Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαίη μου κι εγώ θα τα μαζέψω τα χαλιά νωρίτερα φέτος,φοβάμαι μην λερωθούν από τη σκόνη και το καυσαέριο...δευτέρα το βλέπω.

εμείς μαγιώ έχουμε 2 από πέρσυ,πάλι καλά...

παπούτσια θέλω κι αρκετά...για το σπίτι,για τη θάλασσα,για βόλτα απόγευμα,για πρωί!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα φοραει 18-24 στα παντελονια και 12-18 σε αρκετες φιρμες στις μπλουζες της.

αν και εχει παρει λιγο βαρος κατα τ'αλλα η μεση δακτυλιδακι....αφου δεν καθεται δευτερολεπτο..

Προσπ κοριτσακι μου με το καλο!!! Κι εγω νομιζα οτι τα κατηργησαν τα εξακλινα..Για ρωτα να ξερεις..

Μολις ηρθαν για την απογραφη, ευτυχως γιατι το ειχα αγχος..

Η μικρη με τα καλοκαιρινα εχει παθει αμοκ, θελει να τα φοραει συνεχεια..Και τα φοραμε απο πανω απο τα μακρυμανικα..Ελεος! Να στρωσει αυτος ο καιρος πια..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα,εδώ είμαι κι εγώ προσπ!!είσαι η πρωινή βάρδυα εσύ!!

οι υπόλοιπες που είστε?

πρινσέσα τα βλέπουν καινούρια τα ρούχα και τους αρέσουν... πάλι καλά να λέμε,χθες αγοράσαμε πέδιλα και της τα έβαλα και δεν είπε κουβέντα...το βαφτηστίρι δεν θέλει να φοράει κοντομάνικο(του φαίνεται περίεργο λέει η κουμπάρα)ούτε πέδιλο χωρίς κάλτσα!! μια ομορφιά δλδ!! χθες πήρα κάτι πεδιλάκια για το σπίτι με 8Ε από τζάμπο και πεδιλάκια πρωινά με 28Ε,καλούτσικα είναι για τα λεφτά τους,έχουν δερμάτινο εσωτερικό πάτο ανατομικό.και περιμένω από ίντερνετ πεδιλάκια απογευματινά agatha ruix de la prada...

τζες έχει δει σανδαλάκια χρυσά στα ζάρα?είχαμε πέρσυ από εκεί,φέτος δεν βρίσκω φθηνό.

miamama... Η βασιλισσα της Μοδας...χαχα!!

ορεξη που την εχεις καλη μου!!!! μπραβο παντως.. εμενα ετοιμα να μου τα φερνετε..χιχι!

εγω σηκωθηκα στις 6.30 σιδερωσα καμποσα ρουχα, ετοιμασα σχεδον και τη βαλιτσουλα μου για το μαιευτηριο και αναμενω να παω το μεσημερι στο γιατρο και να παρουμε το οριστικο οκ, να μπω αυριο και να τελειωνω..

βρε λετε να αναπληρωσω υπνους στο Ιασω? Αν και θα βαριεμαι και θα με ενοχλει και η φασαρια..το μονο ενδιαφερον βρισκω τις τακτικες επισκεψεις που ακουμε με το ηχειο την καρδουλα του μωρου..(ο καθενας με τον πονο του)

κατα τ'αλλα ξενερωνω στη σκεψη των τρυπηματων αλλα αφου ειναι για καλο..ας παει και το παλιαμπελο...

καλουλια δειχνουν.. εγω δεν προλαβα να παω πουθενα εχθες.. και ουτε προκειται να ψωνισω τελικα αμεσα..

μου αρέσει να ψωνίζω...άλλο που δεν έχω λεφτά...

αλλά για το παιδί δεν γίνεται,κάνει πολύ ζέστη κι εγώ την είχα με αθλητικά κι πάνινα!

που να δεις όταν ήμουν έγκυος...τι χαρά έκανα που ψώνιζα!!

έτοιμη λοιπόν είσαι!!!να ξεκουραστείς εκεί που θα πας!!θα τα έχεις όλα στο χέρι...οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!!όσο μπορείς δλδ!!

Διαφημίσεις

πόσο θα κάτσεις μετά σπίτι?

Οσο θελω.. αλλα επειδη ειμαι "φιλοτιμο" παιδι και δεν θελω να τους κρεμασω παροτι δεν εχουμε τρελλη δουλεια θα κατσω σιγουρα γυρω στον ενα μηνα και υπολογιζω κατα τις 20 Ιουνη να επιστρεψω στη δουλεια part time..αναλογα δηλαδη τις αντοχες μου..

Λοιπον εχθες ειχαμε μια κατ ιδιαν συνευρεση με τον συζυγο μιας και θα πεσει αποχη για λιγο καιρο (εστω και σε αυτα που μας επιτρεπονταν να κανουμε) ΚΑΙ μετα οταν πηγα στην τουαλετα εχω την εντυπωση, την αισθηση οτι ενοιωσα το μπεμπε..

και την κορη μου την πηρα πρεφα απο 15 εβδομαδων..σχεδον οσο ειμαι τωρα δηλαδη..

μπορει να κανω και λαθος αλλα ηταν χαρακτηριστικη η αισθηση και μαλλον δεν εχω πεσει εξω..

και θα είσαι ξάπλα όλο αυτόν το καιρό?αυτό εννοώ...

ναι καλέ μετά part time και χαλαρά,δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας!!

το ζώδιο μου λέει εύνοια στα οικονομικά και σε εργασία!!που είναι???και δεν το βλέπω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...