Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!

τι μου κανετε?

μαεστρια,περαστικα στον γιαννακη.κακη στιγμη ηταν γμτ,αλλα μεχρι να παντρευτει θα γιαννει!που λεμε εδω.

προσπ,υπομονη τωρα,και ξεκουραση,οσο μπορεις.

μιαμαμα,και τζεσικα,κι εγω στους ΑΑ ανηκω..ελπιζω οχι για πολυ βεβαια,

γιατι βρηκα δουλεια επιτελους!στο αεροδρομιο!εχθες με καλεσαν για συνεντευξη,κι απο αρχες ιουνη,πρωτα ο θεος,πιανω δουλεια!επιτελους!μετα απο 2 χρονια,στο σπιτι!ετρεχα σημερα για να φτιαξω τα χαρτια της προσληψης,θα παω και το απογευμα στην δουλεια,να παρακολουθησω το check-in,για να τα ξαναθυμηθω,δεν εχω βγαλει ακομα τα χαλια και τα καλοκαιρινα,ο χαμος!αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δουλεψω ξανα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι βρηκα δουλεια επιτελους!στο αεροδρομιο!εχθες με καλεσαν για συνεντευξη,κι απο αρχες ιουνη,πρωτα ο θεος,πιανω δουλεια!επιτελους!μετα απο 2 χρονια,στο σπιτι!ετρεχα σημερα για να φτιαξω τα χαρτια της προσληψης,θα παω και το απογευμα στην δουλεια,να παρακολουθησω το check-in,για να τα ξαναθυμηθω,δεν εχω βγαλει ακομα τα χαλια και τα καλοκαιρινα,ο χαμος!αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που θα δουλεψω ξανα!

MΠΡΆΒΟ!! Μπράβο!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!! μην παρατήσεις την Aβον όμως γιατί δεν το δουλευεις καθόλου κορίτσι, ούτε έναν κατάλογο δεν έβαλες στ fb

!

MΠΡΆΒΟ!! Μπράβο!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!! μην παρατήσεις την Aβον όμως γιατί δεν το δουλευεις καθόλου κορίτσι, ούτε έναν κατάλογο δεν έβαλες στ fb

!

:D

να'σαι καλα!δεν ανησυχω,τωρα που θα πιασω δουλεια,εκει ειναι πανω απο 100 γυναικες συναδελφισες,και ολο και κατι θα παρουν,πιστευω!μια χαρα!

:D

να'σαι καλα!δεν ανησυχω,τωρα που θα πιασω δουλεια,εκει ειναι πανω απο 100 γυναικες συναδελφισες,και ολο και κατι θα παρουν,πιστευω!μια χαρα!

Η μπουμπούκα τί κάνει;;; Εμένα βρίζει το παλιοκόριτσοοο... μας άκουσε που βρίσαμε στο αυτοκίνητο 1-2 φορές κ λέει μ...κα και πο...να κάνω ότι δεν τρεχει τίποτα αλλά ρόμπα θα με κάνει

γεια σας τσουπρίτσες....αν και φύγατε τέτοια ώρα που μπήκα!

ελενάντα συγχαρητήρια! Μπράβο κορίτσι! Τέλεια νέα!

Μαεστρία παίδαρος ο Γιάννος! Και τί πόζα....γεννημένος μοντέλο....;)

Πρινσέσα εγώ τους λεκέδες τους βγάζω με απορυπαντικό πιάτων.τρίβω επιτόπου τον λεκέ, ρίχνω και άλλο απο πάνω και το αφήνω έτσι στα άπλυτα μέχρι να ξαναβάλω πλυντήριο. ΄λεχω βγάλει και σάλτσα και σοκολάτα. Δοκίμασέ το..

Διαφημίσεις

Γεια σου λελούδο!! φωτο της δικιάς σου πότε θα ειδούμε;;; Δεν εχεις κ fb κάτσε να σου στείλω τη δικιά μου

Σου έστειλα στο mail

Μαεστρο τίιιιιιιιιιιιιιιιι αγόρι ειναι αυτό;;; Σε άλλο καφέ εισαι εσύ πουλί μου .. μπερδέυτηκες... του 2008

Η μπουμπούκα τί κάνει;;; Εμένα βρίζει το παλιοκόριτσοοο... μας άκουσε που βρίσαμε στο αυτοκίνητο 1-2 φορές κ λέει μ...κα και πο...να κάνω ότι δεν τρεχει τίποτα αλλά ρόμπα θα με κάνει

χιχι!εμενα ακουσε το σκασε λε!και μας το λεει συνεχεια.

εχουμε προβλημα υπνου αυτη την βδομαδα.τα μεσημερια δεν κοιμαται,και τα βραδυα φοβαται το κουνουπι που την τσιμπαει!ασε!

ελενάντα συγχαρητήρια! Μπράβο κορίτσι! Τέλεια νέα!

να'σαι καλα βικακι!η γιωργιτσα τι κανει?

χιχι!εμενα ακουσε το σκασε λε!και μας το λεει συνεχεια.

εχουμε προβλημα υπνου αυτη την βδομαδα.τα μεσημερια δεν κοιμαται,και τα βραδυα φοβαται το κουνουπι που την τσιμπαει!ασε!

Βάλε κ εσύ κανένα αντικουνουπικό έλεος κιουρία μου:tongue:

Διαφημίσεις

βρε τσουπρες που με κραζετε..

δεν σκαβω, ουτε σηκωνω σακια..

το να μαγειρεψω η να βαλω κανα πλυντηριο στη πριζα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα περα δωθε..

σιγα τωρα με ενα παιδι μην ειχα και την πολυτελεια να ειμαι ταβλα..στην κυηση της κορης μου ειχε βαρεθει ο καναπες να με βλεπει.. ολα στο χερι τα ειχα..

ολα καλα θα πανε..

ολα καλα θα πανε..

θα περάσω για δυο χαστούκια για να μην νομίζεις ότι σε νταντεύουμε λοιπόν ...μικρή μου μαζώχα :tongue: για ΄σενα δεν μας νοιάζει λέμε!!! για το παιδί θέλουμε να ξέρουμε:tongue:

θα περάσω για δυο χαστούκια για να μην νομίζεις ότι σε νταντεύουμε λοιπόν ...μικρή μου μαζώχα :tongue: για ΄σενα δεν μας νοιάζει λέμε!!! για το παιδί θέλουμε να ξέρουμε:tongue:

εστω βρε!! για το παιδι μου τα παντα!!χαχα!!

τωρα σχετικα με το θεμα βρισιας.. τελευταια μας εχουν ξεφυγει και εμας κατι ξωφαλτσα αλλα ακομη δεν εχουμε φαει τη κρυαδα..

αν και σημερα η κορη μου μου ελεγε.. "η μαμα μου ειναι χαζη" η κατι τετοιο αλλα εκανα οτι δεν ακουγα.. κατα πασα πιθανοτητα θα το ακουσε απο τη μανα μου σε καμια ειρωνικη της κουβεντουλα μιας και εχθες ηταν εκει..

(οχι οτι δεν ειμαι βεβαια!!:tongue::rolleyes:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...