Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να σου πω βρε miamama.. η δικη μου ξυπναει πλεον στις 6.00 οτι ωρα και να κοιμηθει το βραδυ, ερχεται στο κρεβατι μου λεει τα δικα της, περιμενει ξαπλωμενη μαζι μας το πολυ κανα μισαωρο και μετα αρχιζει το παρτυ.. δηλαδη επισημα εγερτηριο απο τις 6.30 στη καλυτερη 7.00!!

Σημερα ειμαι καλυτερα και μαλλον παρα πηρα θαρρος και εκανα και κατι ελαφρυες δουλειες.. μαγειρεψα δηλαδη, εβαλα πλυντηριο (δεν σηκωσα βαρυ) και επλυνα πιατα..

το μονο θεμα ειναι οτι δεν λεω να ενεργηθω παροτι εχω πιει duphalac και εχω φαει τα απειρα.. εχει παθει σοκ το συστημα απο τη ναρκωση..

κατα τ'αλλα ΤΙ ξαφνικη ζεστη..απο το ενα ακρο στο αλλο..

και θα ρθει και η τεφρα του ηφαιστειου και αντε να δουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπ δεν είπαμε ξεκούραση???

δεν είναι κανείς σπίτι να σε μαλώσει?

δεν εχω και αλλη επιλογη αφου επρεπε να πανε τα αδελφακια σε μια δουλεια αναγκαστικα και εκατσα με τη μικρη και επειδη ηθελα να τη στειλω το μεσημερι στη μανα μου για να σηκωσει ο συζυγος τα χαλια εκατσα να κανω φακες (σιγα το πραγμα)..

ε.μετα ξερεις.. η μια δουλεια φερνει την αλλη..:tongue: οχι ομως βαρυα πραγματα και ενδοιαμεσα εχω κανει διαλλειματα..

παω να φαω!! φιλια!

μαέστρο μου είδα το μπουμπούκι σου!!καλέ πως μεγάλωσε έτσι?ψήλωσε,αδυνάτισε!!

κουκλάκι!!και κομψότητα!!!!ντυμένο τέλεια!!

για πες βάρος και ύψος...

ειδες ενα κουκλι??? πολυ ομορφος..εντελως αλλο παιδι απο τοτε που τον ειχα δει απο κοντα..

εγω μια μερα πριν την επεμβαση πηγα στα m&s να ψωνισω της μικρης αλλα απεναντι εχει ανοιξει h&m και λεω ας παω εκει να δω αν εχει κατι καλο..

και ειχε κολαν και μπλουζακια με 5 ως 9 ευρω..

και πηρα καμποσα..

τελικα το σκυλομετανοιωσα..στο νερο ειχαν υφη ναυλον και οταν τα σιδερωσα ειδα ενα σωρο ατελειες στον χρωματισμο που εκεινη τη στιγμη με το φως του μαγαζιου δεν ειδα..

καλυτερα να ειχα παει στ marks & spencer και να χα δωσει παραπανω.. εχουν διαφορα στη ποιοτητα..

Διαφημίσεις

Εμένα κ τα δυο παιδια σηκώνονται κ κοιμούνται τις ίδιες ώρες με εμάς... κυρίως ξυπνάνε!! Δλδ αν ειμαστε κ οι δυο σπιτι κ σηκωθεί ο ένας από εμάς θα σηκωθεί κ το ένα παιδί... αν ξυπνήσουμε κ οι δυο σηκώνονται κ τα δυο ταυτόχρονα.ΠΟΤΕ δεν έχουν ξυπνήσει τα παιδιά πριν από εμάς.. Ετσι τις καθημερινές μεχρι τις 8:30 το πολύ ειναι ξύπνια κ η μικρή και τα σκ πριν τις 9-9:30 που σηκωνόμαστε δεν ξυπνάνε

Προσπ με την ρέγουλα οι δουλειές

Miamamma που ειδες φωτο του Γιάνναρου;

και ειχε κολαν και μπλουζακια με 5 ως 9 ευρω..

και πηρα καμποσα..

Εγώ θα πάρω αυτά τη δευτέρα, θα ειμαι εκει με το άνοιγμα επειδή ειναι όντως καλή ποιότητα , τα περσινά μας ειναι σαν καινουργια.. μονο που δεν μας κάνουνhttp://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_11120.htm

πως θα βαλω το τικερ μου, κατω απο το δικο μου?

εκανα αντιγαρφη το route που αναφερει στο HTML στο Lillipie και paste στο κουτι διαλογου της επεξεργασιας υπογραφης κατω απο το εικονιδιο του τικερ της κορης μου αλλα δεν μου το μετατρεπει σε εικονα..

βοηθηστε τον ναρκωμανη!!

κι εμείς φακή σήμερα,τώρα φάγαμε και βάλαμε και την μικρή για ύπνο,να πάμε σε 1 1/2 ώρα για μπανάκι,αχ θαλλασίτσα!!

