Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Maestro περαστικά στο μικρό!

τζεσικάκι καλά να περάσετε αύριο...για πες μας οι γονείς σου που τα έχουν αρκετές ώρες τα μικρά, τους κάνουν τα χατήρια?θέτουν όρια?

Η μητέρα μου ειναι πολύ αυστηρή που δεν το καταλαβαίνει σίγουρα κανείς ότι ειναι γιαγιά τους :tongue: ο πατέρας μου ειναι πιο ελαστικός αλλά δεν μου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα, του τα χώνω κανονικά κ επανέρχεται.

jesgk Που θα πατε εκδρομη αυριο?

Καλάβρυτα, ναι με το σχολείο θα έρθει κ ο Στ, να ξεσκάσουμε λίγο, διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να πηγαίναμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα περασετε χρονο αποκλειστικα μαζι του και αυτο νομιζω οτι το χρειαζεται..

εμενα η μικρη πλεον λεει τη θεια "μαμα" κατι το οποιο απο την μια δεν ηθελα ποτε να συμβει απο την αλλη το βρισκω λογικο αφου ειναι μαζι 24 ωρες..

απο την αλλη υποτιθεται οτι η θεια της εξηγει καθε φορα οτι αυτη ειναι η θεια και οχι η μαμα αλλα βλεπω οτι τελικα το κανει μονο οταν ειμαι στον χωρο, αλλιως κανει την παπια..επιτηδες η επειδη δεν το σκεφτεται..δεν ξερω..

μπράβο τζεσικάκι..μια χαρά οι 3 σας!! καλύτερα έτσι οι δικοί σου,για να μην δημιουργούν πρόβλημα...

προσπ τώρα τα βλέπεις όλα μαύρα λόγω διάθεσης...

αυτό με το "μαμά" δεν μου αρέσει καθόλου...λέγε το στη μικρή συνέχεια,πλύση εγκεφάλου...

"κοτζάμ" παιδί στο νιπτήρα?αυτά είναι τα παρατράγουδα όταν το κρατάει άλλος,αλλά τι να κάνεις?θα μαλλιάσει η γλώσσα σου...

κι εγώ από την μία λέω δεν έχω τέτοια θέματα,αλλά θα ήθελα και κάποιον να την κρατάει λίγες ώρες και να την κακομαθαίνει...

καθένας με τον πόνο του!!

πάντως τώρα είναι η ηλικία η κρίσιμη που πρέπει να τα κοντρολάρουμε τα μικρά γιατί αλλιώς θα χαθεί το παιχνίδι...και μετά δεν θα μαζεύονται...

κι εγώ φωνάζω...με ακούει?μπα?την βάζω τιμωρία,τίποτα...

άμα την πιάσει το πείσμα...ε μετά δεν της δίνω σημασία και τελειώνει το θέμα...

χθες που μαζεύαμε χαλιά...χοροπηδούσε πάνω στα τυλιγμένα...και να λέει "πηάω" (πηδάω)

άσε που έχει ξεκινήσει το τροπάρι "τι είναι ακό?" (τι είναι αυτό?)

και εμενα ρωταει διαφορα..προς το παρον το βρισκω αστειο..

στο θεμα "μαμα"

μεγαλωσα με τη γιαγια και τον παππου και ετσι ελεγα και εγω τη γιαγια μαμα

οχι οτι δεν ηξερα πια ειναι η μανα μου αλλα εκ παραδρομης το ελεγα..

εχθες σε καποια στιγμη κρισης λεει στη θεια της "θελω τη μαμα μου, οχι εσενα.. τη δικη μου μαμα"

δεν εχω καμια αμφιβολια οτι ξερει πολυ καλα ποια ειναι η μανα της αλλα ειτε απο μπερδεμα ειτε απο συνηθεια λεει και τη θεια και καμια φορα και τον μπαμπα της. ετσι..

καλημερα!

τι κανετε?εγω απο αυριο πιανω δουλεια!

προσπ,εγω σε καταλαβαινω,τα ιδια περναω με την πεθερα μου.

κι εμενα μαμα την λεει,μπερδευεται βασικα,ξερει ποια ειναι η μαμα της.

και τωρα ειδικα που θα πιασω δουλεια,και θα πανε κανενα μηνα στο χωριο,θα γυρισει και δεν θα με γνωριζει,φοβαμαι.αλλα λεω θα κανω υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη που θα παει παιδικο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

προσπ,εγω σε καταλαβαινω,τα ιδια περναω με την πεθερα μου.

κι εμενα μαμα την λεει,μπερδευεται βασικα,ξερει ποια ειναι η μαμα της.

και τωρα ειδικα που θα πιασω δουλεια,και θα πανε κανενα μηνα στο χωριο,θα γυρισει και δεν θα με γνωριζει,φοβαμαι.αλλα λεω θα κανω υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη που θα παει παιδικο.

αχ... εσυ εχεις και τον παιδικο σε λιγους μηνες.. εγω θα πρεπει να υπομεινω ενα χρονο και αν εχω τα λεφτα να τη στειλω τοτε αν δεν την παρουν σε δημοσιο..

