Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ Ελενακι μου!

Ναι, εχει ηρεμησει αρκετα μπορω να πω..

Αλλα δυστυχως για εμας, η μικρη ειναι αρρωστη.. Πυρετος, βηχας και παραπονιεται πως την ποναει ο "μαιμοθ" (=λαιμος).

Αυριο θα την κρατησω σπιτι και το απογευμα θα παμε γιατρο! Θα σας ενημερωσω για το τι μας ειπε!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

Δεν σας ξέχασα...Σάββατο λείπαμε όλη μέρα σε γιορτές . Απο το πρωί Χαλκιδική μας είχαν καλεσμένους για μπάρμπεκιου και το βράδυ καπάκι, ίσα που αλλάξαμε και ''παρκάραμε '' την μικρή, σε ταβερνάκι, ήμασταν καλεσμένοι σε άλλη γιορτή. Χθές όλη μέρα άλλαζα τις ντουλάπες και σήκωσα χαλιά. Ακόμα με περιμένει δουλείτσα όμως...

Λοιπόν.....

Πρόσπ καλή ανάρρωση, να προσέχεις και να μας γράφεις κανένα νέο σου...

Ελενάντα χρόνια πολλά και καλά!

Μαεστρία να χαίρεσαι τον σύζυγο!

καλημέρα κοριτσάκια,

κάνα νέο από προσπ έχουμε?

εμείς σπίτι σήμερα χαλαρώνουμε,χθες πήγαμε θάλασσα,τα νερά ήταν όνειρο...

η έλλη έχει ξεχάσει πως κολυμπάει,αλλά με τον καιρό θα το θυμηθεί πάλι!!

ωραία περάσαμε...

κι εγώ τις ίδιες δουλειές έχω βίκυ,να δω πότε θα τις κάνω...

καλημέρα κοριτσάκια,

κάνα νέο από προσπ έχουμε?

εμείς σπίτι σήμερα χαλαρώνουμε,χθες πήγαμε θάλασσα,τα νερά ήταν όνειρο...

η έλλη έχει ξεχάσει πως κολυμπάει,αλλά με τον καιρό θα το θυμηθεί πάλι!!

ωραία περάσαμε...

κι εγώ τις ίδιες δουλειές έχω βίκυ,να δω πότε θα τις κάνω...

αχ βρε χριστινάκι , εσύ τουκλάχιστον είσαι όλη μέρα στο σπίτι, θα τον βρείς τον χρόνο. Εγώ έκανα τα χοντρά και κατα τις 10 το βράδυ που πήγα να σφουγγαρίσω και να τελειώνω , για χθες τουλάχιστον, έσπασε το καντάρι της σφουγγαρίστρας:twisted::twisted:. έβαλα και μια κουβέρτα στο πλυντήριο και επειδή το πάπλωμα δεν χορούσε , αναγκαστικά μπανιέρα, άλλο λούκι και αυτό.....Σήμερα κουβέρτες της μικρής , ξεσκόνισμα , σφουγγάρισμα, μπαλκόνι και τα γνωστά. Και απο βδομάδα αν αρχίσουμε τα σούρτα φέρτα στο χωριό το πσκ , τρεχα Βίκυ μετά τη δουλειά και ξεκίνα φασίνα:rolleyes:

Χθες είπα να δοκιμάσουμε να βγάλουμε την πάνα....Της άλλαξα 6 βρακάκια . Μέχρι και κακά μου έκανε 2 φορές. Μου φαίνεται βουνό....Αυτή την εβδομάδα επειδή θα την έχει η μαμά μου θα πάρει μια μικρή αναβολή, αλλά απο βδομάδα ας την αμολάει η πεθερά στην αυλή ''ξεβράκωτη'' και βλέπουμε...

Διαφημίσεις

δεν το λέω για το χρόνο,επειδή βαριέμαι το λέω...

χρόνο έχω,διάθεση δεν έχω για δουλειές...

και με την μικρή δεν νομίζω ότι θα κάτσει και πολύ καλή...θα μου ανακατεύει τα ρούχα...

σήμερα ήταν ξύπνια από τις 8 παρά...αλώνιζε στα δωμάτια κι εμείς ξαπλωμένοι,δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ, 2.00 είχαμε κοιμηθεί...πρέπει να αλλάξουμε το ωράριο ύπνου μας...

όλα μόνη σου τα έκανες?εγώ χώνω και τον καλό μου...

ακριβώς τα ίδια έχω,καλοκαιρινά,χαλιά,παπλώματα κλπ...

μάλλον σήμερα έφτασε η ώρα...

δεν μπορώ με τίποτα να κάνω δουλειές το μεσημέρι μετά το φαγητό όσο κοιμάται η μικρή,με πιάνει ένα πράγμα με το που φάω,ούτε από το τραπέζι δεν μπορώ να σηκωθώ, νύστα να το πω...κουρούμπελο γίνομαι...λες και μου πέφτει η πίεση, το ζάχαρο...

άντε να μαζέψεις και να καθαρίσεις κουζίνα μετά...

αυτό σκέφτομαι...τα σκ θάλασσα και τις καθημερινές θα πηγαίνουμε κάποιες μέρες...τα πρωινά θα κάνει ζέστη,που να κάνεις δουλειές...

αχχχ πολύ γκρίνια έχω σήμερα...

