Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα!

Να'μαι Χριστινάκι......τζα....!

Εγώ έχω ξεκινήσει εντατικό κόψιμο της πάνας αλλά το πρόβλημα είναι η πεθερά. Αρνείται να της βγάλει την πάνα. Επομένως την μισή μέρα φοράει πάνα και την άλλη μισή όχι. Άντε να την κόψει έτσι:evil:

Για να την δελεάσω να πηγαίνει στο γιογιό έκανα το εξής. Της αγόρασα ένα άλμπουμ για αυτοκόλλητα και πολλά αυτοκόλλητα. Της είπα πως κάθε φορά που πηγαίνει στο γιογιό θα κολλάει ένα αυτοκόλλητο όταν κάνει τσίσα και 2 όταν κάνει κακά. Αλλά αν κατουρηθεί πάνω της θα διαλέγει ένα αυτοκόλλητο για να το ξεκολλάει απο το άλμπουμ και αν κάνει τα κακά της στο βρακί θα ξεκολλάει 2 αυτοκόλλητα. ¨Επιασε το κόλπο...Βέβαια κάθε μισή ώρα με σαρανταπέντε λεπτά της υπενθιμίζω να κάτσει στο γιογιό. Καμιά φορά αρνείται αλλά μόλις της υπενθιμίζω το αυτοκόλλητο τρέχει ενθουσιασμένη . κάθε τρις και λίγο της υπενθιμίζω πως δεν κατουράμε το βρακί και τι μου λέει το τσογλανάκι...μή τεναχωγιέσαι μαμά , στο γιογιό μου κατουάω... Βέβαια αν της έβγαζε και η πεθερά την πάνα θα ήταν υπόθεση λίγων ημερών να ξεμπερδεύουμε γιατί τώρα το αποτέλεσμα είναι να μπερδεύεται το παιδί:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς την...

καλή ιδέα με τα αυτοκόλλητα...έτσι της κάναμε με το κουτάκι που βάλαμε τις πιπίλες...

μάλλον θα το κάνω κι εγώ...βέβαια στο κανατάκι δεν θέλει,της αρέσει το καθισματάκι στην τουαλέτα περισσότερο...κι εγώ από μέρα σε μέρα ξεκινάω...περιμένω κάτι βρακάκια από ebay...μόνο ένα έχουμε για την ώρα...χαλιά βγήκαν χθες και προχθές...

για να δούμε...

είναι κι ότι εσύ είσαι στη δουλειά βρε βίκυ μου...η πεθερά μπορεί να βαριέται... έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά...ούτως ή άλλως έξω θα τους βάζουμε πάνα...στην αρχή...

μπραβο viki για την τακτικη και οντως συμφωνω ως αν η πεθερα σου συνεργαζοταν θα ηταν τα πραγματα πιο ευκολα..

βεβαια για ενα διαστημα θα πρεπει συνεχως να της θυμιζεται οτι πρεπει να παει τουαλετα γιαιτι ακομη δεν της εχει γινει συνηθεια..αρα κανε υπομονη με αυτο..

εμενα η μικρη τους τελευταιους μηνες το χει εμπεδωσει και απο μονη της θυμαται να παει τουαλετα χωρις να κατουρηθει εστω και μια σταλα..

μαλιστα σε κανα δυο μεγαλες διαδρομες εχει κρατηθει και ετσι εχουμε καταργησει στο 99% την πανα οταν ειναι ξυπνια..

για το βραδυ δεν με απασχολει ακομη και λογω εγκυμοσυνης δεν εχω και κουραγιο να την βαλω στο τρυπακι..

ισως να προσπαθησω μεσα στο καλοκαιρι αλλα δεν ξερω αν θα το κανω..

καλώς την...

καλή ιδέα με τα αυτοκόλλητα...έτσι της κάναμε με το κουτάκι που βάλαμε τις πιπίλες...

μάλλον θα το κάνω κι εγώ...βέβαια στο κανατάκι δεν θέλει,της αρέσει το καθισματάκι στην τουαλέτα περισσότερο...κι εγώ από μέρα σε μέρα ξεκινάω...περιμένω κάτι βρακάκια από ebay...μόνο ένα έχουμε για την ώρα...χαλιά βγήκαν χθες και προχθές...

για να δούμε...

είναι κι ότι εσύ είσαι στη δουλειά βρε βίκυ μου...η πεθερά μπορεί να βαριέται... έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά...ούτως ή άλλως έξω θα τους βάζουμε πάνα...στην αρχή...

