Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο εμενα αν και τωρα ολες λειπετε..

ειχα ενα απροοπτο σημερα, ξαφνικα αιμοραγησα αλλα χωρις να εχω πονους και πηγα εκτακτως στο γιατρο και με εξετασε..

το μωρο ειναι μια χαρα, ο τραχηλος 3,8 δηλαδη καλος, δεν φαινεται καποια αποκολληση, εκεινος πιθανολογει η τραβηγμα σε ραμα που δεν ειναι δυνατον να εντοπισθει ή θρομβοση απο το σπασμολυτικο γιατι εχει αυτη τη περενεργεια δηλαδη να διογκωνει αγγεια και αυτα να σπανε.

με εξετασε και εντος και εκτος και με υπερηχο και με το χερι..

και μου αυξησε τα φαρμακα (ειδικα τη προγεστερονη) και μου πε να ειμαι εντελως φρονιμη και να μαι Παναγιτσα..

παντως το μωρο.. (αγορι..!) ειναι μια χαρα!

αυτα, ετσι για να μην βαριομαστε!

έλα βρε προσπ...όλα καλά δλδ?

κάτσε κι εσύ παιδάκι μου...να ξεκουραστείς.

τι είδατε το μωρό τι είναι???????

χαχα μπράβο!!!με το καλό και η γέννα τώρα.

τι σας είχα πει με τα φεγγάρια?εσένα αγόρι νομίζω και της μαεστρίας κορίτσι ε??

έλα βρε προσπ...όλα καλά δλδ?

κάτσε κι εσύ παιδάκι μου...να ξεκουραστείς.

τι είδατε το μωρό τι είναι???????

χαχα μπράβο!!!με το καλό και η γέννα τώρα.

τι σας είχα πει με τα φεγγάρια?εσένα αγόρι νομίζω και της μαεστρίας κορίτσι ε??

ναι, αλλα η maestria αν θυμαμαι καλα ακομη δεν μας εχει δωσει στιγμα τι μπορει να ειναι..χαχα

ναι, το μωρο καλα ειναι, ο πλακουντας και ο τραχηλος καλα.. μαλλον αγγειο εσπασε η τραβηχτηκε ραμμα και που θα μπορουσε να συμβει απο μονο και μια κινηση.. παντως τωρα εχω απλα ιχνη αιματος και οχι κατι αξιο προσοχης αλλα ειμαι ξαπλα η καθιστη σε 120 μοιρες..

ουφ..υπομονη..

Διαφημίσεις

παντως το μωρο.. (αγορι..!) ειναι μια χαρα!

Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Τέλεια με το καλό να δεχθείς έναν υγειή τσουτσουνοφόρο! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ :D :D :D ειδικα αυτο το "υγιης τσουτσουνοφορος" ειναι η πιο ιδανικη ευχη..:tongue: :tongue:

για να δουμε!!

εχω ακομη λιγο καφε αιμα, ελαχιστο και οταν ειμαι ορθια εχω μικρες ενοχλησεις αλλα προσεχω και ειμαι ξαπλα αρκετα..

γεγονος ειναι οτι εχω θεματα με τη μεση μου και τη πλατη μου..ειναι και τα γεραματα..χαχα!!

καλημερααα!

αααα,τελεια νεα,προσπ!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τον γιοκα σου!!

παρατηρησα οτι ολες του ιανουαριου που εχουν δυο παιδια,πλεον,εχουν ενα αγορι κι ενα κοριτσι!

τωρα μενει η μαεστρια ακομα,να μαθει τι ειναι το μπεμπε!!

εγω δουλευω στις 3 και σχολαω 11 κι εχω γαμο να παω μετα.και την αλλη βδομαδα εχω κι αλλο γαμο.κι ακομα δεν αρχισαμε!

επισης εδω κανει τελειο καιρο για μπανακι,αλλα δεν μπορω να παωωω!αυτα τα ωραια!καλο σ/κο κοριτσια μου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημεραααα!!

Προσπ μπραβο σας ρε κοριτσι! Πολυ χαρηκα με τα νεα σας! Με το καλο να υποδεχτεις το αντρακι σας! Και ριξτο στην ξεκουραση, μονο καλο θα σου κανει! :D

Μιαμαμα τι ειναι αυτο με ρα φεγγαρια που λες? Για δες το και για 'μενα αν δεν σου κανει κοπος :tongue:

Ελενακι καλη δουλιτσα και καλα να περασετε στο γαμο!

Τζες σου εχω στειλει μηνυμα στο κινητο για το απογευμα, ελπιζω να το εχεις δει!

Φιλακια και καλο Σ/Κ σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Ναι εγω ειμαι η ξεχασμενη φιλεναδα σας.Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες της παρεας μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη με γερα γερα μωρακια!!!!

