Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

sweet febr δεν ξερω πλεον τι τιμες παιζουν στη Σαλαμινα διοτι πλεον εχουν μπει τα 3/4 στο σχεδιο και εχουν παρει πολυ τα πανω τους ειδικα τα κεντρικα σημεια (Κουλουρη, Αιαντειο κλπ)

εμεις ειμαστε στην πισω πλευρα (Περιστερια) αλλα δεν ξερω τωρα με το σχεδιο τι τιμες παιζουν..

και προς Θεου μην λες για σπιτι 25ετιας ειδικα στη Σαλαμινα διοτι αυτο συνεπαγεται το πιο πιθανο να ειναι ατελης η χαλια η κατασκευη αφου ολα ειναι φτιαγμενα απο εργολαβους της πιατσας και παρανομα αρα στο μεγαλυτερο ποσοστο κατασκευαστικα θα ειναι σε κακη κατασταση..

υπαρχουν αρκετα προσφατα βεβαια αλλα και παλι πρεπει να κανεις ερευνα αγορας..

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Προσπ μου!

Απλα απο το διαδικτυο που εχω κοιταξει, βλεπω πως κυμαινονται απο 30.000 ευρω (δεκαετιας του '80) μεχρι 70.000 ευρω και πως να στο πω.. Μου φαινεται φθηνη..

Οσο για την περιοχη δεν με νοιαζει ιδιαιτερα το που.. Ετσι κι αλλιως ενα σπιτακι εξοχικο το εχεις για να πηγαινεις να ξεγνοιαζεις..

Εννοειται πως θελει ψαξιμο και πως δεν θα παρουμε γουρουνι στο σακι.. Απλα ρωταμε, ειμαστε υπο σκεψη και τη Σαλαμινα τη σκεφτομαστε λογω τιμων..

Ευχαριστω και παλι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sweet febr μπορει να ειναι αρκετα οικονομικα οπως φαινονται στα real estate αλλα το ζητημα ειναι οταν θα το παρετε να μην χρειαζεστε αλλα τοσα για να το φτιαξετε..

και οι περιοχες οπως Σαλαμινα, Δηλεσι κλπ που ηταν τα εξοχικα των πτωχων ενεχουν τετοιες παγιδες..οχι ομως οτι δεν υπαρχουν και καλες ευκαιριες

απο την αλλη.. εξοχικο ειναι ευχη και καταρα καθως δεν παυει να ειναι ενα δευτερο σπιτι που σημαινει..κουβαλα, ξεκουβαλα, καθαρισε οταν πας, καθαρισε πριν φυγεις, μαγειρεψε, συμμαζευε στη διαμονη, εισαι εκει ειτε λειπεις τα παγια εξοδα τρεχουν πχ η ΔΕΗ και να μην εισαι το παγιο της θα το πληρωσεις..το ιδιο και με το νερο και αλλα πολλα..

απο την αλλη εχουν ακριβεινει τοσο και οι διακοπες του να πας αλλου που ερχεται τελικα η μια ή η αλλη..

καμια φορα το αντισκηνο στον ωμο ειναι το καλυτερο αλλα και αυτο εχει εξοδα μετακινησης..

ΟΛΑ εχουν τα καλα και τα κακα τους και βεβαια δεν σημαινουν τα παραπανω οτι δεν μου αρεσει που χω εξοχικο (λογω της οικογενειας του ανδρα μου..), απλα δεν ειναι ολα ροδινα παντα..και ειδικα οταν ζηταει επισκευες που μονο εσυ μπορεις να κανεις ΑΝ εχεις τα λεφτα..

αυτα

Εννοειται τα εχουμε ολα αυτα υπ' οψιν..

Το αντισκηνο φαινεται πολυ καλη ιδεα αλλα με το παιδι.. :lol: δεν νομιζω!

Ευχαριστω Προσπ μου! :D

gM4vp2.png

Εννοειται τα εχουμε ολα αυτα υπ' οψιν..

Το αντισκηνο φαινεται πολυ καλη ιδεα αλλα με το παιδι.. :lol: δεν νομιζω!

Ευχαριστω Προσπ μου! :D

αααα φιλεναδα εδω δεν θα συμφωνησω..

αν πηγαινετε σε οργανομενα καμπινγκ και υπαρχουν μερικα καταπληκτικα για τα παιδια μας ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση διακοπων (για αυτα)..χυμαδιο και ελευθερα στο επακρο..

αν τωρα σαν ενηλικες εχετε συνηθισει στην ανεση των δωματιων (που ειναι λογικο και αναμενομενο) και δεν το χετε το χομπι τοτε μαλλον σας φαινεται αβολο και βουνο.

Στην δικη μου οικογενεια λογω οικονομικων αλλα και λογω εποχω τοτε καναμε ΠΑΝΤΑ καμπινγκ και ελευθερο και οργανωμενο και προσωπικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις..

τωρα με το παιδι το ιδανικο καμπινγκ για οικογενειες που παρεχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι της Αγ Αννας στην Β Ευβοια..

Οι γονεις μου μαλιστα ιθα πανε φετος 15 μερες και αν ημουν πιο..ελαφρυτερη ισως πηγαινα και εγω για 3-4 μερες ετσι για να ξεσαλωσει η μικρη μου..

εκει και μπορεις να μαγειρευεις σε οργανωμενα μαγειρεια και εχεις και την επιλογη να τρως σε δυο εστιατορια που εχει με μεγαλη ποικιλια στα παντα..

η διαμονη δεν κοστιζει ιδιαιτερα ειδικα με σκηνη οσο τα εξοδα αν τρως στο εστιατοριο και γενικα εξω.

αλλα ο καθενας οπως βολευεται στη καθε περιπτωση..