την καημένη δεν την βγάζω έξω για αυτόν τον λόγο. Αν η πεθερά δεν της τη βγάζει και εγώ τα απογεύματα την έχω έξω πότε θα την βγάλουμε ?????? Ίσως το σκ που θα την έχω εγώ γίνει καλύτερη δουλείτσα. Αλλά απο βδομάδα αν την πάω στο πάρκο δεν θα της τη φορέσω ούτως ώστε αν κατουρηθεί η ''τιμωρία'' της να είναι το οτι πρέπει να φύγουμε για να αλλάξει βρακί επομένως αντίο πάρκο;)

την καημένη δεν την βγάζω έξω για αυτόν τον λόγο. Αν η πεθερά δεν της τη βγάζει και εγώ τα απογεύματα την έχω έξω πότε θα την βγάλουμε ?????? Ίσως το σκ που θα την έχω εγώ γίνει καλύτερη δουλείτσα. Αλλά απο βδομάδα αν την πάω στο πάρκο δεν θα της τη φορέσω ούτως ώστε αν κατουρηθεί η ''τιμωρία'' της να είναι το οτι πρέπει να φύγουμε για να αλλάξει βρακί επομένως αντίο πάρκο;)

ναι.. δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις για να μη τη φοραει στις εξοδους αλλα επειδη το κανετε σε μεγαλυτερη ηλικια απο μας ισως πιασει πιο αμεσα..

προσπαθησε το αλλα ποτε μα ποτε μην την κανεις να νοιωσει ενοχες που κατουρηθηκε πανω της.. πρεπει να φαινεται ως αποτελεσμα μιας πραξης απλα..και θελει χρονο

Διαφημίσεις

λοιπόν της έβαλα βρακάκι,καθήσαμε στο κανατάκι...δεν έκανε τσίσα εννοείται...το έχει βρει παιχνίδι,κάθεται και σφίγγεται!!!θα την ρωτάω συνέχεια,αλλά έχω μια απορία,θα θέλει να κάτσει σε καναπέδες,πολυθρόνες τι θα κάνω?τώρα κάθεται στα μάρμαρα...

εγώ θα της λέω συνέχεια ότι στο σπίτι δεν φοράμε πάνα για αρχή...

λοιπόν στο πρώτο 10λεπτο το κατούρησε το βρακάκι...

πάει...σφουγγάριζα κιόλας...

μετά της έβαλα πάνα βρακάκι δεν την ήθελε στην αρχή...

την ρωτάω συνέχεια,κάθεται στο γιογιό της και δεν κάνει τίποτα...ανεβοκατεβάζει τα βρακιά της...τέλεια...τώρα έβαλα το φαγητό,με αυτό το θέμα ασχολιόμουν πόσες ώρες...

Καλησπερα κοριτσακια! Συγγνωμη που δεν μπηκα απο το πρωι, πηγα και κατεθεσα βιογραφικα σε jumbo και lidl. Γενικα ψαχνομαι αλλα δεν βρισκω τιποτα.. :( Τεσπα! Στα δικα μας τωρα:

οταν ο αλλος ειναι εγωιστης και σε γραφει αυτο ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ.

Αυτο ακριβως... Οποτε προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι γιατι κακο κανεις μονο στον εαυτο σου, εκεινοι δεν προκειται να αλλαξουν το παραμικρο..

χθες το απόγευμα από την ώρα που ξύπνησε η έλλη και για μισή ώρα γκρίνιαζε,έκλαιγε χωρίς να μας λέει τι θέλει...ώρες ώρες δεν βγάζεις άκρη...

λέμε άσπρο,λέει μάυρο...

"μην βγεις στο μπαλκόνι,εκεί να βγει...μην μπεις μέσα...μπαίνει"

έχουμε βρει το κόλπο,όταν θέλουμε να κάνει κάτι της λέμε το ανάποδο...

προσπ κάτσε παιδάκι μου σπίτι να ξεκουραστείς και να είσαι με την μικρή...

πάντως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες,υπάρχουν μέρες που είναι τόσο ήσυχη που αναρωτιέμαι τι έχει συμβεί,κι άλλες πάλι...

έχουν κι αυτά τα πάνω τους και τα κάτω τους...

Ακριβως οπως τα λες.. Σημερα πχ γυρισε απο τον παιδικο ευδιαθετη, φαγωμενη, ολα καλα! Ανεβηκαμε τις σκαλες με γελακια και τραγουδακια κλπ και με το που πατησαμε το ποδι μας μεσα στο σπιτι την επιασε η στριντζα και δεν ηθελε τιποτα.. ή τουλαχιστον δεν εξηγουσε τι θελει.. Εκλαιγε χωρις λογο μιση ωρα.. Στο τελος ειχε ξαπλωσει στο πατωμα και ειχε παρει αγκαλια τη τσαντα του σχολειου και ετσι οπως γυρισε, με ειδε που την κοιτουσα και μου λεει "μαμα παπω! παμε νανι?" (=μαμα σ'αγαπω, παμε για νανι?).. Πιθανολογω πως νυσταζε επειδη ειχε ξυπνησει απο τις 6 το πρωι.. Απλα δεν μπορω κι εγω να κανω συνεχεια το μαντη! :-(

