Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας!

Τζες στειλε μου ενα πμ και πες μου τιμη και ποτε σε βολευει να συναντηθουμε! Σε ευχαριστω πολυ - πολυ!! :D

Προσπ ολα καλα να πανε με τις εξετασεις της μικρης!

Κερκυραια μου τι γινετε με τις πανες? Πως πατε?

Μαεστριακι χαλαρα κοριτσακι! Ευτυχως που ειναι καλυτερα το παιδι!

Εμεις εδω.. Καλουτσικα.. Το απογευμα εχουμε ραντεβου για κουρεμα στο baby beauty!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα σας!

Τζες στειλε μου ενα πμ και πες μου τιμη και ποτε σε βολευει να συναντηθουμε! Σε ευχαριστω πολυ - πολυ!! :D

οκ εγώ σ'ευχαριστώ!!

Εμεις εδω.. Καλουτσικα.. Το απογευμα εχουμε ραντεβου για κουρεμα στο baby beauty!

Τί ειναι το baby beauty?

Κομμωτήλιο;;; που λεει κ η Ανδρείνα;;; θα κουρετείτεεε??

Διαφημίσεις

Ναι, κομμωτη-λ-ιο ειναι!! :lol::lol:

Θα κουρευτουμε Τζες μου.. Οχι πολυ, ισα να καθαρισει το μαλλακι της και να της κανει κατι να μην ειναι τοσο "βαρυ" μπροστα για να μπορω να το πιανω καλυτερα! Βεβαια ξερω εξαρχης πως θα μας ακουσει ολη η οικουμενη γιατι δεν της αρεσει να την κουρευουν αλλα δεν μπορω να την αφησω με αυτη τη τζιβα, ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

λεω να κανω μολις εχω χρηματα γενικες εξετασεις αιματος στην κορη μου.

επειδη δεν τρωει πολυ, εχει αρχισει να χει μαυρους κυκλους και ειναι λιγο ωχρη στο δερμα.

παιδια ΠΟΣΟ σπαζομαι οταν θελω να κανω δουλειες και δεν μπορω λογω αδυναμιας..

παω να ξαπλωσω.. η μεση μου με σκιζει στη κυριολεξια..

πριν κλεισω θα γραψω το κορυφαιο ρομπιδι που με εκανε η κορη μου..

πριν λιγο την πηγε η μανα μου σε μια φιλη της και εκει ηταν μια αλλη κυρια η οποια βρηκε χαριτωμενη τη σκατουλα μου και της ελεγε διαφορα..

γυρναει η κορη μου στη μανα μου και της λεει:

"γιαγια..αυτη η κυρια δεν ειναι ομορφη, δεν μ αρεσει.."

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ να εξηγησεις στο 2,5 χρονο.. ΔΕΝ γινεται ακομη..

ετσι καταπινω τη ρομπα και εγω και η μανα μου..

Ευχαριστω Μαεστριακι μου! :D

Προσπ κατσε να χαλαρωσεις αφου μπορεις! Για τις εξετασεις αιματος κανε μια ερωτηση το γιατρο σου πρωτα, τον ρωτησα κι εγω πριν λιγο καιρο που ειχαμε παει επειδη ηταν αρρωστο το Μαριω και μου ειχε πει πως καλυτερα να τις κανουμε μετα το καλοκαιρι επειδη τωρα πεφτει η χολερυθρινη τους (ή κατι αλλο πεφτει, μη βαρας, δεν τα συγκρατω κι ευκολα :mrgreen:) και ειναι καλυτερο να γινει μετα τους καλοκαιρινους μηνες.. Φυσικα εσυ θα κανεις αυτο που θεωρεις πιο σωστο, απλα σου λεω τι μας ειπε και εμας ο γιατρος! :)

gM4vp2.png

χαχαχα!ακόμα γελάω προσπ με το καμάρι σου!!!!

δεν έχετε ξανακάνει αναλύσεις?συνήθως 12 μηνών ζητάνε οι γιατροί...

έχετε στίγμα στην οικογένεια?

προσπ κάθησε να ξεκουραστείς...και πρόσεχε με το βάρος,η κουμπάρα πήρε 4 κιλά σε ένα μήνα...και είναι 1.55 ύψος....

φαίη μου ότι έκανα χθες το πρωί λίγες ώρες,το απόγευμα πήγαμε βόλτα,σήμερα ασχολήθηκα με άλλα πράγματα,περιμένω και τα βρακάκια μας...υπολογίζω να θέλουμε 10 την ημέρα...χαχα

μαέστρο φιλάκια!!!

Εμείς - λόγω και της επικείμενης εγχείρησης - αιμοληψίες του κάνουμε του καψερού από 5 μηνών και δε μασάει. Προσπ, όντως ίσως έχει στίγμα, κι ο Γιάννης χλωμός είναι συνήθως, αλλά με το στίγμα είναι φυσιολογικό.

Πήγαμε να δούμε για κουκέτα, πήρα και καινούρια σκούπα και ψοφήσαμε στη γύρα. Πάω για μπάνιο και ξάπλα.

Καλό βράδυ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλη ξεκουραση μαεστριακι!

Εμεις πηγαμε για κουρεμα το απογευμα οπως σας ειχα πει και μετα στη γιαγια μας..

Ανεβασα φωτογραφιες στο face απο τη σημερινη μερα στο κομμωτηριο και απο τη βολτα που καναμε την Κυριακη στο Ζαππειο, στην εκθεση βιβλιου. Επισης ανεβασα και βιντεακι με τη Μαρω που κουρευεται! :)

Θα την πεσω κι εγω νωρις.. Φιλακια!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...