με άφησε στο πόστο της η προσπ!!

την έκανες τη δοκιμή με την πάνα ε?ήταν η πρώτη μέρα,θα το καταλάβουν εννοείται και δεν θα θέλουν να τα κάνουν πάνω τους...

πρέπει να πάρω βρακάκια,μόνο ένα έχω...

που να βρω τώρα φθηνά?έλεγα να παραγγείλω μερικά από ebay του mothercare που είναι καλά και πιο φθηνά...θα δω...

Εγώ το Σάββατο έκατσα όλη τη μέρα στην κολλητή μου κ περάσαμε σουπερ. Ο Στ. έχει τα της μετακόμισης του μαγαζιού κ έτσι όλη μέρα μόνη μου με τα παιδιά. Γυρίσαμε στις 9 κ πέσαμε απευθείας για ύπνο. Εχθές το πρωί τα πήρε ο πατέρας μου για κούνιες κ εγώ σκουπισοσφουγγαροξεσκόνισα κ μαγείρεψα.

Εχω βγάλει τα ρούχα των παιδιών, μένουν τα δικά μου κ του Στ. (που έχει τοσα ρουχα, δεν πετάει ποτέ τίποτα κ τη μισώ την διαδικασία επειδή δεν χαμπαριάζει ο άνθρωπος λέεεμεεεε). Κατά τα άλλα "γενική" όπως ορίζω εγώ θα κάνω μέσα Ιουνίου που θα φύγουν τα παιδιά .. κατέβασμα 12 κουρτίνες με ρόμαν, κ καθαρισμα ντουλάπες, τοίχους κτλ κ βλακείες δεν κάνω τα σκ ... έχω κ άλλες δουλειές.

Τελικά το μεσημέρι δεν κοιμήθηκαν κ τα πήρα κ πήγαμε στον παιδότοπο του village που ειναι ανοιχτός με φουσκωτά κ από τις 5μμ γυρίσαμε στις 9! Επεσαν σαν τα κοτόπουλα αφου τα έκανα για 2η φορά μπάνιο σε μια μέρα (ο Θοδωρής λιώνει σαν σαπουνάκι) :tongue:, έκανα κ εγώ μπάνιο, έβαψα νύχι, έφτιαξα μαλλί κ κοιμήθηκα από τις 9:30 μέχρι τις 7:30.... και όπως λέει κ η ξαδέρφη μου.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΠΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

χαχα καλά τα λες τζες!!

σάμπως τελειώνουν ποτέ οι δουλειές?βαριέμαι τρελά σήμερα,με πονάει μέση και ο αστράγαλος,τον γύρισα με κάτι παλιοπλατφόρμες μέσα στο σπίτι,την ώρα που τα φορούσα κι έσκασα κάτω σαν καρπούζι!!!

χαχα καλά τα λες τζες!!

σάμπως τελειώνουν ποτέ οι δουλειές?βαριέμαι τρελά σήμερα,με πονάει μέση και ο αστράγαλος,τον γύρισα με κάτι παλιοπλατφόρμες μέσα στο σπίτι,την ώρα που τα φορούσα κι έσκασα κάτω σαν καρπούζι!!!

Εμένα απο τα φουσκωτα πονά όλο μου το κορμί!! πολύ τρέξιμο κ χοροπήδημα αλλά ξέδωσα κ εγώ κ τα παιδιά

Περαστικά... μου θες κ πλατφόρμα μέσα στο σπιτι τρελόγκα:tongue:

Διαφημίσεις

όχι καλέ...μέσα στο σπίτι έπεσα το σάββατο πριν βγούμε...λες έτσι να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι?με τακούνια και ρόμπα με φτερά????

η καλύτερη γυμναστική!!κορμάρα θα κάνεις!!

καλημερα κι απο μενα!

miamama,περαστικα βρε συ.

προσπ,που εισαι να μας πεις τα νεα σου?

τζεσικακι,μπραβο,κοιτα να περνας καλα,οσο μπορεις.κι εμενα τα ιδια ειναι ο αντρας μου,αλλα εμενα δεν θελει να τα δωσω ,μπας κι αδυνατισει λεει,αλλα δεν το βλεπω,και θελω να τα ξεφορτωθω.

βικακι,καλη αρχη με την πανα!κι εμενα ο αντρας μου την εβαλε στη λεκανη εχθες 2-3 φορες για να κανει κακα της,αλλα τελικα τα εκανε στην πανα,το βραδυ.

αυτες τις μερες θα βγαλω τα χαλια,και θα αρχισω κι εγω εντατικα,μολις της παρω ενα στεφανακι μικρο,πως το λενε, για την λεκανη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κι απο μενα!

προσπ,που εισαι να μας πεις τα νεα σου?

μίλησα πριν λίγο μαζί της, ειναι όλα καλά αλλά η ίδια πονά λίγο κ ειναι στο κρεβάτι, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον κ της έδωσα τις ευχές μας..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ

τζεσικακι,μπραβο,κοιτα να περνας καλα.

μπας κι αδυνατισει λεει,αλλα δεν το βλεπω,και θελω να τα ξεφορτωθω.

Εμένα είναι μεγαλύτερο μέγεθος κ τεράστια κάποια ένα πράγμα.. αν παχύνει θα πάρει μαζί κ τα χαρτιά του διαζυγίου ένα πράγμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...