Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χριστινάκι all alone τα έκανα. Με τη μικρή να θέλει να χοροπηδάει πάνω στις σακούλες:eek: Τον φώναξα και καλά για να κάνει ξεκαθάρισμα τί δεν φοράει γιατί πάντα η μισή ντουλάπα είναι απο μπλούζες που πιάνουν μόνο τόπο! και αυτά που ξεδιάλεξε , όχι και πολλά, λέει βάλτα στην άκρη μπας και τα φορέσω...Βασικά ξέρω τα 5 μπλουζάκια που φοράει μόνο και τα έβαλα χώρια και τα άλλα 105 απλά για να τα κοιτάμε...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αυτά που ξεδιάλεξε , όχι και πολλά, λέει βάλτα στην άκρη μπας και τα φορέσω... για πρόχειρα.... (τις ίδιες ακριβώς λέξεις χρησιμοποιεί) Βασικά ξέρω τα 5 μπλουζάκια που φοράει μόνο και τα έβαλα χώρια και τα άλλα 105 απλά για να τα κοιτάμε...:rolleyes:

Θα αρχίσω να τα πετάω 2-2 μέχρι να τα εξαφανίσω όλα...

Καλησπερα σας! :)

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες!

Ειμαστε απυρετες απο τις 8 το πρωι που καναμε ενα 37.2 Το απογευμα εχει παιδιατρο. Για να δουμε πως θα κυλησει..

Φιλακια σε ολες! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ήρθατε και οι υπόλοιπες τσουπρίτσες!!

αυτό το έχουν όλοι οι άντρες μου φαίνεται,τα κρατάμε γιατί θα γίνουν συλλεκτικά!!!!

πάντως κι εγώ έχω 2-3 βαλίτσες με ρούχα που μου είναι μικρά...20-30 κιλά μείον...

τα έχω φυλαγμένα,είναι ολοκαίνουρια,μπας και αδυνατίσω όπως λέμε όλοι...

Καλησπερα σας! :)

Φιλακια σε ολες! :)

φιλάκια να της δώσεις

πάντως κι εγώ έχω 2-3 βαλίτσες με ρούχα που μου είναι μικρά...20-30 κιλά μείον...

τα έχω φυλαγμένα,είναι ολοκαίνουρια,μπας και αδυνατίσω όπως λέμε όλοι...

εσύ φρόντισε να αδυνατίσεις αλλιώς έχεις να φας πολλές ξυλιές!!:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εμένα είναι μεγαλύτερο μέγεθος κ τεράστια κάποια ένα πράγμα.. αν παχύνει θα πάρει μαζί κ τα χαρτιά του διαζυγίου ένα πράγμα

σιγα μωρε κι εσυ.:tongue:

καλη αναρρωση τοτε ευχομαι στην προσπερινα μας!

ηρθε μια φιλη μου τωρα με την κορη της,4 μηνες πιο μικρη για να παιξουνε και καλα,αλλα καθολου δεν παιξανε.μαλωνανε.

εχθες παλι,το βραδυ,ηρθε μια γειτονισσα με 2 παιδακια,ενα κοριτσακι 6 χρονων,κι ενα αγορακι 4ων,κι ουτε που ακουστηκε η κορη μου.μια χαρα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σιγα μωρε κι εσυ.:tongue:

Εγώ τις κοιλιές κ τα στομάχια ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ!! Δεν τα μπορώ... όπως κι εγώ δεν έχω γίνει χαβούζα το ίδιο οφείλει κ αυτός... ΑΔΎΝΑΤΟ τον γνώρισα κ όταν πήρε 30 κιλά δεν ήθελα καν να με αγγίζει.. μπορεί να μην το λέτε αγάπη αυτό ...αλλά αυτό έχω τί να κάνουμε;;

με τα μεγαλύτερα ελεναδίτσα μου παίζουν καλύτερα...

τρελαίνονται για μεγάλα παιδάκια!!

τζεσικάκι έχεις απόλυτο δίκιο,πρέπει να χάσω...και εφόσον είσαστε και οι 2 αδύνατοι,να παραμείνετε!!όπως προσέχεις εσύ,να προσέχει κι αυτός.

εμείς γνωριστήκαμε αδύνατοι και παχύναμε παρέα...

βέβαια 5 κιλά έπαιρνε ο άντρας μου,10 εγώ!!!!και τώρα έχει χάσει 5-6 κι εγώ 2-3...

δεν συμβαδίζουμε...

θέλω κάποιον να μου ράψει το στόμα...

τζεσικάκι έχεις απόλυτο δίκιο,πρέπει να χάσω...και εφόσον είσαστε και οι 2 αδύνατοι,να παραμείνετε!!όπως προσέχεις εσύ,να προσέχει κι αυτός.

εμείς γνωριστήκαμε αδύνατοι και παχύναμε παρέα...

βέβαια 5 κιλά έπαιρνε ο άντρας μου,10 εγώ!!!!και τώρα έχει χάσει 5-6 κι εγώ 2-3...

δεν συμβαδίζουμε...

θέλω κάποιον να μου ράψει το στόμα...

χαίρομαι πολύ που το λές... κι εγώ γράφοντας όσα γράφω δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλά ειναι ωραίο όσο κατανόηση κ να δείχνει ο συντροφός μας εμείς να μην τον παραξηλώνουμε κ δεν προσέχουμε τους εαυτούς μας.

