Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 29/1/2025 at 10:36 ΜΜ, Anastasia2005 είπε:

Ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος...Και ότι είναι υδροσαλπιγγα αλλά διαβατή..Ειλικρινά μη με ρωτάς γιατί ακόμα το ψάχνω .Μάλλον μπορεί να είναι διαβατή αλλά έχει πολλές πιθανότητες εξωμητριου..αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μας πει...

Πάντως στη σκέψη ότι έχουμε επαφές 13 χρονιά και δεν έχω μεινει μάλλον με πηγαίνει προς την αφαίρεση...

Έχασα το μήνυμα σου και έψαχνα να το βρω. Αν είναι όντως υδροσάλπιγγα πως θα μείνεις έγκυος φυσικά αφού το υγρό αυτό επηρεάζει το περιβάλλον της μήτρας και είναι τοξικό; Και πως αιτιολογεί 13 χρόνια προσπαθειών χωρίς επιτυχία; Δεν φτάνει να είναι διαβατή η σάλπιγγα για να μείνεις έγκυος κι εμένα διαβατή είναι, εγκυμοσύνη πουθενά 🙄

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμμ... Νομιζεις πως την εχω!

Εγω ειδα τη φωτογραφια και μετα το εσβησα το mail. Οποτε δεν εχω..

Γενικα ειμαι γκαου σε αυτα, δεν το 'χω!

Γι' αυτο κανε τον κοπο και στειλε μου ενα πμ!

Τοση ωρα που το συζηταμε θα στην ειχα στειλει τη φωτο! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε κοριτσια τι μου λεει αυτη και δεν καταλαβαινω??

Χαζεψα τελειως??

Που ειστε καλε ολες??

:lol::lol::lol:

Μη με αγχωνεις ρε παιδακι μου και εισαι και γκαστρουλα και δεν μπορω να σε συγχυσω! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

O Γιάννος ανέβασε σήμερα πυρετό και είχε - όχι υψηλό προς το παρόν - όλο το απόγευμα. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

:-(:sad::-(:sad:

Μαεστρο μου κανε λιγη υπομονη.. Κι εμεις πριν μια εβδομαδα ακριβως τα ιδια καναμε.. Κυριακη απο το πρωι ξεκινησε απο 37.4 εως 38.1 Τη Δευτερα δεν την εστειλα σχολειο και μειναμε μαζι στο σπιτι, αλλα δεν μου εκανε ουτε δεκατα. Ηταν καθαρα πυρετος της μιας μερας. Εχε το στο νου σου γιατι "κυκλοφορει" πολυ αυτος ο μονοημερος.. Το εχουν παθει κι αλλες συμφορουμιτισσες! Οπως και να 'χει περαστικα!

:-(

gM4vp2.png

καλημερα

maestria μου τελειωνουν οι λεξεις με τις συχνες ασθενειες του Γιαννου..θα ξαναπω υπομονη και περαστικα..εσεις τα τραβατε ολα αλλα και αυτος υποφερει..

πηγαινε παλι παιδικο αυτο το διαστημα?

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες επισημα..

σημερα εχω τις κλειστες μου.. τα υπαρξιακα μου.. δεν εχω πει ουτε μια κουβεντα σε κανεναν (μετα βιας στην κορη μου) και προτιμησα ειλικρινα να γραψω μια καλημερα εδω..αφου το μυαλο λειτουργει αλλα το σωμα δεν εχει προθεση να μιλησει..

με απασχολουν διαφορα προσωπικα και οικογενειακα θεματακια αλλα κυριως με προβληματιζει η συμπεριφορα της κορης μου οπου εν μερει εχω την γνωση οτι αφορα τα συμπτωματα της ηλικιας της αλλα απο την αλλη βλεπω οτι η πολυωρη παρεα με τη θεια της που της κανει ολα τα χατηρια και που την αντιμετωπιζει λες και ειναι μεγαλο παιδι με αποψη την εχει κακομαθει και δεν μας υπολογιζει καθολου με συνεπεια να ειμαι συνεχεια αυτη που φωναζει και μαλωνει και απειλει..καθως η μονη απειλη ειναι οτι θα της στερησω καποιο αντικειμενο κλπ..

