Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Προσπ!!!! Σιδερενια κοπελα μου και θα περασει γρηγορα και αυτο..Οσο για τις συγκατοικους σου αστο μην το σκεφτεσαι..Εσυ εχεις ηδη ενα παιδακι και αυτο τα αλλαζει ολα..

Αχ τι ειπατε τωρα για τα καλοκαιρινα;;;; ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΣΟ ΛΙΓΑ πραγματα στο σπιτι..Και μενα δεν πολυ βοηθαει αλλα τουλαχιστον οτι δεν φοραει τα δινουμε σε ιδρυματα κατα καιρους, δεν λεει οχι..Αλλα δεν εχω πολυ χωρο στις ντουλαπες και δεν γινεται αλλιως..Της Ναταλιας τα ρουχα μας πιανουν ολο το χωρο..

Το Σκ πηγαμε στην Πατρα και περασαμε πολυ ωραια πραγματικα..Κ η μικρη το ευχαριστηθηκε και εμεις ΑΛΛΑ σημερα βρε κοριτσια δεν ξερω τι με εχει πιασει ειμαι μεσα στην μαυρη μαυριλα κυριολεκτικα, δεν ειμαι καθολου καλα..:-(

yRf6p1.png

Προσπ, υπομονή.... Πες πως τέλειωσε και αυτό....

miamama στη διατροφή του άντρα μου έχει αρκετό φαγητό και πολλά γεύματα. τρώει καλά δηλαδή αλλά σωστά και η Κυριακή είναι ελεύθερη αλλά χωρις υπερβολές. Και τα φαγητά τα μαγειρεύω κανονικότατα αλλά με ελάχιστο λάδι. Καμία διαφορά στη γεύση.

Πήγε ο άντρας μου να πάρει την μικρή απο τη μαμά μου (η πεθερά πήγε εκδρομή) και τον έδιωξε....θα κάτσω στη γιαγιά μου του είπε...:rolleyes:

τι με εχει πιασει ειμαι μεσα στην μαυρη μαυριλα κυριολεκτικα, δεν ειμαι καθολου καλα..:-(

θα περάσει κ αυτό ..πήγαινε καμμια βόλτα

.θα κάτσω στη γιαγιά μου του είπε...:rolleyes:

έτσι..... ανεξαρτησία απο τα 2!

Διαφημίσεις

κι εγώ στραβά ξύπνησα σήμερα πρινσέσα!!σκοτώνω άνθρωπο!!

βρε την Γεωργίτσα!!!μας έχουν βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι!!

πρέπει να δείτε την κρεβατοκάμαρα μας...ξεκίνησα πριν φάμε με τα καλοκαιρινά και γίνεται χαμός...οι ντουλάπες άδειες,τα καλοκαιρινά στο κρεβάτι και τα χειμωνιάτικα στις βαλίτσες,όλα μέσα στη μέση,αφού πήγαμε να ξαπλώσουμε, άνοιξα την σιδερώστρα και τα έβαλα όλα πάνω...μια ομορφιά,σε λίγο θα συνεχίσω...

Γεια σας κορίτσια.

Δεν είχα πολύ όρεξη για ίντερνετ αυτές τις μέρες.

Ζέστανε στη Σαλόνικα. Ο μικρός είναι μια χαρά, την Πέμπτη - να δω πως - θα τον στείλω και παιδικό, να πάρω μιαν ανάσα!

Καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!!

Πηγαμε εχθες παιδιατρο.. Ιωση ειπε, ακροαστικα εχει κανει περισσοτερα και μας αλλαξε αντιβιωση.. Κλαριπεν και αερολιν σιροπακι, πρωι - βραδυ. Ολο το βραδυ ηταν απυρετη (βασικα εχει να κανει πυρετο απο την Κυριακη στις 9 το βραδυ), οποτε την εστειλα κανονικα "λολειο".

Μαεστριακι να τον στειλεις να χαλαρωσεις.. ;)

Οι υπολοιπες καλα?

