Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ενα εχω να πω: Δεν υπαρχει ο Γιανναρος!!! Πανεμορφακι!!

Ολα τα ωραια παιδια, σε αυτο το τοπικ μαζευτηκανε!!!

Τζες τωρα το ειδα το μηνυμα.. :oops: Μεχρι αυριο θα σου εχω απαντησει! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω θελω να μαθω

α) για να ξεφορτωθω some how τα κοριτσιστικα ρουχαλακια μιας και εχω μπολικα στη ντουλαπα

β) για να αποφασισω τι χρωμα φακελο θα αγορασω για να αρχειοθετησω τα εντυπα της κυησης.. (εχω μια προκαταληψη με το θεμα..χαχα!!)

4ο μήνα η κουμπάρα χθες έμαθε το φύλο...αγόρι όπως και το 1ο...ήθελε κορίτσι αλλά δεν το παραδεχόταν...άσε που είναι του στυλ "τα αγόρια είναι άντρες και πασάδες"...έτσι την μεγάλωσαν...συνέχεια μου λέει (πότε θα την πνίξω δεν ξέρω)..."άλλο τα αγόρια,δεν έχεις και δεν ξέρεις"!!!

τώρα θα της το λέω εγώ..........γκρρρρρ!!

εγω θελω να μαθω

α) για να ξεφορτωθω some how τα κοριτσιστικα ρουχαλακια μιας και εχω μπολικα στη ντουλαπα

β) για να αποφασισω τι χρωμα φακελο θα αγορασω για να αρχειοθετησω τα εντυπα της κυησης.. (εχω μια προκαταληψη με το θεμα..χαχα!!)

πολύ σωστή,κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν...ντοσιέ είχα πάρει λουλουδάτο!!!!

Διαφημίσεις

εγω θελω να μαθω

Προσπ ΔΕΝ παιζεσαι κοριτσακι μου!! Respect!:tongue: Και ελεγα οτι εγω ειμαι που το παρακανω.. Εγω ξερω οτι η ξαδερφη μου με ΠΗΤ 9/10/11 εχει κοριτσακι αλλα εκανε αμνιοκεντηση (η αμνιο παρακεντηση ολο το ξεχναω)

4ο μήνα η κουμπάρα χθες έμαθε το φύλο...αγόρι όπως και το 1ο...ήθελε κορίτσι αλλά δεν το παραδεχόταν...άσε που είναι του στυλ "τα αγόρια είναι άντρες και πασάδες"...έτσι την μεγάλωσαν...συνέχεια μου λέει (πότε θα την πνίξω δεν ξέρω)..."άλλο τα αγόρια,δεν έχεις και δεν ξέρεις"!!!

τώρα θα της το λέω εγώ..........γκρρρρρ!!

Πες της ανοητης μην πω τιποτα αλλο, οτι οι πασαδες θελουν και την ΔΟΥΛΑΡΑ απο πισω και αυτον τον ρολο θα εχει για επομενα 30 συναπτα ετη τουλαχιστον..Και οτι ζουμε στο 2011..Λεμε τωρα..

yRf6p1.png

Ενα εχω να πω: Δεν υπαρχει ο Γιανναρος!!! Πανεμορφακι!!

Ολα τα ωραια παιδια, σε αυτο το τοπικ μαζευτηκανε!!!

Τζες τωρα το ειδα το μηνυμα.. :oops: Μεχρι αυριο θα σου εχω απαντησει! ;)

Και οι μετριοφρων μανουλες καλε:tongue:

Αλλα ο Γιαννος πραγματικα ειναι απαιχτος..Μαεστρια φτου και παλι φτου!:D

yRf6p1.png

Μιας και ολες ψαχνουμε για βρακακια απο οτι καταλαβα για δειτε αυτα:

http://www.dpam.com/en/set-of-underwear-p-27226.html?s=22&c=539&osCsid=75de7667667b9e9af6d861dc6e35926c

Τελεια τα βρισκω! Εμενα η κορη μου ζητησε βρακακια με τη Lilifee, αντε να δω που θα τα βρω η δολια μανα..Κατι εχω δει στο ιντερνετ αλλα δεν εμπιστευομαι το μεγεθος..

Οποια παει συντομα Γερμανια ας με ενημερωσει..;)

Και ναι ΠΑΛΙ βρεχει..:confused: Τι μηνα ειπαμε εχουμε;;;

yRf6p1.png

Και οι μετριοφρων μανουλες καλε:tongue:

Αλλα ο Γιαννος πραγματικα ειναι απαιχτος..Μαεστρια φτου και παλι φτου!:D

κι εγω μολις τον ειδα τον κουκλο!τι στιλακι,τι ομορφο αγορακι ειναι αυτο?σορυ,οχι αγορακι,αγοραρος!να τον χαιρεσαι μαεστρια!

δεν ξερω τι λετε,εγω παντως σαν νινι που ειμαι,και νιωθω:tongue: σημερα θα βγω για ποτο,κι ας ειμαι λιγο πτωμα,κι ας εχω αυριο γενικη,να βγαλω τα χαλια,κτλ.

λειπει κι η μικρη στο χωριο,ευκαιρια ειναι.καλο σ/κο κουκλες!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αρε elenada.. αυτα ειναι.. εξοδοι και ξεσαλωματα.. εμεις εχουμε μελλον ακομη..κανα δυο χρονακια παλι..χαχα!

miamama με το καλο ο ανηψιος..

