Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και θα είσαι ξάπλα όλο αυτόν το καιρό?αυτό εννοώ...

ναι καλέ μετά part time και χαλαρά,δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας!!

το ζώδιο μου λέει εύνοια στα οικονομικά και σε εργασία!!που είναι???και δεν το βλέπω!!

σιγουρα την πρωτη εβδομαδα θα μαι τουαλετα και φαγητο και αντε μεχρι τη βεραντα (θα εχω και αιμα επισης), απο την δευτερη εβδομαδα και μολις δω να πεφτουν τα ραμματα του οδηγου (γινεται προκαταρκτικα της κυριας περιδεσης) ισως παμε ολοι μαζι στο εξοχικο και σιγα σιγα θα μετακινουμαι πιο θαραλλεα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναλογα μαλιστα αν θα φθανει το καλωδιο του δικτυου ως το κρεβατι θα μπω να σας γραψω συντομα αλλιως..οποτε μπορεσω..

το θεμα ειναι πως θα τα βγαλω περα με τη μικρη που θα με τραβαει για να παιζουμε και δεν θα μπορω παντα.. για να δουμε..ολα θα γινουν..

για αυτην μονο οτι θα μαι σπιτι θα της ειναι αρκετο..

παιχνίδια στο κρεβάτι...πικ νικ με τα κουζινικά, βάλτην να σου μαγειρεύει...παραμύθια, ζωγραφική με ξυλομπογιές!!τέτοια πραγματάκια!!

εγώ όταν ήμουν με τη μέση,της είχα πει ότι πονάω και μου έκανε χαδάκια ξαπλωμένη στο καναπέ...ή παίζαμε στο καναπέ με διάφορα!!

παιχνίδια στο κρεβάτι...πικ νικ με τα κουζινικά, βάλτην να σου μαγειρεύει...παραμύθια, ζωγραφική με ξυλομπογιές!!τέτοια πραγματάκια!!

εγώ όταν ήμουν με τη μέση,της είχα πει ότι πονάω και μου έκανε χαδάκια ξαπλωμένη στο καναπέ...ή παίζαμε στο καναπέ με διάφορα!!

ναι μωρε τα καημενα!! και εμενα ερχεται και κανει οτι με τριβει!!

εχθες ειχα την καταπληκτικη ιδεα να κοψω μικρα χρωματιστα χαρτακια και να κανω οτι της ριχνω νεραιδοσκονη (απο την Tinkerbell) και εχει ξετρελαθει.. βεβαια τα μαζευουμε συνεχεια αλλα χαιρεται ομως..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...