Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Helloooo!

Πολλα ευχαριστα νεα διαβαζω και πολυ χαιρομαι!Με το καλο στις εγκυουλες!Ελεναδιτσα ,καλη αρχη στη δουλιτσα σου!Σιγουρα εχω χασει πολλα επεισοδια αλλα ,δεν πειραζει....απο Οκτωβρη παλι που θα εχω τελειωσει με τη δουλεια....Τα νεα μου,οχι κατι ιδιαιτερο...Ακομα θηλαζω,η μικρη ειναι στη φαση να τολμησει το 1ο βηματακι,στη δουλεια ολα καλα,ξεκουραστηκα λιγο απο την κλεισουρα του σπιτιου και τα παιδια,αλλα κουραζομαι το ιδιο πολυ...Μαεστρια,πολυ κουκλος ο Γιαννος,οντως φαινεται πολυ μεγαλο παιδακι!!!!Τζες,βικυ,Χριστινα και λοιπες....πολλα χαιρετισματαααα!

γεια σου ψυχη!! καλα κουραγια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπ εχετε εξοχικο? Που αν επιτρεπεται?

Τυχερουλα!! Κι εγω ηθελα να εχω ενα σπιτακι καπου κοντα στην Αθηνα να παιρνω το πιτσιρικακι μου και να αποτοξινωνομαι...

Τωρα για τις δουλειες.. Σε καταλαβαινω.. Κι εγω αισθανομαι ασχημα οταν ειναι ανω - κατω το σπιτι!

Να πω και στην Ελεναντα μας καλη αρχη!!! (Το ξεχασα πριν η γαϊδουρα)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

cristin φιλάκια πολλά στα ζουζουνάκια σου,εδώ θα μας βρεις τον οκτώβρη,πάμε πουθενά??

προσπ το κορίτσι μου σήμερα σας έφαγε λάχανο,ξύπνησε στις 5...έρχεται μας λέει "μούμα" (μούσκεμα),είχε κατουρηθεί,την αλλάζουμε,την βάζουμε για ύπνο,6.30 έρχεται πάλι,δεν ξέρω στο διάστημα αυτό αν κοιμήθηκε...την ξαναβάζουμε,κοιμήθηκε για λίγο,μετά από καμιά ώρα σηκώθηκε πάλι,,,οπότε από τις 5 έχουμε κάνει ονειρεμένους ύπνους...

τα νεύρα μου...

και σε λίγο έχω μαγείρεμα...

Στη Σαλαμινα.. καλα ειναι αλλα εχει και αυτο το σπιτι τα δικα του.. θελει πολλα για επισκευη αλλα προσωρινα κανει τη δουλεια του..

νομιζω οτι το τικερ μου δεν μετραει μερες η δεν μετραει καθολου.. χμμμ...

Διαφημίσεις

Στη Σαλαμινα.. καλα ειναι αλλα εχει και αυτο το σπιτι τα δικα του.. θελει πολλα για επισκευη αλλα προσωρινα κανει τη δουλεια του..

Ρε 'συ Προσπ ψαχναμε κι εμεις για εξοχικο εκει επειδη -υποτιθεται- θεωρειται φθηνη περιοχη. Οταν λεω ψαχναμε εννοω ψαχναμε για αγορα.

Τι τιμες παιζουν περιπου?

Δεν εχουμε και τρελες απαιτησεις, ας ειναι και 25τιας το σπιτι και μικρο, ετσι κι αλλιως για εξοχικο το θελουμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τί κάνετε; Γέννησε η αδερφή του Στ.σήμερα ένα αγοράκι 3380 με καισαρική.

Προσπ το τίκερ σου μετράει εβδομάδες ολόκληρες, οι μέρες που μένουν μέχρι να γεννήσεις αλλάζουν ,εχθές έγραφε 175

να σας ζήσει τζεσικάκι!!! μπουμπουκάκι!!!

θα φτιάξεις πανοτουρτίτσα?θέλουμε φώτο!

Να σας ζησει Τζες το αγγελουδακι!! :D

Ευχαριστώ!!! Την έχω ετοιμάσει την τούρτα!! Θα σας βάλω φωτό αφού την παραδώσω

Διαφημίσεις

οκ θα περιμένουμε!!

τώρα που λέμε για γέννες...τον οκτώβη-νοέμβρη γεννάει και η κουμπάρα,και δεν ξέρω τι να της πάρω...τα έχει όλα από το βαφτηστίρι μου,δεν ξέρουμε το φύλο ακόμα...

στο πρώτο της είχα πάρει αποστειρωτή chicco και μερικά μπιμπερό...

σκέφτηκα αν είναι κορίτσι,κι εφόσον τα έχει ήδη όλα γαλάζια,να της πάρω κοριτσίστικα πάντα για την κούνια και σεντόνια,κουβερτούλα...

καμιά ιδέα έχετε?

καλημερα κοριτσια!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

εχθες πηγα στο αεροδρομιο και ξαναθυμηθηκα τα παλια,κι ευτυχως ειναι και πολλες παλιες συναδελφισες εκει,και το περιβαλλον πολυ καλο,προς το παρον.

σε λιγο θα ξαναπαω.

η μικρη μου εχει ξετρελαθει με τα σκυλακια που γεννησε το σκυλακι μας,και δεν τα αφηνειι σε ησυχια.

τζες,να σας ζησει το μωρακι!

christin,να μπαινεις να μας λες τα νεα σου,μας ελειψες!

μιαμαμα,υπομονη,πιστευω θα της περασει,αυτο το τοσο πρωινο ξυπνημα.

myprincess,κι εμενα καθε μερα βολτα παει,σε φιλες γειτονισες και συγγενεις,αλλα εγω θα κανω αυτον τον μηνα αιτηση για παιδικο,για τον σεπτεμβρη,γιατι πιστευω οτι θα της κανει πολυ καλο.ετσι κι αλλιως τις ιωσεις δεν τις γλιτωσαμε ουτε αυτον τον χειμωνα.

θα παω αυριο να ρωτησω για τα δικαιολογητικα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να σας ζησει το ανηψι jesgk!!!! παντα γερο!! καλο σαραντισμο!!

ναι το καταλαβα οτι μετραει μονο εβδομαδες το τικερ.. its ok..

sweet febr δεν ξερω πλεον τι τιμες παιζουν στη Σαλαμινα διοτι πλεον εχουν μπει τα 3/4 στο σχεδιο και εχουν παρει πολυ τα πανω τους ειδικα τα κεντρικα σημεια (Κουλουρη, Αιαντειο κλπ)

εμεις ειμαστε στην πισω πλευρα (Περιστερια) αλλα δεν ξερω τωρα με το σχεδιο τι τιμες παιζουν..

και προς Θεου μην λες για σπιτι 25ετιας ειδικα στη Σαλαμινα διοτι αυτο συνεπαγεται το πιο πιθανο να ειναι ατελης η χαλια η κατασκευη αφου ολα ειναι φτιαγμενα απο εργολαβους της πιατσας και παρανομα αρα στο μεγαλυτερο ποσοστο κατασκευαστικα θα ειναι σε κακη κατασταση..

υπαρχουν αρκετα προσφατα βεβαια αλλα και παλι πρεπει να κανεις ερευνα αγορας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...