Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..Σημερα δεν ειχα σχολειο το πρωι και πηγα με μια φιλη μου βολτα σε παιδο-ποτο..Ωραια περασαμε αλλα με τη ζεστη κουδουνισαμε λιγακι..Απο τη μια ζεστη απο την αλλη βροχη..Περιεργος καιρος..

Κι εμεις δεν εχουμε κανει ακομα εξετασεις αιματος..Η παιδιατρος λεει δεν χρειαζεται,αλλα κι εγω δεν θα προτεινα το ΙΚΑ..Εμεις εχουμε κ την ασφαλεια οποτε κατι μας καλυπτει..

Προσπ αν δεν ησουν εγκυος θα σε εφερνα να μου κανεις μαθηματα οργανωτικοτητας δεν παιζει..Κι εμενα η κρεβατοκαμαρα ειναι μπαχαλο απο τα ασιδερωτα αλλα πιο μπαχαλο ειναι η ψυχολογια μου και κοιταω να μαζεψω αυτην πρωτα..Σημερα το πρωι ειχα ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Ελεναδα μπραβο, καλη αρχη!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!

Παρασκευη σημερα και να δω τι θα κανω το ταλιμπανακι ολοκληρο Σ/Κ! Ενταξει, αυριο θα παμε με τις μαμαδες απο τα 2χρονα στην παιδικη παρασταση "Ελα - ελα" που απευθυνεται σε βρεφη και παιδια προσχολικης ηλικιας. Ειναι ο μονολογος που εχει φτιαξει η Ξενια Καλογεροπουλου. Διαρκει 35 λεπτα, για να δουμε θα καθησει η Μαρια να το παρακαλουθησει? Μετα το θεατρο θα παμε στο παρκο με τις ωραιες κουνιες στο Γουδη. Οποτε κουτσα - στραβα θα περασει το Σαββατο.. Την Κυριακη τι κανουν οεο? Ειδικα το πρωινο που ο Β δουλευει και θα ειμαι σπιτι μονη μου μαζι της!

Για τις εξετασεις αιματος, ειναι που θα πεσεις.. ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..

maestria, jesgk κλπ προσωπικα δεν εχω κατι με το ΙΚΑ αλλα δεν εχω καμια διαθεση να στηνομαι σε αναμονες μεχρι να εξυπηρετηθω και να πεσω σε αδιαφορο προσωπικο.. οχι οτι αυτο εξασφαλιζει πως στο ιδιωτικο θα πεσω σε καλα χερια αλλα εχω φιλες που πανε τα παιδια τους σεσυγκεκριμενα διαγνωστικα και εχουν καποια εμπειρια..απο κει και περα ειναι και θεμα τυχης.. τι να πω??!

τη νυχτα δεν κοιμηθηκα καλα καθολου για διαφορους λογους και σημερα η κορη μου με ξυπνησε απο τις 6 και εχω αποπειραθει να κοιμηθω καμια ωρα τωρα αλλα μεσα γινεται ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.. επιτηθεται στη θεια της και αλλα κουλα επειδη δεν γινεται το δικο της..τωρα ετοιμαζομαι ψυχολογικα να ανοιξω την πορτα και να κανω ντου ως κακια.. αλλα βαριεμαι ΤΟΣΟ πολυ να αρθρωσω κουβεντα..ποσο να βαλω τις φωνες..

απο τη μια χαιρομαι που ο ανδρας μου δουλευει εκει που δουλευει αλλα απο την αλλη κατι τετοιες στιγμες τον ηθελα εδω να αναλαβει καμια βολτα με τη μικρη..

αυτα..

καλημέρα κορίτσια...

βαρετή μέρα,συννεφιά έχει κιόλας,τι μας έχει πιάσει...

μια βαρεμάρα στο καφέ μας!!

μεγιές το κούρεμα φαίη μου,κάθησε καλή τελικά ε?αφού καλλωπιζόταν,έτσι και η δική μου!! όταν είναι καλλωπισμό!!

χθες είχαμε θέμα μέχρι να κοιμηθεί πάλι,ενώ είχε ηρεμήσει...έβγαινε από τη κούνια,μία την βρίσκαμε σε μια γωνία όρθια,μία καθιστή στο πάτωμα πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο της,μία καθιστή έξω από το δωμάτιο της σαν τον βούδα!!!

