μετα τη β επιπεδου θα αρχισει το ξεκαθαρισμα των ρουχων..χαχα!!

σημερα ειμαστε στις αγορες και σκοπευουμε το απογευμα να παμε στο εξοχικο.. θα μπαινω και απο εκει καποιες φορες οταν μπορω..

ελπιζω εκει να ειμαι πιο ξεκουραστη..εδω ολο κατι κανω και ξεπατωνομαι απο το τιποτα..

καλη αρχη στο Γιαννο (παρεπιμπτοντως οταν με το καλο κανω το νεο μπεμπε Γιαννη θα τον βγαλουμε..του πεθερου μου.. δε σκιζω και τα ρουχα μου αλλα καλα να ειναι και ας τον λενε και Πελοπιδα!!!)

αυταααααα..

περιμενω πως και πως να δω τη μικρη να κανει μπανιο..

καλώς την...

πάλι από του άντρα το σόι το όνομα καλέ?

να πας να ξεκουραστείς στο εξοχικό να χαλαρώσεις!!

μόλις μου είπε η γυναίκα του ξαδέρφου μου που έχει τα δίδυμα, αγόρι κορίτσι!! κι έχει ήδη ένα κοριτσάκι ίδια ηλικία με την δική μου.

σκεφτόμουν για τα δίδυμα...λεφτά έχουν,εννοείται...μένουν σε ένα σπίτι 70τμ κι έχουν ένα αυτοκίνητο κουβά!!!που θα χωρέσουν?ο ξαδέφος μου λείπει για μέρες λόγω δουλειάς τον χειμώνα κι αυτή είναι μόνη εδώ χωρίς βοήθεια,έρχεται βέβαια η μάνα της από το εξωτερικό για αρκετό διάστημα,δλδ πηγαινοέρχεται!!!

αν με πληρώνει της κρατάω κανένα από τα δίδυμα αν θέλει!!!!χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...