Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουβέντα που άκουσε ο άντρας μου στο μαγαζί στη μαμά μου...

λέει η μαμά μου σε μια γνωστή της..."βλέπεις το σέρουμ στον κατάλογο?το πήρα,φανταστικό!!!δες δέρμα που μου έκανε...αλλά για να κάνει δουλειά θέλει και την κρέμα προσώπου...που την έχει προσφορά"!!!!!!!!!!!!

μα δεν έχω τη καλύτερη πελάτισσα??????

Διαφημίσεις

κουβέντα που άκουσε ο άντρας μου στο μαγαζί στη μαμά μου...

λέει η μαμά μου σε μια γνωστή της..."βλέπεις το σέρουμ στον κατάλογο?το πήρα,φανταστικό!!!δες δέρμα που μου έκανε...αλλά για να κάνει δουλειά θέλει και την κρέμα προσώπου...που την έχει προσφορά"!!!!!!!!!!!!

μα δεν έχω τη καλύτερη πελάτισσα??????

XAXA!! EΤΣΙ ΕΤΣΙ!!

Λοιπον κοριτσακια, σας αφηνω σιγα σιγα για να τελειωσω κατι δουλειες μου και να αποχωρησω για τον γιατρο μου..

ευχαριστω για τις ευχες, χρονια πολλα στους εορταζοντες αυριο και θα τα πουμε συντομα, μολις μπορεσω να ξαναμπω..

φιλια!

Aναμένουμε!! Με το καλό

χαχα εμένα πάλι δεν το εχει καθόλου

μια από τα ίδια!!μην μας ξεχάσεις στα αναμμένα κάρβουνα!!:D

ναι παιδί μου είναι άσσος σε αυτά!!καλλωπίζεται κιόλας πολύ...μοιάζει και νεότερη από την ηλικία της,θα νομίζουν ότι ευθύνεται η άβον!!!

Μιαμαμα σουπερ τα αγκαθακια!! Ξερεις οτι ειμαι απολυτη φαν! Ακομα δεν εχω διαλεξει ποια θα παρουμε φετος..Τι μεταφορικα πληρωσες;; Εγω τα παιρνω με εκπτωση απτον θειο μου να δω αν με συμφερει..Μεχρι τωρα εχουμε παρει αυτα:

http://www.sagiakoskids.gr/el/brands/paulfrank/?itemid=c52e5065-0a2e-422f-8777-33050309d8bd και αυτα αλλα σε ασπρο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?manufacturers_id=17&page=1&products_id=28408

Τωρα μενουν μονο τα αγκαθακια, περσι τα λιωσαμε κανονικα..

Προσπ με το καλο κοριτσακι μου..Ολα να πανε καλα..Υπομονη με την ξαπλα,νομιζω οτι θα σε βοηθησει η μικρη..

Εμενα σημερα ολο ρωταγε ποτε θα βγει το νινι απο την κοιλιτσα μου να παιξουμε:tongue: Δεν με βλεπω καλα..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Φευγουμε αυριο, παμε στην Πατρα για ΣΚ στην αδερφη μου που γιορταζει..Θα τα πουμε απο Δευτερα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Ελενακι! Να σε χαιρονται ολοι οσοι σε αγαπουν!! Παντα γερη και ευτυχισμενη να εισαι!!

Προσπ ολα καλα??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Nα ευχηθω και απο εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην elenada μας για αυριο..

[/quote=miamama]

να σε χαιρόμαστε!!

Χρονια πολλα Ελενακι! Να σε χαιρονται ολοι οσοι σε αγαπουν!! Παντα γερη και ευτυχισμενη να εισαι!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!να χαιρεστε τις οικογενειες σας.

εγω δεν εκανα γιορτη,γτ θα την κανω την αλλη κυριακη μαζι με τα γενεθλια του αντρουλη μου.ηρθανε βεβαια,παλι καποιοι εχθες,και περασε η βραδυα ευχαριστα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΙΗ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

ειδα το μαρακι στο fcbk!απιστευτη η ανυπομονησια της να παει λολειο!:D

μπραβο!θα εχει ηρεμησει πολυ τωρα,ε?

τοση ειναι η ανυπομονησια μου κι εμενα να παει παιδικο κι η δικια μου!:tongue:

φιλιααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...