1 ώρα της πήρε να κοιμηθεί,11 και δλδ, και το πρωί από τις 7.30 ξύπνια,την βάλαμε ξανά στη κούνια και της είπαμε ότι κοιμόμαστε ακόμα...ε μετά αλώνιζε γύρω γύρω στα δωμάτια...τι να πω ???τα νεύρα μου!!!!

προσπ κι εγώ έτσι κάνω...μετά τον μεσημεριανό ύπνο,ακούω από κάτω γκρίνια,κλάματα και σηκώνομαι με νεύρα...έχει ξυπνήσει πρώτη και την έχει κατεβάσει κάτω ο άντρας μου... και την μαλώνω...

πρινσέσα μου οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ...δεν πιστεύω να είσαι "σαλεμένη" σαν την αδερφή μου...που "γλύφει" το σπίτι όλη μέρα!!!χιχι

προσπ έχει στο φέις φώτο!!

μαέστρο το ζουζούνι τι κάνει,πήγε κολείο??

το σκ ελπίζω να είναι καλός ο καιρός να πάμε για μπάνιο...σίγουρα θα έχει παγώσει η θάλασσα μετά από μαΐστρο...αλλά δεν χαμπαριάζουμε!!

ναι καλα..

miamama σημερα ξυπνησε στις 6.00 εστειλα τον ανδρα μου να την ηρεμησει για με φωναζε να παω να την παρω και επειδη δεν πηγα του ουρλιαζε και τον εδιωχνε και τελικα πηγα εγω και εκανα τα ιδια και δνε εβγαζες ακρη..

ξυπνησε και η θεια και ολοι μας και την μαλωναμε ποση ωρα δεν ξερω..

το αποτελεσμα ηταν να φαγωθω με τον ανδρα μου και να ειμαστε ξυπνιοι και μεσα στα νευρα απο το χαραμα!

Διαφημίσεις

ακριβώς τα ίδια...τι πάθανε???...δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη από τις 14-15 ώρες ύπνου να πάμε στις 8-9 με το ζόρι!!!!!!!

και τώρα ούτε που ακούγεται παίζει με τα κουζινικά της δίπλα μου στο τραπέζι,έχει βάλει τα τρελοβραχιολάκια στο πιάτο και κάνει πως τα τρώει με το κουτάλι...έχει κι ένα άδειο μπουκάλι από κέτσαπ...κι έχει κι ένα κάρω αυτοκόλλητα κολλημένα στα χέρια και στη μπλούζα...

Kαλημέρα.

Αυτές τις κρίσεις τις παθαίνουμε και εμείς. Ξυπνάει ,αρχίζει γκρίνια, τσιρίδα, ουρλιαχτό. Δεν θέλει κανέναν και τίποτα:rolleyes:

Με την πάνα τα πάμε άψογα! χθες και προχθες δεν της ξέφυγε ούτε σταγόνα. Η πεθερά βέβαια της την φοράει την πάνα αλλά χθες μόλις ανεβήκαμε στο σπίτι παρόλο που φορούσε πάνα μου ζήτησε να τη βοηθήσω να κατουρήσει στο γιογιό και πραγματικά το γέμισε. Μάλλον κάνανε δουλειά τα αυτοκόλλητα γιατί το βλέπει σαν παιχνίδι, έχει κίνητρο, δεν αισθάνεται καταπίεση και αξαναγκασμό. Απο αύριο που δεν θα φοράει καθόλου πάνα όλη την ημέρα θα έχω καλύτερα συμπεράσματα.....

καλώς την...μπράβο σας!!!!μια χαρά τότε,γρήγορα θα μάθει...

εγώ την τετάρτη της έβαλα μερικές ώρες και σήμερα πριν λίγο...αλλά δεν ήθελε να κάνει τσίσα,ούτε να βγάλουμε τη πάνα...της είπα να βάλουμε αυτοκόλλητο στο γιογιό...αλλά επειδή αυτά που είχε στα χέρια δεν ξεκολλούσαν και την πόνεσαν μέχρι να της βγάλω...την έχει πιάσει άρνηση για όλα.."όχι βρακάκι,όχι γιογιό,όχι...όχι"

την ρωτάω κάθε 2 λεπτά...θα με βρίσει στο τέλος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...