απο την αλλη η θεια ειναι στην κοσμαρα της και φθανω στο σημειο να της κανω παρατηρησεις αλλα βλεπω οτι συστηματικα με (μας γιατι της τα λεει και ο ανδρας μου) γραφει..βεβαια το χω παρει αποφαση εδω και καιρο αλλα πλεον που η μικρη μεγαλωνει και αντιλαμβανεται το χρησιμοποιει εντονα και μαζι με τη θεια καταχρηζεται και εμας..

και με κουραζει παρα πολυ ωρες ωρες ολο αυτο το σκηνικο αλλα κυριως με απογοητευει το οτι φθανω στο σημειο να πρεπει να τους επιπληττω non stop..δεν μου παει και δεν το θελω..

και βεβαια τωρα που ειμαι ολη μερα στο σπιτι και οχι σε κλιμα διακοπων φαινονται ολα αυτα..

αυτα.. και αλλα πολλα..

φιλια

Kaλημέρα κ από' μένα, μπαίνω τώρα αφού με περιμένει αρκετή δουλειά στο γραφειο, έχθες έφυγα στις 6μμ., αύριο θα πάω εκδρομή με το παιδί κ πρέπει σήμερα να κλεισω εκκρεμότητες. Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω, σας φιλώ όλες

καλημέρα κορίτσια...

πως είναι ο γιάννης μαέστρο?

προσπ σε καταλαβαίνω...κι εγώ τα πρωινά τις τελευταίες μέρες έχω κάτι νεύρα,δεν θέλω να μιλήσω σε άνθρωπο...

είναι περίεργη ηλικία τα 2-3 ετών στα μικρά,αυτό λέγαμε χθες με την μαέστρο...

ανακαλύπτουν ότι έχουν προσωπικότητα και μας προσπαθούν να μας φτάσουν στα όρια μας...κάπου έχω το βιβλίο που μας είχε στείλει η ελενάδα,ήρθε η ώρα να το ξεψαχνίσουμε...

είναι βρε παιδί μου και η κουνιάδα λίγο...δεν μπορεί να σας ακούει?δεν μπορεί να της κάνει όλα τα χατήρια...

τζεσικάκι καλά να περάσετε αύριο...για πες μας οι γονείς σου που τα έχουν αρκετές ώρες τα μικρά, τους κάνουν τα χατήρια?θέτουν όρια?

καλημερα

η κουνιαδα μου παιδια οχι μονο δεν την μαλωνει ΠΟΤΕ για τιποτε αλλα και στην προσπαθεια της να κανει κατι τετοιο ειναι για να γελας...

απο την αλλη συνεχεια της δινει πραγματα απο της βλακειες που μαζευει χρονια τωρα προκειμενου να την ευχαριστει και ολο αποφασιζει βαση με το τι θα της πει η μικρη..

πχ τη ρωταει: κρυωνεις?

η κορη μου απανταει οχι ενω εξω ριχνει χιονια και την εχει με το βρακι..

η την πλενει εκατο ωρες στο νιπτηρα και δεν την βαζει στη μπανιερα γιατι λεει οτι ετσι της αρεσει της μικρης..αποτελεσμα εχθες να της γλιστρησει και να χτυπησει στο κεφαλι και να κλαιει η μικρη να κλαιει και η θεια και να ναι σε υστερια..

τελος παντων.. η επιστροφη μου στο σπιτι δεν ειναι τοσο ευχαριστη οσο ηθελα να ειναι..

πιστευω πως οσο και να οφειλεται στην ηλικια τους τοσο οφειλεται και στα ατομα που τα μεγαλωνουν..

εγω νοιωθω απαισια ως μητερα αφου καταληγω να την μαλωνω και να της επιβαλλω τιμωριες βλεποντας οτι συνεχως με γραφει και μαλιστα πλεον μου αντιμιλαει κιολας..

σκατουλες τελος παντων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...