η δικιά μου τελευταία πάιζει μόνη της κάνοντας διάλογο με τις κούκλες της. Ρωτάει και απαντάει. Χρησιμοποιεί την λεκάνη που χρησιμοποποιώ για το άπλωμα των ρούχων ως αυτοκίνητο. Βάζει μέσα τις κούκλες της και συνήθως τις πάει για εμβόλιο. Με τα μεγάλα παιδάκια πάιζει άψογα. Τα μικρά τα προσέχει απίστευτα. Το Σάββατο που ήμασταν Χαλκιδική είχε και παιδάκια εκ των οποίων το ένα έξι μηνών. Του χάιδευε απαλά το κεφάλι και του κρατούσε το χέρι κοιτώντας το με το κεφάλι λοξά και χαμογελώντας και στο τελος η κλασική ατάκα: μαμά κάνε και εσύ ένα μωράκι...

Διαφημίσεις

χαίρομαι πολύ που το λές... κι εγώ γράφοντας όσα γράφω δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν απλά ειναι ωραίο όσο κατανόηση κ να δείχνει ο συντροφός μας εμείς να μην τον παραξηλώνουμε κ δεν προσέχουμε τους εαυτούς μας.

αρκεί όταν επανέλθει να μην το παιζει γκόμενος.....:tongue:

και εγώ αν δεν του έπαιρνα διαιτολόγο δεν νομίζω να γινόταν δουλειά....στυλάκι τον γνώρισα ...

μαμά κάνε και εσύ ένα μωράκι...

..για να του κάνω εμβόλιο :tongue: μπράβο στο κορίτσι

Μια χαρά , κ εγώ την παρασκευή την πήγα σε μια φίλη μου που σαράντησε κ ήταν όλο "καλό, καλό με το μωρό", πάλι καλά, την πήρα κ αγκαλιά κ πήραμε μαζί το μωράκι, κ του χαιδευε το κεφαλάκι...

αρκεί όταν επανέλθει να μην το παιζει γκόμενος.....:tongue:

και εγώ αν δεν του έπαιρνα διαιτολόγο δεν νομίζω να γινόταν δουλειά....στυλάκι τον γνώρισα ...

εεε καλά αν ειναι να μου την "κάνει" μου την κάνει κ χοντρούλης

Εμένα έχει τρομερή αυτοσυγκράτηση... μέχρι να το πάρει απόφαση δλδ. Τα κιλά τα έχασε μονος του με διατροφή όταν το αποφάσισε ο ίδιος.. ειπε οτι τέλος το φαγητό κ εδώ κ 2,5 χρονια δεν έχει ξεφύγει καθόλου από το στόχο του

χαιρετε απο μενα, μπηκα στα κλεφτα μιας και δνε μπορω για ωρα ορθια η καθιστη..

μπηκα το Σαββατο εκανα την επεμβαση, μεχρι το βραδυ σφαδαζα απο τον πονο γιατι αυτη τη φορα ειχα αλλο σπασμολυτικο στον ορο και δεν με επιανε μεχρι που αλλαξαμε τη δοση συν οτι μου πεσε βαρυα η ναρκωση και αργησα να συνελθω..

τη Κυριακη ημουν λιγο καλυτερα και βγηκα το μεσημερι, τωρα πια σπιτι ξαπλα και το πολυ τουαλετα η καναπε και παρα πολλα φαρμακα μαζι που μο φερνουν πολλες μαζεμενες παρενεργειες και φανταζομαι οτι θα συνηθισω καααποια στιγμη..

με ειχαν σε τρικληνο superior και πληρωσα τελικα 960 ευρω στο μαιευτηριο προς επληξη μου εκτος την αμοιβης του γιατρου..

βεβαια με ειχαν μαζι με αλλες δυο γυναικες η μια με διδυμα απο εξωσωματικη ανω των σαραντα ετων η οποια ηταν στον θαλαμε 45 ολοκληρες ημερες!!!! και η αλλη μια 35αρα με προωρες συσπασεις που ηταν ενα μηνα μεσα....!!!!!!!!!

οπως φανταζεστε το οτι εχω μπροστα μου 5 μηνες ολοκληρους εγινε πιο αγχωτικο απο πριν..αν και αυτα τα ξεπερναω..

ευχαριστω ολες για τις ευχες και για το ενδιαφερον, οποτε θα μπορω θα μπαινω να σας γραφω..

φιλια πολλα!

αυτό μας λείπει σε αυτό το σπίτι,αυτοσυγκράτηση!!!!!!

βέβαια υπάρχουν μέρες που δεν τρώμε βλακείες...αλλά έχει χαλάσει ο μεταβολισμός μας...

γραμμάριο δεν χάνω...χθες κολύμπησα αρκετά πάντως...αυτό θα κάνω όλο το καλοκαίρι,κολύμπι και θα ράψω το στόμα μου.

τώρα έφτιαχνα μερικά καλοκαιρινά,δεν μπαίνω σε κανένα...μα όλα να έχουν μικρύνει?θα μπήκαν στο πλύσιμο...χιχι

έτσι και η έλλη με τα μωρά,τρελαίνεται...τα προσέχει!!

πάω να ξαπλώσω λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...