Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στου Ρεντη εχω παει παλι μια φορα..του Μοσχατου με βολευει συγκοινωνιακα γιατι εγω δεν οδηγω και το τρενακι μας παει τσαααααακ μπροστα..ελπιζω οτι θα χει ηλεκτρικο γιατι κανουν εργασιες στις γραμμες...

εμενα πρωινιατικα βρηκε ενα βραχιολι, το φορεσε και μου κουνιοτανε..θα της πατησα και τρεις δαγκωνιες στον πισινο

Εγώ σήμερα το πρωί έπιασα τα μαλλιά μου με κλάμερ, ήρθε απο πίσω μου η σουσουράδα , την πήρα αγκαλιά και με το άλλο χέρι έστρωνα τισ μπούκλες μου που έπεφταν απο το κλάμερ και βλέποντας με, κοιτιότιαν και αυτή στον καθρέφτη και έπιανε τις μπούκλες της και ανοιγόκλεινε το χεράκι της!

σε παιδοτοπους δεν την παω...πολλα παιδια, πολλα ξενα παιδια που δεν ξερω τι κουβαλανε...ειμαι φοβιτσιαρα σε αυτα χειμωνιατικα..

εγω θα την παω στο καρναβαλι του Μοσχατου να χαζολογησουμε και να χορεψει με τη μουσικη

κι εγω ημουν φοβιτσιαρα,αλλα μετα ειδα ποσο πολυ της αρεσε και το ξανασκεφτηκα.

σ'αυτον που πηγαμε κιολας,ειχε ειδικο χωρο για μωρακια,κι ηταν μονο 3.

μετα λεω αμα ειναι να κρυωσει,θα κρυωσει και στο ασχετο,τι να κανω,να κλειστουμε μεσα ή να μην βλεπουμε κανεναν?δεν ξερω.

μια ιωση που ειχε παθει,δεν ξερω απο που την κολλησε,γτ δεν ειχε ερθει σ'επαφη με κανεναν αρρωστο ή που να εχει την ιδια ιωση.ουτε σε παιδοτοπο πηγαιναμε τοτε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

κι εγω ημουν φοβιτσιαρα,αλλα μετα ειδα ποσο πολυ της αρεσε και το ξανασκεφτηκα.

σ'αυτον που πηγαμε κιολας,ειχε ειδικο χωρο για μωρακια,κι ηταν μονο 3.

μετα λεω αμα ειναι να κρυωσει,θα κρυωσει και στο ασχετο,τι να κανω,να κλειστουμε μεσα ή να μην βλεπουμε κανεναν?δεν ξερω.

μια ιωση που ειχε παθει,δεν ξερω απο που την κολλησε,γτ δεν ειχε ερθει σ'επαφη με κανεναν αρρωστο ή που να εχει την ιδια ιωση.ουτε σε παιδοτοπο πηγαιναμε τοτε.

γεια σου συμπεθερα εγω πιστευω οσο μεσα τα εχουμε περισσοτερα κολαμε..

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Χιλια ευχαριστώ!!!!Περπατά όσο μπορεί η κούκλα, αρχίζει δίνει κ ωραία φιλάκια , προσπαθεί δλδ λεει μαμά μπαμπά γιαγιά , κανει ζήλια ζήλια κ γειά σου

μεγάλωσε κ τρελαίνομαι

εμεις ακομα δεν περπατησαμε αλλα ψιλοστεκετε πιανετε και περπεταει:-(:-(απο λογια μονο μαμα μαμ αυτα τεμπελης αντρας τι περιμενεις κανει γεια και χτυπαει το κεφαλι στο πατωμα οταν δεν του γινετε κατι... αλλα εχει και ενα θετικο κανει αποιρες γριματσες κανει ντροπες ,και αλλες που δεν περιγραφοντε το γατακι μου:tongue:

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Κορίτσια μίλησα με την Ευα79,έχει το φάντασμα το αφεντικό της που δεν την αφήνει να κάνει ρούπι... κ δυστυχώς για μας σήμερα δεν θα μπεί κ δεν θα μπορούμε να πούμε "γιούπι, γιούπι". Φιλιά σε όλες λέει αλλά πιο πολλά σε εμένα (αυτό από το μυαλό μου το έβγαλα) κ για να εισαστε ενημερωμένες δεν αλληλοζηλεύονται με τον άντρα της κ λένε τα πάντα όλα... αν κ μεταξύ μας ο Αντωνάκης θα μπορούσε να το ζηλεύει αυτό το όμορφο κορίτσι... χιχι

Επιπλεόν MyPrincess σου στέλνει τη στήριξή της (αχ δεν θυμάμαι αν μου το είπε έτσι)

Διαφημίσεις

γεια σου συμπεθερα εγω πιστευω οσο μεσα τα εχουμε περισσοτερα κολαμε..

συμφωνω.αλλωστε βαριουνται μεσα στο σπιτι.εγω την εχω καλομαθει την δικια μου,καθε μερα βολτα,κι αμα κατσουμε μια μερα σπιτι γκρινιαζει.

κι οταν ποναει και γκρινιαζει,την παω βολτα στο σουπερ ή στο jumbo,κι αμεσως ηρεμει.χωριογυρα ειναι σαν την μαμα της!:lol::lol::lol:

εμεις ακομα δεν περπατησαμε αλλα ψιλοστεκετε πιανετε και περπεταει:-(:-(απο λογια μονο μαμα μαμ αυτα τεμπελης αντρας τι περιμενεις κανει γεια και χτυπαει το κεφαλι στο πατωμα οταν δεν του γινετε κατι... αλλα εχει και ενα θετικο κανει αποιρες γριματσες κανει ντροπες ,και αλλες που δεν περιγραφοντε το γατακι μου:tongue:

ε,που θα παει,θα περπατησει κι αυτος,και μεταααα...τρεχατε ποδαρακια!

κι εμενα δεν μιλαει,αλλα εχθες με τη σειρα της λεω,πως κανει η κοτουλα?

κο-κο μου λεει.πως κανει το παπακι?πα-πα.πως κανει το γουρουνακι?σουφρωνει τα χειλια της.κανε γεια,στειλε φιλακι,και τα κανει.και ζηλια-ζηλια.το τραβηξα και με την καμερα!

Κορίτσια μίλησα με την Ευα79,έχει το φάντασμα το αφεντικό της που δεν την αφήνει να κάνει ρούπι... κ δυστυχώς για μας σήμερα δεν θα μπεί κ δεν θα μπορούμε να πούμε "γιούπι, γιούπι". Φιλιά σε όλες λέει αλλά πιο πολλά σε εμένα (αυτό από το μυαλό μου το έβγαλα) κ για να εισαστε ενημερωμένες δεν αλληλοζηλεύονται με τον άντρα της κ λένε τα πάντα όλα... αν κ μεταξύ μας ο Αντωνάκης θα μπορούσε να το ζηλεύει αυτό το όμορφο κορίτσι... χιχι

Επιπλεόν MyPrincess σου στέλνει τη στήριξή της (αχ δεν θυμάμαι αν μου το είπε έτσι)

φιλια κι απο μας,ευα!!!!

εμενα παιρνει τα παπουτσια στο χερι μου ζηταει να της τα βαλω και μου δειχνει την εξοδο..

της λεω "οχι σημερα κανει κρυο" και καπακι μου δειχνει το στερεοφωνικο για να της βαλω μουσικη και να χορεψει..αιντεεεεεεε!!!για τα πανηγυρια...

elenada αυτο το χωριογυρα ηταν σουπερ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...