Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σου Φαίη!! Αυριο έρχονται κ τα πράγματά σου!!!

Τί ωραίο το babyswimming θέλω κι εγώ..κλαψ κλαψ

Τελεια Τζες μου! Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Εχω ελευθερο χρονο την Κυριακη για να βρεθουμε! Εννοειται πως θα σε παρω και τηλ. να συνενοηθουμε να βολευει και τις δυο μας!:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

πως είναι ο γιάννης μαέστρο?

Καλημέρα. Πονάει ο λαιμός του, οπότε μάλλον γι' αμυγδαλές το βλέπω.

καλημερα!

τι κανετε?εγω απο αυριο πιανω δουλεια!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

Σε ζηλεύω τρελά, αλλά με την καλή έννοια! :tongue:

Καλημέρα κοπελιές. Απ' το πρωί με τον μικρό, πήγα κι έξω για ΙΚΑ και ψώνια, μια κούραση την έχω η γκαστρωμένη, με τα πόδια ήμουν κι έκανα αρκετό δρόμο.

Ώρα για ξάπλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

elenada καλη αρχη!!!

maestro απορω πως αντεχεις ωρες ωρες.. εγω εχω και τα φαρμακα και δεν εχω κουραγιο ουτε να σκεφθω κατι της προκοπης.. μονο μ#$$@$%@

εχω σιδερωμα πεντε πλυντηρια και με κοιτανε και τα κοιταω..

κοιταζέ τα προσπ!!!!!!χαχα

εδώ το κάνω εγώ...που δεν είμαι κι έγκυος!!!!

περαστικά στο αγόρι μας μαέστρο!!

φαίη μου το babyswimming το λατρεύω...ήθελα η μικρή μου να κολυμπάει από νεογέννητο,αλλά δεν έχουμε και πολλές επιλογές εδώ...πάντως πέρσυ τα καταφέραμε,κολυμπούσε μόνη της 16 μηνών...για να δούμε φέτος...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σημερα δεν ξερω τι γινεται αλλα η μερα ηταν και επισημα ΧΑΛΙΑ! Μαλλον φταιει η αυριανη εκλειψη και μας εχει τρελανει!

Μαεστρια τι να πω;; Περαστικα κ παλι περαστικα στον ΚΟΥΚΛΟ μας!

Τζες καλα να περασετε στην εκδρομουλα, ειναι πολυ ωραιες στιγμες αυτες..

Προσπ φανταζομαι οτι ολες μας αγχωνομαστε για το αν διαπαιδαγωγουμε σωστα τα παιδια, αν ειμαστε καλοι γονεις και τελικα καταληγουμε να πιστευουμε οτι ολα ειναι λαθος..Κι ωρες ωρες λεω οτι την κακομαθαινουμε και οτι τα θελει ολα δικα της αλλα καποιες αλλες στιγμες καταλαβαινει και συμφωνει με απολυτη προθυμια..

Το θεμα της κουνιαδας ειναι παρα πολυ σοβαρο και σε καταλαβαινω απολυτα..Ειναι ενας απο τους λογους που δεν αφηνω το παιδι στην πεθερα μου,γιατι η διαλεκτος εκει μεσα δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εχει μαθει το παιδι (κ πολλα αλλα βεβαια). Το προβλημα ειναι οτι οτι και να της πεις στην πραξη δεν νομιζω να αλλαξει συμπεριφορα..Δεν μπορει να σου λεει ενα 2χρονο τι να κανεις..Κι εγω της δινω επιλογες σε καποια πραγματα γιατι ειναι σωστο ΑΛΛΑ σε καποια αλλα ειμαι τοσο απολυτη που ουτε σκεφτεται το αντιθετο.

Κι εμενα μερικες φορες λεει "οι μανουλες μου" για εμενα και τη μαμα μου αλλα μετα το διορθωνει. Στην κατάστασή σου καλο ειναι να μην στεναχωριεσαι τοσο. Με το μωρο σιγουρα θα χειροτερεψει η κατασταση και δεν μπορεις να την στειλεις παιδικο σταθμο. Αλλα θα εισαι περισσοτερο καιρο στο σπιτι και θα μπορεσεις να διορθωσεις μερικα πραγματα. Συζητα με την κουνιαδα και δως της να καταλαβει οτι σε λιγο θα σας καβαλαει η μικρη και δεν θα μπορειτε να κανετε απολυτως τιποτα..Υπομονη κοριτσακι!!!!

yRf6p1.png

καλημερα!

σε ευχαριστω myprincess για τα ενθαρρυντικα σου λογια.

Το μονο καλο ειναι οτι παροτι θα ξαναπω για δουλεια για τους επομενους τρεις μηνες θα πηγαινω 4-5 ωρες το πολυ και μετα θα μεινω σπιτι αρα θα εχω χρονο να εκμεταλλευτω καποια πραγματα..