Για να την δελεάσω να πηγαίνει στο γιογιό έκανα το εξής. Της αγόρασα ένα άλμπουμ για αυτοκόλλητα και πολλά αυτοκόλλητα. Της είπα πως κάθε φορά που πηγαίνει στο γιογιό θα κολλάει ένα αυτοκόλλητο όταν κάνει τσίσα και 2 όταν κάνει κακά. Αλλά αν κατουρηθεί πάνω της θα διαλέγει ένα αυτοκόλλητο για να το ξεκολλάει απο το άλμπουμ και αν κάνει τα κακά της στο βρακί θα ξεκολλάει 2 αυτοκόλλητα. ¨Επιασε το κόλπο...

Πολυ καλο κολπο, οντως, καλη επιτυχια και απο εμενα! :D

την ρωτάω συνέχεια,κάθεται στο γιογιό της και δεν κάνει τίποτα...ανεβοκατεβάζει τα βρακιά της...τέλεια...τώρα έβαλα το φαγητό,με αυτό το θέμα ασχολιόμουν πόσες ώρες...

Βασικα καπως ετσι εκανε και η Μαρια, απλα εγω σταματησα την προσπαθεια γιατι απο ενα σημειο κι επειτα εκλαιγε καθε φορα που την εβαζα στο γιογιο ή στη λεκανη με το στεφανακι. Και δεν ηθελα να την πιεσω και να το δει τελειως στραβα το θεμα.. Ισως ξαναξεκινησω προσπαθειες απο Σεπτεμβρη, ταυτοχρονα με τον παιδικο. Θα δειξει! Καλη επιτυχια και σε εσας Κερκυραια μου!

Μαεστρια πως ειναι το παιδι?

Η Ελενη ειναι στη δουλεια και η Τζες εκδρομη! Ευχομαι να ειναι καλα και οι δυο τους!

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε κοριτσακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

την πρώτη μέρα που δεν είχα τα αυτοκολλητα της έλεγα πως αν κάνει τσίσα στο γιογιο της έχω μια έκπληξη. Η πρώτη ήταν καραμέλα φράουλα, η άλλη καραμέλα κεράσι και όλο κάτι έβρισκα. Αφού πήγαινε κατουρούσε και μετα άνοιγε το χερι και έλεγε δώσε έκπληξη. Και σκέφτηκα καλύτερα αυτοκόλλητα παρά καραμέλες. Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά αν καθεται στο κρεβατι καμια φορα της βάζω αυτά που είχαμε στην αλλαξιέρα με το νάυλον απο κατω. Θέλει πολύ υπομονή..

Διαφημίσεις

εκτος απο υπομονη θελει χρονο και τεχνασματα το πραγμα..

εμεις επειδη την βαλαμε 1,5 ετους της διαβαζαμε παραμυθια και συζητουσαμε οσο καθοταν στη λεκανη απο την αρχη.. της αρεσε και ανταπεξηλθε αμεσα αλλα και παλι μας πηρε καιρο να μη ξεχνιεται και να μη τα κανει πανω της..

καλώς την φαίη...

έτσι όπως τα λες...με τις ώρες τους είναι...

και να βάζω αλλαξιέρες σε καναπέδες και πολυθρόνες?? τσαντίρι θα γίνουμε...

θα δω τι θα κάνω με αυτό το θέμα...

πάντως πως το βλέπω το θέμα...(επειδή ξέρω από την ανηψιά,βαφτηστίρι και παιδιά κουμπάρων)

γύρω στην ηλικία των 2.5 χρονών βγάλανε τη πάνα...εμείς θα είμαστε τον αύγουστο τόσο... δεν παίρνει πολύ χρόνο για την ημέρα 1-2 μήνες... άντε 3 το πολύ...

τα κορίτσια έχουν λιγότερα ατυχήματα...

οπότε έχουμε χαλαρά το καλοκαίρι...

σε πιο μικρή ηλικία παίρνει περισσότερο καιρό,σε πιο μεγάλη λιγότερο... πάντως έχουν γεννηθεί καλούς μήνες,αν είχαν γεννηθεί καλοκαίρι,πέφτει λάθος εποχή το κόψιμο της πάνας...

γιατί αυτά γίνονται καλοκαίρι πάντα...

αυτά τα λίγα...

hello girls!

καλο μηνα!

σας ευχαριστω για τις ευχες!μια χαρα ηταν η πρωτη μερα στην δουλεια.γυρισα,εφαγα,και τωρα θα παω να κοιμηθω,αφου κοιμηθηκε κι η κορη!

μαεστρια,περαστικα στο γιαννακη!

βικη,καλη επιτυχια με το κοψιμο της πανας!αντε και στα δικα μας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...