Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

βρε κουτσομπόλες!!!!πήγα να ξαπλώσω και πιάσατε κουβεντούλα...

τι βλέπω??έλεναδίτσα καλή αρχή!!!!μπράβο!!!! δίνε καταλόγους,δίνε!!!

βίκυ περιμένουμε φώτο... στις υπόλοιπες παρλαπίπες φιλάκια!!

Eλενάκι ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Αχ, πως σε ζηλεύω που θα πας για δουλειά. Δεν είμαι εγώ να κάθομαι σπίτι, ειδικά τελευταία που 'χω συνέχεια τον μικρό, έχουν σπάσει τα νεύρα μου, είμαι και φορτωμένη. Να βγω να ξεσκάσω λίγο το σ/κ - αν κάτσει μόνη μου - μπας και συνέλθω!!!

Αύριο θα τον στείλω παιδικό. Βέβαια, έχω ραντεβού στο Ιπποκράτειο, οπότε πάλι θα τρέχω, αλλά χρειάζομαι ένα διάλειμμα, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου με το παιδί, ειδικά σήμερα. Κάνει και ζέστη κοπελιές, πως θα τη βγάλω το καλοκαίριιιιιιιιιιι;;;

Αυτά, καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Helloooo!

Πολλα ευχαριστα νεα διαβαζω και πολυ χαιρομαι!Με το καλο στις εγκυουλες!Ελεναδιτσα ,καλη αρχη στη δουλιτσα σου!Σιγουρα εχω χασει πολλα επεισοδια αλλα ,δεν πειραζει....απο Οκτωβρη παλι που θα εχω τελειωσει με τη δουλεια....Τα νεα μου,οχι κατι ιδιαιτερο...Ακομα θηλαζω,η μικρη ειναι στη φαση να τολμησει το 1ο βηματακι,στη δουλεια ολα καλα,ξεκουραστηκα λιγο απο την κλεισουρα του σπιτιου και τα παιδια,αλλα κουραζομαι το ιδιο πολυ...Μαεστρια,πολυ κουκλος ο Γιαννος,οντως φαινεται πολυ μεγαλο παιδακι!!!!Τζες,βικυ,Χριστινα και λοιπες....πολλα χαιρετισματαααα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Cristin γεια σου κοριτσαρα μου!! Ολες σε καταλαβαινουμε..Φιλακια στα μπουμπουκια..

ΕΛΕΝΑΔΑ μπραβο κοπελα μου!! Μια χαρα, τέλεια η δουλεια!! Με το καλο!!!

Προσπ μεγεια το τικερακι, πολυ σου παει!

Λυσσαρες πεθερες, να δω τι θα κανετε με τις κορες;;; Ολο για τους γιους συζητατε..Ετσι και πεσει σε καμια τετοια το κοριτσακι μου καηκα..

Σημερα πηγαμε παιδιατρο..Ειμαστε 13 κιλα και 96 ποντους..Ολα μια χαρα, αλλα με απετρεψε απο την ιδεα του παιδικου σταθμου..

Μαεστρια οτι κ να πω ειναι λιγο, η ζεστη μου τη δινει κι εμενα πολυ..ΟΧΙ ΝΑ εισαι και εγκυος και να κυνηγας κι ενα διχρονο..Κουραγιο, μην συγχυζεσαι ομως, δεν κανει..

Φιλακια

yRf6p1.png

Ολα μια χαρα, αλλα με απετρεψε απο την ιδεα του παιδικου σταθμου..

Γιατί σε απέτρεψε παιδάκι μου; Μεγάλωσε το κορίτσι, να πάει να κάνει φίλες! :D

Aψηλή, αψηλή και η δικιά σου!

Βρε κορίτσι, το 'χω το μέηλ σου; Σου 'χω ξαναστείλει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί σε απέτρεψε παιδάκι μου; Μεγάλωσε το κορίτσι, να πάει να κάνει φίλες! :D

Aψηλή, αψηλή και η δικιά σου!

Βρε κορίτσι, το 'χω το μέηλ σου; Σου 'χω ξαναστείλει;

Την απασχολει περισσοτερο οτι θα ταλαιπωρηθει με τις ασθενειες..Οπου παμε φιλες κανει, αν παει και κει δεν θα τις προλαβαινουμε:tongue:

Για κοριτσακι καλα ειμαστε νομιζω..

Το'χεις,το χεις..Μου το ειχες ξαναστειλει τον γαμπρο..Μπορεις να το δεις απτο φβ,αλλιως πες μου να σου στειλω πμ..

yRf6p1.png

Καλημερα κοριτσακια!! :)

Το Μαρακι ξυπνησε ολο χαρα να παει "λολειο" :lol: Ο μπαμπας μας εχει παει να φτιαξει κατι χαρτια για να βγει ελευθερος υπηρεσιας 2-3 μερες επειδη ειναι αρρωστακος και εγω την εχω αραξει στο pc. Εχει πολλη ησυχια το σπιτι ομολογω, αλλα επισης ομολογω πως μου αρεσει!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να ειχατε ενα ησυχο βραδυ! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα

παλι μονη σημερα με τη μικρη αφου ι συζυγος πηγε για δουλεια και η κουνιαδα πηγε στην επιτροπη για την εγκριση της αδειας μου..

και εγω βεβαια στην κοσμαρα μου.. επλυνα πιατα, εβαλα να κανω κρεας λεμονατο με πιλαφι, αλλο ενα γεματο πλυντηριο (με βοηθησε ο συζυξ σε αυτο) και αντε δεκατιανο για μενα και τη μικρη..

αυτο το 6.30 που ξυπναει εδω και ενα μηνα μας εχει σακατεψει.. στις δεκα νοιωθουμε οτι ειναι μεσημερι..

αντε να παω στο εξοχικο μπας και εκει χαλαρωσω περισσοτερο μιας και δεν εχω να κανω τοσες δουλειες οσο κανω εδω..(δεν πολυσκοτιζομαι δηλαδη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...