με τη κουνιαδα δε βγαζουμε ακρη διοτι και εχθες που της καναμε κουβεντα παλι αρπαζεται, αρχιζει την κλαψα και τις κατηγοριες με τον τροπο της οτι και καλα την αδικουμε και τετοια και γενικα αγνοει αυτο που της λεω καθε φορα και βεβαια δεν μπορει να το αντικρουσει.. οτι δηλαδη ειδικα και μονο για το θεμα του παιδιου απο τη στιγμη που εμπλεκεται και θελει να εμπλεκεται στην ανατροφη του ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρει κατα γραμμα αυτα που απο κοινου θελουμε εγω και ο ανδρας μου και παλι καλα εχουμε στο 90% κοινη σταση με εκεινον..

ετσι ειναι ουτοπικο να πιστευει κανεις οτι θα βελτιωθει.. το καλο ειναι βεβαια μεσα στην ολη υποθεση οτι δεν ειναι και η χειροτερη περιπτωση baby sitter μιας και δεν βριζει, ειναι σχολαστικη και ασχολειται εγκαρδια με το παιδι..

παντως για ολα τα παραπανω αναφερω ενα σημερινο παραδειγμα:

εχθες ο ανδρας μου βαζοντας τιμωρια την μικρη της στερησε ενα πλυντηριο παιχνιδι που εχει και εκεινος το έκρυψε στο δωματιο της κουνιαδας αντι για την αποθηκη (κλασικο και ΜΕΓΑ λαθος αφου η μικρη εχει εκει προσβαση και περνει οτι της καπνισει)

σημερα λοιπον που μπηκε η μικρη στο δωματιο ακολουθοντας την θεια της ειδε το πλυντηριο και το πηρε.. Η θεια ενω της ελεγε οτι ειναι τιμωρια και για αυτο το πλυντηριο το χει στο δωματιο της παρ αυτα δεν εκανε τιποτε για να της το παρει ωστε να τηρηθει η τιμωρια..αντ αυτου αφησε τη μικρη να παρει το πλυντηριο στο σαλονι και να παιξει και απλα της ειπε "ρωτα τη μαμα οταν θα βγει απο τη τουαλετα αν μπορεις να παιξεις με αυτο γιατι ειναι τιμωρια"

εννοειται οτι επρεπε να μην της το δωσει καν και να της το κρυψει ασχετως αν η μικρη θα εκλαιγε προκειμενου να υποστηριξει την τιμωρια μας..

βεβαια οταν βγηκα απο την τουαλετα τα ακουσε για τα καλα απο μενα διοτι ειλικρινα ΔΕΝ παιρνει απο λογια αλλα βεβαια δεν παιρνει και απο προσβολες ακομη και ευγενους χαρακτηρα..

οταν ο αλλος ειναι εγωιστης και σε γραφει αυτο ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ.

και αλλα πολλα..

Διαφημίσεις

περιττο να σας πω οτι με αυτα και με αυτα (εκτος αν ειναι συμπτωση) η μικρη σημερα ξυπνησε χαρουμενη (σπανιο φαινομενο πλεον να μην ξυπναει με γκρινια και απαιτησεις) και ειναι φιλικη και προθυμη σε οτι της πω..

ελεγα να παω για δουλεια απο την μεθεπομενη εβδομαδα αλλα μαλλον θα το τηρησω να παω γυρω στις 20 του μηνα γιατι εχω δουλεια με τη μικρη και ο χρονος αυτος τελικα ειναι πολυτιμος για την συμπεριφορα της.

καλημέρα κορίτσια...

κλεισμένοι σπίτι και σήμερα με κλειστά πατζούρια...κάνει ζέστη έξω...

πάντως βρε παιδιά είναι περίεργη ηλικία...

χθες το απόγευμα από την ώρα που ξύπνησε η έλλη και για μισή ώρα γκρίνιαζε,έκλαιγε χωρίς να μας λέει τι θέλει...ώρες ώρες δεν βγάζεις άκρη...

λέμε άσπρο,λέει μάυρο...

"μην βγεις στο μπαλκόνι,εκεί να βγει...μην μπεις μέσα...μπαίνει"

έχουμε βρει το κόλπο,όταν θέλουμε να κάνει κάτι της λέμε το ανάποδο...

προσπ κάτσε παιδάκι μου σπίτι να ξεκουραστείς και να είσαι με την μικρή...

πάντως δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες,υπάρχουν μέρες που είναι τόσο ήσυχη που αναρωτιέμαι τι έχει συμβεί,κι άλλες πάλι...

έχουν κι αυτά τα πάνω τους και τα κάτω τους...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...