Εγω πηζω με τη δουλιτσα και εχω παρατησει αρκετα το ιντερνετ(καλο αυτο).Η Γιωτουλα μου μεγαλωνει και γινετε κοριτσακι πλεον...εχουμε κοψει πιπιλα και πανα και παλευουμε και το μπιμπερο.

Δεν εχω διαβασει καμια προηγουμενη σελιδα .Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!!!

Μου εχετε λειψει!!!!!!!!!Με την πρωτη ευκαιρεια θα ξαναμπω!!!!Σας φιλως ολες!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου.Ναι εγω ειμαι η ξεχασμενη φιλεναδα σας.Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες της παρεας μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη με γερα γερα μωρακια!!!!

Εγω πηζω με τη δουλιτσα και εχω παρατησει αρκετα το ιντερνετ(καλο αυτο).Η Γιωτουλα μου μεγαλωνει και γινετε κοριτσακι πλεον...εχουμε κοψει πιπιλα και πανα και παλευουμε και το μπιμπερο.

Δεν εχω διαβασει καμια προηγουμενη σελιδα .Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!!!

Μου εχετε λειψει!!!!!!!!!Με την πρωτη ευκαιρεια θα ξαναμπω!!!!Σας φιλως ολες!!!!!

καλως την!!

αν εχεις δουλεια και αποδιδει τοτε χαλαλι που δεν μπαινεις στο ιντερνετ..

εγω ολο λεω να σου τηλ και ολο δε σου τηλ...γαιδουρα..ξερω..

να χαιρετησεις τον συζυγο και να φιλησεις την Γιωτουλα της Αναγεννησεως..

φιλια

γεγονος ειναι οτι εχω θεματα με τη μεση μου και τη πλατη μου..ειναι και τα γεραματα..χαχα!!

Άστα κορίτσι κι εγώ σ' αυτή την εγκυμοσύνη ζορίζομαι περισσότερο. Λιγότερες αντοχές, πιο καταπονημένο το σώμα, περισσότερη κούραση λόγω παιδιού. Και δεν έχω βάλει, στα 5+ κιλά είμαι. Κάνει και ζέστη. Πωωωωωωωω, θα 'ναι δύσκολο καλοκαίρι. Αλλά είπαμε, γερά να 'ναι. :mrgreen:

Εγώ πέρασα το σαβ/ριακο με τρεις απ' τις ανηψιές μου, καλά ήταν, αλλά φασαριόζικα!!! Ο μικρός ψόφησε απ' την κούραση, ξερός έπεσε. :D

Καλή εβδομάδα σε όλους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα κοριτσακια!

Ευχομαι να ειχατε ολες ενα ηρεμο Σ/Κ!

Εμεις καλα! Εχθες -επιτελους- γνωρισα την Τζες μας!

Δεν εχω λογια, ειλικρινα.. Τι πανεμορφη κοπελα, τι τελεια χαρακτηριστικα, τι τελεια μαλλια, τι τελειο κορμι!! Ματι μην πεσει πανω της, δεν βρηκα ρε παιδια ενα ψεγαδι, να πω ας πουμε εχει "αυτο" που την κανει λιγοτερο εμφανισιμη.. Και εκτος εμφανισης ειναι ψυχουλα! Ενα χαμογελο της να σου ριξει καταλαβαινεις για τι ανθρωπο μιλαμε! Τωρα για τα παιδια της, τι να πω? Κουκλακια και τα δυο.. Και καλα παιδια πανω απο ολα, ειδικα ο Θοδωρης! Οχι πως η Ανδρεϊνα παει πισω, απλα ειναι λιγακι πιο "τσαουσα"! :lol:

Τζες μου σε ευχαριστω πολυ για τα πραγματα! Ολα καταπληκτικα, μειναμε ευχαριστημενες τοσο εγω οσο και η μανα μου!! Και τωρα που γνωριστηκαμε να τα λεμε πιο συχνα, θα χαρω πολυ! :D

Κατα τα αλλα ηταν ενα σχετικα καλο Σ/Κ.. Μονο η σημερινη ηταν ζορι για εμενα, ειδικα το πρωι που ημουν μονη γιατι ειχα νευρα που η Μαρια σηκωθηκε απο τις 6μιση και εκτος αυτου με εχουν βαρεσει οι ορμονες κατακεφαλα επειδη αδιαθετησα και καταλαβαινετε! Εχω ΠΟΛΥ αιμα και ποναω φρικτα.. Νομιζω ειναι ο χειροτερος κυκλος απο τα 13 μου που αδιαθετησα πρωτη φορα.. Τοσο χαλια μιλαμε!

Καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσαρες!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αμ τι νομιζες?? εχουμε φροντισει να εχουμε ιδανικο leader εδω στον Ιανουαριο..και εμφανιση και μυαλο!! ;)

πες τα μπας και βαλει λιγη αυτοπεποιθηση πανω της..τα λεμε τωρα δυο χρονια αλλα που..???!!! Τυφλα να χουμε εμεις τα...μοντελα!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...