και ενας χρονος ειναι υπερ αρκετος και με την ελευση του δευτερου παιδιου η κατασταση να γινει μπαχαλο και ας ειμαι μεσα στο σπιτι τους επομενους μηνες..

πολυ μαυριλα σημερα.. ειμαι να με πιασεις απο τη μυτη και να σκασω κλαιγοντας..

καλύτερα σπίτι προσπ...νεογέννητο και παιδικός δεν συμβαδίζουν...θα στο πει κι ο παιδίατρος...σημαίνει νοσηλεία σε νοσοκομείο αν αρρωστήσει...

άσε την μαυρίλα στη άκρη...

εγω της εχω δωσει να καταλαβει,οτι μπορει στης γιαγιας της να κανει οτι θελει,αλλα στο σπιτι μας δεν περνανε αυτα.και ειναι σχετικα υπακουη,αν της εξηγησω με λεπτομερεια κι ηρεμια κατι.κι αν δεν καταλαβαινει,και κλαιει ,ξερει οτι δεν θα της περασει,και το καλο ειναι οτι μετα απο 1 λεπτο της περναει,δεν ειναι πεισματαρα.θα δειξει..

αχ... εσυ εχεις και τον παιδικο σε λιγους μηνες.. εγω θα πρεπει να υπομεινω ενα χρονο και αν εχω τα λεφτα να τη στειλω τοτε αν δεν την παρουν σε δημοσιο..

και ενας χρονος ειναι υπερ αρκετος και με την ελευση του δευτερου παιδιου η κατασταση να γινει μπαχαλο και ας ειμαι μεσα στο σπιτι τους επομενους μηνες..

πολυ μαυριλα σημερα.. ειμαι να με πιασεις απο τη μυτη και να σκασω κλαιγοντας..

ελα,ηρεμησε,ολα καλα θα πανε.σκεψου θετικα ειπαμε.υπομονη ενα χρονο,και μετα θα παει στον παιδικο η μικρη και θα στρωσει.

Διαφημίσεις

ποια υπομονη?

απο τη μια προβληματα με τον συζυγο απο τους παλιμπαιδισμους του

απο την αλλη βλεπω το ανεξελεγκτο της καταστασης αφου πριν ειχε πεταξει ολους τους μαρκαδορους κατω και της λεω θα τα μαζεψεις εσυ η θα τα παρω εγω και δεν θα στα ξαναδωσω?

και μου απαντησε η μικρη "παρτα και πετα τα!!!"

και λιγο αργοτερα φορουσε κατι χαιμαλια πανω της και μου λεει "κοιτα..ειμαι π$#$#α!!!"

κοκκαλο εγω, εκανα πως δεν ακουσα.. το ξαναπε μετα..παλι εκανα οτι δεν το ακουσα..

εμεις δεν μιλαμε ετσι..

τωρα να το ακουσε απο τη μανα μου η τη θεια μου η απο καποιους απο κει που αστειευνται με τετοια χαριτωμενα (και εγω σκυλιαζω βεβαια και τους φωναζω να μη βριζουν) δεν ξερω..

παντως η κριση με επιασε, εριξα κλαμα γερο, τα ακουσε και ο ανδρας μου ο οποιος μετα το γυρισε σε εμενα για να νοιωσω ενοχες και ..

το κεφι συνεχιζεται..

τι ωραια που περναμε.

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια! Χαθηκα λιγακι σημερα, με συγχωρειτε.. :)

Prosp εχεις δικιο.. για ολα.. Ισως τα βλεπεις και λιγο διογκωμενα τωρα λογω της καταστασης σου, αλλα το ρεζουμε ειναι πως εχεις δικιο.. Εφοσον δεν εχεις αλλη εναλλακτικη ομως, δεν θα πρωτοτυπησω.. Θα σου πω οπως και οι υπολοιπες να κανεις υπομονη μεχρι να τη στειλεις παιδικο.. Και θα δεις, θα ηρεμησει κι εκεινη, κι εσυ και ολοι σας! :)

άσε που έχει ξεκινήσει το τροπάρι "τι είναι ακό?" (τι είναι αυτό?)

Κι η Μαρια εχει ξεκινησει τροπαρι.. "Που ειναι το ***?" Οπου αστερακια, μπορεις να βαλεις οποια λεξη θες.. Που ειναι το μαξιλαρι, ο μπαμπας, η μαμα, η γιαγια, το παραμυθι, η χτενα, η κουκλα, η κουνια... ΟΛΑ! :rolleyes:

καλημερα!

Καλη αρχη Ελενη μου και καλο εγκλιματισμο να εχεις! :)

Τζες καλα να περασετε αυριο!

Μαεστριακι πως ειναι ο Γιανναρος?

Εμεις καλα... Μαλλον θα ξεκινησουμε baby swimming στο Δελφις (εχουν γραψει και διπλα γι' αυτο) μιας και ειναι κοντα στο σπιτι μας..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...