Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

τι καλή δλδ...η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται...πρωί πρωί ήρθε η σπιτονοικοκυρά για τα νοίκια...που να τα βρούμε?...πάλι χάλια καλοκαίρι θα έχουμε...είχαμε ηρεμήσει ένα διάστημα να μην μας ενοχλεί κανείς και τώρα θα ξεκινήσουν όλοι,τράπεζες κλπ...

μαέστρο μου περαστικά,ο καημένος...δεν τον αφήνουν να ησυχάσει το παιδάκι...

1μ?????wow!!!!!καλά τον είδα,φαίνεται μεγάλο παιδί!!φτου,φτου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Κερκυραια ο χειροτερος μου φοβος ειναι αυτος με τα ενοικια... :? Ευτυχως προς το παρον δεν χρωσταμε κανενα, αλλα 1η του μηνα πρεπει να μπει.. Ειναι και ο παιδικος της μικρης και σημερα οπως κατεβηκαμε να δωσουμε τη μικρη στο σχολικο, μας ειχε ερθει και ο λογαριασμος (τετραμηνο) του φυσικου αεριου.. 420 ευρω.. Κολπος μου ηρθε.. Ειναι να πληρωθει μεχρι 20/06 αλλα ειλικρινα δεν ξερω που θα τα βρω! :(

Μαμημενα χρεη.. Μαμημενα οικονομικα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γι'αυτό τα λέω εδώ...με καταλαβαίνετε...

πραγματικά δεν ξέρω από που να κόψω...να μην πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ μάλλον...

ότι μάζεψα από αβον πήγε στο παιδί...ξυπόλυτο θα το κυκλοφορώ? πήρα κι ένα ζευγάρι παπούτσια του άντρα μου...με ένα ζευγάρι τη σεζόν περνάει...

και τώρα θέλω να μαζέψω για να πάμε χωριό τον αύγουστο...σιγά μην μαζέψω... γιατί αν πάμε εννοείται πως κι από εκεί θα πάρουμε κάνα φραγκάκι...να μπαλώσουμε καμμιά τρύπα...

αυτά...

δεν μπορώ να σκέφτομαι άλλο τα ίδια και τα ίδια...

καλέ μαέστρο μπασκετμπολίστας θα γίνει...η έλλη πρέπει να είναι 92-93 εκ... φαντάζομαι δλδ,έχουμε να την μετρήσουμε από τον μάρτη...

κι εμείς αν ένα πράγμα πληρώναμε στην ώρα του τόσα χρόνια ήταν το νοίκι του σπιτιού...πρώτο πάντα...τον τελευταίο καιρό όμως έχουν δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ...

καλά δεή,νερό απλήρωτα πάλι...

παίρνεις 2 δεκάρες,πληρώνεις μερικά χρέη,κι έρχονται κι άλλα...κι άλλα...

και να έχω εμπόρευμα να κάθεται χιλιάδων ευρώ...

Διαφημίσεις

γι'αυτό τα λέω εδώ...με καταλαβαίνετε...

πραγματικά δεν ξέρω από που να κόψω...να μην πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ μάλλον....

εγώ έβγαλα 50ευρώ από a v o n κ περασα τις τελευταίες μέρες.. εχω μείνει με 17?, η μητέρα μου εχθές μου αγόρασε παπουτσια, δύο ζευγάρια από στοκάδικο κάτι ισπανικά, 20 ευρώ το καθενα ... μαγειρευει κάθε μέρα κ ψωνίζει για το σπιτι... θα μας ζουν οι γονείς μας στο τέλος... κ από εδώ σιωπή για το πότε θα πάρω τα λεφτά , 2 μήνες μου χρωστάνε πάλι... Εμενα εχει αυτά που πήρα από την κοπέλα τα παπουτσάκια κ ένα ζευγάρι benetton, της πήρε σήμερα η μητέρα μου κάτι υφασμάτικα σαν body glove στο πόδι που παίρνει αέρα το ποδι για τις κούνιες γιατι με τα άλλα θα τα φάει τα δαχτυλάκια της...

καλημερα σε ολες!!

εγω σημερα ειμαι παλι απο το πρωι στο ποδι.. ζητημα αν εχω καταφερει να κατσω μιση ωρα ξαπλα αλλα ειμαι πολυ καλα..

μου σταματησε το αιμα απο εχθες, επιτελους σημερα κατι εγινε με τη δυσκοιλιοτητα και εφτιαξα ενα σπετζοφαι μουρλια..

τωρα πηρα το σπασμολυτικο μου και περιμενω να αρχισουν οι τρεμουρες και η ταχυκαρδια..

εγω δεν εχω φραγκο πανω μου και κανεις αλλος.. περιμενω δανεικα απο τον πατερα μου για να πληρωσω το γιατρο την μεθεπομενη Δευτερα και να παει ο ανδρας μου για δουλεια μπας και βγαλει κανα ψιλο να περασουμε..

και σημερα μια φιλη αφησε ρουχα απο τις κορες της στη μανα μου και αυριο θα μου τα στειλει.. ελπιζω οτι θα εχει μερικα καλοκαιρινα που να της κανουν (ειναι παντα σε καλη κατασταση και βολικα οτι στελνει) γιατι αυτη τη φορα ειμαστε "πτωχοι" απο ρουχισμο για αυτη τη σεζον και ειδικα και μεσα στο σπιτι προχειρα ρουχαλακια..

αυτααα.. παω να παιξω με τη μικρη μεχρι να μαστουρωσω..

maestria λυπαμαι για τον Γιαννακη.. αμαν βρε παιδι μου..ολα σε αυτον!!

περαστικα να ειναι και να μην αφησει και σημαδι..

μας φαίνονται τα λεφτά της άβον σαν θυσαυρός!!!!

λες και είναι κάνα ποσό τεράστιο...πάλι καλά που το έχουμε κι αυτό...

αυτό ξαναπέστο!!!

εγω σημερα ειμαι παλι απο το πρωι στο ποδι.. ζητημα αν εχω καταφερει να κατσω μιση ωρα ξαπλα αλλα ειμαι πολυ καλα..

προσπάθησε να ξεκουράζεσαι έλεος δλδ
Καλημερα!

Μαμημενα χρεη.. Μαμημενα οικονομικα!

Φαιη μου ήμουν αγενής.. καλημέρα

ΚΑΛΑ τα λες jesgk αλλα το θεμα ειναι οτι τα αδελφακια παλι ειχαν να πανε σε υποχρεωσεις και βεβαια ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ και ετσι αναγκαστικα δεν μπορουσα να κανω αλλιως...

απο την αλλη επρεπε να κινουμαι για να βοηθησω να ενεργηθω γιατι ειναι η 5η μερα που δεν... αλλα τελικα κατι εγινε..

τωρα απλα καθομαι..

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ.

προσπεράκι χαλάρωσε τώρα...

κάθε μέρα βρίσκεις και μια δικαιολογία...χιχι

πρέπει να καθαρίσω γαύρο,για έλα μια βόλτα από εδώ...

εγώ σήμερα έχω κεφάλι καζάνι,δεν ξέρω ποιον έχω χαιρετήσει....

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...