πριν λίγο απογραφήκαμε επιτέλους!!τίποτα σπουδαίο στις ερωτήσεις!!όλα καλά.

τα περιμένω κι εγώ τα μπλουζάκια του λιντλ!!!είναι πολύ ωραία...

τα h&m συνήθως είναι καλά για τα λεφτά τους,εντύπωση μου κάνει...

τα m&s έχουν πολύ καλή ποιότητα,σαν τα mothercare αλλά πιο φθηνά...αγγλικά παιδάκι μου!!

βάζεις το σωστό κωδικό?αυτό που λέει για φόρουμ?

Διαφημίσεις

τα m&s έχουν πολύ καλή ποιότητα,σαν τα mothercare αλλά πιο φθηνά...αγγλικά παιδάκι μου!!

Τα marks&spencer έχουν κ παιδικά εσώρουχα 3-6μην;; δεν έχω πάει ποτέ κ μου έκατσε μια τούρτα

βάζεις το σωστό κωδικό?αυτό που λέει για φόρουμ?

δεν τα θυμάμαι καθόλου γαμώτο

Γεια σας κοριτσακια..

Κι εγω απ'τα H&M δεν ψωνιζω πλεον..Περυσι ειχα παρει και μετα απο 2 πλυσιματα δεν ειναι ουτε για τις κουνιες. Η κουνιαδα μου εφερε ενα ωραιο πουκαμισακι της μικρης, το εχω πλυνει 2η φορα και ηδη αρχισε κ χαλαει..Απ'τα Benetton τα προχειρα και ειμαστε μια χαρα. Τα Mothercare δεν ειναι καθολου φτηνα για την ποιοτητα τους κατα τη γνωμη μου..

Ασχετο: Στους επιμονους λεκεδες τι βαζετε;;;; Χτες της επεσε σαλτσα ντοματα σε ολοκαινουργιο μπλουζακι κ εχω σκασει. Το επλυνα δεν βγηκε, τι να βαλω;;;;

Προσπ με ηρεμια κοριτσακι..Μπραβο παντως τα πας τελεια..

Τζες κι εγω περναω δυσκολα...

yRf6p1.png

έχει και βρεφικά και πολύ ωραία τα m&s τζέσικα.

μέηλ μου έστειλε η μαεστρία με φώτο του μικρού.

πρινσέσα βάλε bio shout και μουλιασέ το,αρκεί να μην ξεβάφει το μπλουζάκι.

είπα ότι τα m&s έχουν ποιότητα mothercare αλλά πιο φθηνά...

εμείς μέχρι τώρα ότι ρούχα έχουμε από διάφορες μάρκες,δεν έχουν χαλάσει,γιατί τα πλένω σε χαμηλές θερμοκρασίες,30 βαθμούς,άσε που δεν λερώνει εύκολα ρούχα,πάντα καθαρά τα βάζω για πλύσιμο...

σήμερα πήγαμε πάλι για μπανάκι,δροσερά τα νερά προς παγωμένα,αλλά το ευχαριστιέμαι!!

μαέστρο μου είδα το μπουμπούκι σου!!καλέ πως μεγάλωσε έτσι?ψήλωσε,αδυνάτισε!!

κουκλάκι!!και κομψότητα!!!!ντυμένο τέλεια!!

για πες βάρος και ύψος...

Koντεύει το 1 μ. ο μικρός, κιλά γύρω στα 17. Σήμερα έκαψε άσχημα το χέρι του στην πόρτα του φούρνου, όταν την άνοιξα για να κοιτάξω το φαγητό, έπεσε απ' την καρέκλα, στην οποία στεκόταν όρθιος (ενώ του λέμε συνέχεια να μην το κάνει). Τι τρομάρα ήταν αυτή;;;;; Πάλι με γάζες κι αλοιφές είμαστε.

Τζεσσικάκι εσένα δε σου 'στειλα φώτο; Νόμιζα σ' όλες ότι έστειλα. Στείλε μου, αν θέλεις, πάλι με πμ το μέηλ σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Koντεύει το 1 μ. ο μικρός, κιλά γύρω στα 17. Σήμερα έκαψε άσχημα το χέρι του στην πόρτα του φούρνου, όταν την άνοιξα για να κοιτάξω το φαγητό, έπεσε απ' την καρέκλα, στην οποία στεκόταν όρθιος (ενώ του λέμε συνέχεια να μην το κάνει). Τι τρομάρα ήταν αυτή;;;;; Πάλι με γάζες κι αλοιφές είμαστε.

Τζεσσικάκι εσένα δε σου 'στειλα φώτο; Νόμιζα σ' όλες ότι έστειλα. Στείλε μου, αν θέλεις, πάλι με πμ το μέηλ σου.

:(:(:(:(:(

Οχι ρε γμτ!!! Τα σιχαινομαι τα καψιματα, το χειροτερο μου!! Περαστικα στον Γιαννακη..Στο εχουν ματιασει το παιδι στο λεω..

Ουτε εγω πηρα φωτο:confused:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...