Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κυριακατικες καλημερες σε ολες τις απουσες (που ειστε πιο λογικα οντα απο μας που ξυπναμε για την ωρα του κυνηγιου!!)

desp χιλια ευχαριστω για την ανταποκριση!! Φανταζομαι οτι θα υπαρχει ενα μπαχαλακι γενικοτερα με τα δυο παιδακια αφου ηδη αναρωτιεμαι με την κακομαθημενη κορη μου που σχεδον καθε μερα εχουμε επεισοδια για γερα νευρα προκειμενου να αντιμετωπισουμε τις υστεριες της προκειμενου να περασει το δικο της πως θα ειναι τα πραγματα για το νεογεννητο (πρωτα ο Θεος)

Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αλλα με εχει πιασει ενα κολικος του εντερου ξαφνικα απο εχθες γυρω απο τη μητρα και ειχα και μια περιεργη ενδειξη που βαριεμαι να αναλυσω και ειμαι ελαφρως θορυβημενη.. περιμενω να δω στις επομενες μερες πως θα πανε τα πραγματα..ελπιζω οτι δεν θα ειναι κατι κακο..

καθε εγκυμοσυνη εχει τα δικα της.. και καθε περιδεση προφανως..

τεσπα..ας πουμε οτι δεν συμβαινει κατι..

αντε καλα να περασετε την ημερα σας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολες τις τσουπρες!

Σημερα η μερα μας παει απο το κακο στο χειροτερο.. Η Μαρια εχει αφιονιστει, κανει συνεχεια μακακιες, γκρινιαζει και πριν τη βαλω για υπνο χτυπησε τη μεση της στο κατω μερος του κρεβατιου.... :(

Να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι? Η Μαρω περναει μια ιωσουλα ανευ πυρετου. Εχει μονο βηχα με φλεμματα, και που και που μυξουλες. Την ειδε τη Δευτερα που μας περασε ο παιδιατρος μας και μας εδωσε αντιβιωση για τα ακροαστικα (την οποια τη σταματαμε σημερα το βραδυ καθως ηταν μονο για 7 μερες) και σιροπακι αερολιν μεχρι -λεει- να σταματησει ο βηχας. Καλα μεχρι εδω? Καλα (ας πουμε).

Την Παρασκευη παει η παιδιατρος του σταθμου απο τον παιδικο, την εξεταζει και λεει στη διευθυντρια πως το παιδι ειναι μεν καλυμμενο απο την αντιβιωση αλλα εκεινη συστηνει αντι για σιροπι αερολιν, μασκα αερολιν -2 puff ανα 6ωρο-.

Παιρνω το γιατρο μας, του λεω το και το. Μου λεει συνεχισε την το σιροπακι και θα δουμε για τη μασκα...

:roll::roll::roll::roll:

Η μικρη βηχει λιγοτερο. Εμφανως λιγοτερο. Απλα οποτε βηξει, ακους τα φλεμματα απο μεσα..

Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε? Θα συνεχιζατε το σιροπι ή θα ξεκινουσατε μασκα?

Εχει δωσει καμμια μασκα στο παιδακι της? Πως το κανουμε? Εχει παρενεργειες?

Ουφ! Σας ζαλισα, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!

Τζες σου εχω στειλει μηνυμα στο face! :D

Προσπ την εκανες την περιδεση ή ΘΑ την κανεις? :confused: Σορρυ αν εχω χασει επεισοδια, ειμαι στον κοσμο μου! Και φυσικα ολα θα πανε καλα, το κρισιμο σταδιο περασε αλλωστε! ;)

Ελεναντα εσενα δεν σου μιλαω.. Που να μου απαντησεις αλλωστε μετα απο το hangover?? :tongue::tongue:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη εχω κανει την περιδεση.. ειμαι σπιτι με αδεια πλεον εδω και μια εβδομαδα..

