Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυυυ!! :D Να ειστε καλα ολες σας για τα καλα σας λογια! Ρε παιδια, στη φωτογραφια που ειναι στο κομμωτηριο και χαμογελαει..... ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ!!!! :lol::lol:

Προσπ μου εχω φωτογραφιες και στο face, δεν μπορεις να τις δεις?

Βικακι μπραβο στην κουκλα σου, θα τη βγαλετε γρηγορα τη βρωμοπανα! Μπραβο σας!!

Κορες για τις αυπνιες που λετε, μηπως παιζει ρολο και η ζεστη? Εγω στη Μαρια φοραω καλοκαιρινα πυτζαμακια (ειτε αυτα που ειναι με σουστες και φτανουν μεχρι το γονατο -αμανικα-, ειτε σορτσακι και κοντομανικο μπλουζακι) και τη σκεπαζω με σεντονακι. Δεν εχω δει διαφορα στον υπνο της να λεμε και του στραβου το δικιο, αλλα εμενα γενικα το δικο μου παιδι δεν κοιμοταν και ιδιαιτερα ποτε..! Για δοκιμαστε να τα εχετε πιο "αναλαφρα" μπας και ηρεμησουν κι αυτα και ηρεμησετε κι εσεις.. Μανικι αυτος ο υπνος ρε παιδι μου... Κι εμας απο τις 6 στο ποδι.. Καθημερινα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς αντιθέτως τελευταία κοιμόμαστε σερί.....Δεν με φωνάζει ούτε μια φορά τη νύχτα. Είχα καιρό να κοιμηθώ μια ολόκληρη νύχτα χωρίς να με σηκώσει!

χριστίνα και εγώ τις πρώτες μέρες την ρωτούσα συνέχεια να θέλει να κατουρήσει μέχρι που γυρνάει και μου λέει (πρεπει να το έχω ξαναπεί:rolleyes::?:)μη τεναχωγιέσαι μωλέ στο γιογιο μου κατουάω..αυτό το μωρέ πού το άκουσε και το λέει συνέχεια...

Φαίη αν θέλεις στείλε μου μέηλ να σου στείλω και να μου στείλεις το ζουζουνάκι

καλώς την...μπράβο σας!!!!μια χαρά τότε,γρήγορα θα μάθει...

εγώ την τετάρτη της έβαλα μερικές ώρες και σήμερα πριν λίγο...αλλά δεν ήθελε να κάνει τσίσα,ούτε να βγάλουμε τη πάνα...της είπα να βάλουμε αυτοκόλλητο στο γιογιό...αλλά επειδή αυτά που είχε στα χέρια δεν ξεκολλούσαν και την πόνεσαν μέχρι να της βγάλω...την έχει πιάσει άρνηση για όλα.."όχι βρακάκι,όχι γιογιό,όχι...όχι"

την ρωτάω κάθε 2 λεπτά...θα με βρίσει στο τέλος!!

Κάθε δυο λεπτά κι εσύ...κι εγω θα σε έβριζα... εμένα οι αποπειρες θα ξεκινήσουν 16/6 που θα κατεβουν χωριό θα την χάσω την διαδικασία αφού θα ειμαι Αθήνα αλλά βλέπω πολύ πλύσιμο βρακιού

Μπράβο στη Γιωργία

Διαφημίσεις

Πας καλα ρε?

Να ερθεις, να ερθεις!!!! :D:D:D

Βικακι σου στελνω με πμ το mail μου! :D

Ωραία εγώ παίζει να το ξέρω για σίγουρα αύριο οπότε θα σε καλέσω, τί ώρα θα πάτε για παιχνίδι είπαμε;;;

Κοιτα.. Η παρασταση ξεκινα 6. Τελειωνει 7 παρα, οποτε πιστευω 7 και κατι θα ειμαστε στο Γουδι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

της φοράω πυτζαμάκι κοντομάνικο με σόρτς εδώ και καιρό,χωρίς εσώρουχο...και είναι πάντα ξεσκέπαστη,δεν νομίζω να ζεσταίνεται...κι έξω έχουμε κόψει το εσώρουχο,καλοκαιρινά και πέδιλα πλέον!!

Διαφημίσεις

Φαίη σου έκανα προώθηση κάτι παλιές που είχα στα απεσταλμένα για να πάρεις μια ιδέα:tongue:

Για να φανταστείς εκεί που είναι παρανυφάκι και γονατιστή με το φόρεμα είναι περσινές:oops::oops:

δεν έχω πρόσφατες πρόχειρες. μόλις βγάλω και τις περάσω θα στείλω:P

κορίτσια σας είπα ότι το κορίτσι μου αδυνάτισε??είμαι πολύ χαρούμενη!!

τον μάρτιο που είχαμε πάει παιδίατρο ήταν 15.600!!μετά πήγε 16 κιλά,και τώρα είναι 15.500...την ζυγίζουμε σπίτι...φαίνεται κιόλας!!σίγουρα θα έχει πάρει και ύψος,αφού τα περσινά ρούχα,μπλουζάκια και σορτς της χωράνε!!

βίκυ κι εγώ θέλω φώτο...έχεις καιρό να μας στείλεις...

για να μην ξεχαστεί την ρωτάω βρε κορίτσια...μία ώρα τώρα δεν έχει κάνει τσίσα με το βρακί...έ έρχεται!!!!

δεν έχω καθόλου περασμένες καινούριες και τώρα που το σκέφτομαι έχω και καιρό να την βγάλω...πρέπει να πιάσω φωτογραφική και να αρχίσω κυνήγι...

και εγώ την ρωτούσα και της υπενθίμιζα συνέχεια πού πρέπει να κατουρήσει. Τάξε της κάτι μήπως και τη δελεάσεις ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...