Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφου της φοραω φορεματακια και τα ποδαρακια της φαινονται σαν ξυλακια! :lol:

Σιγά κι εσύ "φαίνονται" σαν ξυλάκια.. εγώ καμαρώνω για τις λέπτες γάμπες τις δεν θα τις ήθελα χοντρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε φαίη από μωρό χοντρούλα...

κι εμείς έχουμε στο τραπέζι σαλάτα χωριάτικη,κι επειδή της αρέσει το αγγούρι,τρώει και φουσκώνει...και το παξιμάδι το κριθαρένιο...

εντάξει κατούρησε....στα μάρμαρα,κόντεψε να φάει και τα μούτρα της!!

δεν της έχω δώσει ποτέ καραμέλα...άσε μην γλυκαθεί...

Καλά κάνεις, εμένα δεν τις γλύφει τις δαγκώνει:shock:

όχι καλέ στη τουαλέτα κάθισα...εκεί είναι το γιογιό,στο wc!!!

κι εγώ εκεί θα το κάνω γιογιο με βολεύει περισσοτερο

ανάρμοστο ή όχι,για αρχή το γιογιό της το βγάζω στο σαλόνι ούτως ώστε να το βλέπει και να θυμάται ότι πρέπει να πάει να κατουρήσει.

μα στο σαλόνι είναι το wc!!!:D:D

Ο δρόμος κάτω απ' το σπίτι μου πλημμύρησε!!!! Ήθελα να πάω και βόλτα.

τόσο πολύ βρε παιδί μου?εδώ χαρά θεού,μια συννεφιά που και που!!αύριο θάλασσα σίγουρα!!

Σιγά κι εσύ "φαίνονται" σαν ξυλάκια.. εγώ καμαρώνω για τις λέπτες γάμπες τις δεν θα τις ήθελα χοντρες

α δεν έχει δίκιο!!ξέρεις τι ωραίες που είναι οι γαμπούλες οι χοντρούλες?? σαν φρατζολάκια!!!:tongue::tongue:

ναι για το κορίτσι μου λέω!!!:D:D

Διαφημίσεις

εντάξει κατούρησε....στα μάρμαρα,κόντεψε να φάει και τα μούτρα της!!

συμμαδεύει την περιοχή της σαν τα σκυλιά... εμένα όταν γδύνεται για το μπάνιο κατουρά όπου βρει... ευτυχώς έχω δερμάτινο καναπέ κ δεν έχει λερωθεί ακομη

α δεν έχει δίκιο!!ξέρεις τι ωραίες που είναι οι γαμπούλες οι χοντρούλες?? σαν φρατζολάκια!!!:tongue::tongue:

ναι για το κορίτσι μου λέω!!!:D:D

Δάγκωστα λοιπόν!!

Κοιτα δεν μελέταγα εγώ 9 μήνες να παρει τις μακριές κ ωραίες μου γάμπες κ να μου χαλάσει το γλυκό τώρα:tongue:

και εγώ έχω στεφανάκι για την τουαλέτα αλλά το πάω λάου λάου. Δεν θέλω να δει την τουαλέτα σαν ''χαλάστρα'' απο το παιχνίδι για αυτό και της το έχω κοντά της. Μόλις μπει στην καθημερινότητά της τότε μολις ζητάει θα την πηγαίνω στην τουαλέτα.

Διαφημίσεις

Δάγκωστα λοιπόν!!

Κοιτα δεν μελέταγα εγώ 9 μήνες να παρει τις μακριές κ ωραίες μου γάμπες κ να μου χαλάσει το γλυκό τώρα:tongue:

:tongue::tongue::tongue: χαχαχα

συμμαδεύει την περιοχή της σαν τα σκυλιά... εμένα όταν γδύνεται για το μπάνιο κατουρά όπου βρει... ευτυχώς έχω δερμάτινο καναπέ κ δεν έχει λερωθεί ακομη

1095697dyf81snvxi.gif

Μα, έχεις ΛΥΣΣΑΞΕΙ από τότε που γεννήθηκε ότι είναι χοντρή. Μια χαρά είναι ΣΕ λέω! Μια γλύκα! Την έφαγες. :tongue:

Εγώ μικρή αδύνατη ήμουν και τώρα είμαι σα μοσχάρα!!! :tongue:

κι εγώ το ίδιο!!!λες να είναι το αντίθετο στο κορίτσι μου???:tongue::tongue:

κι εγώ το ίδιο!!!λες να είναι το αντίθετο στο κορίτσι μου???:tongue::tongue:

μαλλον αδυνατο θα ειναι το κοριτσι σου,γτ κι εγω ημουν βαρελακι στην ηλικια της ελλης και μεχρι να παω νηπιο ειχα αδυνατισει.

γεια σας τσουπρες!

πηγα στη δουλεια στις 8,γυρισα στις 12.η κορη ειναι βολτα με την γιαγια της,κι εγω εφαγα και χαλαρωνω,γιατι θα ξαναπαω στις 6.

τωρα που λετε για κοψιμο πανας,κι εγω ελεγα να αρχισω σιγα-σιγα,αλλα ή θα λειπω εγω στη δουλεια,ή θα λειπει η κορη βολτα!:D

πως θα της βγαλω τις πανες?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...