εγω θα κανα οτι λεει η δικη μου παιδιατρος αν εβλεπα οτι εχει ηδη αποτελεσμα η θεραπεια.. αλλιως δεν θα εχανα να εκανα και τη μασκα που ηδη πρεπει να χεις ξαναρωτησει γι αυτο νομιζω (εκτος και αν το ρωτησε αλλη κοπελα) και λεγαμε οτι η μασκα aerolin ειναι ακινδυνη (μαλιστα νομιζω η jesgk σου χε πει οτι εχει κανει..μαλλον, εγω παντως δεν εχω κανει αλλα κατι εχω υποψη μου)

κριμα παντως που ταλαιπωριεστε τοσο συχνα με ιωσεις.. θα μου πεις τωρα ειναι που παει και παιδικο και ετσι το χει ευκολακι..ειναι και ο καιρος χαλια..

περαστικα και καλα κουραγια..

Καλη αναρρωση τοτε απο την περιδεση Προσπ μου! :)

Για τη μασκα δεν ειχα ξαναρωτησει εγω, γιατι δεν μου την ειχαν προτεινει κιολας ποτε.. Τωρα που ηρθε η αναμπουμπουλα ειπα να ρωτησω.. :)

Παντως δεν αρρωσταινουμε συχνα.. Ολο το χειμωνα τον βγαλαμε απυρετες, ενιοτε μονο ειχαμε λιγες μυξες που τις αντιμετωπιζαμε με μπολικο ορο. Τωρα που ξεκινησε παιδικο μου αρρωστησε.

Ευχαριστω για την απαντηση σου!

gM4vp2.png

μπορει.. θυμαμαι οτι ξανασυζητηθηκε προσφατα το θεμα της μασκας αλλα μαλλον με τη maestria ειχε τεθει το θεμα τοτε που χε τον μικρο με πνευμονια στο νοσοκομειο..

οπως και να χει περαστικα!

Διαφημίσεις

Προσπ ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο..Κρατα μας ενημερες..

Εγω επιτελους ξεστρωσα, εχω ενα πεντακαθαρο σπιτακι (μονο μια λεκανη ασιδερωτα)

και σε λιγο θα παμε βολτα στα Playmobil να πιουμε καφεδακι..

Φαιη μου περαστικα μωρε..Πολυ ταλαιπωρια το κοριτσακι σου! Κανε οτι σου λεει ο γιατρος,δεν γινεται διαφορετικα

Καλο Σκ σε ολες (οσο εμεινε) και φιλακια

yRf6p1.png

γεια σας κοριτσάκια...

προσπ πως είσαι?πήρες τηλ τον γιατρό σου?λες να είναι λόγω δυσκοιλιότητας?

κάτσε να ξεκουραστείς...

φαίη μου περαστικά σας,εγώ δεν ξέρω καθόλου από φάρμακα...αλλά μου έχουν πει ότι η μάσκε είναι το ίδιο πράγμα με το σιρόπι,ίσως δρα πιο γρήγορα...εφόσον όμως βλέπεις βελτίωση και σου λέει ο γιατρός σου ότι είναι οκ...τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,αν χειροτέρευε το παιδί τότε θα ήταν διαφορετικά...

να μην ανησυχείς όμως,θα καλυτερέψει.

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!

Κι εγω τη συμβουλη του γιατρου μας εχω ακολουθησει μεχρι στιγμης και δεν το μετανιωνω..

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Αντε και απο αυριο ξεκινα νεα εβδομαδα! Ελπιζω να κυλησει ομορφα για ολες μας! :D

gM4vp2.png

Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα αλλα με εχει πιασει ενα κολικος του εντερου ξαφνικα απο εχθες γυρω απο τη μητρα και ειχα και μια περιεργη ενδειξη που βαριεμαι να αναλυσω και ειμαι ελαφρως θορυβημενη.. περιμενω να δω στις επομενες μερες πως θα πανε τα πραγματα..ελπιζω οτι δεν θα ειναι κατι κακο..

περαστικα σου προσπ.πηρες τον γιατρο να του το πεις?

Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε? Θα συνεχιζατε το σιροπι ή θα ξεκινουσατε μασκα?

Εχει δωσει καμμια μασκα στο παιδακι της? Πως το κανουμε? Εχει παρενεργειες?

Ουφ! Σας ζαλισα, αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!εγω της κανω μασκακι,δεν ειναι τπτ το φοβερο,αλλα αν δεν της το εχεις ξανακανει μπορει να τρομαξει.εμενα τωρα το εχει συνηθισει,απο μικρη της το κανω,πιεζω,μετραμε με την μικρη μεχρι το 10,και της το βγαζω.αλλα στη θεση σου κι εγω οτι μου πει ο παιδιατρος θα εκανα.περαστικα σας!

Ελεναντα εσενα δεν σου μιλαω.. Που να μου απαντησεις αλλωστε μετα απο το hangover?? :tongue::tongue::tongue:ποιο hangover καλε,3 ποτακια ηπια,γτ οδηγουσα κιολας.

εγω εχθες ξυπνησα το μεσημερι,εβγαλα χαλια,καλοκαιρινα,καθαρισα,και σημερα ηρθε η κουκλα μου απο το χωριο,και μετα μαζι με συγγενεις και φιλους και γιορτασαμε την γιορτη μου και τα γενεθλια του αντρουλη.ωραια ηταν.η μικρη βεβαια ειχε βηχα,και τωρα το βραδυ,εχει ξυπνησει ηδη μια φορα,και λεει οτι ποναει ο λαιμος της.

κι αυριο εχω να παω να προσεχω τον βαφτισιμιο μου μαζι με την αντζελινα,και μετα να παω στο αεροδρομιο,να φτιαξω τα χαρτια μου για την προσληψη.

αυτα τα νεα μας!

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσακια!! :D

Μεθαυριο μπαινει και επισημως το καλοκαιρακι ε?

Καιρος να φουσκωσουμε την πισινουλα της πριγκηπισσας.. Αφου φυσικα μας περασει ο βηχας με τα φλεμματα και αφου ειμαστε σιγουροι πως ο καιρος δεν θα ξαναγυρισει σε βροχες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσία!!!!

τι τσαγκαροδευτέρα είναι αυτή? λες και με έχει πατήσει οδοστρωτήρας!!και το σκ δεν έσκαψα κιόλας,μπανάκι τα πρωινά,σάββατο απόγευμα βολτούλα στη πόλη...χαλαρά...

τι να μαγειρέψω δεν ξέρω...

Και οι μετριοφρων μανουλες καλε:tongue:

Αλλα ο Γιαννος πραγματικα ειναι απαιχτος..Μαεστρια φτου και παλι φτου!:D

Θένκιου, θέκνιου!!!! :D:D:D

κι εγω μολις τον ειδα τον κουκλο!τι στιλακι,τι ομορφο αγορακι ειναι αυτο?σορυ,οχι αγορακι,αγοραρος!να τον χαιρεσαι μαεστρια!

Θένκιου, θένκιου!!!! :D:D:D

Καλημέρα κοπελιές! Εγώ πήγα βόλτα το σ/κ κι ανανεώθηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσία!!!!

τι τσαγκαροδευτέρα είναι αυτή? λες και με έχει πατήσει οδοστρωτήρας!!και το σκ δεν έσκαψα κιόλας,μπανάκι τα πρωινά,σάββατο απόγευμα βολτούλα στη πόλη...χαλαρά...

τι να μαγειρέψω δεν ξέρω...

Καλημερα Κερκυραια.. Κι εγω καπως ετσι αισθανομαι..

Εγω σημερα εχω μοσχαρακι με φασολακια.. Εφτιαξα μπολικο να μεινει και για τη μικρη να φαει αλλες 2 μερες.. Αλεσμενο βεβαια αλλα της αρεσει!

Μαεστρο μου μια χαρα! Ωραια ειναι να ανανεωνεσαι!

Οι υπολοιπες που ειναι? Πηζουν?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...