Εχθες ηρθε ο ψυκτικος για τα air-condition (συντηρηση και συμπληρωμα φρεον). ΕΥΤΥΧΩΣ ηξερε το Β. απο τη δουλεια του και δεν μας πηρε φραγκο.. Και λεω ευτυχως γιατι πηρα καποια λεφτα απο το ταμειο του πατερα μου και φυγανε ολα σε υποχρεωσεις. Καναμε σερβις στο αμαξι, περασαμε ΚΤΕΟ, καναμε ασφαλεια στο αμαξι -παλι-, πληρωσαμε τη ΔΕΗ του προηγουμενου σπιτιου, τη ΔΕΗ του τωρινου σπιτιου, την ΕΥΔΑΠ προηγουμενου και τωρινου σπιτιου, τον ΟΤΕ, την hellas on line που ειχε φτασει 700 ευρω (λογω ανεξοφλητων απο τον 03/2010), καναμε απολυμανση, αλλαξαμε λαστιχα στο αμαξι που επρεπε να τα ειχαμε αλλαξει απο περυσι και μη σας τα πολυλογω.... Μου ειχαν μεινει μονο 70 ευρω και σκεφτομουν πως αν ζητησει παραπανω ο ανθρωπος θα γινω ξεφτιλα. Ευτυχως μου μεινανε και αυτα στην ακρη.. Να δω τι θα μπαλωσω με αυτα... Ολο και κατι θα προκυψει, δεν μπορει! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!πως είστε σήμερα?

μπήκαν οι ζέστες και την βγάζουμε τα πρωινά με κλειστά πατζούρια,να μην μπαίνει και η ζέστη μέσα...

επιτέλους χθες έφτιαξα τα καλοκαιρινά...τα ρούχα μας είναι 3 βαλίτσες που δεν φοράμε λόγω κιλών και 1 που φοράμε!!!

τώρα έμειναν χαλιά...

φαίη μην μιλάς για λεφτά στο σπίτι του κρεμασμένου!!!μην πιάσουμε μια δεκάρα στο χέρι μας,αμέσως να τα δώσουμε σε χρωστούμενα...

εμείς το μόνο που πληρώνουμε τους τελευταίους μήνες είναι το σούπερ μάρκετ...

όλα τα υπόλοιπα έχουν μπει στον πάγο!!!

και να ήταν και λίγα...

λέμε σήμερα μήπως και πάμε για καμμιά βουτιά...

σήμερα ξύπνησε το κορίτσι μου 8 παρά...την άφησα στο δωμάτιο να παίζει κι εμείς κοιμόμασταν,ανά διαστήματα πηγαίναμε και την βλέπαμε...τι είναι αυτό το πράγμα με τον ύπνο που έπαθε?κοιμόταν με τις ώρες...ελπίζω να είναι περαστικό λόγω πιπίλας!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!! κοιμόταν με τις ώρες...ελπίζω να είναι περαστικό λόγω πιπίλας!!

Καλημέρα, εγώ τα ίδια.

Το πιο πιθανό να αλλάξει το ωράριο της, εκτός ότι μεγαλώνει κ δεν χρειάζεται τόσο ύπνο, μπήκε κ το καλοκαίρι κ η πρωινή ζέστη θα την κάνει να ξυπνάει νωρίτερα κ να κοιμάται αργότερα το βράδυ..

θυμάμαι και πέρσυ το καλοκαίρι ξυπνούσε στη μία ώρα ύπνου το μεσημέρι,αλλά πηγαίναμε για μπάνιο,τώρα ξυπνάει 8 παρά το πρωί και μέχρι τις 3.30 δεν κοιμάται και δεν είναι τόσο κουρασμένη όπως πρώτα...1-1 1/2 ώρα ύπνο το μεσημέρι και το βράδυ κοιμάται 10 και,11 παρά...

κι εμείς πτώματα,δεν μου φτάνει ο ύπνος...κοιμάμαι το βράδυ 2.00...το μεσημέρι ούτε μία ώρα δεν προλαβαίνουμε να ξαπλώσουμε...

κι εμείς πτώματα,δεν μου φτάνει ο ύπνος...κοιμάμαι το βράδυ 2.00...το μεσημέρι ούτε μία ώρα δεν προλαβαίνουμε να ξαπλώσουμε...

Για εμένα αυτό ειναι το σύνηθες. Ξυπνάω 7πμ κ κοιμάμαι 11+μμ. Μόνο τα σκ προσπαθω να αναπληρώσω κ να κοιμηθώ ένα 2ωρο το μεσημέρι. Σήμερα ειχα αϋπνίες κ σηκώθηκα 3:30 κ ξανακοιμήθηκα 5:15 κ τώρα θα ξανακοιμηθώ 11+μμ

για πείτε οι υπόλοιπες πως πάνε τα μικρά σας από ύπνο?

τελικά παρήγγειλα χθες βράδυ βρακάκια...υπάρχουν τόσα πολλά σχεδιάκια...τα mothecare εδώ τα έχουν 20Ε την 7άδα...κι εγώ πήρα 10Ε, 2 5άδες!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150600464526&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...