Διαφημίσεις

Αυτο.. Κι εγω δεν βολευομαι με τιποτα σε καμπινγκ...

Νομιζω θα τρελαθω απο την πρωτη μερα, δεν εχω κανει ποτε και δεν με ενθουσιαζει η ιδεα! :mrgreen:

gM4vp2.png

Αυτο.. Κι εγω δεν βολευομαι με τιποτα σε καμπινγκ...

Νομιζω θα τρελαθω απο την πρωτη μερα, δεν εχω κανει ποτε και δεν με ενθουσιαζει η ιδεα! :mrgreen:

σου λεω, ειναι πως το εχει ζησει κανεις.. βεβαια απο την αλλη αν δεν εχεις προσπαθησει δεν μπορεις να ξερεις αλλα μια προσπαθεια με το παιδι τωρα ισως οντως σε ζορισει για αρχη..

εμενα ο ανδρας μου δεν ειχε κανει ποτε ουσιαστικα καμπινγκ και μου πηρε χρονια να τον πεισω.. τελικα και εκανε, και του αρεσε και το αντιμετωπισε πολυ δραστικα και οργανωμενα αν και παλι δεν εχει αντιρρηση για καποιο δωματιο προκειμενου να γλιτωνει τα στησε ξεστησε κυριως..

εγω ανυπομονω του χρονου παντως να παω.. με τα δυο μου κουτσουβελα.. την μικρη την ειχα παει οταν ηταν 7 μηνων.. ηταν βολικα γιατι ακομη δεν καταλαβαινε και δεν περπατουσε..

τωρα αν πηγαινα φετος θα το απολαμβανα οσον αφορα την ευχαριστηση της (την φανταζομαι με το μπικινι της να αλωνιζει το καμπινγκ και να παιζει στη θαλασσα και στη πισινα..ασε δε που κανουν πολυ ευκολα παρεες σε τετοια μερη) αλλα ειδικα φετος θα την κυνηγουσα αφου δεν ακουει κανεναν μας..(μεταξυ μας την μανα μου θα καβατζωνα να την προσεχει και αλλο που δε θα θελε..)

ουφ! μιλησα για διακοπες και μου ρθε η αισθηση του καλοκαιριου..

αντε τυχερουλες οσες πατε διακοπες..

εγω οχι μπανιο δεν θα κανω αλλα με την κ#$%%α και την κυταρριτιδα που χω κανει ουτε το παρεο δεν θα τολμαω να βγαζω απο πανω μου..

ελεος, σιχαμα!!

κι εγώ λατρεύω κάμπινγκ,τα λέγαμε και πέρσυ τέτοια εποχή...

αν έχω λεφτά εννοείται θα προτιμήσω ξενοδοχείο...

για την ώρα πάμε στη πεθερά μια στο τόσο και λέμε και wow!!!!!!!!!

πέρσυ το καλοκαίρι δεν πήγαμε πουθενά,φέτος λέμε στα πεθερικά για ακόμη μια φορά,για κάμπινγκ θα ήθελα 3-4 μέρες φεύγοντας από το χωριό...αλλά δεν το βλέπω...δεν παίζει φράγκο!!

Διαφημίσεις

α ρε κοπελιαααα.. η καθε μια με τον καημο της..και εχω και τον συζυγο να μου λεει..

αφου δεν πινεις νερο..τι περιμενεις..

δνε σκεφτεται οτι δεν κινουμαι πολυ και οτι περνω την προγεστερονη που κανει κατακρατηση..

ειλικρινα ομως..τετοιο χαλι δεν ειχα στην κορη μου..

και οταν εφθασα να χω ενα παχος ημουν 8 μηνων..

Μη μιλάτε για κυτταρίτιδα! Είχα που είχα, με τη σαβουροφαγεία τελευταία, έχω γίνει ΤΕΡΑΣ!!!

Αλλά θα κάνω μπάνιο! Και σκασίλα μου ;)!

Καλημέρα. Πήγα στο ραντεβού μου στο Ιπποκράτειο, καθάρισα και λίγο το μπαλκόνι, χάρηκα λιγάκι την ελευθερία μου σήμερα, πήρα μιαν ανάσα!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κρίση...κρίση...αλλά εδώ δεν πέφτουν οι τιμές σε ενοίκια και αγορά!!!

καλώς την ελεναδίτσα...

πότε ξεκινάς?τη μικρή θα την έχει η πεθερά σου?

γυρισα!!ξεκιναω απο 1η ιουνη,και θα την εχει πιο πολυ η πεθερα μου,και καμμια φορα κι ο αντρουλης,αφου δεν εχει και πολυ δουλεια,ετσι κι αλλιως.η πεθερα βεβαια θα την βγαλει και φετος στο χωριο,οποτε κι η μικρη θα παει μαζι της..

απο την μια σκεφτομαι οτι θα περασει καλα,κι απο την αλλη οτι θα μου κακοφανει φετος,αφου μπορει να μεινουν κι ενα μηνα συνεχομενο εκει..αλλα τι να κανω..

αχ,μη λετε για διακοπες βρε κοριτσια.μια χρονια πηγαμε μια βδομαδα,εδω στην κρητη,και πολυ μας ηταν.εγω ή θα δουλευω και δεν θα μπορω να παω,ή δεν θα εχουμε φραγκο.δεν μας τρεχει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Επιτελους ειδα τον ΓΙαννο!! Καλα επαθα πλακα! Τι κουκλος ειναι αυτος;;; Φτου σκορδα στο παιδι καλε..Αψογος!!! Μπραβο Μαεστρια να τον χαιρεστε!!!

Τζες να σας ζησει το μωρουλι..Δεν ηξερα οτι ηταν εγκυος η κουνιαδα..

Με το καλο και στις εγκυουλες μας!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...