Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπελιές.

Εγώ σήμερα έτρεχα στα μικροβιολογικά του ΙΚΑ, μετά για έναν καφέ (με τον μικρό που ευτυχώς είναι καλά) και μετά ξεκούραστη στο σπίτι.

Αρχίσανε οι ζέστες και η υγρασία και πως θα την παλέψω;;;

Εγώ κάθε φορά που τον ρωτάω αν θέλει να πάει τουαλέτα έλεγε "οχι", τώρα λέει "μετά". Μωρέ κάτσε να ζεστάνει για καλά, θα του βάλω βρακί και αναγκαστικά θα πηγαίνει! Έχουμε πάντως έντονο καλοκαίρι μπροστά μας. :D

Καλό βραδάκι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!! Γύρισα!!! Ωραία ήταν στην εκδρομή!! Ξεσκάσαμε κ σήμερα πάλι στη ρουτίνα της δουλειάς

Φαιηηηηηηηηη τα πράγματα σου σε γυρεύουν κ είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!

εγω πριν λιγο γυρισα απο Ν Σμυρνη αφου ειχα παει τη μικρη στην παιδιατρο μας να της κανει εμβολιο. Η γιατρος μας εχει ιδιωτικα ιατρειο εδω στην περιοχη μας αλλα τωρα δεν μπορω να δινω και εκει 40αρια αφου εχω και δινω στον γυναικολογο και ετσι καναμε το "ταξιδι" ως εκει..

μας εγραψε κατι εξετασεις αιματος γενικης φυσεως (απο γεν. αιματος , χοληστερινη, συκωτι, θυροειδη..) αλλα αυτες θα τις κανω ιδιωτικα γιατι το ΙΚΑ δεν πιστευω οτι ξερει να παιρνει αιμα απο μωρα παιδια οπως ξερω τα μικροβιολογικα εργαστηρια του συν οτι δεν κανει ολες τις εξετασεις.

αφησα τη μικρη σπιτι και εχω να κανω πολλα εδω.. πρωτα απο ολα πλυντηριο και μετα να μαζεψω τη κρεβατοκαμαρα μου που γινεται κυριολεκτικα μπαχαλο..

μετα θα ξεκουραστω και απο το μεσημερι λεω να κατσω να αρχειοθετησω ηλεκτρονικα τα βιβλια της λεσχης..

αυτα.. αντε να ρθει η Δευτερα να παω να ακουσω και να δω το μωρο.. εχω λιγακι αγχος γιατι ειμαι πιο δραστηρια αυτη τη φορα και δεν ξερω αν κανω καλα και ποσο καλα.. αλλα μαλλον μονο εγω κουραζομαι παρα το κυημα..

αυτααααα!!

Καλημέρα κορίτσια!! Γύρισα!!! Ωραία ήταν στην εκδρομή!! Ξεσκάσαμε κ σήμερα πάλι στη ρουτίνα της δουλειάς

Φαιηηηηηηηηη τα πράγματα σου σε γυρεύουν κ είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως την .. χαιρομαι που περασατε καλα.. το αξιζετε..

μας εγραψε κατι εξετασεις αιματος γενικης φυσεως (απο γεν. αιματος , χοληστερινη, συκωτι, θυροειδη..) αλλα αυτες θα τις κανω ιδιωτικα γιατι το ΙΚΑ δεν πιστευω οτι ξερει να παιρνει αιμα απο μωρα παιδια οπως ξερω τα μικροβιολογικα εργαστηρια του συν οτι δεν κανει ολες τις εξετασεις.

Eίναι που θα πέσεις, εγω έκανα κ στα δυο παιδιά πριν 6μηνο στο ΙΚΑ κ η κυρία ήταν πολύ καλή, χαμπάρι δεν πήραν

μπαααα.. χαλαλι, θα το κανω ιδιωτικα.. δινω τοσα και τοσα χρηματα στο Ιασω για τις εγκυμοσυνες μου επιτυχεις η οχι..δεν θα δωσω χρηματα για τη μικρη μου που υπαρχει και ειναι προτεραιοτητα μου να ναι καλα στην υγεια της???

μπαααα.. χαλαλι, θα το κανω ιδιωτικα.. δινω τοσα και τοσα χρηματα στο Ιασω για τις εγκυμοσυνες μου επιτυχεις η οχι..δεν θα δωσω χρηματα για τη μικρη μου που υπαρχει και ειναι προτεραιοτητα μου να ναι καλα στην υγεια της???

Δεν αντιλέγω, δεν σε κρίνω που θα πας ιδιωτικά .. απλά αναφερόμουν στο γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι στο ΙΚΑ που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Διαφημίσεις

καλώς τες!!

που πήγατε τζες? ωραία ήταν ε??μπράβο!!

χθες σκεφτόμουν κι εγώ να φύγουμε...κατεβήκαμε βόλτα κέντρο...και στον γυρισμό περνάμε από το λιμάνι...λέω του άντρα μου "να παίρναμε ένα καράβι έτσι όπως είμαστε και να φεύγαμε..." εκείνη την ώρα έφευγε για βενετία!!!!

αχχχ

προσπ δεν είπαμε να ξεκουράζεσαι??

κι εγώ ιδιωτικά της έκανα πέρσυ λόγω τέβε...αλλά στο πίκπα είχαμε πάει για το μαντού,μια χαρά. πάμε σε πελάτη του άντρα μου,έχουν τις ειδικές πεταλούδες για μωρά και είναι καλές οι κοπέλες.φέτος θα δω που θα τις γράψω,ίκα,τέβε...όπου βρω...

τζες κι εγώ περιμένω τα πραγματάκια μου σε λίγο,θα έρθει ο κούριερ!!

καλώς τες!!

που πήγατε τζες? ωραία ήταν ε??μπράβο!!

Kaλάβρυτα..καλά ήταν

τζες κι εγώ περιμένω τα πραγματάκια μου σε λίγο,θα έρθει ο κούριερ!!

Πήρα την αγωγή για βαμμένα μαλλιά για την διατήρηση χρώματος κ ειναι εκπληκτική αναμένω την Κ14 για να πουλήσω!!!

Δεν αντιλέγω, δεν σε κρίνω που θα πας ιδιωτικά .. απλά αναφερόμουν στο γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι στο ΙΚΑ που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

αντε καλε..δεν υπονοησα οτι ειπες κατι τετοιο.. καταλαβα τι εννοεις.. απλα καθυσηχαζω τον εαυτο μου απο τις τυψεις μου που θα σκασω κανα 200αρι..

Πήρα την αγωγή για βαμμένα μαλλιά για την διατήρηση χρώματος κ ειναι εκπληκτική αναμένω την Κ14 για να πουλήσω!!!

ποιο είνα αυτό που λες?ένα σέρουμ που δεν ξεβγάζεται?

ναι αλλα στο ΤΕΒΕ δεν θα πληρωσες λογικα περα απο τη συμμετοχη miamama..

και να σου πω..αν εβλεπες σε τι χαλι ειναι το σπιτι μου δεν θα την παλευες ουτε εσυ!! χαχα!

γιατί τόσα πολλά???

πέρσυ είχα δώσει 15-20Ε συμμετοχή...το θέμα είναι ότι το έχουμε απλήρωτο και δεν έχουμε βιβλιάριο,ίσως τα γράψω στης ξαδέρφης το ίκα,γράφει πλέον η παιδίατρος μας ίκα αναλύσεις,και μετά θα πάω στον μικροβιολόγο μας αλλά πρώτη του μήνα θέλει...δεν χρειάζεται να πάω ίκα δλδ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...