Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν τρώει πολύ όπως έτρωγε...ναι τα τρώει όλα,σε μικρότερες ποσότητες όμως...δεν τσιμπάει κιόλας ενδιάμεσα βλακείες...για τσιμπολόγιμα δίνω αγγουράκια,δαμάσκηνα,μήλο,κορν φλέικς σκέτα...

γρανίτα παγωτίνι από φρούτα έφτιαξα για μια στο τόσο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια σας είπα ότι το κορίτσι μου αδυνάτισε??είμαι πολύ χαρούμενη!!

τον μάρτιο που είχαμε πάει παιδίατρο ήταν 15.600!!μετά πήγε 16 κιλά,και τώρα είναι 15.500...την ζυγίζουμε σπίτι...φαίνεται κιόλας!!σίγουρα θα έχει πάρει και ύψος,αφού τα περσινά ρούχα,μπλουζάκια και σορτς της χωράνε!!

μπράβο το κορίτσι! Σας έχει δώσει διατροφή ο γιατρός ?

δεν τρώει πολύ όπως έτρωγε...ναι τα τρώει όλα,σε μικρότερες ποσότητες όμως...δεν τσιμπάει κιόλας ενδιάμεσα βλακείες...για τσιμπολόγιμα δίνω αγγουράκια,δαμάσκηνα,μήλο,κορν φλέικς σκέτα...

γρανίτα παγωτίνι από φρούτα έφτιαξα για μια στο τόσο...

εφόσον είναι εύκολη στο φαγητό και δεν ζητάει καλά θα τα πάτε...

τι να της τάξω??κάθισα κι εγώ να κάνω,κάθισε κι αυτή,εγώ έκανα αυτή τίποτα.. 1 μιση ώρα δεν έχει κάνει...και τώρα πάει και κάθεται συνέχεια και λέει πάει να κάνει κακά...μας κοροιδεύει κανονικά!

τι να της τάξω??κάθισα κι εγώ να κάνω,κάθισε κι αυτή,εγώ έκανα αυτή τίποτα.. 1 μιση ώρα δεν έχει κάνει...και τώρα πάει και κάθεται συνέχεια και λέει πάει να κάνει κακά...μας κοροιδεύει κανονικά!

εγώ μια καραμελίτσα της έταξα και έκανε αμέσως τα κακά της. την έβλεπα που ήθελε να κάνει και όταν την ρώτησα αρνήθηκε. Μόλις της είπα πάνε κάντα και θα σου δώσω μια καραμελίτσα έτρεξε και τα έκανε στο άψε σβήσε.

Διαφημίσεις

δεν πιστεύω να κάθησες και εσύ στο γιογιό????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P

όχι δεν έχουμε διατροφή,από όλα τρώει σε συγκεκριμένες ποσότητες...απλά λίγο λίγο μείωσα το μεσημεριανό,ήταν πολύ αυτό που έτρωγε...

προσπαθώ να μην δίνω πατάτα,μακαρόνια,τηγανιτά συχνά...

όχι δεν έχουμε διατροφή,από όλα τρώει σε συγκεκριμένες ποσότητες...απλά λίγο λίγο μείωσα το μεσημεριανό,ήταν πολύ αυτό που έτρωγε...

προσπαθώ να μην δίνω πατάτα,μακαρόνια,τηγανιτά συχνά...

ο άντρας μου που ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής έχει και πατάτα και μακαρόνια. Απλά η πατάτα βραστή ή ψητή, τα μακαρόνια με λίγη σάλτσα και το λάδι στο φαγητό ελάχιστο. ένα ''μυστικό'' που του είπε είναι ξεκινάς με σαλάτα και μετά τρως φαγητό σε συνδιασμό με σαλάτα έτσι ώστε να ξεγελάσεις το στομάχι σου και να μην φας πολύ.

Η κουνιάδα έχασε και άλλα κιλά?

Ρίχνει μια βροχή άλλο πράγμα.....Σκοτείνιασε ο τόπος, βρωντάει και αστράφτει. ρίχνει με το τουλούμι...

Διαφημίσεις

Τζες επειδη κι εγω δεν εχω ιδεα κατα που πεφτει το σημειο στο Γουδι, θα συννενοηθω σημερα το απογευμα με τις κοπελιες και θα σου στειλω μηνημα στο κινητο σου, να το δεις στα σιγουρα! ;)

Βικακι ειναι θεα η Γεωργια!! Τι ματαρες ειναι αυτες! Τι μπριο, τι ναζι! Να σου ζησει!! :D Σου εστειλα κι εγω μερικες, η τελευταια ειναι αυτη που σας ελεγα το πρωι πως μου αρεσει πολυ, ειναι η χθεσινη που πηγαμε κομμωτηριο!

Κερκυραια μου θρεφταρακι η Ελλη ε? Ειδες τι κανει ο καθαρος αερας? Εμεις παιζουμε εδω και 8 μηνες αναμεσα στο 12.400 και το 12... Οταν αρρωσταινει αγγιζει τα 12, οταν παιρνει τα πανω της 12.400.. Αφου της φοραω φορεματακια και τα ποδαρακια της φαινονται σαν ξυλακια! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...