κανω σφιγμομετρηση και βλεπω οτι ο Νοεμβριος εχει πολυ αγορι..

Διαφημίσεις

επειγον μηνυμα προς μελλουσες δευτερομανουλες....

θα σας βγει ο πατος...(επειδη αναρωτιοσουν πως ειναι προσπ....χαχαχαχχαχαχα)

ρε τα εχω παιξει!!!! κλαιει το ενα, κλαιει το αλλο, πειναει το ενα πειναει το αλλο, βγαζει δοντι το ενα βγαζει και το αλλο (ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!)...παναγιτσα μου ελεος!!!!σαν τη σβουρα παω περα δωθε!!!

ελπιζω να ειστε καλα!μπηκα να μαθω νεα της προσπ (της μαριας τα ξερω απο πρωτο χερι) και χαρηκα πολυ που πανε τελεια ολα...

οσο για το φυλο ...μιλαμε τα αγορια πολυ μαμακηδες...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!! και πολυ βυζοεξαρτωμενα!! αλλα ολο γλυκα ρε κοριτσια...απαπαπαπα...χωμα με εχει κανει ο μουργος!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν προλαβα να διαβασω πολλα (ελενιτσα δεν μας χε... που γκρινιαζεις!!! η μικρη στο χωριο και εσυ μπαροτσαρκες; φτου σου μαρη!!! ζηλευωωωω)

ρε χριστινακι...αμαν με αυτη την autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin!!! εχει γεμισει το mailbox!!!θηλαζω ακομα αλλεργικο παιδι μαρη!!δεν βαζω κρεμες!!!

τζες αυτη η κορη σου παιδι μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! οσο μεγαλωνει τοσο πιο ομορφη γινεται!!!

μαρια και βικυ δεν προλαβα να διαβασω τα δικα σας ελπιζω να ειστε καλα

γεια σου φαιη! (δεν σε ξερω αλλα να μην πω ενα γεια; να πω!)

byeeeeeeeee!!!!!

Πες της ανοητης μην πω τιποτα αλλο, οτι οι πασαδες θελουν και την ΔΟΥΛΑΡΑ απο πισω και αυτον τον ρολο θα εχει για επομενα 30 συναπτα ετη τουλαχιστον..Και οτι ζουμε στο 2011..Λεμε τωρα..

σωστή!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!

Μας εχει ψιλοτρελανει ο καιρος ή μου φαινεται?

Εμεις ξυπνησαμε πρωι - πρωι στις 6μιση να απλωσουμε τραχανα :tongue: Κερκυραιααααα παρηγορησου!! Δεν εισαι μονη!! :D

Δεσποινακι γεια και σε εσενα! :D Ησουν κατατοπιστικοτατη σε ο,τι αφορα το 2ο παιδακι και εχω να δηλωσω πως ευχαριστω αλλα δεν θα παρω (προς το παρον)! :lol:

Ευχομαι να ειστε καλα και να περνατε ακομα καλυτερα!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

επειγον μηνυμα προς μελλουσες δευτερομανουλες....

θα σας βγει ο πατος...(επειδη αναρωτιοσουν πως ειναι προσπ....χαχαχαχχαχαχα)

ρε τα εχω παιξει!!!! κλαιει το ενα, κλαιει το αλλο, πειναει το ενα πειναει το αλλο, βγαζει δοντι το ενα βγαζει και το αλλο (ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!)...παναγιτσα μου ελεος!!!!σαν τη σβουρα παω περα δωθε!!!

ελπιζω να ειστε καλα!μπηκα να μαθω νεα της προσπ (της μαριας τα ξερω απο πρωτο χερι) και χαρηκα πολυ που πανε τελεια ολα...

οσο για το φυλο ...μιλαμε τα αγορια πολυ μαμακηδες...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!! και πολυ βυζοεξαρτωμενα!! αλλα ολο γλυκα ρε κοριτσια...απαπαπαπα...χωμα με εχει κανει ο μουργος!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν προλαβα να διαβασω πολλα (ελενιτσα δεν μας χε... που γκρινιαζεις!!! η μικρη στο χωριο και εσυ μπαροτσαρκες; φτου σου μαρη!!! ζηλευωωωω)

ρε χριστινακι...αμαν με αυτη την autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin!!! εχει γεμισει το mailbox!!!θηλαζω ακομα αλλεργικο παιδι μαρη!!δεν βαζω κρεμες!!!

τζες αυτη η κορη σου παιδι μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! οσο μεγαλωνει τοσο πιο ομορφη γινεται!!!

μαρια και βικυ δεν προλαβα να διαβασω τα δικα σας ελπιζω να ειστε καλα

γεια σου φαιη! (δεν σε ξερω αλλα να μην πω ενα γεια; να πω!)

byeeeeeeeee!!!!!

:lol::lol:

δεσποινακι εισαι ολα τα λεφτα με τα μηνυματα σου!μου ελειψες!!

καλη υπομονη με τα μικρα ζουζουνια.σε 2 χρονακια που λεει κι η προσπ,θα βγαινετε κι εσεις που θα παει!να μπαινεις να μας γραφεις οποτε μπορεις!πολλα φιλια στα κουκλακια σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...